Forum: Orice altceva Comunitate,solidaritate,omenie,normalitate!!!

• cocky
    cocky

am vandut si eu agrafa asta, www.breslo.ro/Sold/cocky/Agrafa-cu-margelutze_420572 , nu stiu daca trebuia sa anunt aici... o sa-i transfer eu banii Dianei in cont.

15.03.2011, 13:42:18
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Bine ca s-a vandut,Cocky,restul sunt detalii:))...

15.03.2011, 14:13:16
  • forHOPE
    forHOPE

Buna fetelor,

M-am intors si eu de la spital...unde am trecut prin ceva groaznic...m-a traumatizat psihic...nu credeam ca voi apuca sa aud si sa vad asa ceva...cu siguranta va voi dezvalui mai multe insa am un plan deocamdata si sa vad daca da roade...

Vad ca voi tot ati facut treaba! Sunteti niste scumpe! :-* Va multumesc tare mult!

As dori sa adaugam si acest magazin in lista noastra:
    www.breslo.ro/Profile/josephine.joe

Multumesc frumos!!

16.03.2011, 15:08:06
  • dodo
    dodo

Supun atentiei deschiderea unui magazin cu produse comercializate in vederea sustinerii unor cauze umanitare.
    Este vorba de:
    www.breslo.ro/Shop/cdb
    Mentionez ca multe persoane de aici, cu inima frumoasa au facut posibile momente magice pentru cei aflati in nevoie.
    Am intervenit in acest topic pentru ca este cel mai potrivit si sper ca v-am trezit interesul.

17.03.2011, 16:41:29
  • forHOPE
    forHOPE

Super!! Voi face si eu ceva pentru CDB! :D
    Sper sa se adune cat mai multe produse si sa se si vanda, pentru a-i putea ajuta pe cei care au intr-adevar de ajutorul nostru, de intelegerea si de iubirea noastra!!

17.03.2011, 17:00:49
  • forHOPE
    forHOPE

Adaugam in lista va rog si acest magazin?

breslo.ro/Shop/gariana

22.03.2011, 18:29:09
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Bine,Diana!

22.03.2011, 23:04:17
  • forHOPE
    forHOPE

Le uram bun venit in campania noastra Elenei si lui Alex, si le multumesc pt implicare:

www.breslo.ro/Shop/margeledelicioase

(Sa ii adaugam pe lista va rog)
    Saru'mana!

26.03.2011, 16:32:06
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce bine ca se aduna atat de multi oameni inimosi!!!Daca am gasi si clienti la fel de inimosi,care sa cumpere din bijuteriile stranse,am mai aduna cateva picaturi pentru oceanul din Israel!!!!!

26.03.2011, 18:58:45
  • forHOPE
    forHOPE

Israel sau America :)

26.03.2011, 19:36:59
  • biju.diart
    biju.diart

Buna tuturor,
    am stat aseara cred ca cel putin 1 ora sa citesc tot de s-a postat in acest subiect si va spun sincer ca apreciez gesturile voastre si vreau din toata inima sa ma alatur. Pentru mine cel mai usor ar fi sa ii trimit Dianei produse pe care ea sa le vanda sau sa le foloseasca pt. creatiile ei, magazinul meu fiind axat in special pe furnituri.
    Prin urmare, Diana, te rog sa-mi trimiti adresa ta si cat de curand vei primi un colet de la mine. Iti doresc tot binele din lume, capul sus si roaga-te lui Dumnezeu pentru vindecare, pt. ca El e un medic fara cusur, atat pt. trup cat si pt. suflet.

27.03.2011, 16:11:30
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Bun venit printre noi,biju-diart!!!

27.03.2011, 16:36:42
  • forHOPE
    forHOPE

Multumesc frumos biju-diart pentru minunatele cuvinte pe care mi le-ai adresat :-*
    Bun venit in campanie si iti multumesc din inima!!

27.03.2011, 17:58:00
  • biju.diart
    biju.diart

buna Diana,

in primul rand te rog sa vorbesti cu mine la "pertu" ... am 27 de ani :)!
    In al doilea rand, fiind mama nu pot ramane rece fata de problemele altcuiva pt ca mereu ma gandesc ca in locul acelei persoane ar putea fi unul din copii mei (am 2, un baiat si o fata).
    Nu in ultimul rand pot spune cu mana pe inima ca singurul care nu te va dezamagii NICIODATA va fi Dumnezeu, pt ca El nu e om!

Ma bucur ca am aflat de campania voastra, asa ar trebuii sa faca oamenii ... sa se ajute reciproc.

diana B. :)

27.03.2011, 20:48:00
  • forHOPE
    forHOPE

iti multumesc mult Diana :-*

As dori va rog sa adaugam si magazinele Eugeniei in lista, si cu aceasta ocazie ii multumesc din suflet pentru donatiile facute:

www.breslo.ro/Shop/florence

www.breslo.ro/Shop/kestii-trestii

www.breslo.ro/Shop/dekoflor

Va multumesc!

30.03.2011, 11:30:56
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Bine,Diana,s-a facut!

30.03.2011, 11:43:35
  • FlorEnaDesign
    FlorEnaDesign

Numele meu este Florenta, nu Eugenia! :))

30.03.2011, 21:48:35
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Dianaaaa...mielu':)))))

31.03.2011, 09:38:19
  • dekoflor
    dekoflor

M-am scos cu Pastele! :))))

31.03.2011, 10:04:14
  • forHOPE
    forHOPE

Imi cer scuze....:-p oricum se apropie Pastele :d ce miel preferati? Alb, negru sau de ciocolata?:D

31.03.2011, 11:35:28
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

E bine oricum,Diana:))))))))))Sa fii tu sanatoasa!

31.03.2011, 11:41:30
  • Live
    Live

Uite ce am găsit în oferta unui magazin de produse naturiste: PSYLLIUM. Cică e cel mai eficace curăţător al colonului şi este indicat şi în boala Crohn. L-ai încercat, Diana?

31.03.2011, 12:03:09
  • forHOPE
    forHOPE

Nu, nu l-am incercat...nici nu am auzit de el...o sa ii dau un search pe gogole sa vedem ce informatii gasesc...Multumesc frumos :-*

31.03.2011, 15:17:24
  • Live
    Live

Aşa, caută informaţii şi leagă-le cu cele pe care tu le ai despre boala ta, iar eu, nu! Dacă ţi se pare ok, vezi de-l găseşti la tine! Nu e scump. Dacă nu-l găseşti, spune-mi şi-ţi trimit o punguţă(e sub formă de pulbere)!:)

31.03.2011, 16:09:10
  • forHOPE
    forHOPE

Putem adauga si aceste magazine in lista va rog? Si cu aceasta ocazie le multumesc celor doua Ioane pentru donatii:

www.breslo.ro/Shop/loishtan

www.breslo.ro/Shop/ioiobutic

Multumesc frumos!!

01.04.2011, 17:17:21
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

S-a rezolvat!Weekend placut si linistit!

02.04.2011, 12:28:22
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

http://sustin.ro/diana-borboly/

Sper zilele acestea sa reusesc sa ma ocup si de blog, adica sa actualizez toate produsele, sa le caut pe cele noi!

Site-ul de mai sus, in care am inscris cazul, este foarte util!! Bannerul este ok, sunt afisate toate informatiile cele mai importante, usor de dat mai departe (facebook, yahoo, twitter), arata cine sustine campania, pe scurt: bine gandit!

11.06.2011, 00:38:51
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

pe langa http://sustin.ro/diana-borboly mai avem o sustinere:

Iata comentariul lasat la o postare:

"hai sa facem ceva!
    uite,noi suntem un grup de oameni care organizam ateliere de creatie in scop caritabil.
    noi avem oamenii nostri si daca ne unim cu voi,vom face ceva si mai mare.
    ateliere noastre se keama HEARTizanat: www.heartizanat.org

eu sunt Teli Iacsa(Juravle), una din initiatoare. ma gasesti pe fbook si pe telefon 0727 737 180.
    in principiu noi organizam ateliere, unde vin oameni binevoitori care invata de la noi sa picteze, modeleze, coasa, in cazul vostru sa faca bratari, etc. tot ce producem in cadrul atelierelor vindem in diferite feluri.
    am strans 3000 ron la o licitatie online si peste 100 mil lei vechi la un eveniment la palatul ghika.
    important e sa ne strangem si sa facem un plan potrivit pentru acest nefericit caz al Dianei.
    aveti suportul nostru! "

Cine doreste sa o ajute pe Diana in acest mod? Eu chiar imi doresc si de ce nu, chiar o colaborare permanenta. :)

Astept raspunsuri, va rog, aici, mesagerie sau mail (mon_ange.bijoux pe yahoo)
    Voi lua legatura si cu Teli pt a stabili ce si cum se poate face.

Oricum, va rog sa imi spuneti daca si cum doriti sa participati!!

12.06.2011, 14:16:03
  • Live
    Live

Eu sunt destul de departe, dar pot, de exemplu, să trimit obiecte făcute de mine, atunci când se face vînzare, respectiv (atunci când am) furnituri pentru atelier. Vorbim!

12.06.2011, 14:38:18
  • simona.florentina
    simona.florentina

poate reusesc si eu sa ajut cu ceva.
    experimentez de ceva timp lucrul cu margelele si am reusit si sa fac cate ceva.
    vreau ca banii pe care ii primesc pe prima bijuterie vanduta sa mearga la Diana.
    o sa incep de azi sa le postez.
    a si inca ceva, as dori sa aflu si pareile voastre in legatura cu bijuteriile mele.

12.06.2011, 14:45:37
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

DA Cristina, vorbim! Eu acum astept mail de la Teli, sa vedem ce si cum!
    Simona: abia astept sa-ti vad bijutericile!

12.06.2011, 14:51:47
  • simona.florentina
    simona.florentina

am postat prima bratara.
    as dori niste sfaturi in legatura cu preturile, nu prea ma pricep.

12.06.2011, 15:10:42
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Eu sunt si mai departe:(((...Dar,gasim noi o modalitate de a ajuta si eu,chiar si de la asa o distanta....

12.06.2011, 15:13:34
  • Live
    Live

Nu ştiu să-ţi spun despre preţuri (nu lucrez cu mărgeluţe în felul ăsta şi mi se pare atât de migălos, încât le consider...nepreţuite), dar ştiu să-ţi spun că-mi place brăţara şi că...vreau şi eu să lucrez d-asteaaaaa!!!!!:((

12.06.2011, 15:18:58
  • simona.florentina
    simona.florentina

multumesc!
    eu "salivez" cand vad ce minunatii fac unii si nu ma pot abtine!
    trebuie neaparat sa incerc si eu.

12.06.2011, 15:22:39
  • Live
    Live

Eu mă pot abţine, deoarece...sunt cam neîndemânatică şi ştiu asta.

12.06.2011, 15:23:51
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Silvia: gasim solutii!!

Eu am primit raspunsul de la Teli:

"eu acum am propus colegilor sa ne strangem la inceput de iulie(astept si raspunsul lor)
    noi ne strangem la E varza bar, e un loc fain in Bucuresti pe langa Obor

aveam in cap sa fac un atelier de schimbat mentalitati, oameni, garderobe, cu atelier de creatie in oras sau putem crea si la E varza bar.
    ce se poate face?
    avem oameni care strang materiale pt noi/bani de materiale
    putem picta tricouri, jeansi, sticla, panza, fetele fac papusi din sosete care s-au vandut la o licitatie carirabila cu 250 ron iar la palatul ghika cu 600 ron.(e in functie de cate produse interesante ai si cum le pui la vanzare)
    putem picta tricouri cu mesaje promotionale in beneficiul Dianei cu blog, cont, messaje de gen 'ajut-o pe diana' etc ...pe care le putempurta pe strada sau vinde in beneficiul ei
    putem incerca sa aducem o televiziune la eveniment si promova la o scara mai larga
    putem incerca sa obtinem o autorizatie de a organiza workshop si expozitie stradala in centru, cu obiecte de vanzare in beneficiul ei. stii pe cineva care se pricepe la a obtine astfel de autorizatii?
    Cei mai talentati heartizani sunt un fel de instructori care ii invata pe cei care vor sa ajute astfel, sa lucreze ceva. practic cei mai netalentati sunt manutele noastre si noi le dam instructiuni precise despre tehnica de lucru. cu cat mai multe maini cu atat mai multe produse. si tu si prietenii tai breslo puteti fi instructori. nu taxam nimic, vrem doar sa ajutam cu bucurie:) ideile sunt nelimitate si va astept si pe voi cu propuneri,
    Noi avem locatia, incercam sa strangem cat de multe materiale putem, cat de multi oameni ..si apoi ne gandim la solutii de a o promva pe Diana, cazul ei, produsele in beneficiul ei etc.

cu mult drag,

Teli (Iacsa) Juravle"

12.06.2011, 15:32:54
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Hmmm
    Pentru asta am avea nevoie de:
    *oameni care sa participe direct ca instructor si sa confectioneze
    * materiale si/sau bani pentru materiale diverse
    *idei, multe idei asupra a ceea ce am putea face la un astfel de atelier si s-ar vinde usor
    * daca stie cineva pe cineva care se pricepe la autorizatii in Bucuresti, e binevenit !!!

Pt ca majoritatea suntem cu bijuteriile, evident ca ar fi interesanta si o astfel de sectiune de produse. Cred ca cerceii si bratarile s-ar vinde cel mai bine nu? Si se fac si mai rapid!!

12.06.2011, 15:47:30
  • Live
    Live

Materiale şi produse pot, domnişoară!

12.06.2011, 22:17:57
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Va pot ajuta si eu, fetelor!

12.06.2011, 22:24:55
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Super, sa-mi spuneti exact care ce si cum poate face, eu fac o listuta si vedem ce iese! Ca sa stiu ce-i comunic lui Teli, cu ce putem contribui noi!

Ar fi super daca ne-am putea si intalni cu ei cand vor face atelierul, macar cateva care stam prin Bucuresti! Eu oricum am in plan sa merg :p

Si Cristina, cand mai vii in Bucuresti?
    Eu ma gandeam sa o sun pe Diana zilele astea, sa vad cum se simte... Si eventual sa gasesc o zi in care sa merg pe la ea la spital :) Cred ca s-ar bucura :)

13.06.2011, 02:12:18
  • Live
    Live

Trebuie să ne concentrăm săptămâna viitoare, marţi, că ajung marţi şi plec înapoi miercuri sau poate chiar tot marţi. Vin cu mama cu maşina şi depind de ea. Dacă statul român, prin casa de asigurări de sănătate, nu mi-ar fi zdrobit capul:D, stăteam încă o zi şi mă-ntorceam cu microbuzul. Dar casa amintită mi-a troznit 460 de lei. Numai pentru soţ. Pt mine nu ştiu. Eu am plătit tot, pt soţ doar o parte. Somaţia a venit pt el.
    Dac-o suni pe Diana, zi-i să nu se supere că nu am reuşit s-o mai sun! Mi-am tot amintit la ore idioate, gen după-masă pe la 15-16 (m-am temut că doarme) sau după 22. Sunt bătută-n cap, asta e! A, şi să-ţi spună dacă ştie dacă a ajuns la ea, la Covasna, pachetul pe care i l-am trimis! Nu i-am dat valoare şi mă tem să nu se fi "rătăcit".

13.06.2011, 16:16:26
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Andra, eu pot ajunge oricand in Bucuresti. Nu locuiesc in mijlocul orasului, ci undeva mai spre periferie, insa ajung repejor. Va pot ajuta cu idei, creativitate si de asemenea pot face pe instructorul pentru cei care vor veni. O sa incerc sa aduc si ceva materiale, insa despre asta nu pot promite prea multe.

13.06.2011, 18:40:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

pai este super buburuzo!!!Deja suntem 2 :p hihi

Mai caut :D

13.06.2011, 19:12:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

hmmm ar fi super daca am putea organiza un eveniment, gen targ, cu vanzare, intr-o locatie centrala...si am aduna si produsele donate si cele facute la atelier si cele facute de Diana si impreuna cu cei de la Heartizanat am reusi sa facem mai multe!

Dar nu am idee de faza cu autorizatiile.... ici nu stiu pe cine sa intreb, habar n-am...

13.06.2011, 19:15:27
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Hey

Am vorbit cu Teli si mi-a comunicat ca avem deja 2 pictori, 2 fete papusar, 2-3 fete cu croset
    Mai sunt eu cu bijuuri si buburuza cu accesrii si ce mai stie ea:p

Si sa vedem cine se mai "baga"

Apoi, marti ora 19 la Evazar Bar (am inteles ca este pe undeva la Obor - revin cud etalii) va fi sedinta Heartizanat pentru a discuta detaliile: materiale, ateliere, cauza

E posibil ca licitatia sa fie tot online, pe facebook. Speram sa reusim sa facem si una stradala. DAr evdem

Iar undeva pe la inceputul lui iulie va fi Atelierul, cel mai probabil in weekendul 2-3 iulie. Posibil tot la Evarza Bar.

Oricum, revin cu detalii imediat ce le primesc!

Trebuie s-o sun si pe Diana si sper luni sa ajung la ea la spital! Va pup si va astept cu propuneri!

16.06.2011, 15:47:57
  • forHOPE
    forHOPE

Buna fetele....ce faceti? EU sunt moarta de oboseala...mi-au dat si mie azi drumul din spital (dupa 3 sapt) dar pe 4 ma reintorc...:( oricum am parte de 2 sapt de stat acasa :D URAAAAA

Va multumesc tare tare mult pentru tot ajutorul pe care mi-l dati, si pentru tot ceea ce faceti pt mine :-*
    Ii multumesc din inima si lui Live (cristina) caci a reusit ca de fiecare data sa imi ridice moralul prin apelurile dansei, in clipe in care sincer ma cam "busea" plansul...Mi-a fost de MARE ajutor.

Am atatea idei, as scrie o groaza insa nu am azi putere...tremur toata....de 3 sapt nu am mers, nu am facut nimic...am stat in pat, la salon...acum ma simt ca un bebe care invata sa faca primii pasi....asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine...:|
    Va multumesc din inima si va doresc o seara minunata!! Va pup dulce dulce de tot!!

16.06.2011, 18:59:17
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Draga mea, ce ma bucur sa aud ca esti acasa!!!!

Am timp sa te vad, important este sa fii tu bine!!!

Dupa cum stii deja, am gasit niste oameni minunati care vor sa-si puna talentele si indemanarea la lucru si impreuna cu noi sa reusim sa strangem mai mult bani!!!

De fapt ei ne-au gasit pe noi, ceea ce intr-un fel este si mai bine!

Este posibil sa te sun pentru niste detalii in plus. Pentru a fi cu lectiile facute marti atunci cand ma intalnesc cu ei!

Doamne, chiar ma rog sa fie bine si sa reusim sa facem ceva!!!

Mi-am amintit acum... Claudia (Chindea) ti-a donat tie premiile castigate la concursul trecut!! Sa-mi spui te rog ce sa fac cu ele, sa ti le trimit eventual daca iti plac sau sa le ppunem la vanzare! Ca nu prea am inteles cum a ramas :D

www.breslo.ro/Product/--Premiul-I-concurs-forum-Cauta-si-vei-gasi-motive-de-bucurie---Tropical-Dryad---Colectia-Gradinile-Suspendate_179967

www.breslo.ro/Product/Bustiera-Butterfly-Rezervata_362815

Astea doua sunt la mine de restul nu stiu :p

Pupici! Mai vorbim! Eu fug, ca mai am de lucru!

16.06.2011, 19:54:39
  • Live
    Live

Salutare!!! Ce bine c-ai ajuns acasă, fată dragă! Pune mâna şi-nvaţă să croşetezi, până pe 4!:D :P Da' poate că n-ai să te mai duci la spital, căci poate o veni vreo veste bună! Zic şi io, nu ştiu ceva sau nu am idee de ceva, dar sper să apară o minune!
    Să-mi zici neapărat dacă a ajuns coletuţul d ela mine, te rog mult de tot! Ţi-am explicat de ce.

16.06.2011, 21:19:00