Forum: Orice altceva Aigile
GheorghitzaTurcoaz cu ROSU:
09.11.2014, 11:24:37
https://www.google.ro/search?q=turcoaz+cu+rosu&biw=956&bih=688&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ujJfVL-ICc2vaYe2gtgC&ved=0CCYQsAQ
GheorghitzaTurcoaz cu PORTOCALIU:
09.11.2014, 11:25:37
https://www.google.ro/search?q=turcoaz+cu+portocaliu&biw=956&bih=688&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=9zJfVN6zMM3lauDYgoAG&ved=0CDwQsAQ
GheorghitzaSi, Turcoaz cu ...NEGRU:
09.11.2014, 11:26:43
https://images.search.yahoo.com/search/images;_ylt=AwrBT.U8M19UHNgAa5FXNyoA;_ylu=X3oDMTBsa3ZzMnBvBHNlYwNzYwRjb2xvA2JmMQR2dGlkAw--?_adv_prop=image&fr=slv1-msgr&va=Turcoaz+cu+negru
GheorghitzaUn articol interesant pe care vi-l recomand:
09.11.2014, 11:28:28
"Cu ce asortam Turcoazul"?:
http://r.search.yahoo.com/_ylt=AwrBT.U8M19UHNgAepFXNyoA;_ylu=X3oDMTBya3R2ZmV1BHNlYwNzcgRwb3MDNARjb2xvA2JmMQR2dGlkAw--/RV=2/RE=1415553980/RO=10/RU=http%3a%2f%2fwww.stilfeminin.ro%2fmoda-si-frumusete%2fCu-ce-asortam-turcoazul.html/RK=0/RS=UPOeSwhErwpCC15tFqfKwDZ7PiE-
GheorghitzaSi un altul, care va poate fi util in multe situatii:
09.11.2014, 11:30:39
http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CCYQFjAB&url=http%3A%2F%2Fwww.roportal.ro%2Farticole%2Fcum-sa-asortezi-culorile-2806.htm&ei=9zJfVN6zMM3lauDYgoAG&usg=AFQjCNFRDmXaPeH1FupQFST0oNcLGN-SAg
Gheorghitzahttps://www.google.ro/search?q=handmade+jewelry+white+turquoise&biw=956&bih=688&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=lTRfVM_OLJThavKegYgN&ved=0CCwQsAQ
09.11.2014, 11:34:11
carmennmultumim de sfaturi :)
09.11.2014, 11:41:11
GheorghitzaAlaturi de nestematele traditionale (diamante, safire, smaralde si rubine) Cleopatra iubea cel mai mult Perlele si Turcoazele. Iata cateva imagini cu bijuteriile maretei Cleopatra:
09.11.2014, 12:17:31
https://www.google.ro/search?q=bijuteriile+cleopatrei&biw=1004&bih=696&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=zT5fVO2uCoTmas_ZgIAB&ved=0CCoQsAQ
GheorghitzaDaca va uitati atente, veti descoperii multe accesorii pentru infrumusetarea parului (nu numai agrafe dar si piese destul de simplu de realizat pentru separarea coditelor sau terminatiile manunchiurilor de par. De asemenea, multe bijuterii si accesorii pentru infrumusetarea fruntii, gatului si capului...
09.11.2014, 12:21:48
Toate acestea le putem executa si noi, diversificand paleta lucrarilor noastre (de multe ori, marginindu-se doar la cercei, bratari sau coliere...)
GheorghitzaAlte bijuterii realizate cu Turcoaze:
09.11.2014, 12:23:47
https://www.google.ro/search?q=turquoise+jewelry&biw=956&bih=688&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=iEBfVMfEJYiV7Abq5YGIDA&ved=0CEgQsAQ
GheorghitzaIn cateva fotografii, veti gasi sugesti deosebite si pentru infrumusetarea unghiilor...
09.11.2014, 12:25:10
GheorghitzaDe cate ori nu auzim expresia: "sant un om special" sau "vreau sa fiu un om special" De asemenea, auzim la unele persoane "sant perfectionista..."
09.11.2014, 19:06:22
Toata lumea alearga dupa "special" si "pefect"
Toti am vrea sa fim speciali si perfecti.
Povestea lui Abraham Lincoln ne arata un om deosebit care recunoaste ca este un om simplu, un simplu fiu de pantofar. El nu a alergat nici dupa perfrectiune si nici sa devina un om special. Si-a inteles rolul si locul din viata.
GheorghitzaDoua povestiri:
09.11.2014, 19:42:11
1) Pe patul de moarte, un batran este vizitat de prietenul lui:
- Ma uit la tine: barbatul pe care il stiu din tinerete, a ajuns la 85 de ani singur cuc!
Cum de s-a putut intampla un asemenea lucru, cand -daca imi aduc bine aminte, erai un barbat chipes si curtat de multe femei frumoase?
- Hei, anii au trecut si eu cautam sotia perfecta...
- Bine, bine si din cate femei ai cunoscut in viata, n-ai intalnit chiar nicio femeie?
- 0, ba da! Sigur ca am gasit!
- Si? Unde este?
- Pai, - scapand o lacrima, si suspinand adanc continua: ...Si ea cauta sotul perfect!
Gheorghitza2) Un om bogat se duse la un intelept zen:
09.11.2014, 19:51:11
- Ma poti invata maestre sa castig prestigiu si putere? Sa devin un om perfect. Un om special.
Maestrul zen il duse in gradina:
- Ce parere ai de Chiparosul Δƒsta? Parca atinge cerul...
- Maestre, zau asa, eu iti cer una si tu imi arati un chiparos...
- Dar aici, aici ce avem? Uite ce tufis pitic si ce verde superb ne arata...
- Eu iti cer una si tu, cred ca razi de mine. Acum, imi arati un tufiz pitic dar nicidecum nu vrei sa imi raspunzi la intrebarea mea.
- Pai chiparosul traieste langa tufis si de cand sant eu aici, n-am auzit tufisul intrebandu-l pe chiparos de ce a crescut asa mare si el ramasese pitic.
Amandoi isi arata frumusetea in felul lor.
Invatat-te sa fi creativ, sa iubesti lucrurile asa cum sant date de Dumnezeu si de indata vei deveni un om special. Iubeste-te ASA CUM ESTI si vei fi un om perfrect!
GheorghitzaNoi, romanii ii mai spunem Turcoazei si PERUZEA.
09.11.2014, 21:00:08
foarte multe povesti si legende se invart in jurul acestor "peruzele" mai ales ca multa vreme in istoria noastra au existat multe familii de boieri, domni si domnitori care au avut fiice iubitoare de bijuterii cu peruzele.
Pana una alta, va dedic Leitch Donovan cu "Turqoise"
www.youtube.com/watch?v=k6lMbZ0HI-Y
GheorghitzaSelectati si click dreapta:
09.11.2014, 21:07:16
Colours-Donovan
GheorghitzaSi un adevarat imn marca Vangelis:
09.11.2014, 21:28:08
Vangelis - Hymne
soso07Pentru ca George a amintit de Turcoaz si de combinatiile acestuia cu diverse culori, as dori sa va prezint si eu o abordare mai speciala a culorilor - in functie de cifra destinului (suma cifrelor din data nasterii).
09.11.2014, 22:59:17
soso07Mentionez ca aici nu sunt numere maestre - 11, 22, 33 etc. Se aduna pana la final si rezulta cifre intre 1 si 9.
09.11.2014, 23:02:10
GheorghitzaInteresant. Asteptam!
09.11.2014, 23:10:05
soso07Voi incepe cu cifra 1 (unu) si :
09.11.2014, 23:11:36
PERSONALITATEA ROSIE
Daca suma cifrelor care alcatuiesc data dvs. de nastere este unu, aveti o personalitate ROSIE. Sunteti dinamic, impulsiv, intens si plin de energie apriga. Modul in care va imbracati si felul cum vorbiti si va comportati tind sa creeze o agitatie oriunde mergeti, pentru ca atentia oamenilor va da putere. Traiti fiecare experienta cu intensitate maxima, ca si cum nu ati mai simtit acel lucru pana atunci. Traiti clipa si asteptati reactii promte de la ceilalti. Moderatia si rabdarea nu fac parte din vocabularul dvs.
In ciuda existentei dvs. "AICI si ACUM", simtiti o nevoie acuta de a va cunoaste stramosii si de a avea o familie careia sa-i apartineti. Daca aceasta parte a vietii dvs. nu este foarte clara, va simtiti singuri si pierduti. Aveti pareri ferme si un mod direct de a le exprima, care uneori socheaza si jigneste oamenii. Personalitatile rosii sunt caracterizate ca fiind dificile si moderat violente. Urasc sa fie criticati, desi se lanseaza cu usurinta in atacuri violente asupra ghinionistilor care ii enerveaza. Se aprind usor, dar nu sunt dusmanosi. Ca persoana rosie, sunteti capabil de a crea noi lucruri marete din nimicuri si puteti fi un lider de succes; este important sa folositi toate aceste calitati cu o intentie pozitiva, altfel puteti rani si calomnia foarte mult. Pentru dvs. conteaza doar ce se intampla in prezent. Intotdeauna faceti tot posibilul pentru a avea succes. Pentru dvs., viata este incitanta si o provocare minunata. Eliberati-va de sentimentele negative din cand in cand pentru a va reincarca bateriile, deoarece aceasta energie intensa va poate epuiza.
soso07Nu cred ca pot termina in aceasta seara de scris, pentru ca sunt obosita.
09.11.2014, 23:14:30
soso07Continuam cu 2 (doi) :
09.11.2014, 23:25:16
PERSONALITATEA PORTOCALIE
Daca suma compusa din cifrele zilei dvs. de nastere este doi, aveti o pesonalitate PORTOCALIE. Sunteti o persoana vesela, iubitoare, calda, senina si INGADUITOARE, intotdeauna o prezenta agreabila. Energia dvs. inepuizabila si dorinta de a fi activ va implica in numeroase aventuri, unele foarte provocatoare. Exploratorii, inventatorii si cuceritorii sunt caracterizati de culoarea portocalie. Sunteti mereu ocupat cu planificarea si atingerea telurilor, demonstrand tuturor ca nimic nu este periculos pentru dvs. Sunteti amabil, aveti un zambet larg si contagios, ceea ce va face o persoana foarte populara. Puteti oferi beneficii societatii dvs., iar cand setea dvs. pentru aventura isi prupune sa ajute umanitatea, se pot intampla miracole.
Faptul ca sunteti capabil sa observati argumentele ambelor parti ca transforma intr-un bun mediator, fapt sustinut de conceptia dvs. ca oricine are dreptul sa fie el insusi. Va mandriti mai degraba cu reusitele echipei, decat cu propriile dvs. succese. Invatati sa spuneti "nu" atunci cand oamenii incearca sa profite de natura dvs. toleranta, pentru a va putea pastra rezerve de energie. Portocaliul se fla in legatura cu APA si cu ciclurile LUNII; starea vds. depinde acest ciclu. Tineti cont de acest lucru si analizati-va reactiile in decursul lunii calendaristice.
Va place sa gatiti, sa mancati, sa faceti aceste lucruri alaturi de prieteni. Sunteti o persoana fericita si echilibrata. O versiune negativa a portocaliului este cineva superficial, exhibitionist, delasator, infatuat, inselator, cicalitor si antisocial.
GheorghitzaAsteptam maine continuarea...
09.11.2014, 23:27:37
Iti doresc un somn odihnitor.
soso07Am ajuns la 3 (trei) :
09.11.2014, 23:36:45
PERSONALITATEA GALBENA
Persoanele cu o personalitate galbena sunt o prezenta copilaroasa, incantatoare. Sunt vesele si optimiste, mereu pline de viata. Ofera speranta si optimism celor abatuti. Au un simt dezvoltat al umorului, le place sa se distreze si isi traiesc viata la maximum. Sunt spontane si considera ca viata si munca le vor aduce fericirea. Le amintesc oamenilor ca viata este placere, trebuie doar privita cu optimism. Pentru ei, succesul inseamna sa se bucure de ceea ce fac.
Personalitatile galbene sunt foarte energice si trebuie sa fie mereu implicate in activitati, nici cand se odihnesc nu stau degeaba. Sunt buni receptori de energie a oamenilor si simt lucrurile inainte ca acestea sa se intample. Identificarea cu toate energiile exterioare ii poate epuiza si imbolnavi. Persoanele galbene sunt generoase din toate punctele de vedere : material, emotional si spiritual. Au pasiuni diverse si o minte stralucita pentru a retine multe informatii. Traiesc intre carti si invata mereu lucruri noi. Acorda multa atentie conduitei personale si sunt mereu la curent cu ultimele tehnologii.
Personalitatile galbene au o minte logica si analitica care le va ajuta intr-o cariera in domeniul bancar, al calculelor, al marketingului. Au idei originale care ii recomanda si pentru arta, design interior si publicitate. Entuziasmul lor este contagios.
Galbenul negativ este caracterizat de sarcasm, gandire superficiala, dusmanie si igiena personala precara. Aceste persoane traiesc precum parazitii, sunt cuprinse de teama si nesiguranta. Deoarece nu sunt capabile sa se simta bine alaturi de altii, devin egocentriste, egoiste.
soso07Multumesc frumos, George! Asemenea si tie! Si tuturor!
09.11.2014, 23:37:42
soso07Ca sa fie somnul odihnitor, atunci ne trebuie si VERDE :)
09.11.2014, 23:52:12
Cifra 4 (patru) - PERSONALITAEA VERDE
Verdele se afla in mijlocul culorilor calde; simbolizeaza ECHILIBRU si ARMONIE. Persoanele cu o personalitate verde sunt echilibrate, calme, in armonie cu lumea si mediul inconjurator. Sunt in comuniune cu natura si inteleg foarte bine ciclul vietii, de aceea apreciaza viata ca fiind cel mai de pret dar. Astfel, doresc sa incerce totul, sa se bucure de fiecare respiratie. Desi le place stilul de viata luxos, adesea se feresc sa isi propuna idealuri inalte, deoarece nu sunt de acord sa renunte la momentele placute ale viatii pentru a urmari teluri efemere. Totusi, atunci cand tintesc sus, pot avea un succes nesperat, intrucat culoarea verde este asociata cu banii. Persoanele verzi sunt foarte practice, dupa cum verdele este asociat cu simtul tactil. Mestesugaritul este o necesitate pentru astfel de persoane, care pot fi artisti excelenti. Se descurca cu banii, sunt extrovertiti si generosi si sunt capabili sa comunice cu persoane de orice varsta, statut sau conditie. Au nevoie de frumusete, armonie si pace in jurul lor, lucruri care nu sunt neaparat costisitoare. Persoanele verzi sunt fericite cat timp au un stil de viata armonios, sunt aproape de natura si sunt inconjurate de persoane interesante.
Acestor oameni le face placere sa vorbeasca despre orice si pot avea conversatii indelungate, uneori fara a avea ceva special de spus. Impartasirea sentimentelor - pozitive sau negative - cosntituie un remediu pentr ei, deoarece vorbnd, se inteleg mai bine pe ei insisi. Sunt foarte directi, spun exact ceea ce gandesc si au incredere in ei insisi. Sunt atat de stabili si puternici (echilibrati) incat transfera aceste sentimente si celor din jur. Pot ajunge medici extraordinari, educatoare, ingrijitoare si ambasadori ai pacii. Cand personalitatea verde este negativa, persoanele sunt lacome, avare, materialiste, ipohondre si geloase pe oricine le este superior. Invidia este o problema a inimii.
soso07Noapte buna si o saptamana frumoasa !
09.11.2014, 23:53:02
soso07Vangelis-Memories Of Blue
09.11.2014, 23:56:24
https://www.youtube.com/watch?v=8KY_1dc6MRY
zoriMultumesc Gheorghita si Sorina :)
10.11.2014, 20:04:09
GheorghitzaSoso, deoarece subiectul tau este interesant, astept continuarea lui.
10.11.2014, 20:49:56
E bine ca postarile sa fie "in pachet" deoarece poate interesa pe mai multa lume si e bine sa aibe continuitate.
carmennbuna! nu am fost pe faza...suma zilei de nastere, adica: zi+luna+an...sau cum...
10.11.2014, 20:56:12
soso07Cu mult drag, Zoriori de ziua :)
10.11.2014, 21:17:10
George, fac ce fac si tot pe langa drum sunt... :) Incerc sa ma adun si sa fiu in schema!
Carmen, iti pot da exemplul meu personal : 7.04.1971
7+4+1+9+7+1 = 29
2+9 = 11
1+1 = 2
carmenneu am 7...astept :)
10.11.2014, 21:29:39
soso07Asadar, am ajuns la 5 (cinci).
10.11.2014, 21:29:46
PERSONALITATEA ALBASTRA
Personalitatea albastra este cea mai amabila dintre toate culorile. Persoanele albastre empatizeaza cu toti din jurul lor, le asculta cu rabdare povestile, cu ochii stralucind atunci cand aud vesti bune sau cu un umar de sprijin pentru cei carora nu le merge prea bine. Le place sa comunice cu ceilalti si par sa cunoasca mereu ceea ce se intampla in inimile oamenilor. Au o cunoastere innascuta a ceea ce este bine si rau si sunt foarte inteligenti. Au o abilitate deosebita de a-si face instantaneu prieteni. Copiii si adultii sunt atrasi de personalitatea albastra datorita dragostei neconditionate din aura. Personalitatile albastre traiesc foarte intens, fara a-si arata partea sensibila. Datorita naturii lor conservatoare si introvertite, pot fi perceputi ca reci, distanti si plictisitori. Persoanele albastre exista pe aceasta lume pentru a ajuta umanitatea sa accepte dragostea, tandretea si atentia. Scopul lor in viata este sa ii ajute, sa ii aline si sa ii sprijine pe slabi si mai putin norocosi. De aceea, persoanelor albastre le place sa faca gesturi caritabile si alte tipuri de activitati voluntare. Ei prefera viata linistita si nu doresc sa cucereasca lumea, desi uneori o cuceresc prin faptul ca ofera atat de mult societatii si umanitatii.
Persoanele albastre se tem enorm de a fi respinse si de a le fi ranite sentimentele; de aceea le este greu sa isi fixeze propriile limite si sa spuna "nu". Vor face orice pentru a evita confruntarea. Muzica si sunetele sunt esentiale in viata lor. Muzica potrivita la momentul potrivit le echilibreaza si le hraneste lumea interioara. Canta sau cunosc un instrument muzical si, in general, au ureche muzicala.
Asistente, medici si ingrijitori se afla sub personalitatea acestei culori, precum si a culorii verzi. Orice activitate care implica o personalitate albastra se desfasoara intr-un mod calm, retras, sigur si complet.
carmennAlex este 5...muzica...:)
10.11.2014, 21:34:30
soso076 (sase)
10.11.2014, 21:42:33
PERSONALITATE INDIGO
Sunteti o persoana inteleapta si spirituala. Manifestati o intelegere profunda a lumii si aratati simpatie celor din jurul dvs., stiti ce ii starneste pe oameni si ce se afla dincolo de aparente. Infatisarea dvs. eleganta si senina mascheaza turbulentele pe care le simtiti in interior. Va aflati intr-o cautare permanenta a constiintei si a adevarului suprem. Personalitatea indigo are o aura de autenticitate si claritate care nu este specifica altei culori. Aveti abilitati psihice innascute; aceasta forta psihica va poate speria, dar daca o acceptati si o dezvoltati, viata dvs. va fi plina de miracole. Creati multe dintre aceste miracole, asadar concentrati-va pe cele pozitive! Nu puteti intelege rautatea dintre oameni, de ce se comporta ingrozitor cu natura si cu animalele, deoarece sunteti convinsi ca lumea de afla in interactiune, iar noi toti trebuie sa avem grija de ea - energia negativa se va intoarce la noi. Oamenii apeleaza la dvs. pentru sfaturi si consolare, deoarece sunteti plin de dragoste si compasiune. Nu uitati ca uneori dvs. aveti nevoie de sprijin din partea celorlalti. Aveti un simt acut al datoriei si o sensibilitate dezvoltata, vizibila in devotamentul cu care lucrati. Persoanele indigo functioneaza la niveluri inalte si sunt foarte intuitive in domeniul spiritual. Au cunostinte extinse, iar datorita fortei spirituale pot deveni lideri inspirati. Aveti simtul respectului de sine si un sistem unic si complet de valori si convingeri. Sunteti foarte independent si aveti nevoie de timp si spatiu. Doriti sa locuiti intr-un spatiu amplu, care sa contina energia dvs. intensa. Printre persoanele indigo se afla foarte buni psihiatri, profesori excelenti, foarte buni administratori, medii, scriitori, tamaduitori.
Indigoul negativ se manifesta intr-o personalitate fanatica, obsedata de ritualuri si pseudo-religii, victima a fanteziilor sexuale obscure.
carmenn:(
10.11.2014, 21:44:51
soso07Sa vedem la 7 (sapte)
10.11.2014, 21:52:37
PERSONALITATEA VIOLET
Sunteti sensibil, plin de inspiratie si generos. Aveti calitati innascute de lider, care, uneori, va fac sa va diferentiati de restul lumii. Aveti marele dar de a evalua obiectiv orice situatie si de a fi capabil sa oferiti sfaturi practice, mereu la obiect. Datorita acestui talent si naturii dvs. prietenoase, atrageti oamenii, care cauta sfaturile dvs. potrivite. Incercati sa nu va asumati problemele tuturor, oamenii trebuie sa invete din propriile greseli. Sunteti o persoana eleganta, gratioasa; farmecul dvs. cald este resimtit de oameni la mult timp dupa ce ati plecat.
Legatura innascuta cu universul este sursa dvs. de inspiratie. Aveti o imaginatie vie, care da nastere multor idei inovatoare. Arta este un domeniu in care va puteti exprima liber frumoasa lume interioara; puteti deveni un mare artist. Totusi, datorita idealurilor marete, puteti deveni si un inspirat director al unei companii. Sunteti cel care inoveaza, cel care inspira oamenii sa-si atinga adevaratul potential. Luptati pentru ca lumea sa devina un loc mai bun.
Adorati sa strangeti in jurul dvs. o colectie eclectica de lucruri frumoase. Va pretuiti caminul si familia, desi este important sa aveti perioade de izolare. Aceasta nevoie de refacere interioara poate fi perceputa drept o ciudatenie si indiferenta fata de prietenii dvs. Dar intotdeauna recompensati pentru acest lucru redevenind acea persoana simpatica si atenta.
Daca abiitatea innascuta de a deveni un lider inspirat se bazeaza pe intentii intunecate, puteti cu adevarat sa faceti rau lumii, asa cum s-a intamplat cu anumiti dictatori ai istoriei.
carmennda...latura de dictator...inca nu mi-am dezvoltat-o...doar asa ,,putin" cu ai mei...dar nu...nu sunt eu dictator...in rest ma regasesc...:)
10.11.2014, 21:55:42
carmennmultumim,Sosolica!
10.11.2014, 21:55:54
soso078 (opt)
10.11.2014, 22:09:09
MAGENTA - ar putea fi culoarea curcubeului, intrucat se regaseste chiar la finalul spectrului, dupa violet si ultraviolet si chiar inainte de rosu si infrarosu. Magenta este, de fapt, o combinatie de rosu si purpuriu. Este culoarea eliberarii; ne ajuta sa ne indepartam de lucrurile triviale si ne permite sa ne eliberam de trecut. Deoarece este o culoare compusa din rosu si purpuriu spiritual, magenta semnifica uniunea dintre natura noastra terestra si cea spirituala. "Ce este deasupra, este si dedesubt." Este o culoare inaltatoare pe plan spiritual, cu o pronuntata energie feminina.
PERSONALITATEA MAGENTA
Sunteti un visator, traiti intr-o lume plina de imaginatie, unde realitatea este intr-un nivel superior celui obisnuit. Imaginatia dvs. bogata, creativitatea si entuziasmul sunt contagioase, iar oamenii devin optimisti si incantati de viata sub energia dvs. magica. Aveti talentul de a distra prin arta povestirii, a scrisului si de a va urma imaginatia pana unde vi se permite, fara granite fizice, mentale sau spirituale. Cautati situatiile in care totul este frumos si simplu, incercand sa evitati realitatea dura sau lumea materialista. Sunteti in contact direct cu spiritualitatea, dar aveti si o legatura puternica cu existenta terestra. Puteti actiona fie in plan terestru, fie in cel spiritual, si veti avea rezultate marete in ambele. Sunteti delicat si altruist, pregatit sa transformati in realitate planurile si ideile persoanelor. Sunteti cel mai priceput la a ajuta oamenii sa-si atinga potentialul deplin si veti merge foarte departe pentru asta. Beneficiati de abilitati organizatorii minunate, care sunt foarte utile in crearea de evenimente speciale, fie pentru familie sau pentru serviciu. Sunteti perspicace in domeniul afacerilor, iar norocul va insoteste de obicei. Calatoriile fac parte din firea dvs., ca si relatiile raspandite in intreaga lume, prin serviciu sau prieteni. Incercati sa mentineti echilibrul intre existenta dvs. spirituala si cea terestra; corpul dvs. necesita tot atata atentie ca si spiritul. Cand va incredeti, va deschideti, iar cand va deschideti, puteti primi.
soso07Cu mare drag, Carmen! :)
10.11.2014, 22:09:47
soso07Si 9 (noua)
10.11.2014, 22:27:04
AURIU - asociat cu banii si bunurile materiale, dar si cu puterea dragostei si cunoasterea suprema. Denota mereu ceva nobil si foarte dorit, fie de natura materiala sau spirituala. Auriul este o culoare antica si inteleapta, care straluceste prin vitalitate si abundenta in tot. Este lumina care ridica spiritul la nivelurile superioare ale constiintei.
PERSONALITATEA AURIE
Sunteti inzestrat cu o spiritualitate superioara, conectata direct cu divinitatea, si sunteti ghidat de eul dvs. superior. Sunteti intelept, aveti cunostinte profunde despre tot, dar sunteti modest si tacut in aceasta privinta. Sunteti un profesor innascut si, fie ca faceti acest lucru in mod profesionist sau nu, veti da mai departe cunostinte importante. Misiunea dvs este de a informa oamenii ca sunt fiinte profund spirituale, pline de putere si dragoste neconditionata. Sunteti o raza de lumina clara precum cristalul.
Aveti capacitatea uimitoare de a fi obiectiv, iar cand este nevoie de actiuni si solutii, sunteti capabili sa vedeti lucrurile intocmai cum sunt, fara sentimente sau pareri personale. Posedati capacitati naturale de vindecare, pe care le comunicati prin atingere sau cuvinte intelepte. Pentru ca oferiti constant parte din dvs, aveti nevoie de un spatiu linistit pentru a va reincarca energia si a va intari spiritualitatea. Va place un mediu placut, confortabil si curat, care va poate adaposti.
Va place perfectiunea si o cereti de la dvs. insiva. Criticul dvs. interior va reaminteste constant de tot ceea ce trebuie sa indepliniti pentru a va perfectiona zilnic. Incercati sa nu ii criticati pe cei mai putin perfecti decat dvs. Aveti emotii coplesitoare si trebuie sa va exprimati sentimentele puternice; in caz contrar, va veti slabi sistemul imunitar si va veti imbolnavi.
Personalitatile aurii negative sunt firi ascunse, incapatanate, fricoase, lipsite de incredere, care se victimizeaza, lacome.
soso07Materialul prezentat l-am reprodus din "Cromoterapia ca metoda alternativa de terapie" - Lect. Prof. Irina Paller
10.11.2014, 22:37:08
soso07Daca nu v-ati plictisit, am gasit un articol interesant :
10.11.2014, 22:45:32
Semnificatia pasarilor mitologice in functie de ziua nasterii
http://horoscop.kudika.ro/articole/36484/zodiacul-pasarilor-sacre.html?utm_source=newsletter-daily-20141110&utm_medium=email&utm_content=daily-20141110&utm_campaign=Newsletter-Daily#state=d02170c62da1eab8cc7222b6a32db944&error=unknown_user
soso07PAUN
10.11.2014, 22:47:48
ZIUA NASTERII: 1, 14, 21, 27
CORB
ZIUA NASTERII: 4,8,20, 26,31
VULTUR
Ziua nasterii: 3, 13, 19, 24, 30
PORUMBEL
ZIUA NASTERII: 7, 10, 15, 23
PHOENIX
ZIUA NASTERII: 5,9, 17, 21, 28
COCOS NEGRU
Ziua nasterii: 6, 11, 16, 22, 29
BUFNITA
ZIUA NASTERII: 2,12, 18, 25
GheorghitzaMultumim Soso!
10.11.2014, 23:14:57
carmenncorb...:)
10.11.2014, 23:37:33
GheorghitzaCraniul
10.11.2014, 23:38:41
Un cersetor, odata ajuns la palat, statea cu ulcior un mana si astepta sa i se dea una-alta. Se face ca seara, Regele cu alaiul lui iesise la plimbare si tocmai ce-l vede pe cersetor.
- Buna seara, cersetorule! Norocul tau...
- Buna sa-ti fie inima dar nu stim de partea cui va fi norocul...
- Adica, ce vrei sa spui? Ca m-as putea bucura eu de intalnirea cu tine? Pana una alta, ia spune-mi ce-ti doresti?
- Pai, uite aici: am un ulcior. Umple-l cu ce vrei tu.
Vazand luciorul, zambind ii spuse primului ministru:
- Umple-i ulciorul cu galbeni.
Pleca primul ministru si se intoare cu masura de galbeni dar cand ii varsase in ulcior, acesta nu se umpluse. Regele ii porunci sa se intoarca si sa-i umple ulciorul deoarece asa ii promisese cercestorului.
pana spre intrarea in noapte, ministrul goli visteria si ulciorul nu se umpluse.
vazand aceasta treaba, Regele se pleca in fata cersetorului:
- Se pare ca nu esti un simplu cersetor si ca prin nu stiu ce magie, ai facut de mi-am golit toata visteria palatului iar ulciorul tau nu s-a umplut. Ai vreun secret pe care nu-l stiu sau nu-l observ eu?
- Da, inaltimea Ta! Daca ai fi fost atent ai fi vazut ca ulciorul meu este in forma de CRANIU.