Forum: Concursuri CONCURS:"ASTA SUNT EU!"

  • Live
    Live

    Da, cred că simata doamnă de la Lucashop are dreptate, da'...dacă pe noi aci ne-au apucat...diverse... A, să nu uit: enjoy the club, Twin!:))

    Uite, asta am putea sugera celor care au grijă de site: să facă un forum mai forum, adică să semene mai mult cu ceea ce ştim noi ca forum. Na, zic şi io, nu dau cu parul şi nici măcar cu părul!

    26.03.2011, 22:18:54
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Astea ale noastre au fost din ciclul "Mare e gradina lui Dumnezeu,si mereu ii muta gardul...."

    26.03.2011, 22:40:30
  • carla69
    carla69

    Live,n-are nici o legatura inaintarea in varsta cu maturizarea,asa ca,...
    sa revenim la treburi mai serioase,am deja ceva in cap pentru concurs,doar in cap,in tehnica macrame,adica noduri din sfoara de canepa,si mai am ceva crosetat si,...pana atunci ma duc sa-mi termin de facut ghemul inceput

    26.03.2011, 22:48:50
  • Live
    Live

    Da, ca să nu mai obosească oamenii...inteligenţi şi normali la cap să-i sară gardul!:))

    Ies d-aci, ca să cedez soţului. Locul la computer. See you all later or tomorrow morning...care este!

    26.03.2011, 22:49:25
  • Tilli.n
    Tilli.n

    Live,tu ai fost primul meu contact cu Breslo-si mi-a placut.
    Am murit de ras!!!!!!!!!!!!!!!! de tot ce citesc.
    Se vede treaba ca tot p-aci mi-e locul!
    Cat am fost mai tanara eram o ciudata acum sunt excentrica .Sa vedem ce urmeaza!

    26.03.2011, 23:02:25
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Carla,suna promitator macrame si noduri..intotdeauna m-a fascinat tot ce e facut cu laseta...poate reusesc,dupa ce-mi recuperez seriozitatea,sa invat si asa ceva!!!!

    Cristina,ne auzim maine,mai serioase,cuminti si cu minte (da,vezi sa nu...)

    Tili,bine ai revenit,pt ca,intr-adevar,aici ti-e locul!!!Ce urmeaza dupa excentricitate??Vom vedea!!!sper....

    26.03.2011, 23:18:37
  • carla69
    carla69

    Jewels,nici o laseta(si eu as vrea sa invat),vorbesc de innodatul cu degetele,am un suport pentru flori in magazin,www.breslo.ro/Product/Suport-pentru-ghivece_209794

    26.03.2011, 23:38:20
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Da,carla,am inteles,dar eu am sarit de la o idee la alta,pornind de la macrame,trecand prin nodurile din sfoara si ajungand,cum-necum,la laseta!Fara nici o legatura...

    26.03.2011, 23:52:08
  • carla69
    carla69

    ok...gemeni...

    26.03.2011, 23:54:24
  • Live
    Live

    Zburând la rasul forumului, mai las p-aci o scriere, înainte de a mă duce naibilor să dorm şi io!
    Pup doamna care a sosit pe Breslo însoţită de hăinuţe pentru păpuşi! :)
    Apoi...aici nu moare nimeni! Nici măcar de râs!!!! E clar? Io-s depresivă, ce...doamna mea!? Ufff, adulţii ăştia!:D :))

    Da, da, mai serioase, mai curate, mai uscate! Cu aripioare, desigur! :))

    Premierul şi-a cumpărat pantofi noi. Iete ce mai ştire la Realitatea! Ha, doar nu era să-şi cumpere pantofi vechi! A, ba da, dacă era bugetar sau şomer sau pensionar, căci aceste categorii dau iama în second-hand-uri(off, că nu-s emoticoane p-aci, ca să pun şi eu unul cu fâlfâit din gene şi unul cu obraji ruşinaţi şi unul cu îngeraş!).

    Carla, io am în casă, pe un perete, o bufniţă din sfoară înnodată. Bufniţa e de la un second-hand unde aveam pile:)), adică eram în relaţii de amiciţie cu patronul, aşa că am luat ieftin buha. Mă rog...io am pe un perete şi o mătură de paie, din aia fără coadă. A, şi un tablou care seamănă cu o tavă, lucrată de nişte prieteni, cu paste făinoase haioase. Na, în fine...la mine-n casă sunt tot felul de dubiosenii! Ne-a potrivit perfect Dumnezeu. Nu degeaba se spune că nu strică Dumnezeu două case.:)) Oricum, am tot zis că am să încerc şi io înnodături din alea, da' cu zisul rămân, cred. Ştiu să fac brăţărici din alea din fir înnodat(de se cheamă "brăţările prietebniei" sau aşa ceva), dar numai dungi oblice simple sau v-uri(da' alea-mi ies prost-de fapt, îmi ieşeau, că-s mai bine de 10 ani de când n-am mai prestat).

    Gataaaaa, am tăcuuuut!!!! Pup oameni buni!:)
    Cristina

    27.03.2011, 00:07:35
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Pup,Cristina,noapte-buna!!!

    27.03.2011, 00:17:22
  • Tilli.n
    Tilli.n

    Cristina esti de coma !
    Mi-ai placut din prima si nu m-am inselat - doar sunt RAC autentic si „citesc ” bine printre randuri dar si in spatele lor !
    Va pup!

    27.03.2011, 00:25:39
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Si noi,si noi!!!

    27.03.2011, 00:32:00
  • blanitza
    blanitza

    Ha, si mai zi ca nu ne adunam pe-aci tot gemeni si raci!!!! Da' mai poftiti si pestisori, lei, fecioare, scorpioni si-alte lighioane, daca se poate, chiar intregul zodiac! Da, am scapat-o azi pe Urania, la fel si vineri, si-am ramas fara avanpremiera! Cine-a prins, sa-mi spuna si mie cum o duc racii saptamana viitoare, cum stau cu dragostea, cu banii, sau mai bine nu, ca daca-i de rau, nu vreau sa stiu!!!
    Silvia, mai devreme treceai tu in revista o seama de spatii prietenoase, gen Marcuta si altele..., acuma pe bune, ce-i cu Marcuta asta? Sau mai exact ce-a fost cu ea, ceva personalitati din istorie, stiu ca e de poveste, ca si mamaia mea pomenea de ea, cand i se manca sufletul mult prea mult!
    Brava, fetele harnice, si eu am fost harnicuta azi, si mi-a iesit ceva, nu numai ochii - de vreo doua zile am picat in admiratie dupa niste margeluse Lampwork, si musai sa le pun la treaba!
    Spor sa aveti!

    27.03.2011, 01:18:50
  • Tilli.n
    Tilli.n

    Nu stii ce-i Marcuta ? Las-o asa ! mai bine nu sti si gata !
    In alta ordine de idei eu reprezint chiar doi raci ! - 1 si 14 iulie fara alte rubedenii gen nepoti sau gineri !

    27.03.2011, 02:11:49
  • de.dimineata
    de.dimineata

    Buna dimineata! :) Si pentru ca se permit offtopic-urile... am de facut un anunt.
    BlackTulip nu si-a ridicat premiul aferent concursului anterior. I-am trimis mesaj, dar nu raspunde. Daca stie cineva adresa ei de e-mail, sa-mi scrie un mesaj pe privat, please.
    Multumesc :)

    27.03.2011, 09:16:55
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    'Neata,fetele!!!In noaptea asta ati dormit mai putin cu o ora,dar sper ca sunteti odihnite si vioaie!!!
    Gabi,(aici e emoticonul care ranjeste),zix si eu exact ca Tili:mai bine sa nu stii ce e Marcuta,mai bine zis ce a fost!!!
    Si mie imi plac teribil margelele lampwork!!!

    Tili,racii sunt super,si nu ma refer aici la ce spune Urania,sau zodiacele fel de fel (si in care nu pun baza,fiindca rareori "spun" bine) ci la persoane dragi mie si care sunt din aceasta zodie!O sa se adune tot zodiacul,sunt convinsa!!!

    Didi,probabil domnisoara (doamna) BlackTulip intra mai rar pe breslo si nu a vazut,inca,mesajul de la tine!!Eu sunt sigura ca se rezolva,mai asteapta putin!

    27.03.2011, 09:41:53
  • Live
    Live

    Să trăiţi...şi azi!:)
    Trec acum în fugă p-aci, căci mergem la mama să facem...neşte chestii.
    Pup lumea care este ea şi pe cea care nu este ea!:)
    Cristina

    27.03.2011, 14:28:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    @ Silvia: In primul rand felicitari pentru castigarea concursului! Din pacate l-am ratat complet, nu am reusit decat sa vizualizez lucrarile si sa votez, timpul nu mi-a permis deloc sa citesc discutiile!
    Oricum, draga mea, cred ca ne asemanam in multe privinte! Regulamentul concursului este exact in stilul meu: complex si complet! Ca sa nu mai spun de tema, care imi place mult! Me like(s) you!!
    Si citind ce ai m-ai scris ... cred ca suntem gemene: si eu uit de cafea, lapte, apa, mancare pusa la incalzit sau chiar la facut :)))) Chiar nu sunt facuta pentru bucatarie :D M-as impaca excelent cu aparate pe care sa le programez si sa faca ele toata treaba (oricum cafea nu stiu sa fac la ibric, filtrul e prietenul meu :)) )

    @Cristina si Silvia: vreau si eu in tinutul acela de poveste intr-o buna zi! Si toate locurile frumoase! Momentan ma mai plimb cu sufletul pe ici pe colo si sunt perfect de acord cu avantajele enumerate de tine, Silvia! :))

    @ Gabriela (punctG) : foarte tare cu USB-ul, ar trebui sa-mi montez si eu unul, ca prea am tras chiulul in ultima vreme si mi-am iesit din mana (sau aveam usb-ul si o fi iesitde la locul lui?!?)

    Fetelor , e un concurs bogat in rasplata (atat materiala cat si de suflet) si generozitate! Ma bucur ca se intinde pe o perioada mai lunga de timp, voi crea si eu ceva special! As vrea sa ma implic mai mult, sper sa nu mai apara ceva neprevazut!

    Si ma bucur ca in sfarsit am reusit acum sa citesc tot ce a-ti scris, sunt minunate amintirile voastre (ch9iar daca unele prin locuri mai neobisnuite :D), parca as fi acolo, printre mesteceni, brazi si locuri de veci pline de pace si liniste, mai aproape de Creator prin suflul Creatiei sale, admir caprioare si ciute simtindu-le inocenta, mi-as dori sa tin in brate catelusii, imi sunt atat de dragi! Si pisicutele la fel! Sper ca intr-o zi sa reusesc sa-mi iau si eu animalutele care imi plac (cand voi avea casa mea, ca in chirie nu am cum..)!

    Si in aer sunt si eu, complet, definitiv, iremediabil :D Iar la maturizare nu cred ca voi ajunge vreodata, pana la urma de ce sa ma chinui, daca asa sunt eu si imi mai si place pe deasupra ?! :D

    Si mama ei de Urania, ca la mine se cam potriveste cu certurile... pana acum doar cu prietenul mai tare asa, cu scandal si vorbe aiurea si cu mama, dar pana la urma cu ei ma cert mai mereu... cu prietenul...sper sa nu fie ruptura prea mare,totusi, nu stiu..... Prietene nu prea am, cel putin nu aproapem deci m-am linistit ca nu pea are cum sa iasa cu paruiala :)))) E mai greu prin telefon sau virtual :)))

    @Cristina: super decoratiunile tale de perete, imi imaginez si eu mereu un loc al meu in care sa strang, sa expun, sa le dau valoare tuturor lucurrurilor frumoase, de suflet pe care le am si pe care mi le voi mai lua!

    Am facut o varza totala in acest mesaj, fire repezita si impulsiva, parca as vrea sa cuprind toate ideile pierdute in cat mai putine cuvinte!! Sper ca sunt totusi coerenta (desi nu prea ma simt momentan, imi zboara ideile de n-am timp nici sa le prind 2 secunde) si ca s-a inteles ce am scris eu pe-aici! Oricum, mai bine ma opresc aici, ca nu mai inteleg eu nimic :)))

    O duminica frumoasa in continuare! Ma intorc la margelit!

    27.03.2011, 14:44:09
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

    Buna!Sunt YLEN ,Nu am participat niciodata la concurs si as dori sa intru si eu cu unul sau doua ornamente facute de mine.Am vazut pe aici multe lucruri care m-au incintat . Inca nu ma descurc prea bine in ceea ce priveste postarea pozelor in magazinul meu,dar pe parcurs sper sa reusesc.

    27.03.2011, 15:13:11
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Cristina,spor la facut "chestiile"....mai zburatacim diseara...:)))))

    Andra,ma bucur enorm ca ai scris atata,probabil ca se simt afinitatile zodiacale,sau de alta natura,cert e ca te simt fff aproape!!!!N-ai facut varza mesajul...e complet si atotcuprinzator!!Vezi,de asta spun eu ca nu sunt de acord cu inregimentarea tuturor in cate o categorie:la tine s-a potrivit cu certurile (sper sa treaca si sa fie bine!!!),la mine a fost exact invers:nu numai ca nu m-am certat cu nimeni,ba am mai si aplanat ceva situatii belicoase..(na,unde statea judecatorul de pace:))))...
    Si,stiind ca o sa creezi ceva special pt acest concurs,rotitele din tartacuta mea se invartametitor,incercand sa ghiceasca felul in care va arata!!!!!
    Duminica placuta si tie,dar si celorlalti!!!!!

    27.03.2011, 15:24:26
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    Silvia, e bine daca ai reusit sa fii impaciuitoare!

    Unele topicuri ar trebui sa fie strict pe subiect (cum sunt cele care tin strict de probleme aparute pe site/forum sau ecele ce tin de business), dar este imperios necesar sa fie si macar un topic in care sa se discute deschis, despre ce ne vine in minte si se pare ca acesta cu concursul este cel mai potrivit si nu ar trebui moderat! :p

    27.03.2011, 15:37:07
  • miruca
    miruca

    www.breslo.ro/Product/brosa-pandantiv--peste---REZERVAT_333087

    Sunt cam natanga atunci cand trebuie sa povestesc, mor de ciuda ca este asa situatia, dar compensez citindu-va si am un drag nespus pentru asta si pentru voi. Cu fiecare comentariu, sau amintire asternute aici, va simt mai aproape
    Pana una alta, asta am reusit eu sa ingan. Mai completez, poate imi da un avant primavara.

    27.03.2011, 15:48:46
  • tonycat
    tonycat

    Imi place , @miruca, brosa ta!Are culori armonioase si nu inteleg cum ai reusit sa prinzi toate piesele intre ele. Felicitari pentru rezultat!

    27.03.2011, 16:01:34
  • tonycat
    tonycat

    @miruca, eu acum vad mai bine ce ai facut acolo, e chiar un peste, are ochi, gurita si chiar codita inotatoare. Bravo!

    27.03.2011, 16:07:10
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

    chiar superba brosa! felicitari! Imi place stilul tau!

    27.03.2011, 16:13:10
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Daaaaaa...un pestisor fermecat!!!!!Superb,ca tot ce creezi,miruca!!!!!!Si,chiar te reprezinta!!!!Am vazut-o pe pagina de start a site-ului si m-am gandit ca imi pare marca "miruca" si asa a si fost!!!!!!

    27.03.2011, 16:43:40
  • MADeea
    MADeea

    @miruca: pestisorul e demential :) si daca tot suntem la semne de apa... Mai primiti un rac? ;))

    27.03.2011, 17:39:17
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Cum sa nu primim???Primim pe toata lumea,cu acelas drag si cu aceleasi ganduri bune!!!Deci,contabilizam inca un rac......

    27.03.2011, 17:44:35
  • Live
    Live

    Eh...am ajuns să iubesc acest thread şi să intru cu mare nerăbdare, curioasă să văd ce s-a mai scris. Acu'...dacă s-o mai ţine concursul sau nu...om vedea, da' de socializat...Slavă Domnului!:)) În general, unde-s femei multe, sigur e vorbărie multă, da' apar şi scandaluri(sunt lucrător în învăţământ, de felul meu, deci...ştiu!!!). deocamdată văd că aci e bine şi frumos, cald, plăcut. Threadul ăsta vine-n contrast cu (scuzaţi!) rahatul de societate în care ne învârtim. Unii dintre noi nu se simt tocmai ca peştele-n apă(ca să fiu în ton sau în macrou cu Miruca:)) în astă societate strâmbă. Nuuuu, sunt departe rău de a fi perfectă, dar am prostul obicei de a-mi fi jenă să spun sau să fac anumite lucruri, precum şi prostul obicei de a mai ţine cont şi de cei din jur. Prost m-a educat maica(bunica din partea mamei)!

    Azi-noapte am visat urât, legat de al meu soţ. Printre altele, în vis mă reapucam de fumat. Da' doar în vis...deocamdată. Cum Dumnezeu de am avut voinţă să mă ţin departe de ţigări timp de 10 luni(după 20 de ani de fumat, cu 2 pachete pe zi, în ultima perioadă) şi nu sunt în stare să duc naibii la bun-sfârşit un program de slăbit???!!! Nu arăt oribil, dar...adăugaţi fiinţei din poza de la profilul meu vreo 15 kg! Nu-mi place!

    Închei, spunând că mă bucur foarte, foarte mult că e tot mai multă lume care citeşte cu plăcere prostioarele de pe acest thread şi care se simte atrasă să intre-n joc! :)

    27.03.2011, 18:21:05
  • blanitza
    blanitza

    Miruca, brosa e beton si te reprezinta ca brand al tau, as zice, cu acea forma a ei neforma, doar schitata, nedefinitivata inca, fiinteaza ca posibila varianta provizorie si aceea, ce-o fi maine, om vedea!!! Din descrierea pe care i-ai dat-o, mi-a placut enorm acea confesiune simpla - Nu stiu niciodata - de-o sinceritate cuceritoare, asemeni brosei tale!!!!

    27.03.2011, 18:38:24
  • kiti
    kiti

    Miruca cum poti spune ca nu te pricepi la povestit?????? Esti tu modesta.As sta ore intregi sa te ascult , ai un umor nebun si esti simpatica foc.Pe cand o noua escapada ca zau mi-e dor sa-ti aud povestile? Pestisorul este super fain si intr-adevar te reprezinta.Bafta!

    27.03.2011, 19:02:29
  • kiti
    kiti

    Mersi JWL pt raspuns, nu ca asi avea timp pt mai multe dar e bine de stiut, poate, poate reusesc, ca intentia exista.

    27.03.2011, 19:10:09
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Terminate aseara si abia iesite din sedinta de pozat,vin in fata dvs primele 4 premii oferite pt acest concurs!Imi doresc din tot sufletul sa placa,sa fie purtate cu placere de catre cei care le vor castiga si sa reprezinte o bucurie reala pt noii stapani!!Sa razbata spre purtatori dragostea cu care le-am realizat!Mai am de pregatit premiile pt primele doua locuri ale clasamentului.....si o bijuterie barbateasca,in eventualitatea in care avem si un barbat (sper!) printre castigatori!
    www.breslo.ro/Shop/jewelswithlove/Premii-oferite-la-concursul-Asta-sunt-eu_23733

    27.03.2011, 19:15:58
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Placerea a fost de partea mea,Kiti,mai ales gandindu-ma la colierele tale vintage care m-au cucerit,dar si la cele etno,ce mai,daca faci cate una din fiecare categorie,e nemaipomenit!Dar,stiu ca timpul e cum e,asa ca ma declar multumita si cu o singura participare!Fiecare decide cat si cum participa!

    27.03.2011, 19:20:09
  • forHOPE
    forHOPE

    Vin si eu la inaintare cu 3 produse :) Nu prea am fost inspirata la descrierea in cuvinte insa sper sa intelegeti ceea ce am vrut sa spun din imagini:

    www.breslo.ro/Product/Pentru-concurs-Asta-sunt-eu-III_333355

    www.breslo.ro/Product/Pentru-concurs-Asta-sunt-eu-II_333327

    www.breslo.ro/Product/Pentru-concurs-Asta-sunt-eu_333322

    27.03.2011, 19:39:52
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Foarte frumoase,Diana!Delicate,in culoarea sperantei si a cerului senin,sau ca a cerului de dupa furtuna....
    Felicitari pt intrarea in forta in concurs!!!!Ziceai ca nu stii cand o sa faci ceva si,uite,mi-ai facut ditamai surpriza cu 3 produse!!!!!!

    27.03.2011, 20:11:38
  • Live
    Live

    Interesante produsele, cu descrieri cu tot, Diana!:)
    Miştoace premiile, măi doamna Jewel!

    27.03.2011, 21:12:31
  • carla69
    carla69

    De cand ma plimb pe Breslo ma minunez de cate faceti!Ma corupeti sa m-apuc si eu de bijuterii;margele,fimo,impletituri din sarma de argint,...,toate ma atrag
    Diana ce minuni ai facut,colierul negru imi place in mod special
    Jewels,rapida ai fost.
    Ma faceti sa ma apuc de lucru...uf si trebuie sa ma duc si la servici,vai ce ma incurca

    27.03.2011, 21:17:05
  • Live
    Live

    :)) Adevărul e că serviciul devine, în multe situaţii din zilele noastre, ceva care nu face decât să încurce!:)) Trist e că...nu doar glumesc, când spun asta.
    Carla, a lucra fel de fel de obiecte se poate transforma în...multe, fiind chiar o terapie! A, şi mai e ceva: Gemenii se simt ca peştele-n apă în astfel de treburi, căci nu ai cum să ajungi la monotonie. Gemenii au extrem de mari probleme cu chestiunile repetitive, cu cele monotone, ori în treaba cu mărgeluţele şi în cea cu lucratul cu fire sau...în toate cele care se fac aici, pe Breslo, n-ai cum să ajungi la aşa ceva. Astfel se explică faptul că e mai bine de 1 an de când mă ocup cu aşa ceva. De obicei...ţ-şpe lucruri începute cu maxim interes şi uitate, la jumate.

    27.03.2011, 21:24:08
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ieri am fost tare harnicuta,Cristina,de aceea am putut posta azi 4 premii din 6!Cat sunt de frumoase,nu stiu...depinde de gustul fiecaruia....imi doresc sa le placa celor la care vor ajunge!!!

    Carla,si eu ma minunez de cate minunatii pot iesi din doua maini iscusite si,de ff multe ori ma intreb:Oare cum or fi facut???eu n-o sa fac asa ceva nici in 1000 de ani...Dar,asta e si frumusetea lucrului de mana...sute de tehnici,zeci de materiale si milioane de posibilitati!!!!

    Si pentru ca tot va rugam in deschiderea concursului sa povestiti cum ati ajuns in lumea hand-made-ului,o sa incep eu:
    Acu 1 an si ceva,a venit la mine o prietena buna,stiind ca le am cu rabdarea si cu migalelile.Incerca sa se angajeze colaborator extern la o firma si ,de acolo,i-au trimis o schita si niste margele,i-au cerut sa faca o bratara dupa acea schita,urmand ca,in functie de cat de mult le placea bratara,sa o angajeze sau nu!!!Credea ca e floare la ureche...Eu habar n-aveam de margele de nisip,peyote,herringbone si alte alea...dar,am inceput sa caut,sa ma documentez,sa incerc,sa stric,s-o iau de la capat,pana cand,in sfarsit,am admirat,victorioasa si mandra nevoie mare,bratara!Prietena mea,cand a vazut cat timp mi-a luat pt cei 20 de cm de margelute deloc complicat intortocheate,a zis ceva neaos romanesc si a renuntat la colaborarea cu firma respectiva:))
    Pe mine,insa,m-a prins microbul,virusul,si am inceput sa invat si sa ma documentez tot mai mult,am facut comanda de furnituri si am inceput sa lucrez!Inca invat,inca experimentez,stiu ca nu stiu nimic,dar,perseverez!Stiu doar atat:sunt o romantica incurabila,iubesc la nebunie florile,si asta e cartea mea de vizita!:))

    27.03.2011, 22:14:15
  • tonycat
    tonycat

    Frumos, JwLO! La mine a fost ceva mai prozaic, a inceput cu o depresie. Si inca continua, dar la un nivel mai scazut, al depresiei vreau sa zic. Am zis si eu la inceput ca margelesc cu Swarovski, cu nisipoase, cu accesorii, pana m-am vazut cu sarma si cu clestele in mana. Si , atata mi-a trebuit. Nu am ajuns departe nici cu tehnica si nici cu vanzarile(targuri), pentru ca lucrez in salturi, si mai sunt si sarbatorile mari din an, pentru care imi place sa fac serii, poate banale si comune, ar spune multi, dar nu ma dezic de tehnica, de sarmuit adica, nu pictez, nu modelez lut, nu cos desi stiu, nu crosetez, nu tricotez, desi stiu si dintr-astea.
    Si cand am mai descoperit si pietrele.....
    O seara frumoasa tuturor!

    27.03.2011, 22:34:26
  • isabela200578
    isabela200578

    :))))
    Eu Jewels am inceput prin a invata sa crosetez pentru fata mea...pentru ca ma plictiseam in concediul de crestere copil si incet, incet am descoperit breslo si diferite tehnici.Acum pot sa spun ca am invatat cateva tehnici si incerc sa-mi definesc stilul.Ultima tehnica a inceput sa ma acapareze din ce in ce mai mult si ser ca in curand sa fac si eu o colectie de bijuterii prin aceasta tehnica.Ideea e ca in septembrie mi se termina concediul si incep scoala si ar trebui sa ma grabesc cu aceasta colectie ca...nu stiu ce sanse mai am cand voi incepe serviciul.Oricum intre meseria mea de baza si ceea ce fac acum e o oarecare asemanare (geometrie=imaginatie) :P

    27.03.2011, 23:10:02
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Da,Elena,"boala" a inceput la mine prin prietena mea,dar,recunosc (si ai mei ar putea confirma oricand) ca e una din modalitatile mele favorite de a lupta cu stresul,cu grautatile,cu rautatea,si cu tot ce nu e cum ar trebui in viata mea!!!!Margelitul,lectura si documentarele despre calatorii sau civilizatii stravechi sunt "medicamentele" mele!!!!

    Daniela,eu si matematica am fost ( si suntem) ca America si China:stim destule una despre cealalta,dar incercam sa nu patrundem prea tare pe teritoriul celalalt ca sa nu se intample o nenorocire!!!Am invatat-o fiindca trebuia,nu m-am facut de rusine,dar n-am fost si nu sunt fan:))Te invidiez pt asta!!Pe mine lasa-ma cu cartile,cu poeziile....
    Iar stilul tau,desi esti matematician si se presupune ca ei sunt mai reci,mai "scortosi",mai exacti,este unul romantic,diafan,feminin,indiferent de tehnica folosita!Din septembrie..hmm...am mai spus ca mintea mea creata face tot soiul de asocieri neasteptate....mi-a aparut imaginea urmatoare:"Pisica pe acoperisul fierbinte!"Na...om serios....

    28.03.2011, 00:04:36
  • Live
    Live

    Deci...deci...deci, am reuşit CĂ CA să termEn geanta aia, da' o pozez şi o postez mâine, pĂ lumină, că şi-aşa tre' să fac poze numa' cu telefonul(stricat, bulit, nenorocit aparat foto aparţinând mamei). Urmează să mai execut nEşte chestii, nEşte treburi, care...habar nu am ce. Şi să şi povestesc...poveste la ele. Na, oi (vaci) face şi asta!

    Anul trecut, m-a pocnit cheful de a croşeta şi am făcut nişte chestiuţe, mai ales cercei(din inele de plastic măricuţe, îmbrăcate în diverse fire). Pe lângă asta, am arătat unei prietene câteva obiecte tricotate(un bolero, o vestă, un soi de fularo-eşarfă). I-au plăcut obiectele. Apoi am rămas fără tortiţe pe care să le pun la cerceii croşetaţi. Apoi, într-o seară de sâmbătă, au fost pe la noi Ileana şi Mihai, prietenii noştri. Am stat de vorbă cu Ileana, am croşetat nu ştiu ce, ea mi-a arătat cum se face...nu ştiu ce. Cert e că, după ce au plecat ei, pe la 3 noaptea, eu căutam pe net "accesorii bijuterii", găseam Breslo, intram, mă înregistram şi a doua zi făceam comandă la Denise. Bun, la început făceam nişte obiecţele tare urâţele, dar...nu m-am descurajat, că-mi plăcea prea mult să bag 2 mărgele pe un ac, ca să fac nişte cercei. Primele cliente mi-au fost mama, Ileana şi colegele de cancelarie(dimineaţa, la cafea, aveau program de vizionare). Îmi amintesc cu o fantastică nostalgie de primele colete cu materiale! Mi le aducea soţul meu, iar eu ţopăiam prin casă cu ele în braţe, cântând "Au venit coletuţele! Au venit coletuţele!". Acum...e ceva vreme de când a venit ultimul colet... Cam 1 lună. Şi sufăr. Cred că se face un soi de sevraj şi de la asta...

    28.03.2011, 00:17:01
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Cristina,tu le spui coletute,eu le spun jucarii....Topai prin casa si spun ca mi-au sosit jucariile....Daaaa...clar....dependenta totala de mesterit....
    Si mai cred ca majoritatea am facut chestiute uratele la inceput,sau ni se pare noua acum,ca stim putin mai multe...am si eu niste cercei de care,cum ii vad,rad de nu mai pot,ii fac "struto-camile marmeladiere" ca au o culoare cam turbata...
    Abia astept sa vad geanta!!!

    28.03.2011, 00:26:19
  • Live
    Live

    Mărcuţa ziceai?:D :))
    Bine, ţopăiala cu coletuţele îşi are prima parte în momentul în care soseşte avizul de colet(de "cotlet", cum spune al meu socru:)).
    E drăguţă geanta şi aproape că i-am gândit povestea. Desigur, sunt toate şansele s-o uit, până mâine(adică până azi, deoarece...azi e deja mâine)!:D
    Mă gândeam că am o mulţime de materiale prin casă. Nu ştiu dacă voi reuşi vreodată să folosesc câte ceva din toate tipurile de materiale. Ar trebui să merg către alte "tehnici"(cam pretenţios spusă asta, atunci când este vorba despre mine, deoarece eu lucrez aşa...după cum mă duce capul, deci neînvăţând, propriu-zis, ceva). Necazul e că nu sunt un om îndemânatic şi ar trebui să-mi forţez mult limitele. Am, de exemplu, două borcănele cu adeziv special pentru tehnica decupajului. Le-am comandat, la un moment dat, în ideea că voi încerca. Am încercat ceva, dar...nu m-am documentat suficient şi n-a ieşit mai nimic. Mi-e că se va strica adezivul...

    28.03.2011, 00:40:22
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    :)))))))))))))Da,intr-adevar trebuie sa-ti fie mila de bietul adeziv..:))))

    28.03.2011, 00:48:44
  • blanitza
    blanitza

    Fetele, sunteţi de groază, Cristina, când cu ale tale "obiecţele urâţele", m-a bufnit râsul pe monitor, doamne-fereşte!!!!! Eeeee, ce vremuri, vorba latinului - O, tempora, o, mores... pe când începeam eu, anul trecut prin ianuarie, doaaaamne, aveam inima cât un purice până-mi veneau coletele, îmi făcusem un bloc-notes unde-mi scriam ce, cât, câte, de la cine, când, cum, dacă nu ameţisem de-atâtea notiţe şi notaţii... zi de zi vizionam situri, magazine, materiale, comparam preţuri, mi se împupezise văzul toooot căutând tehnici, modele, forumuri de bijuterii, ca la început, dee... Asta nu înseamnă că acum nu fac la fel, nici vorbă, la fel fac, da-i mai relaxat, aşa, mai bătrâneşte, că nu dau turcii! Oricum, frumos e când începi, iar pe măsură ce timpul trece, devine şi mai frumos, părerea mea!

    28.03.2011, 00:51:09
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

    Ha-ha,si eu fac chestia cu caietul,socoteli,comparatii,liste intregi de "asta mi-ar trebui" multiplicat cu 1000...apoi incep si tai calul,tai samarul,tai pana ramane o lista ceva mai normala!!!Si,da,si eu cred ca e tot mai frumos pe masura ce trece timpul...Oare peste 10 ani ce vom zice??????Si,Cristina,daca-mi vii cu 2012-le de care nu trecem,te pun la colt!!!!!

    28.03.2011, 01:15:06