Bine ati venit !
Sa va fie vizita o mica excursie , un prilej de evadare romantica intr-un univers floral , boem , uneori gothic , alteori cu trimitere la traditie sau poate intr-un joc cu pietre si margele , cu textile naturale , satinate , dantele , fire - povestile mele de suflet , bucuriile mele de zi cu zi .
Scrieti-mi , raspund cu placere .
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 10 LEI
  Curier: de la 17 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Dupa plasarea unei comenzi veti primi un mesaj de confirmare , la care trebuie sa raspundeti , pentru a ne lamuri reciproc cu modalitatea de livrare si plata
  .Puteti solicita de asemenea informatii suplimentare despre produse , plata etc
  .Comenzile neconfirmate in 72 de ore se anuleaza .

  Numele si adresa de expeditie trebuie sa fie complete si conforme cu buletinul ; in cazul in care adresa la care locuiti nu este cea din buletin coletul se poate trimite la post restant ; in acest caz trebuie sa comunicati numarul oficiului postal de la care doriti sa ridicati coletul.

  Comenzile ajung la destinatie cam in trei zile lucratoare si veti primi aviz la adresa in ziua in care ajung .Pentru comenzile trimise la post restant nu primiti aviz , trebuie sa mergeti dupa trei zile la oficiul postal sa intrebati de colet.

  Coletele trebuie ridicate in sapte zile lucratoare, termen in care se pastreaza la posta ; dupa acest interval ele se returneaza ( situatie de nedorit , cu taxe destul de mari si inutile pentru expeditor si mai ales mult timp pierdut ).
  Se accepta comanzile fara limita minima . .
  Comenzile se expediaza prin posta sau curier , cu urmatoarele modalitati de plata :
  1. plata in avans , cont la BT
  - posta 10 lei
  - curier 17 lei
  2. plata ramburs
  - posta 15 lei
  - curier 20 lei
 • Rambursari si Schimburi

  In situatia in care aveti vreo nemultumire legata de produse ii putem gasi rezolvare impreuna .

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul decoart1. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

 • Informatii Vanzator

 • decoart1 a deschis magazinul Breslo pe 16.02.2009.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 29.03.2023