Forum: Concursuri CONCURS _______CAUTA SI VEI GASI: MOTIVE DE BUCURIE!_______
bijouxdemonangeDa exact, eu incerc sa nu ma gandesc ce mai am nevoie! Ca ma ia inima :))))
13.05.2011, 09:23:06
Pentru cercei am 2 suporturi, unul pentru biju-urile personale, de la Kjoco, si unul mare ,de metal, pentru celelalte (nu ca de-astia as avea asa de multi, cum am mai spus si cu alte ocazii, nu sunt fan in a crea cercei! Nu ma intrebati de ce! Poate si pentru ca eu ii fac si imi plac mult asa, MARI, LUNGI, BOGATI si mi s-au cerut numai micuti, scurti, simpli...:| Nu stiu de unde bafta asta....Cred ca o singura pereche de cercei LUUNGI, MARI si mai BOGATI am vandut... si mai am o clienta care mereu vrea ceva mai bogat, nu neaparat mari, dars a se vada dom'le ca poarta ceva la urechi! Dar cred ca ma supar si o sa fac mai multi cum imi plac, chiar daca nu-i dau, am eu colectia mai bogata :))) )
In rest....lipsa... mi-ar trebuie si unul pentru bratari, dar dintr-ala cu multe brate!!! Cand le vad mor, ca vreau si eu! Poate daca merg prin depozite luna asta, imi iau si asa ceva! Gata, am zis, luna asta facem o mica investitie! hihi
Si mai vreau si un bust de croitorie, macar sa-mi fac mie, sa mai exersez, ca mi-am iesit din mana grav... Mi-am luat o carte de croitorie, sa-mi amintesc teoria, ca am uitat-o, asta e clar... Poate poate fac si eu ceva, ca tipare si idei am destule....materialele asteapta sa ma ating de ele (si nu sa le mut dintr-o parte in alta, nu! Ele vor scoase la plimbare cumva :D)
Ehh, eu multe vreau, poate reusesc si eu luna asta sa ma hotarasc asupra unui design de site (ca de cand ma chinui sa-mi dau seama cum as vrea sa fie, si nu reusesc...)...poate....poate...
Gata, ca v-am plictisit! Mai bine ma duc sa termin cele doua coliere pe care mi le-am propus spre finalizare maine! Sa ma laud si eu macar cu unul din ele (celalalt mai tarziu :D) Vorbim mai tarziu! Va pup! Sa aveti o zi buna!!
P.S. Nu-mi vine sa cred ca e ora 9:20 si eu am dormit ca omu' normal azi-noapte :))))
LiveEra să fac şoc, când am văzut că ai scris la ora asta, Andra!:D :)) Recunosc că, pt început, mi-am imaginat că...n-ai dormit deloc. Lasă, bine c-ai dormit noaptea, ca omul! Io m-am culcat pe la ora 1 şi pe la 9 fără 10 am deschis ochii şi...gata somnul!
13.05.2011, 09:50:52
Azi e vineri 13. În viaţa noastră, 13 nu e un număr cu ghinion. De fapt, se pare că el, bietul număr, e chiar unul cu noroc(cele 13 zodii sau, cum e acum, 12 zodii+Soarele, respectiv cei 12 apostoli şi Iisus). Nu mai ştiu în geometria sacră cum e cu 13. Bine, multe nu (mai) ştiu. Am citit fel de fel, dar creierul nu are capacitatea de a înmagazina atâta informaţie.
Suport pt brăţări mi-a făcut soţul. Din lemn. Partea pe care se pun brăţările este...coada unui cuier-pom. Pentru cercei îmi doresc un suport din ăla cu elemente rotative. Pentru produsele croşetate mi-ar prinde bine un manechin întreg(din plastic, că nu mi-aş permite vreunul din fibră de sticlă sau mai ştiu eu ce). De multe ori am probleme cu făcutul pozelor, căci am nevoie de cineva care să le facă, pt a avea eu pe mine vreun bolero.
Eu ar trebui să termin o gentuţă(mai am un pic de tot de croşetat la ea, apoi s-o cos şi s-o decorez), apoi am începute o husă pt telefon, un bolero şi o geantă. Ieri am reuşit să cos o gentuţă pe care o aveam făcută din toamnă şi...uitasem de ea şi am croşetat o căciuliţă din acelaşi material cu gentuţa(un bumbac galben pal, alături de un firicel colorat, care are bucle, din loc în loc). Alaltăieri am făcut o gentuţă gri, cu floare roşie. Cred că azi reuşesc să le fac poze(vine mama pe la mine şi o pun să ia şi aparatul foto cu ea) şi, pe rând, am să le pun în magazin. A, şi boleroul roşu! Vreau să fac şi ceva cu mărgele. Am de continuat un set cu perluţe de sticlă, de la care am făcut numai cerceii. Îmi pare rău că nu prea pot eu să folosesc, în ceea ce lucrez, mărgeluţe mici, de nisip, căci am("moştenire" de familie) o mulţime de mărgele ceheşti de 2 mm. Superbe! La fel toate! O mulţime de culori!
Mă gândesc că mi-ar fi plăcut să am aici o prietenă împreună cu care să stau la lucru. Fiecare la măsuţa ei sau cu croşeta. Să ne sfătuim, să stăm de vorbă, pe când lucrăm. Da, recunosc că marea problemă a statului meu acasă din acest an (dincolo de problemele cu banii) a reprezentat-o singurătatea. Din 1993, în prima parte a zilei activitatea mea se desfăşura într-o şcoală, alături de nişte adulţi şi de o mulţime de copii.
Pe 26 se împlineşte 1 an de la operaţie, respectiv de când nu am mai fumat. Cu cât se apropie data asta, cu atât mai mult îmi vine să fumez.:D Neah, mă ţin departe, nu-i problemă!
Dana Grecu de la Antena 3 este foarte supărată din pricina faptului că nu ies profesorii în stradă.
bijouxdemonangehihihi sper ca ti-ai revenit din soc :D mai fac si greseli dintr-astea! Si faza cu nedormitul deloc...se prea poate intampla :D spre exemplu cu o noapte inainte n-am dormit pana la 5 jumate....nu ca as fi avut cine stie ce treaba....dar pt ca ma rugase frate-miu sa-l trezesc la 5....si eu bausem niste cafea cam tarziu si nu prea aveam somn....si daca ma bagam in pat pe la 1-2 nu ma mai trezeam decat sa opresc telefon :)) (si dimineata evident ca nu mi-as fi amintit cand anume am oprit telefonul sa nu mai sune :))) asa de zombi sunt :)) )
13.05.2011, 13:21:04
Dar azi noapte am dormit si eud e pe la 1 jumate la 7 si un pic hihihi nu prea mult ca ma-nvat si strica educatiei mele bune :D
!3... hmm...eu nu-l consider cu ghinion...bine, de felul meu nu sunt suprstitioasa, de mica m-am autoeducats a nu ma gandesc la astfel de chestii, desi si mama si bunica aveau grija sa imi aminteasca de...diverse :D Apoi crescand, le-am gasit si explicatii logice la superstitii si nici atat nu ma mai afecteaza:D
Stiu cum e cu facutul pozelor...si mie mi0ar orinde bine un manechin sa fac poze la coliere sa vada omul cum vin. Ca pe mine... nu-mi ies mereu (de fapt aproape niciodata) bine pzoele, caci...imi fac singura pozele...:p
Ai avut ecva spor zilele astea, mi-e dor de croseta! Cat de curand ma voi mai relaxa si eu cu croseta hihihi si bine ca mi-ai amintit, am vreo 3 chestii care asteapta finisate, toate crosetate... lazy me (:rusinica:)
Si mie mi-ar placea uneori sa fiu cu cineva atunci cand lucrez...dar doar uneori, ca eu sunt mai dificila de fel si prefer sa nu-mi distraga nimeni si nimic atentia (mai ale snimeni, ca daca e sa ma razbun, macars a nu simta :)) )
Ohoo, bravo, ai facut un anisor (mai mutl sau mai putinD:): felicitari!!!! Eu m-am lasat de fumat acum 6 ani...aveam 20 de anisori ...si le-am lasat instant... de la 2 pachete (mai mult sau mai putin) pe zi la 0 barat....:D Apoi, am mai avut asa vreo 2 perioade foarte scurte in care am mai fumat (ceva d egenul un pachet la 3-5 zile :)) timp de cateva saptamani sau slims-uri de-alea de eu le zic paie ca nici nu le simt... si asta in perioade ceva mai ....ciudate).... dar nu m-am apucati iarasi, ca nu gasesc nici un motiv logic, concret...ceva care sa ma faca sa ma apuc iarasi, in schimb impotriva le gasesc cu duiumul. Deci, e de bine :p Ma tin tare :)
In final, va anunt ca am avansat cu colierul si sunt tare mandra! ma intorc la el ca vreau sa mai lucrez pana plec, pe la 2 jumate! :p
menaBuna, am aparut si eu intr-un final.Chiar daca n-am mai scris nimic, am urmarit concursul cu sufletul la gura, si tare mult mi-a mai placut!Stau un pic cam prost cu timpul liber acum, pana cum aveam un servici foarte lejer, era ceva de genul-timpul trece, leafa merge dar de vreo 2 saptamani, bag nom stop, si cand ajung acasa, nu vreau sa mai aud de calculator.Totusi, am tras cu ochiul sa vad ce se mai intampla aici, ca tare frumos e la voi.
13.05.2011, 16:40:11
Eram nehotarata tare cu premiul pe care il ofer, ma gandeam sa il ofer Andrei pentru felul in care a gandit concursul si pentru atmosfera minunata pe a creat-o aici, dar apoi m-am gandit ca mai frumos ar fi sa-l ofer Dianei (forHOPE), cred ca are mai multa nevoie.
Deci, premiul de la mine, alaturi de ceva furnituri care nu sunt postate pe site dar le pastram eu pentru o persoana sau un moment special, plus o carte care mie mi-e draga si niste banuti, o sa plece spere Diana, alaturi de gandurile mele bune.
Va doresc tuturor numai zile cu liniste in suflet si muuulte motive de bucurie (eu nu m-am apucat aici sa spun ce ma bucura pt. ca nu mai aveati loc de mine)
menaVa rog sa-mi scuzati greselile de ortografie, sunt in graba si s-au amesteca un pic literele.
13.05.2011, 16:41:51
Va pup duuulce dulce!
bijouxdemonangeSuper Mena!!! Sigur se va bucura Diana!!!! Si iti multumesc frumos ca te-ai gandit la mine, esti o draguta!!!
13.05.2011, 16:56:09
Stai linistita, cu timpul suntem toti certati... Eu am job lejer, in sensul ca imi fac programul cand vreau....doar ca munca e munca atunci cand e ... plus alte proiecte pe langa ... uneori nici eu n-am chef de calculator...in sensul ca nu-mi vine sa scriu nimic....doar sa citesc, sa urmaresc si... atat...:p
Sa ai weekend placut si odihnitor!!
mariacAm reusit si eu sa intru intr-un final.Am prins o zi asa de frumoasa,si am zi sa nu o ratez si am iesit cu fata pe afara.Ea a facut nani,si mami a citit,ca nu mai citise de mult,de vreo...2 saptamani.
13.05.2011, 17:03:23
Eu am inceput sa lucrez la o esarfa,sau ceva de genul asta.Acum ce-o iesi...Dumnezeu stie! :)))
Cat despre suporturile de bijuterii,vreau si eu unul frumos ceva de genul asta:www.breslo.ro/Product/Suport-masca-mov-cu-strasuri--cercei-inele-bratari-35x16-cm_363938.Imi plac tare mult.
De fumat m-am lasat si eu cand am aflat ca sunt gravida.De la aproximativ 2 pachete pe zi,m-am lasat brusc.Si chiar daca aveam momente cand ''imi ardea gatul'' :)) dupa o tigare,ma gandeam ca ii fac rau copilului.Eu asa am reusit sa ma las de fumat.Daca nu aveam un motiv suficient de puternic,ca acesta,nu cred ca m-as fi lasat.
Live,am si eu o intrebare,daca nu te superi ca indraznesc.Din cate inteleg ce ai scris aici ''Dana Grecu de la Antena 3 este foarte supărată din pricina faptului că nu ies profesorii în stradă.'',esti profesoara,nu?De liceu sau scoala generala?Nu mi-e prea clar,si deaia indraznesc sa te intreb.Sper sa nu fie cu suparare.
Acum va las,ma intorc la esarfa mea,sau ce o fi ea. :)))
V-am pupat.
mariacwww.breslo.ro/Product/Suport-masca-mov-cu-strasuri--cercei-inele-bratari-35x16-cm_363938
13.05.2011, 17:06:16
Scuze,asta e link-ul
LiveHai că trec şi io o fugă p-aci!
13.05.2011, 18:10:11
Am avut ceva spor azi: am terminat husa de telefon(pe care o s-o trimit puştiului unei prietene, alături de o gentuţă pt soru-sa-recunosc, pe bani, dar pe foarte puţini bani), am făcut două coliere(la mine-i destul de simplu: înşir 3 mărgele pe o aţă) şi o pereche de cercei şi am mai croşetat la bolero. Plus spălat vase şi făcut patul. Hihihi, şi respirat!:D
Încă-mi aştept mama, de George Coşbuc. Dar, desigur, până vine ea, se duce soarele şi nu ştiu dacă vor ieşi nişte poze prea grozave. În fine...la 14 MP camera foto...poate or ieşi.
Mena, eşti o prezenţă foarte calmă şi echilibrată! Mai vino, că p-aci mai umblă...nebune neprinse!:))
Cică nu e bine să te laşi de fumat când eşti însărcinată, deoarece toxinele încep să se ducă la bebe. Zice-se că e bine să te laşi cu minim 6 luni înainte de a rămâne. Aşa i-a zis un ginecolog unei prietene.
Andra mamă, da' la ce vârstă te-ai apucat de fumat, de băgai 2 pachete, la 20 de ani? Io ajunsesem la 2 pachete după vreo17-18 ani de fumat(am început la 16 ani şi m-am oprit la 36). Am avut iarăşi poftă de a fuma pe când mă apropiam de a împlini 6 luni. M-am minţit că-n ziua în care fac 6 luni, am să trag 1-2 fumuri. Pot să mă mint şi acum la fel. Mie mi-a plăcut mult să fumez, drept pt care nu-mi vine să risc...
Nici gimnaziu, nici liceu, ci clasele I-IV. Sunt învăţătoare. Mă rog, după ultimele reglementări, la studiile pe care le am(Liceul Pedagogic, Colegiul de Institutori+anul de completare a studiilor), sunt "profesor pentru învăţământul primar". Măcar nu sunt muritor de foame... Ehe, anul trecut, pe vremea asta, aveam 1 600 de lei venitul. Între timp...a intervenit plecatul:D a 25% din bani. A, plus plecatul meu din învăţământ, pt 1 an! Da' de ce să mă supăr, Maria? Doamne fereşte! :)
bijouxdemonangepai tot cam ca tine m-am apucat si eu de tigari...pe la 15 mai precis :D
13.05.2011, 18:41:08
2 pachete n-am bagat decat vreo luna... ca am avut norocul sa mai dau si peste o oglinda si cred ca iti inchipui cum aratam dupa o luna de aproximativ 2 pachete de tigari, 1 litru de cafea si un picut de mancare pe zi si muult nesomn, ca ultimele doua, mancarea si somnul nu se prea impaca cu tigarile si cafeaua in exces:D...
ehee aveam eu o perioada tot aiurea (nu stiu cum, dar la mine nu au fost deloc rare perioadele astea :)) )...multe adunate, printre care: renuntasem la facultate de vreun an, din varii motive... mama era plecata de aproape un an din tara...si nu stia de nazbatia mea... oricum...eram singuri si am incercat sa ma descurc cum puteam.... frate-miu era a 12-ea si cum facusem prostia sa ii bag internet, l-a prins dependenta si era cat pe ce sa ramana corigent la multe materii si evident sa nu intre in bac din cauza ca toata noaptea statea pe net ... si ca sa nu mai stea el, imi faceam de treaba pe net pana tarziu.... citeam carti... articole...etc... numai ca sa il dezvat... Din fericire, toata treaba a avut final fericit: eu dupa vreo luna m-am vazut in oglinda si m-am speriat.... si am lasat si tigarile si cafeaua (beam ciocolata, capuccino, chestiid e-astea), m-am angajat (nu era cine stie ce, dar aveam de treaba), am reusit sa-i rezolv problemele la scoala (am vorbit cu profesorii, care din fericire, ma cunosteau, ca avusesem rezultate bune in liceu si eram vazuta foarte bine, mai ales de dirigintele lui care imi fusese profesor de info) iar frate-miu s-a dezvatat de net si si-a revenit cat de cat... si toate...pana sa vina mama, la scurt timp dupa toate astea :p a fost socul mai usor pentru ea (nu mai era nevoie sa stie decat de ce nu se putea ascunde: gen facultatea mea si niste mici nazbatii ce le mai facusem eu sau frate-miu :)) ) :D Pana la urma, frate-miu a intrat in bac si l-a luat...cu nota chiar mai mare ca a mea :))) Drept urmare, tot raul spre bine!
Chestia e ca, din fiecare experienta poti invata multe, daca ai ochii suficienti de deschisi! Oricat de zbuciumata ar fi tineretea...sau copilaria...sau maturitatea...toate trec...important este sa inveti ceva din toate astea, sa iei ce e bun (chiar daca in anumite momente pare rau) si sa vezi partea plina a paharului (macar intr-un final, ca rareori cand il ai in fata vezi evidentul) si mai mult, mai apoi sa nu le mai repeti :))) (chestie care este cea mai grea de pus in practica :D) Ahh, si bineinteles: sa nu-ti para rau!!
Gata, ma intorc la colier, ca tare sunt curioasa de final :D
Va pup!
P.S. Maria: e super suportul!! Acolo in magaizn am vazut eu multe chestii faine ;))
mariacMa bucur ca nu te-ai suparat.E frumos ce faci.Si eu imi doream sa fiu invatatoare cand eram mica,in generala am fost la un pas sa urmez un liceu de arta,iar in liceu am vrut sa fac facultatea de psihologie,da' cum ai mei nu sunt miliardari :( ...nu am reusit.Cam incalcita treaba,nu?
13.05.2011, 18:44:41
Cat despre sarcina,nu a fost ceva programat,si m-am gandit ca mai bine renunt imediat si de tot la tigari,decat sa renunt pe parcurs,si sa-i fac si mai mult rau copilului.
LiveAşa e, Andruţă: e bine să-nţelegi ce ţi se întâmplă şi să te opreşti la timp, plus să împărtăşeşti şi altora experienţele tale, în ideea că pot învăţa ceva! Şi eu am fost o adolescentă şi o tânără plecată rău cu pluta. Carenţe afective... După ce îşi găseşte omul echilibrul, renunţă singur la prostii. Tu mai ai un pic:P, dar sper că-n 1-2 ani, maxim, se rezolvă!:)
13.05.2011, 20:01:11
Să mă supăr că...ce? Că doar nu m-ai întrebat cine ştie ce chestie intimă!:))
Lucrul cu copiii e minunat, dar din ce în ce mai greu, din pricina modului în care se schimbă societatea. Cei mici încă mai au candoare, deşi...tot mai puţine fetiţe se joacă cu păpuşi. Hehe, io m-aş juca! D-aia mi-am zis că vreau fetiţă!:))
E, nu e de programat, propriu-zis! Era aşa, ca idee... Oricum, am citit că una dintre problemele pe care le pot avea copiii ale căror mame au fumat în timpul sarcinii ar fi...adaptarea socială redusă.
fairdealingfelicitari pt.k ai reusit sa te lasi de fumat,si succes in continuare,adevarul este k ai trecut si prin niste experinete.. si eu-”in prostia mea”,am fumat cand eram studenta,dar,am inceput sa studiez Biblia si am reusit sa ma motivez puternic k fumatul este nu numai un viciu dar este un pacat ,am abandonat fumatul,si sincer,acum nici mirosul nu-l mai suport. Le doresc succes tuturor celor ce doresc sa scape de ac.cheltuiala,miros,imbatranire si posibile boli (in timp)
13.05.2011, 20:16:25
monicasandicaBuna la toata lumea....Live si eu sant fumatoare 1 pachet pe zi...am 20 de ani la activ stiu ca nu este bine...dar este singurul meu viciu..nu beau deloc nimic..niciodata in afara de suc...nu consum porc ...si mezeluri de porc...nu vreau sa renunt la fumat ..nu ca nu pot ...asta este ...cat despre copilasii asa este baiatul meu (5 ani.)..nu se joaca deloc cu jucariile de aceea nici nu-i mai cumpar ca...imi umple casa de pomana..numai la calculator sta...la desene si jocuri...mai bine ii cumpar carti.....am nascut la 35 de ani...am respectat cu sfintenie toate controalele medicale si toate analizele posibile...m-am simtit foarte bine pe timpul sarcinii..DAR in schimb am fumat tot timpul...stiu ca multi ma condamna ...dar asa a fost...multumesc lui DUMNEZEU...DAR baiatul meu nu a fost o data in spital,si nu a facut nici injectie pana acum....ma rog in fiecare zi doar pt sanatate... atat ne dorim....cat priveste fumatul....eu am alta parere cand este sa pleci ..pleci oricum....cu sau fara sa fumezi vreodata...
13.05.2011, 20:17:52
mariacAi maaare dreptate Monica.Eu cunoscs o persoana care nu apus gura pe alcool (nu ca nu ar vrea,dar ii face rau),si a facut ciroza.Cum!?!Nici doctorii nu si-au dat seama...
13.05.2011, 20:31:02
mariacLive,peste cateva luni,cred ca eu o sa incep sa ma joc cu papusi. :))) Nu dealta,da' am fetita.
13.05.2011, 20:33:11
LiveFair, să ştii că ceea ce m-a ţinut departe, în multe momente din acest an, de ţigări a fost...respectul şi teama faţă de Cel de Sus. Am considerat că mi-a dat nişte avertismente(din fericire, două, nu doar unul) şi că, pe de o parte, nu pot să fiu nesimţită, iar pe de altă parte...m-am temut că, dacă redevin fumătoare, va da ceva foarte rău peste mine. Să nu uit să amintesc şi dezamăgirea pe care aş provoca-o celor apropiaţi mie, care-s fericiţi că am lăsat ţigările!
13.05.2011, 21:20:33
Monica, io ce să zic? E adevărat că de crăpat tot crăpăm(da, încerc să ţin depresia-n frâu, acum, ca să nu facă crize, auzind de moarte!:D), dar mă gândesc că una e să crăpi după ce te chinui într-un pat, sufocându-te, şi alta e să mori...nu ştiu...altfel. Oricum, corpul meu dădea semne că nu mai are nevoie de ţigări. Iar doctorul care m-a operat a insistat asupra ideii de a lăsa tutunul. Am mare încredere în acel medic.
Dacă puştiul tău are un comportament cumva antisocial, nu e obligatoriu să fie de la faptul că ai fumat, dar poate fi şi asta. N-am copii, dar ştiu ce înseamnă a te bloca în computer. Caută soluţii şi scoate-l de acolo, căci poate fi un dezastru! Primul aspect negativ al dependenţei de computer: izolarea socială. Nu e ceva valabil numai pentru copii. Io-s păţită şi eram capră bătrână-aveam 33-34 de ani. Puteam ajunge la divorţ.
Da, ştiu şi eu de copil de clasa a II-a care a murit din cauză de cancer pulmonar. Clar că nu e obligatoriu să facă boli oribile cei care fumează/beau, dar e mai mult decât sigur că diversele substanţe horror pe care le băgăm în noi duc la nişte rezultate nu tocmai fericite. A, azi am vorbit la telefon cu o prietenă! Îmi spunea că la Constanţa ar fi o fată de 20 de ani bolnavă de varicelă, fata fiind cam...pe moarte, din cauza complicaţiilor. În Bucureşti sunt câteva cazuri de copii cu varicelă care au simptome oribile: convulsii, crize de epilepsie, encefalită. Prietena mea spune că nu virusul a suferit modificări, ci...organismele noastre. M-a sunat tocmai ca să afle cum mă mai simt, dacă am făcut complicaţii. Din nou ajung să spun că sunt un om norocos, căci am avut acele zile oribile, cu febră şi înţepături şi...o faţă de nu mi-o recunoşteam, dar...atât. Am înţeles că dacă aş mai fi avut plămânul stâng cu belele şi dacă aş mai fi fumat, aş fi fost în pericol măricel.
Maria, tu eşti încă cu bebe în cuptor sau zici că mai creşte fata şi o să începi să te joci cu ea? Oricum, să fie sănătoasă şi cu noroc!:)
fairdealingEste adevarat k este posibil sa murim indiferent de cat de curata ar fii viata noastra,dar aceasta viata este un dar de la dumnezeu si fumand este k si cum am da cu piciorul acestui dar,insa, cel mai important lucru este k Dumnezeu ne promite viata vesnica pe acest Pamant care va deveni un Paradis(asa cum a fost de la inceput)si de acest Paradis vor avea parte numai cei care dovedesc k sunt in stare sa duca o viata curata de pe acum,chiar daca murim(desi vor fii unii care nu vor muri)Dumnezeu are puterea sa invie,Live,te apreciez(desi nu aprecierea mea conteaza,ci faptul k Dumnezeu vede k tu il respecti.Eu am am invatat f.multe despre Dumnezeu si sensul vietii studiind Biblia(Faptul de a bea un pic nu este un pacat-oricine stie k prima minune a lui Isus a fost sa transforme apa in vin-e pacat sa te bea vinul pe tine!)Va doresc seara frumoasa
13.05.2011, 21:49:56
LiveFair, faptul că întâlnesc sau aud de tot mai mulţi oameni care descoperă că deasupra noastră şi în toate este Cineva mă bucură mult! Am auzit un interviu luat lui Teo Trandafir. Şi ea spune că, după ce s-a rugat, starea ei s-a îmbunătăţit extraordinar. Nu era "un credincios insistent", adică nu se ruga, ci doar mulţumea.
14.05.2011, 00:42:51
Mă gândesc (am mai scris asta, la un moment dat, deci scuze pt repetiţie!) că, dacă Dumnezeu crede că am acest drept, am să aleg ca Raiul meu să fie aici, la casa mea de acum, cu cei apropiaţi mie, în acest oraş apropiat de munte.
Mulţumesc pentru apreciere, Fair! Sper să depăşesc tot mai uşor momentele în care cineva-şi vâră coada!
Somn uşor!:)
LiveNa, iată-mă aci!
14.05.2011, 12:08:45
Ştii care-s voturile nou-apărute, Andra? Ca să doar fie adăugate, nu reluată numărătoarea.
LiveUraaaa! Am vândut 2 căciuliţe!!!!!!! La magazinul în care lucrează al meu soţ. Avem o vitrină cu produsele mele acolo şi...
14.05.2011, 12:31:34
bijouxdemonange@ Cristina: cel mai mare pas in fiecare lupta e de fapt constientizarea a ce faci acolo, ce cauti tu acolo :
14.05.2011, 12:35:02
Impartasitul experientelor e benefic atat pentru cel care o face cat si pentru cel care asculta si se afla intr-o situatie asemanatoare! Nu e bine sa ne ascundem, sa ne petrecem viata incercand sa ne mintim in primul rand pe noi si apoi pe ceilalti, pentru ca nu avem cum, vom sfarsi tot printr-un esec!
De fumat in timpul sarcinii nu stiu ce efecte are...dar asta cu adaptarea sociala redusa este o problema a secolului si nu cred ca fumatul ar fi principala cauza, doar n-or fi fumat toate mamele in timpul sarcini?!:p Ca mie mi-e groaza cand ma gandesc ce se intampla in jurul nostru... mai ales la generatiile urmatoare... parca e din ce in ce mai rau... Si da, internetul are beneficiile lui dar are si foooarte multe bube si neajunsuri!
@fairdealing: felicitari ca ai reusit sa-ti gasesti puterea!
@monica: faptul ca nu faci excese pe alte parti, de fapt nu consumi deloc alte lucruri daunatoare, este un atu pentru tine. Ca pleci mai devreme sau mai tarziu e adevarat, dar n-are nici o treaba. Ma bcuur ca baiatul tau este sanatos, ii doresc asa s afie mereu! Cu statul asa mult la calculator, cum spuneam si mai sus, nu are neaparat legatura cu fumatul din timpul sarcinii, este o problema actuala si ingrijoratoare! Ai spus "mai bine ii cumpar carti" sa stii ca ar fi mare lucru, sa petreaca macar o ora doua pe zi citind! Cum bine stim noi astia mai mari (mda, eu sunt cam din ultima generatie care mai citeste, generatie care se intinde cam cu vreo 2 ani mai tineri ca mine... ce-i sub 25... mai rarut din pacate, spre deloc...sub 21 nici nu mai zic ce e ... ), cartile, cititul sunt adevarate bogatii pentru suflet si minte!
Si cum spune si Cristina, nu e valabil doar pentru copii, ni se poate intampla oricui intr-un moemnt de slabiciune! Dependentele pot aparea la oricine, nimeni nu este ferit, mai ales in ziua de astazi! Doar ca, nu trebuie lasate lucrurile asa, trebuie luate masuri pana nu e prea tarziu! Sau, pe cealalalta parte, daca nu se poate dezvata, ii trebuie indreptata atentia spre lucruri constructive (sa invete programare, operare, etc), astfel incat sa-si foloseasca mintea si sa-i foloseasca mult pe mai tarziu!
@mariac: sunt doua feluri de ciroza hepatica: alcoolica si pe sistem nervos. Sigur a avut-o pe cea de-a doua. :)
Felicitari pentru fetita!!! Presupun ca e cum spune Cristina "in cuptor" si tocmai ai aflat ca e fetita nu?:p
Sa nu spun vreo prostie :D
@ Cristina: clar ca de cele mai multe ori gandul indreptat spre divinitate ne fereste de multe de belele... iar semnele nu mai spun, ca sunt la tot pasul!
Oricum, mai reaminteasc o data, ca nu ceea ce baga omul in gura il spurca ci ceea ce-i iese din gura. E-adevarat ca de multe ori ne otravim singuri si implicit ne otravim corpul, dar cuvintele, vorbele izvorasc din suflet.... iar corpul e oricum trecator, pe cand sufletul nu si de el trebuie avut grija in primul rand. Iar mintea, ne ppoate juca feste deseori, cu atat mai mult trebuie avut grija si de ea... Dar cel mai mult de suflet :)
@fairdealing: ai dreptate! Tin sa completez ca nu tigara in sine este problema, la fel cum nici vinul sau alcoolul sau internetul...sau cafeaua...sau ciocolata sau pastilele sau orice altceva ce poate produce dependenta!...ci ceea ce depaseste limita aceea cand pune stapanire pe noi! Asta e problema, dependenta pe care o creaza! Cred ca atata timp cat te conduce un lucru, avem o problema grava! Dar, daca il conducem noi pe el, atunci suntem liberi sa facem intr-adevar ce vrem! Dar... e subtire limita...si aici trebuie sa sa avem ochii mintii si ai sufletului intr-adevar deschisi!
Eu una,d e fiecare data cand observ ca nutresc vreo dependenta (cum e cea de cafea spre exemplu) o las si imi spun ca nimic nu este mai puternic decat mine si nu poate pune stapanire pe mine! Si ma lupt cu ea pana o biruiesc!
Cu cafeaua, e-adevarat ca ma intorc mereu la ea... dar sper ca, dupa ce voi reusi sa-mi revigorez organismul, sa nu mai am nevoie de ea, decat ocazional... Om vedea ce-o mai fi, nu-mi mai stabilesc teluri inalte ci trepte pe care sa urc! :p
@ Cristina: Ma bucur pentru Teo ca a descoperit cheia! Ei bine, oamenii au discutii iluminatoare cu El in diverse situatii din viata, in functie de temerile pe care le avem fiecare... Cred ca si El ne da situatii in functie de temerile pe care le nutrim tocmai pentru a ne demonstra atitputernicia Lui :)
Cred ca, odata cu trecerea timpului, momentele vor fi depasite mai usor, nu pentru ca puterea lor nu mai e la fel, din contra, ea poate creste, ci pentru ca tu esti deja calita si stii ca nu ai alta solutie mai buna decat sa rezisti!
Va pup, mai stau un pic si plec, ca am niste treaba azi!
bijouxdemonangecred ca 2 sau 3 voturi au fost moderate astazi...nu mai stiu exact :)
14.05.2011, 12:39:15
Unul e cel al lui deer si celalalt cred ca ramona0707,nu mai stiu. Dar de deer e sigur :)
Eu oricum trebuie sa reiau numaratoarea, ca sunt cateva conturi de client care nu respecta regulile... Deci trebuie verificate toate voturile si conturile mai noi mai ales (ca de cele mai vechi stiu acum ce si cum) :) pentru ca vor fi si cateva voturi anulate...asta asa, la o prima vedere.... nici n-am apucats a ma apuc mais erios de treaba :p
bijouxdemonangeVa las cu un nou episod din robotzii: http://creativemonkeyz.com/roboti/robotzi-s01-ep16-grim/
14.05.2011, 12:40:59
Eu am ras cu pofta aseara, nu ma mai facusera astia sa rad asa de bine cam de pe la inceput :D
mariacPe fuga va salut si eu.Live,Andra,fetita a iesit din ''cuptor,face deja 6 luni,acum pe 20. :*
14.05.2011, 12:48:28
Promit sa revin mai tarziu.Va pupic.
bijouxdemonangehihi e mare! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea cat mai mult!!
14.05.2011, 12:51:41
LiveAndra, să-mi spui dacă aş avea cum să te ajut acum, cu problemele nou apărute!
14.05.2011, 12:53:20
Dumnezeu ne-a făcut liberi. Dependenţele, fireşte, ne ucid libertatea, deci intervin în modul în care am fost creaţi.
Suntem într-o lume plecată cu pluta rău. Noi, cei care am fost educaţi "pe stil vechi", avem probleme clare de adaptare, dar asta vine din neputinţa noastră de a accepta ca normale cele din jur. Sinceră să fiu, nu ţin să devin o mare adaptată!:D A, apropo de demenţa care este ea, pă persoană fizică! Mi-a trimis tata nişte lucruri de copil. Nu ştiu de unde le are. Mă rog... Printre altele, nişte săndăluţe. De copil de 4-5 ani, să zic. Ştiţi ce au pe ele? Cranii, fetelor! Cranii! Cranii "simple" pe faţă, iar pe lateral... Skull&Bones. Am crezut că pic din picioare. Cum să faci, măi, lucruşoare pentru copil mic...cu cranii????!!!! Şi...cum să-i cumperi copilaşului tău aşa ceva????? Asta o leg cu ursuleţii de pluş îmbrăcaţi în tricouri cu cranii, flăcări etc pe care i-am fotografiat în magazinul de lângă noi, înainte de Crăciun. Să mă ierte Dumnezeu, dar eu tind să cred că unele chestiuni se fac special pentru a crea nu nişte oameni normali, ci nişte monştri, soldaţi perfecţi ai Sistemului!:(
Mă duc să pozez pisoiaşii ca să-i trimit pe net! Revin şi vă dau şi link, ca să-i vedeţi pe prostănaci.
LiveAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, Mărie, păi să fie sănătoasă şi voioasă!!! E mare, măi! Acuşica ne chemi la nuntă!:)) Să fiţi voi sănătoşi şi cu noroc, cu toţii!:)
14.05.2011, 12:54:29
bijouxdemonangeNici eu nu vreau sa fiu adaptata intr-o astfel de lume... Inca de mica am dus lupta asta cu mine, aceea de a nu ma adapta,d e a nu fi ca ... lumea! Si de fiecare data cand am intrat prea adanc in randul lumii, mi-am dat doua palme si m-am trezit la realitate :D
14.05.2011, 13:06:18
Nu, lumea din jurul nostru nu e cum ar trebui sa fie, e cam cu susul in jos..,. Si stii ce e cel mai trist? Ca nici cei care isi zic normali acum si se cred in rand cu lumea actuala, nici ei nu se adapteaza pe deplin! Si-n ei se da o lupta crancena pentru ca realizeaza , chiar si inconstient, ca nu e locul lor, ca nu se potrivesc lucrurile...si da, e foarte trist, pentru ca nici nu stiu ec ar trebui sa faca in aceasta privinta! Nu stiu sa se desprinda, nu stiu sa agndeasca singuri, nu stiu sa aleaga, nu stiu incotro sa se indrepte...si unii cedeaza, prea multi poate, iar ceilalti bajbaie in continuare in intuneric si ii mai targ si altii dupa ei... si ce e mai usor de tras dupa tine in nestiinta decat un copil? (apropo de inscriptiile "cool")
pieseornamentaleIAUU LIVEE ........NU SUNT PROSTANACIIIII !,....SIGUR SUN MINUNATIII MICUTII DE EI
14.05.2011, 13:09:47
mssdelilahApp de sandalutele cu cranii, sa zicem ms ca nu a reusit domnu' Fune(b)riu cu legea introducerii in gradinite a jucariilor cu handicap, in ideea de a-i obisnui pe micuti sa fie toleranti si milosi, ziceau ei...cu persoanele care au asemenea probleme !. Brrr.. mare ti-i gradina..
14.05.2011, 13:11:00
blanitzaDelilah, nu ca asta-i beton si asemenea ticneala rar auzi - JUCARII CU HANDICAP???????????? Doamne-fereste, doamne-fereste de ce scrantiti ajung Ministri ai Invatamantului, NUMAI si NUMAI SCRANTITI, zici ca e trecut in fisa postului!!!!!.....
14.05.2011, 14:31:10
isabela200578Subscriu la tot ce se spune de ministrul invatamantului si la tot ce tine de invatamant...Ma gandesc cu groaza la toamna cand ma voi intoarce la scoala.
14.05.2011, 14:40:11
isabela200578Nici nu stiu la ce sa ma mai astept...dupa ce am dat examen de titularizare, de mi-am tocit toti creierii si intr-un final sunt titulara, acum toti suplinitorii s-au putut titulariza pur si simplu
14.05.2011, 14:41:16
isabela200578sa nu-ti vina sa te impusti?sau sa-i impusti?
14.05.2011, 14:41:37
arimabuna ziua!
14.05.2011, 14:43:27
eu am terminat cafeaua si ceva trebulici prin casa. am intrat sa va pup, sa va urez spor la vizitat muzee(care veti merge), sa va doresc un sfarsit de saptamana pe placul vostru, cu mult soare afara si in inimi.
Live, apropos de sandalutele cu cranii, eu am vazut intr-un plian de la un hipermarket jucarele pentru nisip cu forma pentru cranii... asa ca nu ma mai mira nimic.
mariac felicitari pentru bebel (in cuptor sau nu :*) sa fie sanatos si sa ai parte de el.
carla69Si eu pe aici,va citesc de dimineata,astept rezultatele desi banuiesc castigatoarea,astept totusi.Acum ma duc sa prajesc ceva in gradina,e ziua soacra-mii dar revin pe seara.Pupici
14.05.2011, 15:23:34
LiveAi mei m-au educat pentru o lume normală la cap. Nu spun că-s perfectă, că sunt bunătatea întruchipată şi educata lu' peşte, dar...sunt un om destul de bun, care nu poate face voit rău, care ar vrea ca lumea să se ajute, să se reţină măcar de la a face rău, dacă nu poate face un bine. E greu! Nici nu ştiu când şi unde e "lumea mea". Am înţeles că-n Danemarca sunt nişte oameni deosebiţi. Vreau o lume fără războaie, fără luptă dementă pentru bani! Vreau o lume în care copiii şi animalele au rost, în care oamenii mari îi ocrotesc pe cei mici şi se menajează între ei! Bănuiesc că vreau Raiul...
14.05.2011, 15:33:59
Suntem lucraţi la minte şi la inimă. De mici, că aşa e bine! Şi...iată-mă aproape de starea de ură! Na, iete cum se face lucrarea bine! Îţi urăşti aproapele sau îl urăşti pe cel care-şi urăşte aproapele. Cine şi-o freca, oare, mâinile cu mulţumire?:( Cât de bine ne lucrează! A pătruns el şi-n Biserică, deci... Şi e cu voia noastră, la urma urmelor.
Ştiu de ideea cu păpuşile cu dizabilităţi. Nu mi-am format cu adevărat o convingere, dar zic că-n copilărie trebuie să existe frumuseţe, dragoste, basm. Bolile le vede la cei de lângă el şi poate învăţa "pe viu" că un om cu probleme ar trebui să beneficieze de ajutorul tău, atunci când are nevoie.
Despre cranii şi draci...nici nu vreau să mă apuc să spun ce cred. Oricum, e legat de Teoria Conspiraţiei.:D
Nely, doamnă, io le zic cu drag "prostănaci"! Oricum, încă nu au fost publicate anunţurile. Sunt la moderare. A, când v-aţi decis cu privire la bolero, să-mi zici. dacă mai vreţi tu şi fata. Dacă nu, nu e bai. A, de fapt...oricum am să fac unul, cât de curând(lucram la unul, dar cred că a ieşit cam prea greu de îmbrăcat "baza" şi am să desfac).
Isabela, unde predai? Ca şcoală şi ca nivel.
Am reuşit să am poze şi cu boleroul roşu. Mă duc să le descarc, să le editez şi să postez în magazin.
LiveIsabela, am ales să merg la transfer în acest an şi pt că era un post pe care mi-l doream de ceva vreme, dar şi pt că acesta a fost ultimul an în care trab'nsferul s-a făcut "pe model vechi", adică am mers pe o cărare cunoscută.
14.05.2011, 15:46:55
Îi ducem de mici către moarte pe copii?! Doamne, încotro mergem?
Păi da, Carla, că unora le e lene să scrie!:P
Gata, am pus boleorul roşu! Huh!
isabela200578Eu sunt titulara la Racari acum, la Liceul Teoretic "Ion Ghica", sunt profesoara de informatica.Dar m-am plimbat la mai multe licee pana ama ajuns titulara (Carabella, Petru Cercel, Vladimir Streinu din Gaesti).
14.05.2011, 15:50:06
isabela200578Eu as fi vrut sa ma duc la transfer...insa pe informatica nu e nimic.Deci...nu stiu de la anu'ce ma asteapta.Groaza cred
14.05.2011, 15:59:55
simona.florentina@isabela200578 :eu am facut liceul la "Vladimir Streinu".
14.05.2011, 16:00:55
in ce an ati predat acolo poate va cunosc?
isabela2005782006-2007
14.05.2011, 16:06:23
simona.florentinacred ca eram calsa a ix a atunci
14.05.2011, 16:10:15
isabela200578:)
14.05.2011, 16:10:53
isabela200578Am predat si la cls a -9-a
14.05.2011, 16:11:09
simona.florentinaa ix a f
14.05.2011, 16:12:06
LiveA, şi ai să faci naveta? Poate prinzi vreo detaşare mai aproape de casă.
14.05.2011, 16:12:26
isabela200578Pe cine ai avut la informatica?Stanica Marian, Andreescu Lucia sau Tudorache Mariana?
14.05.2011, 16:13:12
isabela200578Pai cred ca eu am predat la F pentru ca mie imi reveneau cele de uman
14.05.2011, 16:13:52