Bine ați venit in magazinul nostru!

Produsele noastre încearcă sa reinterpreteze motivele populare tradiționale, să le readucă în cotidian, în spațiul urban. Zestrea motivelor populare nu ar trebui uitată, ci merită să fie pusă în valoare de noi obiecte cu poveste și dusă mai departe prin mijloace contemporane de expresie. Dincolo de identitatea noastră națională, identitatea noastră individuală se leagă de locul unde ne-am născut, de primele amintiri. De aceea vă propunem, pentru a ajunge la sufletul fiecăruia, motive din toate regiunile țării: Banat, Bucovina, Crișana, Dobrogea, Maramureș, Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania. Toate simbolurile sunt adaptate după modele populare autentice descrise în cărți de specialitate.

Ne poți găsi și pe facebook fb.me/ateliermaiastra.ro și https://www.facebook.com/steampunkdesigncj/

Dacă ai întrebări ne poți contacta și pe email - [email protected] sau la telefon 0744786770.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Ridicare Personala: 0 LEI
  Curier rapid: 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea produselor se face prin curier rapid.
  Plata se poate face prin ramburs sau transfer bancar în avans, la alegere.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele pot fi returnate în termen de 14 zile, atât timp cât se incadreaza in OG 34/2014 (cumpărătorul plătește cheltuielile directe de returnare a produselor).
  Suma plătită pe produse se ramburseaza in maximum 14 de zile.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul ateliermaiastra. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Produsele sunt făcute manual și există posibilitatea ca două produse să nu fie identice sau ca nuanța exactă să difere într-o mică măsură față de cea din fotografie. Dacă nu ești sigur de o culoare, te rugăm să ne scrii și vom trimite mai multe imagini ale produsului respectiv.

  Dacă vrei sa afli mai multe despre produsele noastre ne poți contacta pe facebook fb.me/ateliermaiastra.ro și https://www.facebook.com/steampunkdesigncj/, pe mail [email protected] sau la telefon 0744786770.

  Cat de repede se expediaza produsul?
  Majoritatea produselor din magazin sunt în stoc, deci se expediaza rapid, în prima zi lucrătoare ulterioară comenzii.
 • Informatii Vanzator

  Atelier Măiastra SRL
  fb.me/ateliermaiastra.ro
  https://www.facebook.com/steampunkdesigncj/
  mail [email protected]
  telefon 0744786770
 • ateliermaiastra a deschis magazinul Breslo pe 27.02.2018.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 04.01.2020