Forum: Orice altceva care e meseria voastra reala, pe langa pasiunea ptr handmade?
gemsgemsFost game tester. Specializata in grafica digitala. :) Momentan incerc sa ma perfectionez in grafica si sa imi construiesc un portofoliu. Si sper ca anul viitor sa intru la restaurare de arta. :) Intre timp ma ocup de artizanat.
11.10.2011, 01:46:47
gemsgemsDar ca sa fiu mai realista, momentan, mai mult ca orice, sunt casnica/gospodina. :))
11.10.2011, 01:48:45
veronicad...eeeee...se pare ca sunt al doilea contabil amarat pe aici...dar cand ma gandesc la vremurile de cand am terminat eu scoala...cam echivaleaza cu vreo 2-3 facultati din astea de pe nu stiu unde la care poti merge si fara diploma de bac!
11.10.2011, 14:15:10
De cand ma stiu,am vrut sa fiu artista-vorba cantecului - dar nu stiam exact in ce domeniu. De pe la 7 ani,stiu ca am inceput sa tricotez,sa cos,sa crosetez. Am continuat apoi cu desene pe la scoala,am cantat,am facut poezii,am facut compuneri,am citit tot ce mi-a picat in mana(mai ales romane de dragoste!!!)
Pana aici nimic nou - cred ca toata lumea a facut asa ceva- am crescut,am mers la liceu,am vrut sa fac muzica,am facut ceva chitara,ceva canto,apoi din necesitate am invatat si croitorie,intre timp mai mergeam la cate un concurs de tenis de masa. Dupa un timp am iesit contabil(visul tatalui meu dar nu si al meu!). La facultate am picat cu succes si nu am insistat!
Lucrez ca si contabil de vreo 30 ani dar stiti care este farmecul?
...ca lucrez in aceeasi unitate de 30 de ani!!!
Acum sa nu va inchipuiti o baba,,batrana,, si urata...si...totusi!
Cum spuneam, in ultima vreme cochetam cu croitoria(imi testam aptitudinile pe colegele de serviciu,pe prieteni,pe familie,pe mine!)
Ca sa fiu mai pe probleme,am facut si un curs de croitorie dar nu am invatat mai mult decat stiam(norocul meu ca mai stiam!)
Intre timp am facut si cursuri de asistent farmacist - in anul II eram colega cu fiica mea!
De aici totul se schimba - asta si datorita vietii personale si vietii sociale dar mai ales datorita asccesului la informatie, m-am lansat in viata ,,artistica,, prin a face lumanari sculptate. In scurt timp am devenit mester popular si ,,vedeta,, Gorjului in acest domeniu!
Apoi din dorinta de natural si a nevoilor colective, m-am reorientat si am devenit din nou ,,vedeta,, in domeniul sapunului si a cosmeticelor naturale.
Tocmai am participat la o expozitie in cadrul proiectului Redescopera Gorjul.
Scuze daca v-am plictisit si pentru...,,modestie,,!
gemsgemsPovesti de genul asta nu au cum sa plictiseasca. Mai de graba umplu de speranta! :D
11.10.2011, 15:19:33
veronicadda.poate ca nu plictisesc numai prin faptul ca sunt chiar adevarate si greu de trait in zilele noastre...acum ducem o lupta acerba doar pentru existenta!
12.10.2011, 11:06:36
Anidosalutari...de profesie eu sunt inginer peisagist, ma ocup cu proiectari parcuri si gradini, dar inca din timpul facultatii am facut un curs de origami cu o japonezuta care a venit voluntar in Timisoara, apoi dupa ce am terminat facultatea primul meu job a fost de florareasa...asa ca pana la urma am combinat mai multe hobby=uri: flori, origami si gradinile.
13.10.2011, 12:21:53
E ciudata viata, nu stii niciodata unde te indruma...:)
xyedySalutare tuturor :) eu sunt studenta la inginerie in calculatoare si lucrez in calitate de student la Timken :) proiectez rulmenti sau lucrez cu baze de date..depinde ce mi se cere ..iar in timpul liber ma relaxez cu croseta in mana sau cu margelele
06.11.2011, 19:24:26
paobijuStudenta la medicina dentara.
09.11.2011, 17:08:32
colordreamsinginer in Telecomunicatii. prea putina creativitate acolo ;)
09.11.2011, 22:28:51
forHOPEMancator de ciocolata se pune? :D
09.11.2011, 23:01:49
cattieE inscrisa in nomenclator? :))))
09.11.2011, 23:04:25
forHOPESi daca nu e, o scriem noi ;)
09.11.2011, 23:08:54
cattieDegustator-consumator ar fi termenul corect....ca numai sa o degust cum am facut la degustarea de vin de la facultate,NO FUN!!!
09.11.2011, 23:11:23
forHOPECe degustator...direct consumator!!
09.11.2011, 23:14:43
IGFashionDesignla asta ma inscriu si eu...... :)
17.11.2011, 11:29:27
daca mai e si aerata si alba si cu ceva esente de caramel nu o mai vezi inapoi
:)))))
PS. Sunt in drum spre frigider.