Forum: Orice altceva Comunitate,solidaritate,omenie,normalitate!!!

• forHOPE
    forHOPE

Va multumesc mult de tot inca o data (mai ales JWL si Roxi) dar si celorlalti, pentru sprijin neconditionat si ajutor! Urmeaza sa vedem cat sunt de "saritori" oamenii...
    Dumnezeu sa va dea Sanatate tuturor, lumina in suflet, caldura si iubire alaturi de cei dragi!

01.11.2010, 10:30:41
  • banana
    banana

Daca e ok si cu tine Diana, eu as prefera sa trimit un pachet cu ceva produse cu care tu decizi ce vei face mai departe.

Vb in particular mai multe!
    Ioana Banana

01.11.2010, 12:12:00
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Dupa cum am mai spus si mai sus,fiecare alege modalitatea personala de a o ajuta pe Diana,nimic nu e obligatoriu,nimic nu e universal valabil!!!Important e ca ai ales sa ajuti!!!!Multumim!

01.11.2010, 12:16:12
  • Loulou
    Loulou

Cred ca produsele mici si ceva mai ieftine, sunt vandabile, asa ca am pus trei bratarele si o pereche de cercei in categoria rezervata Dianei.
    Cand voi avea timp, voi mai pune cate ceva acolo. Nu am citi tot topicul, scuze, astfel ca habar n-am daca exista un termen limita sau ceva... dar ma interesez eu pe parcurs.
    Bafta multa la vanzare Diana !
    In final, dar nu in ultimul rand, iti doresc muuuulta multa sanatate si o viata normala, asa cum fiecare meritam.

01.11.2010, 12:45:50
  • forHOPE
    forHOPE

Multumesc mult mult de tot!!! Bafta si voua la vanzare, sa reusim sa facem ceva ;)

01.11.2010, 14:20:45
  • dodo
    dodo

Poate-si gaseste un stapan:
    www.breslo.ro/Product/Suflet-blandalbastru_234704

01.11.2010, 15:19:54
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Asa m-am gandit si eu,Loulou,ca ce e mai ieftin e si mai usor vandabil,compensand in schimb prin numar de vanzari!!!Ma bucur enorm ca se anunta atata lume!!!!Am intrat in casa de 5 minute si am venit direct la calculator!!!:))
    Azi,ajutandu-mi sotul sa repare la masina,m-a lovit un gand:))(nu,nu m-a durut):poate ca cineva se gandeste ca ar fi fost mai potrivit sa ajutam fiecare cu ce poate si cu ce vrea,fara sa se faca tam-tam!!!!Daca am cumva dreptate si sunt persoane care gandesc asa,le spun ca " pic cu pic se aduna mult" doar daca sunt multi cei care picura in acelas timp,pe cand daca se picura o data la cine stie cat timp....nu se intelege nimic...Sa dea Domnul sa avem vanzari la produsele donate si sa ajutam concret!!!!Va pup pe toate,ca meritati:*

01.11.2010, 15:59:56
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ramona,e superb setul donat,faci tu ce faci si starnesti o "dodomanie":)),ne imbolnavim toate de drag pt creatiile tale:*

01.11.2010, 16:03:26
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Pai,da,se putea sa nu uit eu sa raspund cuiva?!Draga Loulou,nu exista nici un termen limita!!!!Fiecare poate dona oricand de-acum inainte!!!Sper sa avem succes la vanzari,mai ales dupa ce va fi vizibil si bannerul Dianei:*

01.11.2010, 16:07:28
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

Dragi cumparatori, INDRAZNITI! :)
    Cumparand dintre aceste produse, nu numai ca veti avea un colier mai frumos decat in poze :), dar veti face si un gest nobil !
    www.breslo.ro/Shop/nagual/Donatii-pentru-forHOPE--Diana_16261

01.11.2010, 16:13:29
  • forHOPE
    forHOPE

Multumesc scumpa Ramo, nagual si JWL. Va pup dulce de tot!!

01.11.2010, 17:26:53
  • forHOPE
    forHOPE

A..., vreau sa precizez ceva (de fapt, am vrut sa o fac demult). Tin sa subliniez faptul ca nimeni, dar NIMENI nu este obligat sa ma ajute. Fiecare o face din suflet, pentru ca asa simte si NIMENI nu asteapta nimic in schimb (bani sau alte bunuri). Sa se inteleaga bine acest lucru. Nu vreau sa mai aud comentarii de prost gust. daca cineva gandeste astfel, inseamna ca nu are suflet, nu stie ce inseamna suferinta si nu stie ce inseamna sa iti pese de cel de langa tine. Si cu asta, cred ca am spus tot. Asa ca nu ii mai suparati pe cei care se implica in aceasta campanie. Ei, in comparatie cu voi, chiar fac ceva.

01.11.2010, 17:29:48
  • banana
    banana

@ Diana
    Maine pun un pachet la posta cu ceva produse (2 cutiute, accesorii cu braduti) dar si cateva materiale de lucru pentru creatile tale.

O seara placuta tuturor!

01.11.2010, 17:41:25
  • forHOPE
    forHOPE

Multumesc mult draga mea Ioana!!!
    As mai dori sa ii multumesc lui goodchoice pentru ajutorul ei infinit!!! Nu stiu ce m-as fi facut fara ea...

01.11.2010, 18:08:24
  • Live
    Live

Sigur că-s de acord să se pună link către magazinul meu! Am scris acum câteva zile că am creat o secţiune de donaţii.
    Nu-ţi face probleme, Diana! Cei care comentează "răutăcios" poate că doar au fost în situaţia de a ajuta oameni care se ţineau de înşelătorii, minţind c-ar avea nevoie de ajutor, pentru a face rost de bani (am păţit şi eu aşa ceva), aşa că nu e cazul să-ţi faci sânge rău.:)

01.11.2010, 18:24:14
  • forHOPE
    forHOPE

Pe mine nu ma afecteaza rautatile oamenilor (sunt deja obisnuita cu asa ceva, mai ales din partea unor cadre medicale) insa ma supara sa aud ca astfel de mesaje sunt trimise de te miri cine unor oameni cu suflet mare, ca voi, care chiar vor sa faca un bine si sa ajute. Asta ma deranjeaza: ca unii au impresia gresita ca voi faceti asta pentru a primi ceva in schimb. WRONG!

01.11.2010, 19:35:14
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc,Live,stiam ca esti printre cei care ne ajuta,dar,trebuie sa fiu corecta si sa intreb:))

01.11.2010, 19:35:33
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Diana,majoritatea celor de aici suntem persoane care nu mai au 15-20 de ani...deci am mancat o felie groasa de viata:)),prin urmare am avut de-a face la greu cu rautatile,indiferenta,barfele,acuzatiile nedrepte si cate si mai cate "fineturi"....Asa ca,fruntea sus,nimeni nu se impiedica de niste vorbe amarate,nu-ti fa probleme:*Avem noi despre ce discuta,n-are rost sa ne racim gurile pentru ceva ce nu putem schimba!!Mai bine gandeste-te ce ai vrea sa faci de Craciun,ce ai vrea sa mai citesti,ce ai vrea sa inveti.....Pup!

01.11.2010, 19:41:49
  • forHOPE
    forHOPE

Oau...mi-ati pus 3 intrebari extrem de grele...incerc totusi sa va raspund:
    1. Ce as vrea sa fac de Craciun? In primul rand sa fiu sanatoasa, voi sa fiti in continuare alaturi de mine si sa fiu cu familia mea (inclusiv cu mama). Desi, nu prea se poate...
    2. Ce as vrea sa mai citesc...mie imi place foarte mult sa citesc, imi place Coelho, Sadoveanu, Dan Brown. Cred ca as vrea sa am in maini cartea mea. Si sa o citesc familiei.
    3. Ce as vrea sa invat...as vrea enorm de multe sa invat. in primul rand, cred ca as vrea sa invat sa am rabdare, sa am rabdare sa ascult si sa nu fiu atat de categorica, as vrea sa invat sa nu mai iau la suflet rautatile oamenilor, as vrea sa invat sa pot fi mai indiferenta...

01.11.2010, 19:56:27
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Pai...hai s-o iau si eu pe rand:))
    Cu ajutorul lui Dumnezeu(si putin si al oamenilor),sper sa rezolvi cu sanatatea:)
    Cartea ta e mereu cu tine,fiindca e "copilul"tau...Imagineaza-ti-o si citeste din ea familiei...chiar daca n-o sa fie ,inca,tiparita...(dar va fi,deci,e bine:))
    Sa inveti sa ai rabdare...hmm..cam greu,tinand cont de vremuri,sanatate si experienta(ma refer aici la faptul ca ai avut de-a face cu rautatea in mai toate formele ei,deci ai o experienta de nedorit)...sa nu mai pui la suflet rautatile..iar e greu,poti sa incerci,se poate chiar ca o data,de doua ori,de noua ori,sa nu le pui...dar vine cate una care te ia pe nepregatite,sau de la oameni de la care nu asteptai asa ceva,sau te loveste unde te doare mai tare,si atunci uiti de faptul ca nu trebuie sa pui la suflet...si pui...Indiferenta e unitatea de masura a egoismului(parerea mea)asa ca nu te vad in aceasta postura:)
    Deci,unele dorinte sunt realizabile,altele ti le poti implini singura,iar cele din a treia categorie...da-le incolo:))

01.11.2010, 20:21:22
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Azi,cautand prin topicurile vechi (din dorinta de a cunoaste mai bine comunitatea),am gasit un topic datat 15 iunie si care punea aceeasi problema ca si mine:ajutorarea Dianei.Lulubiju a incercat sa ajute aproape in acelas mod in care o facem noi acum.Probabil ca,atunci,nu se legasera atatea prietenii de suflet,sau era o perioada aglomerata pt majoritatea,asa ca,incet-incet,nu s-a mai scris nimic.Vreau sa-i spun,pe aceasta cale,lui lulubiju ca nu am stiut pana azi de topicul ei.N-as vrea sa creada ca imi place sa merg pe carari batute de altii!Niciodata nu mi-a placut sa copiez sau sa imit pe cineva,indiferent despre ce ar fi vorba!Si atunci au fost persoane inimoase care au ajutat,fiecare cum a putut,deci,acum,continuam ce s-a inceput atunci.Parerea mea e ca nu are importanta cine si ce face,important e rezultatul:s-o ajutam pe Diana cat mai mult,s-o sustinem moral si sa dovedim ca o comunitate unita poate muta si muntii, daca vrea!!!

02.11.2010, 22:22:02
  • forHOPE
    forHOPE

Din cate imi amintesc, mai era un topic, in afara de cel creat de Lulubiju...numai ca nu mai stiu pe unde e ratacit...

02.11.2010, 22:37:58
  • dodo
    dodo

cred ca era la sectiunea oferte deschis de Lizuca
    www.breslo.ro/Shop/ARTGIFT
    din cate mi-amintesc parte din valoarea comenzilor ei au fost indreptate spre Diana..

02.11.2010, 22:53:24
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Inca o idee buna vine din partea Monicai ,@monicasandica,si anume:daca cineva vrea sa o ajute pe Diana rapid,poate cumpara o bijuterie din magazinul ei si ,astfel,banii ajung imediat in cont.
    Deci,inca o posibilitate de a ajuta!!Ramane la latitudinea fiecaruia ce modalitate alege,important,dupa cum repet obsesiv,e sa ajutam!!!

04.11.2010, 08:58:43
  • forHOPE
    forHOPE

Ce faceti fetelor? Ce se mai aude? Ceva noutati? Ceva legat de banner?

07.11.2010, 15:09:16
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

N-am mai scris nimic deoarece inca astept raspuns de la echipa breslo!!!Nu vreau sa insist dincolo de limitele impuse de bunul simt,de aceea prefer sa astept...nu de alta,dar i-am bombardat cu mesaje:))....

07.11.2010, 16:22:59
  • TheRockBoutique
    TheRockBoutique

Buna draga mea Diana! Nu am mai apucat sa vorbesc cu Jewels saptamana asta, dar deocamdata se pare ca avem un pic de intarziere in primirea unui raspuns de la cei care ar fi trebuit sa ni-l dea, recte cineva din echipa breslo, daca totusi avem permisiunea sa il punem, detalii tehnice, orice amanunt care ar putea ajuta.
    Pentru cine nu are cum sa cunoasca asta, bannerul e destul de simplu (nu am vrut sa il incarc cu prea multe, ca sa abata atentia de la mesaje), are poza ta minunata cu coronita de flori :), iar culorile sunt inspirate din magazinul tau, optimiste - verdele acela minunat si roz. Cu click pe poza ta se poate ajunge in magazinul for Hope, iar cu click pe background - pe o lista cu produse donate. M-am gandit la o lista de genul celor de la concursuri, reactualizabila, care sa poata fi usor accesata - am putea primi eventual acceptul pentru un topic "sticky"; se pot face si galerii cu produsele - aic i nu stiu sigur daca se poate sa ramana in permanenta, doar prin repostare, pentru vizualizarea de facto a produselor.
    Precizez ca bannerul se poate reface, dupa preferinte, dupa cerinte tehnice, orice altceva, as vrea sa stiu doar daca e OK. Chiar si fara banner, o lista sticky se poate realiza oricand, ideea ar fi sa fie la vedere in permanenta - cel putin la forum - trecand peste orice alte ratiuni comerciale care tin de site; cred ca nu putem uita ca Diana are nevoie si de mana noastra de ajutor, pe langa alte posibile contributii externe. Cu toate ca nu m-am mai uitat pe topicurile un pic mai vechi, imi reamintesc de cel al Lizucai, mi s-a parut extraordinar atunci, ca si acum, si ca initiativa si ca reactie a comunitatii Breslo. Cred ca s-au vandut deja produse daca nu ma insel, altele au fost daruite Dianei, minunate gesturi!

07.11.2010, 16:51:00
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ma bucur sa setul creat de Ramona si-a gasit deja stapana...nici nu se putea altfel,e superb!!!

07.11.2010, 17:10:30
  • TheRockBoutique
    TheRockBoutique

Bannerul (varianta bineinteles perfectibila) poate fi descarcat de aici :

http://www.megaupload.com/?d=I6ITDAVH .

Poate fi deschis cu orice browser care are Flash player incorporat, la unele e necesar sa dati "Allow content". Repet, se poate modifica oricand, si in primul rand cu lista de produse, si e binevenita orice idee, sugestie :).

Cu drag, Roxana

07.11.2010, 17:20:31
  • TheRockBoutique
    TheRockBoutique

scuze, link din nou:

http://www.megaupload.com/?d=I6ITDAVH

07.11.2010, 17:23:49
  • forHOPE
    forHOPE

Multumesc mult scumpa Roxana! Bannerul arata super!!! Nici nu e nevoie de altceva. Ce parere aveti breslaselor?

07.11.2010, 20:10:58
  • forHOPE
    forHOPE

Vreau sa va spun ceva ce m-a deranjat enorm...in seara acesta l-am sunat pe dl Tantareanu sa ii cer ajutorul...mi-a raspuns scumpa lui doamna...(probabil dansul se uita la meci)...vreau sa va spun ca mi-a vorbit foarte urat si mi-a spus ca nu ma poate ajuta...
    Povestea integral o puteti citi pe blogul meu:

http://dianaborboly.blogspot.com

intrati si cititi va rog, mie deja mi-e si scarba sa mai vorbesc despre asta...Dar, ce sa facem...astia sunt milionarii tarii...de aia tara asta a ajuns unde a ajuns...rusine sa le fie!

10.11.2010, 21:23:09
  • lanca
    lanca

draga Diana, nu vreau sa vin aici si sa-ti ofer situatii similar de penibile intimplate altor oameni aflati in suferinta, ca si tine, desi exista enorm de multe exemple, penibile pentru cei ce ar fi putut face ceva pentru un om mai necajit decit ei... am sa-ti spun doar atit, am scris o scrisoare frumoasa despre un caz disperat al unei tinere din galati, cu o tumora canceroasa pe creier, grava...cui credeti??? nuuu, n-am sa-i dau numele, dar este o diva super-populara, care m-ar fi putut ajuta macar cu un pont, daca nu cu un eurocent :) ei bine, nu a catadicsit nici macar sa-mi raspunda :D. din fericire, nu mi-a pus sperante, dar am vrut sa incerc marea cu degetul. ce ar fi insemnat un raspuns de 2 rinduri??? 5 minute dintr-o viata plina de sanatate, lux si fitze...epistola mea nu a fost o scrisoare cersetoare, mai degraba o scrisoare de induiosare, ce incerca sa gaseasca niste solutii financiare, niste ponturi, nicidecum o contributie grasa...totusi, dezamagirea mi-a lasat un gust amar, amar, amar...si cred ca am gresit in acea scrisoare deoarece am tutuit diva :P :) ei bine, am cintarit lung daca sa scriu scrisorea unei prietene (pe care o tutuiesc) sau unei personalitati :D (pe care s-o perii la persoana a 2-a plural). mi-a fost mai usor sa spun povestea unei prietene, dar n-am luat in calcul faptul ca, atunci cind te crezi o personalitate, uiti ce inseamna un prieten, cel putin asa cred eu...

11.11.2010, 01:07:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Sunt EXTREM de fericita!!!!!!Dupa cum vedeti,a aparut banner-ul Dianei!!!!Le multumesc din suflet Roxanei(TheRockBoutique) ca a realizat banner-ul,tuturor celor din echipa Breslo(pe care i-am adus la disperare,cred,cu insistenta mea,dar a fost pt o cauza nobila iar ei m-au iertat,sunt sigura),Ioanei in special,ca ea m-a rabdat:))))dar si lui Luigi,ca de el depinde totul:*si tuturor celor din comunitate care au sprijinit aceasta campanie!!!VA MULTUMESC SI MA-NCLIN!!!!!!

15.11.2010, 19:03:27
  • Loulou
    Loulou

Silvia.... Unde a aparut?

15.11.2010, 19:54:41
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

sus,unde sunt si bannerele pt concursul oficial,cel cu sponsori si reclama la magazinul Gabrielei si a lui Tiberiu!Apar alternativ,n-am cronometrat(inca:)))) la cat timp,dar,daca il vezi..pana la urma:*

15.11.2010, 20:03:17
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

era "daca astepti si mai intri".....il vezi

15.11.2010, 20:05:19
  • Loulou
    Loulou

:)) daaaaa!!!!!!!!! l-am vazut!

Felicitari si voua si echipei breslo !

Sper sa aiba efect!

15.11.2010, 20:12:41
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Urmeaza sa facem in asa fel incat sa se poata accesa si linkurile spre magazinele participante!!!Astept ordinele de la directorul tehnic:)))...draga de Roxana,bineinteles....

15.11.2010, 20:35:13
  • kiti
    kiti

Pe mine m-ai uitat JWL.Donatia n-am facut-o in bijuterii ci direct in monetar in contul Dianei iar cauza ei o sustin la fel ca si celelalte magazine.

15.11.2010, 22:25:57
  • lanca
    lanca

wow, ma bucur pentru aparitia bannerului Dianei! felicitari tuturor celor care s-au implicat!!
    bafta, Diana! sa fie pentru sansa ta!!

15.11.2010, 22:35:03
  • monicasandica
    monicasandica

FELICITARI LOVE PENTRU EFORTUL DEPUS SI PARTICIPAREA TA IN ACEASTA" MICA CAMPANIE DE AJUTORARE A DIANEI'..' ESTI FENOMENALA...!

15.11.2010, 22:54:06
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mea culpa,Kiti!!!!!MII DE SCUZE!!!!M-am luat dupa bijuterii!!!Asa-i ca m-ai iertat????repar!!!

www.breslo.ro/Shop/kiti

16.11.2010, 07:31:00
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ideea era(si de aceea am gresit) ca am pus linkuri spre magazinele in care sunt bijuterii donate in scop caritabil,de aceea am sarit peste magazinul lui Kiti!!!!Domnia sa a ajutat direct,cu bani in cont,a fost prompta,de aceea ma scuz inca o data!

16.11.2010, 07:58:42
  • marybijou
    marybijou

Buna ziua tuturor si felicitari pt. idei si initiative. Nu prea frecventez forumul din lipsa acuta de timp, dar, aruncand o privire, m-a atras topicul.

Sustin si eu campania si ma gandeam cum sa facem ca toate aceste bijuterii ce urmeaza a fi vandute pentru Diana sa fie si vizual expuse, nu doar sub forma de link. Adica adunate intr-un singur loc/cont unde sa poata fi vizualizate toate, astfel incat potentialii cumparatori sa isi poata face o imagine de ansamblu si sa le fie mai usor sa aleaga ce sa cumpere. Pentru ca atunci cand cumparam, ne orientam dupa poza, imaginea produsului. Avand la dispozitie doar linkuri, este mai greu de convins cumparatorul sa le deschida pe toate, pentru ca apoi sa vada ce anume sa cumpare.

Pentru aceasta, cred ca cel mai potrivit ar fi contul Dianei (mai ales ca adminii deja promoveaza bannerul cu magazinul ei, deci sansele sunt mult mai mari spre a indruma cumparatorul spre contul ei, decat spre al meu, spre ex.) , noi sa ii trimitem pe o adresa de mail pozele cu produsele noastre pe care dorim sa vindem "for HOPE" si ea sa le posteze in contul personal, intr-o categorie special facuta unde sa se mentioneze ca sunt produse vandute in scop caritabil, astfel incat atunci cand dai click pe categoria respectiva (pe care o si putem promova intr-un topic special) si sa poata fi vizualizate toate postarile/vanzarile facute in acest scop. Diana sa treaca sub poza link catre magazinul care vinde acel produs, astfel incat cumparatorul sa stie de unde sa il cumpere, iar banii sa fie depusi, asa cum s-a discutat mai sus, in contul Dianei.

Este adevarat, aceasta presupune o munca teribila pt. Diana (de a posta toate aceste produse), de aceea tin sa mentionez ca este doar o idee, o sugestie care poate fi imbunatatita cu alte propuneri daca vi se pare una pertinenta, si la care, evident, Diana este cea care isi va da sau nu acordul. Mie altceva nu imi trece prin cap pentru a usura vanzarea, poate doar crearea unui alt cont, special pentru acest lucru. Dar si aici apare problema de administrare a contului respectiv, fiind unul comun.

PS: o sa postez si eu cateva linkuri pentru Diana, acu ca am terminat de scris.

16.11.2010, 10:26:06