Avand in vedere situatia de fata, nu pot grava la comanda produse, nu pot face la comanda produse care nu sunt pe stoc. Va rog sa intrebati de produse inainte de a da o comanda. Multumesc.
Comanda minima este de 30 lei.
Acolo unde există recenzii negative asupra clientului, plata comenzii se va face 100% in avans.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Ridicare Personala: 0 LEI
  FAN COURIER , costul de transport este unul informativ. Poate fi diferit in functie de localitate. Acesta se va achita direct transportatorului la primirea coletului.: 25 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Livrarea se face prin posta romana sau Fan Courier.
  In Bucuresti, predarea se face personal in zona Militari, Piata Veteranilor (Cora Lujerului) si nu exista limita de comanda.
  In alte orase, livrarea se face prin Posta Romana sau Fan Courier.
 • Rambursari si Schimburi

  Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile de la primirea lui, daca sunt in exact in starea in care au fost primite, nepurtate, in ambalajul original.
  Valoarea unui produs returnat va fi rambursata dupa primirea si verificarea produsului returnat, cu exceptia taxei de transport, dus-intors, pe care cumparatorul o va suporta. In cazul in care produsul returnat nu este in starea initiala, valoarea produsului nu va fi rambursat.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul dearo79. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Este posibil ca unele dintre acestea sa nu fie in stoc in momentul plasarii comenzii. In functie de model, va voi confirma ulterior cand va fi disponibil.
 • Informatii Vanzator

 • dearo79 a deschis magazinul Breslo pe 30.01.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 07.05.2020