Comanda minima in acest magazin este de 50 de lei.
Produsele personalizate cu nume initiale indiferent de categoria din care fac parte nu se pot returna conform legilor in vigoare.
Plata transportului tur-retur pentru produsele returnate catre magazin este suportat integral de catre client conform legilor in vigoare.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta romana Prioripost-livrare 24 de ore la usa: de la 25 LEI
  Sprint curier-16 lei primul kg; 1leu kg in plus, 16 lei plic de ramburs bani +1% din valoare ramburs: de la 35 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Plata la livrare

  Livrarea se face gratuit in constanta.Pentru celelalte orase ale tarii, nu mai trimit decat cu prioripost, posta romana. Aproape jumatate din coletele trimise cu posta normala nu au ajuns deloc sau au ajuns deteriorate, prefer sa ajunga si sa ajunga si intregi. Pentru alti trasnportatori, va rog sa specificati in mesaj atunci cand faceti comanda, cu cine doriti sa va trimit comanda.
  Plata se face ramburs indiferent de transportator.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele personalizate cu nume initiale indiferent de categoria din care fac parte nu se pot returna conform legilor in vigoare.
  Plata transportului tur-retur pentru produsele returnate catre magazin este suportat integral de catre client conform legilor in vigoare.
  Pentru produsele casabile trimise cu transportatori in tara nu raspund . Nu raspund pentru produsele naturale(flori, bomboane, ).Nu raspund pentru deteriorarea produselor in timpul transportului.Pentru eventuale probleme referitoare la deterioarea produselor in timpul transportului, va rog sa va adresati cu reclamatie la transportator.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul crystal.ornaments. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Pentru clientii fara feedback, nu vindem decat cu plata in avans.
 • Informatii Vanzator

  Pentru informatii, ma gasiti la nr de telefon: 0737916851.
 • crystal.ornaments a deschis magazinul Breslo pe 02.04.2013.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 12.09.2018