Bine ai venit in magazinul meu!
In momentul lansarii unei comenzi, va rog sa trimiteti un mesaj privat sau un mesaj adaugat in corpul comenzii privind confirmarea acesteia!
In cazul in care nu se confirma o comanda in 24 de ore, aceasta se va anula!
Multumesc pentru intelegere!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare personala: 0 LEI
  Curier rapid: de la 20 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  Revolut

  1. Livrare prin POSTA ROMANA – timp de livrare 2-3 zile (coletul se ridica de Dvs. de la oficiul postal de care apartineti in urma primirii unui aviz de la Posta Romana. In cazul neprimirii acestui aviz in cel mult 3 zile de la data confirmarii comenzii de catre noi, avem rugamintea sa va prezentati la oficiul postal si sa solicitati ridicarea coletului).
  Plata se face prin ramburs la ridicarea coletului de la Posta Romana, taxele postale fiind in jur de 12 lei (La colete grele (1~2kg) se mai adauga aprox 1~2lei).
  Noile tarife folosite de Posta Romana, v alabile din 01.01.2014.

  Taxe de expediere prin POSTA ROMANA:
  - sistem ramburs - 12 lei
  - transfer bancar ING - 4 lei/primul kg (creste in functie de greutatea coletului)

  Livarea prin curier (chiar si in sistem ramburs) este taxata la tarif normal, neexistand un contract cu o firma de curierat. In general ajunge 22 lei pentru un colet fara ramburs, cu ramburs creste in functie de valoarea rambursului.
  COSTURI DE TRANSPORT
  METODA LIVRARE METODA PLATA TOTAL COMANDA COST LIVRARE
  Posta Romana Transfer Bancar
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI
  0 - ∞ LEI 4
  12
  curier rapid Transfer Bancar
  Plata la livrare 0 - ∞ LEI
  0 - ∞ LEI 22
  35
  Plata
  Plata se poate face in sistem ramburs sau prin transfer bancar, caz in care datele vor fi comunicate in privat.
  Livrare
  Nu exista comanda minima!
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele achizitionate pot fi returnate conform OG 130/2000 in termen de 10 zile de la primire fara invocarea vreunui motiv, utilizand acelasi mijloc de transport cu care s-a facut livrarea caz in care cheltuielile de transport sunt suportate integral de catre client. Plata produselor returnate se va efectua in termen de maxim 30 zile, conform legii.
  In cazul in care un produs nu mai exista pe stoc (chiar daca ati comandat) sau nu in catitatile dorite, veti fi contactat telefonic.
  Daca exista vreo problema sau nu sunteti multumiti cu comanda livrata, va rog sa ne contactati prin mesageria Breslo sau e-mail: [email protected] pentru a discuta/rezolva problemele aparute.

  ATENTIE! marfa livrata nu mai poate fi returnata decat daca produsele sunt deteriorate din cauza ambalarii si transportului sau expirate ori daca din gresala ati primit o alta produs in locul comandat.
  Toate retururile trebuie trimise in maxim 10 zile in ambalajul lor original si in aceeasi stare cum au fost primite, fara defecte. Transportul va fi platit de catre client.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • anyros a deschis magazinul Breslo pe 22.11.2015.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 22.11.2015