un mic magazin cu bijuterii din margele, sarma,textile.Produsele sunt de regula unicate,nu le refac,poate ceva asemanator si pe alte culori.
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 7 LEI
  ridicare personala: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare
  PayPal

  in Brasov putem stabili o intalnire(de comun acord)
  plata se poate face in sistem ramburs Posta Romana-taxele fiind suportate de cumparator acestea fiind in valoare de 15 lei pt.orice oras din Romania(Brasovul este exceptat de la plata chelt.transp.)pt. plata in avans sau paypal ,chelt de transport in acest caz vor fii de 7 lei
 • Rambursari si Schimburi

  Daca este o problema grava:un viciu, defect de fabricatie care imi apartine ,mi se pare normal sa accept restituirea sau schimbul-depinde de situatie-sunt flexibila si intzelegatore

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  pt.orice intrebari ma puteti contacta pe mesageria Breslo
 • Informatii Vanzator

 • fairdealing a deschis magazinul Breslo pe 14.04.2010.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 10.06.2021