Forum: Orice altceva Comunitate,solidaritate,omenie,normalitate!!!

• monicasandica
    monicasandica

www.breslo.ro/Product/Donatie-Diana_159711

26.10.2010, 19:48:23
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Crina,sunt fantastice produsele!!!
    Kiti,f frumos din partea ta,ti se va intoarce insutit,sunt sigura!!!
    Live,si eu sper sa se vanda toate produsele si sa ne "imbatam" cu bucurie:))

26.10.2010, 19:49:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Monica,e superba si bratara ta....ce lucruri frumoase se aduna,nu?

26.10.2010, 19:51:52
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

La Multi Ani Diana!!! si sa ai parte numai de vise implinite!!
    Produsele ce le ofer sunt:
    www.breslo.ro/Product/FOR-HOPE-Colier--Vegetal_193521
    www.breslo.ro/Product/FOR-HOPE--Amazonit-ametist_215403

26.10.2010, 20:21:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Minunate!!!!

26.10.2010, 20:26:12
  • tonycat
    tonycat

Superrrrrbe ambele coliere, @nagual! Pana acum nu mi-am dat seama ce bine arata ametistul si amazonitul impreuna!

26.10.2010, 20:38:45
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna fetelor! Foarte frumos ceea ce faceti voi pentru Diana!

Eu ma gandeam zilele astea, printre altele, ca ar fi frumos sa strangem toate produsele pe care voi le donati la un loc, pe un blog, pe care sa-l promovam fiecare pe blogurile si conturile de facebook, twitter etc. Sa punem poze, descrieri etc. Sa scriem povestea Dianei, ca sa inteleaga oamenii de ce facem asta. Si cu link-uri pentru fiecare produs catre locul de unde poate fi achizitionat, etc.
    Cred ca varianta blog-ului (sau de ce nu, a unui magazin online care sa le cuprinda pe toate) este una foarte buna, fiind foarte usor de intretinut dar si foarte usor de utilizat ca si cumparator. Si sunt mult mai vizibile toate informatiile necesare.

Daca va place ideea unui magazin online, il putem deschide aici pe Breslo si cand vor trebui platite taxe, ma angajez eu sa le platesc.

Apoi m-am mai gandit la faptul ca donarea unei sume modice de fiecare dintre noi, de prieteni, rude, cunostinte etc ar duce la strangerea unei sume frumusele. Facand niste calcule simple, la 1000 de oameni sunt 10000 de euro. Stiu, ca par multi, dar daca ne mobilizam, eu zic ca se poate :)

27.10.2010, 10:31:03
  • forHOPE
    forHOPE

Fetelor, nici nu mai stiu ce sa spun...m-ati facut sa plang...stiti, eu niciodata nu am simtit ca cineva (in afara de Dumnezeu si de familie) poate tine la mine si ma poate iubi atat de mult. Mereu m-am simtit ca o umbra oriunde ma aflam...cu mine sau fara, era acelasi lucru...Voi m-ati facut sa nu ma mai simt ca o umbra, voi mi-ati aratat ca exista prieteni, ca exista oameni carora le pasa de mine. Si pentru asta va multumesc din inima!!!
    In curand sper sa pot publica cartea mea autobiografica, intitulata "Ingerii pot simti durerea?" pe care vreau sa v-o dedic tuturor!!! Si...astept sa o cititi cu mare drag!

27.10.2010, 10:56:51
  • mady68
    mady68

succes in tot ceeace ti-ai propus si multe planuri de viitor

27.10.2010, 11:05:20
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

S-ar parea,Andra,ca gandim la fel:)Si eu m-am gandit sa deschid un magazin anume pt donatiile in bijuterii pt Diana!!!!Am luat legatura deja cu Raluca(Casacucadouri) si creeaza un banner special pt magazinul Dianei,dar si Roxana(The RockBoutique) s-a oferit sa creeze un banner,asa ca,avand alaturi doua persoane atat de inimoase si care ne pot ajuta,o sa alegem un banner pt magazinul Dianei si care sa fie sustinut de breslo si un banner pt magazinul creat de noi si in care sa fie bijuteriile destinate vanzarii in scop caritabil!Astept sa primesc detaliile tehnice pt a le trimite Ralucai si Roxanei,ca sa stie exact ce sa faca.Eu am rugat deja toate persoanele care au conturi pe Facebook(sau alte platforme de socializare) sau au bloguri personale, sa faca publicitate demersului nostru,iar in momentul in care va fi si un magazin doar pt asta va fi si mai simplu.Iar in legatura cu magazinul ca atare,o sa vb cu un admin ca sa vedem exact ce si cum e de facut:*

27.10.2010, 11:35:56
  • blanitza
    blanitza

Prezint inca un set realizat special pt Diana, a carei lupta de zi cu zi ma impresioneaza puternic. Esti un model de putere, Diana, iar setul acesta as vrea sa te faca sa zambesti, si-asa i-am si zis - SMILE!!!
    Cu drag, Gabi
    www.breslo.ro/Product/Set-Smile---For-Hope_231585

27.10.2010, 12:06:10
  • Live
    Live

Nimeni şi nimic nu-s fără rost pe lumea asta, Diana, aşa că nu mai gândi prostii!

27.10.2010, 12:27:43
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ar mai fi o idee,ca in magazinul Dianei sa fie o sectiune aparte,categoria cu produse donate!!Am rugat si echipa breslo sa ne dea o mana de ajutor in a alege varianta optima,atat pt Diana,cat si pt clienti,intrucat aproape fiecare bijuterie va fi din alt magazin si nu vrem sa cream dificultati clientului in momentul comandarii unui produs sau altul.

27.10.2010, 15:17:07
  • Saco
    Saco

Foarte frumoasa initiativa intregii comunitati:) As dori sa contribui si eu cu un produs www.breslo.ro/Product/Geanta-pictata_218823
    Ii doresc Dianei multa sanatate si putere:)

27.10.2010, 19:03:55
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

E fff frumoasa geanta,Saco!!!Multumim pt implicare:*

27.10.2010, 19:14:30
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Chiar ca zambesti,Gabriela,la vederea setului tau!!!Emana buna dispozitie si optimism!!!!!

27.10.2010, 20:18:29
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Am nevoie,din nou,de ajutorul comunitatii!!!Ne trebuie un slogan care sa apara pe banner,ceva care sa spuna, in cateva cuvinte,ceea ce e esential in povestea Dianei,ca are nevoie de ajutor!!!Trebuie sa fie ceva cu impact emotional,zic eu!Coperta cartii autobiografica a Dianei va avea un inger,acelas inger va aparea si pe banner,de aceea vin eu cu o prima idee:"Un inger vrea sa ramana printre noi!Ajutati-l!!!"
    E o prima idee,cum am spus,dar,impreuna,vom gasi cu siguranta sloganul potrivit!!!!

28.10.2010, 10:20:07
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu lasa ingerii sa plece dintre noi! Ajuta si tu!

28.10.2010, 10:36:10
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Super!!!!

28.10.2010, 10:57:52
  • deManacuPenelopa
    deManacuPenelopa

Dupa lupte seculare am reusit sa reordonez categoriile in magazin, am facut o sectiune 'for Hope', am pus in descrierea produselor cui sunt acestea destinate, din pacate breslo nu-mi permite sa afisez adresa blogului Dianei... In fine, pun la dispozitia ei si urmatoarele:
    www.breslo.ro/Product/Colier-asimetric_198352
    www.breslo.ro/Product/dansatoarea-din-buric_180671
    Mai ramane doar sa vedem cum si in ce fel ne organizam ca sa se poata bucura de ajutorul nostru:)

28.10.2010, 14:45:12
  • forHOPE
    forHOPE

La mine in oras, cand povestea mea a aparut pe prima pagina a unui ziar, avea titlul: "Un inger isi cauta aripile"...cum vi se pare?

Multumesc bijouxdemonange si deManacuPenelopa!!!

28.10.2010, 15:00:40
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Penelopa,scrie si in regulamentul site-ului ca nu e permisa postarea de linkuri de acest gen!!!Dar,nu e nici o problema!!!Sunt ffff fericita sa va anunt ultimele noutati:
    -in primul rand,Raluca(Casacucadouri) va face un banner static si care va putea fi postat pe blogurile personale si pe alte site-uri care permit,deci va fi o publicitate in plus:*
    -m-am sfatuit indelung cu admina Ioana(mai bine zis,am bombardat-o cu mesaje-dar,e o dulce,nu s-a suparat,dimpotriva,ne ajuta mai mult decat mult) si am ajuns la concluzia ca,cel mai bine ar fi ca in magazinul Dianei sa fie o sectiune aparte in care sa apara toate donatiile noastre in bijuterii,va fi mai usor de vizualizat (si mai rapid).
    Banner-ul Dianei,care va fi facut fff curand de catre Roxana (TheRockBoutique) va trimite privitorul,clientul sau curiosul, direct in magazinul Dianei,acolo va vedea atat produsele ei,cat si donatiile noastre.
    Mai ramane sa ne decidem asupra sloganului.I-am spus Dianei sa aleaga ea varianta finala,in momentul in care avem suficiente alternative,mi se pare normal ,fiindca e vb de ea!!Dar,tinem cont si de parerea breslaselor,doar facem totul impreuna!
    Mi s-a inseninat sufletul cand am vazut atata dorinta de a ajuta!!!!
    Va pup pe toate!!!!!!!!!!!!!!(lui Kjoco ii strang mana,barbateste:))

28.10.2010, 15:09:44
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ffff potrivita formularea din ziar,Diana!!!!
    "Un inger isi cauta aripile....Sa-l ajutam sa le gaseasca!" Cum vi se pare?

28.10.2010, 15:12:37
  • deManacuPenelopa
    deManacuPenelopa

Jewel, minunate vesti! Dar eu sunt mai grea de cap, cum facem, ii trimitem tousi produsele Dianei ca sa le trimita la randu-i cumparatorilor, ori exista cumva posibilitatea sa trimitem noi direct cumparatorului, iar banii sa intre in contul Dianei?
    Pup si eu pe toata lumea, inclusiv pe Kjoco:D

Excelenta formularea din ziar, intr-adevar!

28.10.2010, 15:20:58
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Sunt atat de zapacita,ca am uitat sa-ti spun,Penelopa moderna,ca ai ales lucruri minunate pt donatie!!!

28.10.2010, 15:22:48
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Nu,Penelopa,produsele raman in magazinele noastre,in cazul in care sunt cumparate,noi le trimitem clientului!!!!In magazinul Dianei vor fi doar linkurile si pozele,bineinteles(mai bine zis,cred),pt ca omul sa stie ce alege!!Omul vireaza banii in contul Dianei,ne trimite hartia care demonstreaza asta,iar noi facem coletele:))Sa dea Domnul sa fie bine,mai avem de lucru,mai avem de pus la punct amanunte si amanuntele:))Le-am luat si eu pe rand,ca sa nu ma pierd pe drum:))Pe masura ce stiu ceva concret,i va anunt:))

28.10.2010, 15:28:53
  • forHOPE
    forHOPE

M-am gandit la ceva: JWL, nu cred ca clientii vor trimite hartiile care sa demonstreze ca au platit. Aici intervin eu, caci pot vedea cine mi-a pus bani in cont, si cat anume. Cand cineva va cumpara un produs donat, in clipa in care vad ca a pus banii in cont, dau zvon in tara ca sa i se trimita produsul respectiv. Ce parere aveti? Pentru ca nu va pierde nimeni timpul trimitand hartii.

28.10.2010, 15:35:17
  • tonycat
    tonycat

Salut,

la un soi de licitatie on-line v-ati gandit? eu nu cumpar decat furnituri si foarte rar altceva, dar , pentru Diana , as participa la o mica licitatie. Desigur , ca asta e o utopie in conditiile in care grupul celor care afla de ceea ce se intampla pe aici e foarte mic. Sau poate ma insel? M-as bucura sa fie asa. Deci, concret, daca aflu ca la data x, la ora y, se liciteaza urmatoarele proiecte, creatii, eu ma implic. Sau, deschideti un alt topic, postati ceea ce doriti dvs., eventual ca sa nu o lungim pana la anul lista sa fie limitata , apoi, pentru produsele listate, declarati licitatia deschisa, hotarati la ce data si la ce ora sa se inchida.
    Ce ziceti? Haide , Breslo, trezeste-te!
    Spor si voie buna!
    Scuze, dar cazurile disperate cer masuri disperate.

28.10.2010, 15:39:34
  • TheRockBoutique
    TheRockBoutique

F.F. pe fuga, de la servici
    Jewels, minunat slogan! Si eu ma gandisem la ceva asemanator; cu voia voastra (si a laptop-ului meu:), voi face in seara asta variante ale banner-ului, animat si static, fie flash fie gif, orice format util, iar maine eventual se pot alege, corecta, imbunatati, etc. O sa tin cont obligatoriu de orice sugestie, am mai spus si in particular, Diana merita sprijinul nostru neconditionat, e o fata minunata careia si noi toate ii putem intinde o modesta mana de ajutor. Imi place f. mult tot ce am vazut postat pana acum de toate fetele, si in weekend sper sa pot posta si eu ceva modest, dar facut cu to dragul. Mai vorbim :)!
    O dupa-amiaza si o seara frumoasa!
    Cu drag,
    Roxana

28.10.2010, 15:47:59
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna idee,Diana,sa avem cumparatori ca ne descurcam noi:))Le luam pe rand:banner,liste,publicitate,sectiune in magazin,vanzare,nu?:))In privinta sloganului,mai asteptam idei!Roxana,sa cresti mare,sa fii sanatoasa si iubita!!!La fel si voi,sufletistelor!!!

28.10.2010, 16:07:42
  • Live
    Live

Păi da, Diana! Când cineva comandă produsele puse pt. donaţie, te contactează pe tine, îţi dă numele cumpărătorului, tu verifici punerea banilor în contul tău, anunţi, iar vânzătorul trimite produsul.

28.10.2010, 16:55:25
  • allyingraphicland
    allyingraphicland

Produsele pe care as vrea sa le ofer sunt:
    www.breslo.ro/Product/Wave--Donatie-forHOPE_232311
    www.breslo.ro/Product/Disco-Birds--Donatie-forHOPE_232304
    Numai bine, Diana! :)

28.10.2010, 17:30:18
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Sunt minunate cutiile,Ally,oricine ar vrea sa aiba asa ceva in casa!!!

28.10.2010, 19:45:44
  • deManacuPenelopa
    deManacuPenelopa

Jewel, m-am lamurit, multam pentru explicatii si pentru vorbele bune. Sunt eu o penelopa, dar de chemat, ma cheama Gabi:))

Salut motanul Tony, ideea licitatiei mi se pare chiar foarte interesanta! Numai faptul ca in felul acesta lucrurile s-ar desfasura mult mai rapid si sansele ca banii sa ajunga mai repede la Diana cresc, e suficient motiv sa fie luat serios in considerare. Din nefericire eu sunt complet atehnica si n-am decat vagi idei legate de cum functioneaza comertul electronic, nu stiu cum se poate pune in practica asa ceva... dar se poate conta pe mine ca chibit!:)

28.10.2010, 20:04:54
  • tonycat
    tonycat

Salut Gabi,
    eu vad asta foarte simplu, pur si simplu sa postam suma cu care licitam .
    "x RON pentru lucrarea y!" Cine ofera mai mult? Pentru cateva zile , sa se liciteze , nu stiu, zic si eu, maxim 5-10 lucrari, autorii acestora propun o suma minima de plecare, cine alege si pluseaza, va posta ca atare. E doar o propunere, si nu e noua.
    Deci, tehnic nu trebuie sa fie nimic spectaculos sau special, totul sta in tastatura si in portofele si in acuratetea exprimarii pe aceste forumuri, si sa fie suficient de multe persoane care sa doreasca sa participe, dar sa nu se joace. Este doar o propunere.

28.10.2010, 20:16:33
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Incantata sa-ti stiu numele,Gabi,eu sunt Silvia,stiam ca nu Penelopa e numele tau,citisem in prezentare ca esti o Penelopa moderna:)) de-aia am folosit asa....In privinta licitatiei nu ma pronunt pana nu vb cu un admin,sa vad daca e posibila,fiindca,in acest caz,avem nevoie in primul rand de echipa breslo,si apoi urmam noi...Zic eu...Pana nu ma informez,spun dupa ureche:))Ca idee e splendida!!!Dupa cum am mai spus,incerc sa le iau pe rand,altfel ma prinde radarul din cauza vitezei:))Important e sa facem ceva concret,restul trece.....

28.10.2010, 20:21:27
  • tonycat
    tonycat

Da, asta poate sa se intample in paralel cu actiunea in curs. Este minunat ce faceti pentru Diana si va admir sincer! Iar daca nu se poate acum, poate cu alta ocazie.
    Iar, daca am stii acum, care e situatia tranzactiilor pe Breslo, poate ar fi mai usor de luat o hotarare. Ma refer , nu la cat se vinde ca suma , ci la cati clienti au fost, sa zicem luna asta, cati vizitatori au fost. Pe ce date sa ma bazez cand initiez asa ceva?
    Va zic doar multumesc frumos din inima ca ati reactionat la ideea asta. Mai lasati-o sa coaca un pic, si daca vi se pare realizabila, sa incercam macar o data. Ce poate sa se intample? Orice lucru are un inceput.

28.10.2010, 20:30:10
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Pai...nu avem noi o vorba celebra..."Incercarea moarte n-are"?!...Le facem pe toate,poate-poate urnim ceva!!!

28.10.2010, 20:43:28
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ma bucur enorm ca sunt atatea persoane care se implica! Doar lucrand impreuna putem face ceva care sa dea rezultate! Sper din tot sufletul sa reusim sa facem toate aceste lucruri si multe peste si alaturandu-ne sufletele sa Il ajutam pe Dumnezeu sa ii redea aripile ingerului Sau! Minunile s-au intamplat mereu prin si cu oameni!

Eu donez pentru Diana un colier foarte drag mie si sper sa fie un mic fulg in aripile sale:

www.breslo.ro/Product/Orange-Ocean--Colectia-Savin-Oceans-Beauty_171991

Colierul face parte dintr-o mini-colectie denumita "Salvand frumusetile oceanului" si cred ca, mergand un pic mai departe cu metaforele, oceanul poate fi chiar inima omului :)

28.10.2010, 23:46:04
  • blanitza
    blanitza

Mie, personal, mi se pare mai usor ca achitarea produselor donate sa se faca in contul creatorului, iar acesta apoi trimite produsul prin posta cumparatorului si depune suma in contul Dianei. Eu asa am facut pt setul listat FOR HOPE, cumparatorul l-a achitat in contul meu,astazi am trimis coletul, iar maine depun banii in contul Dianei. Varianta a fost rapida, altfel, riscam a ne pierde in mesaje etc...

29.10.2010, 00:06:54
  • forHOPE
    forHOPE

bijouxdemonange, esti un inger! Iti multumesc din inima!!!!

cred ca si varianta blanitzei e ok...adica nu se complica lucrurile. E simplu.

29.10.2010, 12:53:53
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta,Andra,decat la implicare totala!!!E superb colierul,cine il va cumpara va arata ca o zeita a marii!!!Superba si prezentarea lui:*
    Blanitza,cred ca,pana la urma,fiecare va face cum ii va fi mai usor,sau ,cum s-a obisnuit!!!Important e ca banii sa ajunga la Diana,nu conteaza traseul:))Eu am dat niste exemple,fiindca stiu multe persoane care urasc sa stea la cozi:))

29.10.2010, 12:55:03
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

As mai avea o rugaminte la toti creatorii care au donat,sau vor dona bijuterii pt Diana!!!Roxana,inimoasa care face bannerul,mi-a spus ca de pe banner,dand clic,ajungi si in magazinele celor care participa la campania de strangere de fonduri pt Diana,asa ca,vin cu rugamintea ca cei care aveti bijuterii donate,sa creati o categorie speciala pt asta,ceva gen"Donatii pt Diana ForHope",sau orice altceva care arata clar ca acolo va gasi clientul o bijuterie donatie.E mult mai simplu pt cei care cauta,cumparatori,curiosi sau alti artizani.

29.10.2010, 18:02:31
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Diana, eu sper din inima sa reusim sa infaptuim o minune!

29.10.2010, 20:20:46
  • Live
    Live

Am creat secţiunea "DONAŢII(acum pentru Diana ForHOPE)"

29.10.2010, 20:52:19
  • zuzulicea
    zuzulicea

Am creat si eu o categorie speciala pentru Diana. Produsele le puteti vedea aici:
    www.breslo.ro/Shop/zuzulicea/donatii-FORhope_16243
    Sper sa ai parte numai de bucurii de-acum inainte Diana, esti o persoana cu adevarat speciala, nu-ti pierde niciodata speranta!

31.10.2010, 14:26:48
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ai ales lucruri fff frumoase pt donatie!!!Sa cresti mare:)) si sa fii sanatoasa:*

31.10.2010, 15:27:58
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Sunt extrem de fericita sa va anunt ca bannerul Dianei e gata,asteptam doar acceptul echipei breslo pt a fi lansat (daca ceva nu e in regula cu el,remediem problema si anuntam:))....Mda,vorbesc la plural,dar meritul e al Roxanei(TheRockBoutique),a creat un banner cu mesaj concis si clar,cu culorile preferate ale Dianei,singura diferenta fata de cele spuse anterior e faptul ca apare poza Dianei,cea de la avatar,intrucat poza cu ingerul nu era compatibila tehnic cu dimensiunile bannerului!!Ii multumesc inca o data si pe aceasta cale,sunt sigura ca Dumnezeu o va bucura,pe masura sufletului ei bun!!!
    In alta ordine de idei,rog pe toti cei care ati donat bijuterii,sau donati de acum,sa va dati acceptul aici pt ca linkul magazinului dvs sa apara in magazinul Dianei si sa poata fi vazute produsele donate!!Va reamintesc ca ar fi mult mai usor pt toti daca ati crea o categorie speciala "Donatii pt Diana" sau cum vreti dvs,numai sa se inteleaga clar ca e vb de campania noastra umanitara!
    E inceput de saptamana,de luna,asa ca va doresc sa fiti sanatosi si fericiti,sa va bucurati de familii si de toate frumusetile lasate de Dumnezeu pe pamant!!Doar impreuna putem face ceva bun,cu rezultat vizibil!!!Va multumesc tuturor!

01.11.2010, 08:32:01
  • zuzuflor
    zuzuflor

Eu sunt de acord, deja am creat in magazin o categorie speciala.

01.11.2010, 08:45:25
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc,pup!

01.11.2010, 08:51:04