Avand in vedere situatia de fata, nu pot grava la comanda produse, nu pot face la comanda produse care nu sunt pe stoc. Va rog sa intrebati de produse inainte de a da o comanda. Multumesc.
Comanda minima este de 30 lei.
Acolo unde există recenzii negative asupra clientului, plata comenzii se va face 100% in avans.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  FAN COURIER , costul de transport este unul informativ. Poate fi diferit in functie de localitate. Acesta se va achita direct transportatorului la primirea coletului.: 30 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Predarea personala se face în Bragadiru. Livrarea se face prin posta romana sau Fan Courier.
  In alte orase, livrarea se face prin Posta Romana sau Fan Courier.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea lui, daca sunt in exact in starea in care au fost primite, nepurtate, in ambalajul original.
  Valoarea unui produs returnat va fi rambursata dupa primirea si verificarea produsului returnat, cu exceptia taxei de transport, dus-intors, pe care cumparatorul o va suporta. In cazul in care produsul returnat nu este in starea initiala, valoarea produsului nu va fi rambursat.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Este posibil ca unele dintre acestea sa nu fie in stoc in momentul plasarii comenzii. In functie de model, va voi confirma ulterior cand va fi disponibil.
 • Informatii Vanzator

  Florea Andreea Cristina PFA
 • dearo79 a deschis magazinul Breslo pe 30.01.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 20.02.2023