Forum: Concursuri Concurs Toamna - Zana Melopeelor...

  • blanitza
    blanitza

    ...si Doamna Cucurbitaceelor, asadar, dragii si dragele mele, va invit cu multa bucurie sa scriem impreuna pe forumul Breslo o noua pagina de frumusete si eleganta, prin intermediul unei teme generoase si plina de vino-ncoa - TOAMNA!!!

    TEMA
    Tema acestui concurs este “Toamna”. Cine oare nu stie minunata poezie a lui Toparceanu - Rapsodii de toamna?? Sa fie oare cineva?? Eu nu cred, dar daca totusi este, atunci cu siguranta ca dupa minunata intrecere ce porneste chiar in acest moment, nu va mai uita niciodata cat de frumos si sagalnic ne cheama Toamna pe carari, ne vrajeste cu infinita-i paleta de nuante aramii, ne atrage in jocul magic al frunzelor, al dovlecilor si-al roadelor bogate, ca pentru totdeauna s-o avem in suflet - simbol etern al belsugului si-al frumusetii implinite, coapte a naturii, si poate a universului intreg... Si ca poezia sa ne fie alaturi pe tot parcursul concursului nostru, aduc aici aceste versulete de suflet - George Toparceanu :

    "A trecut întâi o boare
    Pe deasupra viilor,
    Şi-a furat de prin ponoare
    Puful păpădiilor.

    Cu acorduri lungi de liră
    I-au răspuns fâneţele.
    Toate florile şoptiră,
    Întorcându-şi feţele."

    Si eu de-abia astept sa soptesc, sa spun, sa fiu uimita si sa laud inspiratia voastra de toamna, la vederea fiecarei piese inscrise in concurs, mai ales ca dinspre partea tipului de piesa, avem libertate absoluta - bijuterie, moda si accesorii pentru vestimentatie, arta plastica si decoratiuni, prin fiecare dintre ele va rog sa descoperiti si sa integrati personalitatii voastre artistice frumosul anotimp pe care-l traim acum - Toamna. Asadar, va astept sa ne-o oferiti cadou in acest nou concurs, sa ne bucurati sufletul si ochii, si s-o faceti ceea ce este - Zana…

    ORGANIZATORI
    Ma vor insoti pe cararile Toamnei si iubitele mele colege de podium :
    Suzana www.breslo.ro/asulikeit3
    Andreea www.breslo.ro/AndreeaBololoiJewelry
    lucru pentru care le multumesc din inima, ajutorul lor ne va incuraja pe toate sa fim cele mai bune, eu la moderat, si voi la creat.

    CALENDARUL CONCURSULUI:
    1. inscrierea creatiilor : 20 septembrie - 25 octombrie 2015;
    2. prezentarea topicului de votare : 26 octombrie 2015;
    3. votarea, verificarea si alcatuirea clasamentului : 26 - 30 octombrie 2015;
    4. Gala Laureatilor Toamnaaa - Zana Melopeelor - 1 noiembrie 2015.

    INSCRIEREA
    In concurs se vor inscrie orice tip de piese reprezentand viziunea si interpretarea personala a creatorului asupra temei - Toamna.
    - inscrierea se face printr-un comentariu in acest topic;
    - se vor inscrie maxim 3 creații ale aceluiași autor;
    - fiecare lucrare să fie însoțită de o descriere tehnica, dar si artistica;
    - produsele să fie disponibile în magazin in perioada concursului;
    - piesele ce se inscriu trebuie sa fie creatii realizate si listate incepand cu ziua de astazi, 20 septembrie 2015;
    - organizatorii pot inscrie propriile creatii pentru inspiratie si solidaritate, dar nu pot castiga un loc pe podium
    - cei care participă pentru prima dată la un concurs pe forum să specifice acest lucru la momentul înscrierii, pentru a putea beneficia de premiul pentru debut.

    VOTAREA SI CASTIGATORII
    Despre zona votarii, si-a tuturor conditiilor acesteia, voi reveni cu detaliile corespunzatoare la viitorul topic de votare, ce va fi deschis la sfarsitul concursului, conform calendarului anuntat. As dori totusi sa reamintesc aici criteriile de care se va tine cont in aprecierea lucrarilor, pentru ca acestea ar fi aspectele de care ar fi perfect sa tineti seama si voi, dragele mele artiste, in crearea pieselor, pentru a fi in sufletul nostru. Piesele care transmit perfect starile si sentimentele specifice acestui special anotimp - forta, generozitate, nostalgie, dor, tristete, cromatica tipica toamnei, tinand cont de toate lunile ei(septembrie, octombrie, noiembrie), vor primi 5 puncte de la bun inceput. Iata criteriile :
    1) Incadrarea Tematica (incadrarea lucrarii in tema propusa);
    2) Impresia Artistica (latura artistica);
    3) Realizarea Tehnica (procedee tehnice, grad de tehnicitate si complexitate);
    4) Originalitate, inventivitate;
    5) Prezentare (modul in care concurentul isi prezinta exponatul : aranjament, fotografie, textul insotitor).

    In traditia Breslo, castigatorul locului I ii va reveni onoarea alegerii temei pentru urmatorul concurs! El va lansa topicul urmatorului concurs si il va modera impreuna cu ceilalti 2 castigatori de pe Podium.

    De asemenea, castigatorii locurilor I, II si III vor oferi fiecare cate un premiu pentru castigatorii urmatorului concurs, impreuna cu echipa Breslo si alti sponsori generosi ce se vor mai ivi pe parcurs.

    PREMII
    Trec repede la sirul de premii, care sper din toata inima sa se inmulteasca, pe masura ce se deruleaza concursul nostru.
    Castigatorii concursului vor fi alesi prin intermediul votului public in topicul dedicat acestui lucru, si vor beneficia de premiile pe care noi, fetele din anteriorul concurs, le vom oferi cu toata bucuria sufletului, dupa cum urmeaza :
    Locul I - materiale in valoare de 100 Ron din magazinul
    www.breslo.ro/blanitza
    Locul II - premiu pus la dispozitie de Andreea, magazin
    www.breslo.ro/AndreeaBololoiJewelry
    Locul III - premiu pus la dispozitie de Suzana, magazin
    www.breslo.ro/asulikeit3

    Alte tipuri de premii pe care le stim in momentul de fata :
    1. premiu pentru prima creatie si ultima inscrisa in concurs - magazin
    www.breslo.ro/blanitza - il voi lista pe parcurs, va fi sigur in culorile toamnei:)
    2. premiu pentru debut;
    3. premii pentru doi clienti votanti;

    PREMII SPECIALE
    - din partea echipei Breslo, care ne sprijina zi dupa zi, lucru pentru care le multumim infinit :
    - Afisare pe Prima Pagina, cu link catre magazin in sectiunea Concursuri;
    - Promovarea castigatorilor printr-un mesaj catre toti cei 130 000 de membri Breslo, odata cu lansarea noului concurs;
    - 7 x Campanii promo pe Prima Pagina ( o saptamana ), pentru fiecare castigator.

    Sper din tot sufletul ca aceasta estetica intrecere sa fie sustinuta de cat mai multe magazine de pe Breslo, asadar va rog sa veniti alaturi de noi, si prin inscrieri, cat si printr-un mic premiu pe care sa-l oferiti, va asigur ca el va fi vazut si apreciat dupa cum merita, prin liste de creatii si publicitate la topic. Premiile care se ofera am sa va rog sa le listati aici, chiar aici, printre piesele inscrise, ca sa vedem cu totii ce frumuseti ne asteapta!!

    Acestea fiind spuse, nu-mi ramane decat sa va urez SUCCES din adancul inimii, si sa va astept aici, pe carari de toamna!!!

    20.09.2015, 18:27:34
  • blanitza
    blanitza

    As vrea sa mentionez un aspect care mi-a scapat anterior, piesele ce se inscriu trebuie sa fie creatii realizate si listate incepand cu ziua de astazi, 20 septembrie 2015.

    20.09.2015, 18:35:45
  • asulikeit3
    asulikeit3

    Mult succes tuturor !

    20.09.2015, 19:08:15
  • blanitza
    blanitza

    Draga Suzana, multumesc din inimioara, esti o scumpa si-o draguta pentru ajutorul pe care mi-l dai, plus ca sper sa ne bucuri cu viziunea ta despre Toamna-Zana, sunt sigura ca ai vazut-o pe-aceasta Doamna!!
    In alta ordine de idei, salut cu drag si multumesc din suflet unui om de inima profund atasat ideii de creatie romaneasca, va fi alaturi de noi printr-un premiu consistent de 60 Ron, din magazinul suuuper-atragator Nikolla, pe care m-as mira sa nu-l cunosateti :

    www.breslo.ro/nikolla

    Permiteti-mi sa reiau lista actualilor nostri sponsori generosi, a caror prezenta si sustinere face posibila aceasta intrecere si competitie breslasa de frumusete si bun-gust. Asadar, pana in momentul de fata sunt langa noi :

    www.breslo.ro/blanitza (100 Ron)
    www.breslo.ro/AndreeaBololoiJewelry
    www.breslo.ro/asulikeit3 (50 Ron)
    www.breslo.ro/nikolla (60 Ron)

    Si Premiile Speciale din partea echipei Breslo :
    - Afisare pe Prima Pagina, cu link catre magazin in sectiunea Concursuri;
    - Promovarea castigatorilor printr-un mesaj catre toti cei 130 000 de membri Breslo, odata cu lansarea noului concurs;
    - 7 x Campanii promo pe Prima Pagina ( o saptamana ), pentru fiecare castigator.

    Va multumim, oameni BUNI, si sper din tot sufletul ca sa avem pe listuta noastra vrajita si alte premii si cadouri oferite in concurs.

    20.09.2015, 20:35:49
  • blanitza
    blanitza

    Cu maaare bucurie in suflet anunt inca un magazin de exceptie al Breslo care ne sprijina si ne sustine in demersul creativ de toamna ce se va desfasura aici, magazinul Dianei, pe care la fel, putini sunt cei care nu-l cunosc :

    www.breslo.ro/Dungulitze

    Magazin care se recomanda de multa vreme pe Breslo prin calitatea si varietatea materialelor, magazinul Dungulite va oferi in concurs un premiu de 100 Ron materiale, urmand a alege personal creatia sau creatiile catre care sa se indrepte. Iti multumesc din inima pentru gestul tau deosebit, draga Diana, si sa se intoarca spre tine inzecit!!!

    20.09.2015, 20:47:08
  • blanitza
    blanitza

    Dragele mele, inca un magazin renumit prin produse si servicii ne sustine, si cu siguranta ca cel putin o data i-ati calcat pragul, intampinandu-va zi de zi cu piese remarcabile, cum este si setul de margelit pe care ni-l ofera cu generozitate

    www.breslo.ro/item/lucru-organizat-1394854

    Multumim infinit pentru acest gest de inima Iulianei de la magazin
    www.breslo.ro/giulian

    Mai anunt cu drag inca un magazin cu vechi state pe Breslo, cu o larga paleta de produse si unde fiecarui client ce-i trece pragul i-ar fi imposibil sa nu gaseasca ceva pe plac, ma refer la magazinul :

    www.breslo.ro/hobbyart
    unde produsele pentru decoratiuni se afla intr-un numar impresionant. Premiul pe care ni-l pregateste Elena de la hobbyart va viza exact acest domeniu, si va pleca la momentul potrivit catre cea mai frumoasa decoratiune de toamna - set de figurine de ipsos pentru pictat, multumesc din inima pentru gest, draga Elena!!!

    Iata, dragele mele, cum tema frumosului nostru concurs - TOAMNA - aduna intr-un buchet generos magazine cu vechime si renume pe Breslo, asadar voi relua cu mult drag lista sponsorilor nostri generosi, gest pentru care le multumesc din inima, si le promit ca nu va fi zi si lista de creatii pe care-o voi face in perioada acestui concurs, din care dumnealor sa nu faca parte :

    www.breslo.ro/blanitza (100 Ron)
    www.breslo.ro/AndreeaBololoiJewelry
    www.breslo.ro/asulikeit3 (50 Ron)
    www.breslo.ro/nikolla (60 Ron)
    www.breslo.ro/Dungulitze (100 Ron)
    www.breslo.ro/giulian (set margelit)
    www.breslo.ro/hobbyart (set figurine de ipsos pentru pictat)
    + Premiile Speciale din partea echipei Breslo!!

    Asteptam cu drag si interes creatiile voastre!!!

    20.09.2015, 22:00:34
  • asulikeit3
    asulikeit3

    Multumim din suflet pentru premiile generoase oferite !

    21.09.2015, 02:49:08
  • user33709
    user33709

    Gabriela draga, ce tema frumoasa! Mult spor tuturor! Si la cat mai multi participanti!

    21.09.2015, 21:56:48
  • abysor
    abysor

    Buna dimineata tuturor!
    Minunata tema, spor si inspiratie va doresc!
    Vin si eu cu un premiu in acest concurs: un voucher de 60 de lei pentru cumparaturi in magazinul meu.

    22.09.2015, 06:37:03
  • asulikeit3
    asulikeit3

    Minunate lucrari ,mult succes !

    22.09.2015, 12:47:55
  • blanitza
    blanitza

    Dragele mele dragi, Carmen si Aura, ce bucurie minunata mi-ati facut in aceasta dimineata, ne-ati adus in concurs doua piese EXCEPTIONALE, v-ati intrecut pe voi, daca mai e cu putinta, talentul vostru ma uimeste literalmente intotdeauna, iar acum declar cu-adevarat DESCHISA intrecerea noastra de toamna, intai si-ntai pentru voi, artizanii nostri daruiti si cu har este ea!!
    Acestor piese STUNNING, cum bine spuneai in titlul ales cu-atata arta, draga Aura, trebuie sa le ofer Premiul pentru prima creatie inscrisa in concurs, unul pentru Moda si Vestimentatie, iar celalalt pentru Bijuterie. Voi mai avea unul pentru prima creatie de tip Decoratiune - Arta Platica ce ne bucura ochii si sufletul. Acest premiu il voi aduce cat de curand aici, iar pana atunci, va felicit din inima, ati ridicat stacheta valorica a concursului nostru sus, sus, spre stele!!! VA MULTUMESC!!!

    22.09.2015, 12:54:53
  • user33709
    user33709

    Multumim, Gabriela. Sa fie o toamna ca~n povesti!!!

    22.09.2015, 15:31:37
  • blanitza
    blanitza

    Oooo, inca doua piese delicioase ale inspiratei creatoare, Carmen, aduse in concursul nostru care astazi a pornit de-adevaratelea, si se dezvolta prodigios, chiar ca-n povesti, cum bine spuneai, draga Aura!!
    Carmen draga, toamna este cu siguranta anotimpul tau preferat si se vede : ne-ai vrajit cu superba decoratiune cu bufnicioare, care mai ca nu ne vorbesc, atat de realist le-ai intruchipat, bravoo!! Iubita, spre tine vor pleca cele doua premii pentru prima piesa inscrisa in concurs, la Moda si Vestimentatie, cat si la Deco Toamna, si cat ma bucur, am ocazia sa-ti trimit ceva deosebit, special pus deoparte pentru cine iubeste lana si impaslitul, maine sper sa fac poza premiilor de prima creatie inscrisa, la cele 3 categorii. Bravoo, fetelor, minunate piese, de nu stii la care sa te uiti mai intai, va multumim!!

    22.09.2015, 23:24:29
  • FantasyStonesBoutique
    FantasyStonesBoutique

    Buna ziua, ofer si eu un premiu de 50 de lei in pietre semipretioase, creatoarei cu cea mai bine clasata bijuterie

    24.09.2015, 12:17:43
  • asulikeit3
    asulikeit3

    abysor multumim din suflet pentru premiul acordat !

    24.09.2015, 15:34:07
  • AndreeaBololoiJewelry
    AndreeaBololoiJewelry

    Buna, fetelor! Imi cer mii de scuze pentru absenta, dar cine a muncit toata vara, pleaca toamna in vacanta! Si apropo de toamna, dar ce concurs frumos avem noi aici! :D Ma bucur sa vad cat de inspirata ai fost Gabi in conceperea lui si stii ca te poti baza pe ajutorul Suzanei si al meu, la moderarea lui. Cu siguranta va fi treaba grea, la ce produse frumoase avem deja inscrise, dar cineva trebuie s-o faca si pe asta si sunt incantata ca am aceasta ocazie!
    Multumim foarte mult sponsorilor! Sigur este un efort din partea voastra dar oricat de micut ar fi premiul si daca este oferit cu drag, veti face o mare bucurie castigatoarelor.
    Ce-ar mai fi de zis decat sa observati cu atentie natura din jurul vostru si sa va lasati inspirate de fiecare culoare, frunza si fosnet al toamnei! Va invitam sa transformati sentimentele si emotiile pe care vi le trezeste aceasta "Zana" in ceva palpabil, ceva care sa reprezinte viziunea voastra sintetizata, abstracta sau decorativa a toamnei, ceva in care sa puneti pasiune in primul rand si apoi toata priceperea si talentul vostru, pentru a ne bucura cu cele mai frumoase creatii! Mult spor si inspiratie sa aveti!

    24.09.2015, 21:52:26
  • blanitza
    blanitza

    Frumoase piese avem deja, si mai asteptam, avem rabdare insa pentru ca de putina vreme am inceput concursul si se cunoaste tema. Avem sponsori noi si generosi, al caror gest este absolut minunat, fiind alaturi de noi in acest concurs numai si numai pentru ca iubesc si cred in creatia romaneasca.
    Un magazin pe care, iarasi, de-ai intrat, mai ca nu te poti desparti de el este si magazinul BeadSupplies
    www.breslo.ro/BeadSupplies
    Diana de la BeadSupplies cauta cu multa atentie materiale frumoase si de calitate, le fotografiaza in conditii absolut profesioniste, si ne bucura ochii cu piese delicioase. O iubitoare a handmade-ului romanesc, ne sustine in lucrarea noastra printr-un premiu special de 100 de Ron materiale din magazinul ei, lucru pentru care-i multumim din inima!!

    24.09.2015, 22:39:54
  • StilulBaroness
    StilulBaroness

    Buna seara!

    O tema superba si plina de inspiratie in acest concurs.
    Dorim sa oferim si noi un premiu, castigatorului de pe locul II : un voucher in valoare de 60 lei pentru cumparaturi din magazinul nostru StilulBaroness.

    Mult succes si spor la creatie!

    Baroness

    25.09.2015, 20:13:38
  • asulikeit3
    asulikeit3

    Bine ai venit si mult succes !

    26.09.2015, 12:03:26
  • blanitza
    blanitza

    Ooo, ce ofrande noi pe altarul zeitei Toamna mi-au vazut ochisorii, iata si arta plastica alaturi de noi, intr-o invitatie de-a dreptul romantica, multumim din sufletel pentru particpare, draga MarEvents!! Concursul nostru se imbogateste cu fiecare piesa ce ne calca pragul, iar portretul estetic al Toamnei, pe care incercam sa-l realizam aici, capata din ce in ce mai multa culoare si contur, va multumesc!!

    Inca un magazin absolut deosebit se alatura efortului nostru artistic, il stiti cu siguranta, deoarece cred ca toata lumea breslasa a intrat macar o data in lumea perlelor, pe care Tatiana ne-o zugraveste atat de frumos si stragator :
    www.breslo.ro/IzvorulDePerle
    Incepand cu logo-ul atat de poetic, Tatiana ne vorbeste cat de aproape sunt perlele de sufletul ei, si oare nu si de-al nostru?? As vrea sa vad cu ochii femeia care nu a purtat macar o data in viata ei PERLE, si n-a simtit felul in care aceasta nepretuita pietricica ne ajuta sa ne re-inventam, sa ne redescoperim eleganta si misterul profund feminin...
    Tatiana ne ofera un minunat si elegant premiu din cochetul ei magazin, in valoare de 50 de Ron materiale, pentru o creatie care-i va fura inima, gest minunat si frumos, pentru care-i multumim din inima!!!

    26.09.2015, 15:37:01
  • blanitza
    blanitza

    Multumim din inima si magazinului de materiale absolut superbe - pietre semipretioase ca-n visele noastre
    www.breslo.ro/FantasyStonesBoutique
    pentru generozitate si interes in efortul nostru estetic, delicioasele agate si citrine fura inima oricui le vede!! Ni se ofera printr-un gest de suflet un premiu de 50 Ron materiale, pentru cea mai frumoasa bijuterie, creatia ce va da tusa de eleganta desavarsita zeitei noastre, Toamna, multumesc din inima pentru ajutorul dvs.!!

    26.09.2015, 15:49:41
  • BellaBijou
    BellaBijou

    Buna fetelor, ma inscriu si eu cu o prima lucrare la concurs:

    www.breslo.ro/item/brosa-bufnita-din-cupru-patinat-si-peridot-rezervat-1469267

    27.09.2015, 12:00:08
  • carmenn
    carmenn

    frumi bufnita...le ador :)

    27.09.2015, 12:50:56
  • blanitza
    blanitza

    Oooo, Iza draga, ce piesa minunata si maiastra ne-ai adus la concurs, o bufnicioara delicioasa, plina de vino-ncoa!! Daa, cred ca e ceva cu bufnitele toamna, parca sunt mai aproape de noi, plus culorile din penaj, frumos simbol!! Mult succes cu deosebita ta bijuterie, draga Iza!!
    Inca un magazin absolut special este alaturi de noi printr-un premiu de 50 Ron in materiale, cu siguranta ca-l cunoasteti, datorita paletei cat se poate de variate de materiale, frumoase si calitative :
    www.breslo.ro/ARTLUBIJU
    Un rai al materialelor de tot felul, daca vrei sa-i faci o vizita, n-ar fi rau sa ai la indemana ceva timp, pentru ca nu cred ca-l vei parasi prea curand, eu de exemplu, cand fac o vizita unui magazin de materiale, daca nu bat din palme de bucurie, cand vad pagini dupa pagini de mici minuni, asadar, multumim din inima, pentru sprijin si sustinere!!!

    27.09.2015, 13:19:57
  • BellaBijou
    BellaBijou

    Multumesc mult, fetelor! :) Gabriela, minunat concurs ne-ai pregatit in prag de toamna, abia astept sa vad avalansa de piese deosebite care sigur vor fi create pentru acest concurs - pe langa cele absolut superbe inscrise deja.:)

    27.09.2015, 15:05:59
  • AndreeaBololoiJewelry
    AndreeaBololoiJewelry

    Hai ca ne miscam, si ne miscam bine! :D Nu stiu voi, dar mie mi-e greu sa ma obisnuiesc cu gandul ca a venit deja toamna in toata regula, si mi-e greu sa fiu bine-dispusa si cu moralul ridicat, cand afara e urat si ploua... Poate mai sunt si altii in situatia mea, care incearca incet-incet sa iasa din "astenia de toamna", dar si cand se va intampla, abia asteptam sa vedem atunci avant creator pe-aici! :)
    Iza, cred ca ai reusit sa-mi insufli si mie o simpatie pentru bufnite! :) Foarte frumoasa si ingrijit lucrata, la fel ca si celelalte creatii atent realizate si inscrise deja in concurs!

    27.09.2015, 19:51:53
  • BellaBijou
    BellaBijou

    Multumesc, Andreea, pentru apreciere! Imi pare bine ca am resusit sa-ti schimb intr-o oarecare masura parerea despre aceste creaturi dragalase si simpatice - cel putin ca motiv decorativ, in realitate nu sunt sigura nici eu ca sunt chiar atat de simpatice :DD

    28.09.2015, 10:12:08
  • asulikeit3
    asulikeit3

    Minunate lucrari, mult succes ! Asteptam urmatoarele cu nerabdare !

    28.09.2015, 11:28:51
  • asulikeit3
    asulikeit3

    Iata prima mea lucrare !Sper sa va placa !
    www.breslo.ro/item/brau-centura-cordon-curea-toamna-1468341

    28.09.2015, 11:32:08
  • blanitza
    blanitza

    Minunata creatie, draga Suzana, ne aduci inspiratia etnica si-un gand frumos de toamna din inima Ardealului, iti multumim din inima pentru tot!!! Succes in concurs iti urez!!
    Inca un magazin-sponsor absolut DELICIOS ni se alatura in cautarea Toamnei printr-un premiu dedicat celei ma frumoase creatii din categoria Moda si Vestimentatie, il stiti cu toatele si nu de putine ori i-am calcat pragul, uimindu-ma realmente prin materialele de exceptie pe care le ofera, plus creatii una si-una, ati ghicit : magazinul www.breslo.ro/YourShop
    Materialele sunt handmade, parte dintre ele, iar imaginatia si fantezia poate fi stimulata si-n aceasta directie, a materialului de creatie personala. Iti multumim din inima pentru deliciile in suma de 50 Ron, pe care ni le oferi cu atata generozitate!!!

    29.09.2015, 13:20:30
  • GyaDesign
    GyaDesign

    Pentru inceput vreau sa felicit organizatoarele acestui concurs minunat,cu o asa o tema superba !
    Am observat creatiile care s-au postat pana acum si cred ca va vor pune la grea incercare pentru a alege castigatorii ! Asta e un lucru bun...pana la urma ! Felicitari tuturor si SUCCES!

    Propun si eu pentru inceput 2 creatii ale mele:
    www.breslo.ro/item/geanta-poseta-emotii-tarzii-de-toamna-pentru-concursul-toamna-1470309
    www.breslo.ro/item/geanta-poseta-inceput-se-septembrie-pentru-concursul-toamna-1470322

    29.09.2015, 19:54:33
  • ColourYin
    ColourYin

    Buna seara! As dori sa ma inscriu si eu in concurs, cu o prima creatie care m-a purtat cu gandul la inceputul toamnei, cand inca e cald si frunzele incep sa se coloreze in nuante de galben.

    www.breslo.ro/item/september-glow-1470283

    29.09.2015, 22:46:46
  • asulikeit3
    asulikeit3

    Minunate gentute !Mult succes !

    30.09.2015, 05:12:52
  • carmenn
    carmenn

    buna! fetelor pot sa schimb o lucrare,cea de la Deco?!

    30.09.2015, 18:43:25
  • blanitza
    blanitza

    Wow, ce minunatii pastelate in culorile toamnei vad eu aici, 3 creatii noi si super-atragatoare, multumim din inima!!
    Draga Gya, gentutele tale ne-au furat ochii si inima, pastelurile blande si armonia pieselor este de exceptie, iar metodele folosite - de inalta tehnica, absolut superbe creatii, care recomanda un stil diafan si foarte feminin, MINUNATE, mult succes in concurs!! Nu ne uita, te rog, pentru ca te asteptam si cu cea de-a treia, ne e dor de FRUMOS!!!
    Draga Irina, ce manute maiestre ai, cu talent si imaginatie, sexy si tomnatic, iata doua epitete prin care as vrea sa redau un strop din frumusetea piesei tale, felicitari pentru debut, si muuult succes in concurs!! Te asteptam in continuare, pentru ca mai ai multe sa ne spui despre toamna, simt eu!!

    Mai avem inca un sponsor indragit, si veti sti indata cine este - eu nu ma mai satur urmarind fila dupa fila de accesorii pentru piele, snururi, inchizatori trendy, paracord, distantiere super si tot ce-ti trebuie ca sa faci cele mai frumoase bratari si coliere, in stilul actual de bijuterie etnica, tribala si masculina, ati ghicit, este :
    www.breslo.ro/accesoriipiele.ro
    Zi de zi si ceas de ceas, Gabi de la accesorii pentru piele alege si cauta cele mai atragatoare si moderne piese, mereu ne surpinde cand venim, asadar, iata sponsorul nostru generos ce ne va oferi un premiu in materiale vrajite in valoare de 80 Ron, din magazinul ei, o galaxie a bunului-gust, multumim din inima!!!

    30.09.2015, 18:57:15
  • lenaquilt
    lenaquilt

    Buna seara,postez prima data pe forum,sint onorata sa fiu in compania atitor creatori de frumos acum cind vine toamna.Tema asta e atit de generoasa asa ca ma pun pe treaba si voi participa si eu.O toamna frumoasa va doresc tuturor.

    30.09.2015, 20:50:13
  • bijoux.love321
    bijoux.love321

    Eu abia am intrat in comunitatea Breslo si sunt incintata de atmosfera creativa si prietenoasa de aici.Tema concursului este superba, sper sa particip si eu. Urez succes tuturor participantilor si multumiri organizatorilor si sponsorilor.

    01.10.2015, 07:59:07
  • ArtGallerySABINA
    ArtGallerySABINA

    Buna tuturor in acest anotimp minunat care abia incepe :)
    As dori sa ma inscriu si eu pentru inceput cu un goblen pandantiv si cercei, din margele de sticla, realizate in culori de toamna. Setul este disponobil in magazilul meu: ArtGallerySABINA, incepand cu ziua aceasta.

    www.breslo.ro/item/set-baroc-bordo-cercei-si-colier-cu-pandantiv-goblen-cusut-cu-margele-de-sticla-1470883

    Va pup cu drag!

    01.10.2015, 14:35:38
  • asulikeit3
    asulikeit3

    Minunat set de goblen !Asteptam si urmatoarele lucrari !Mult succes !

    01.10.2015, 14:42:23
  • AndreeaBololoiJewelry
    AndreeaBololoiJewelry

    asulikeit3, ce motive si culori frumoase ai ales pentru braul tau! Cu rusine recunosc ca nu detin o ie, dar pentru acest brau, sigur mi-as cumpara una! :P
    GyaM, ma tot uit la gentutele tale si admir fiecare detaliu, si migala cu care sunt facute! Si poate am ramas eu cu gandul la vara, dar in mintea mea, "Inceput de Septembrie" este o plaja cu nisip fin si scoici! :D
    ColourYin, apreciez talentul tau, si simtul culorii! Imi place combinatia pe care ai facut-o, acel galben parand a fi chiar lumina soarelui, cu ale lui "raze de miere", cum frumos ai spus. :)
    Sabina, daca nu mentionai, nici nu mi-as fi dat seama ca ai folosit goblen ca si baza. Tocmai in asta sta frumusetea handmade-ului, ca exista atatea materiale si tehnici, care sub o mana iscusita ca a ta, dau nastere unor idei si creatii ingenioase!
    Mult succes tuturor!

    01.10.2015, 18:24:40
  • blanitza
    blanitza

    Oooo, ce minunatii noi, ce piese rapitoare, de nici nu stii la care sa te uiti mai intai, si evident ca fiecare dintre ele devine obiect de analiza si admiratie pentru noi, simpli muritori, in fata artei vesnic tinere!! Iata ce-mi place mie, mai intai si mai intai intr-un concurs - felul in care fiecare piesa ce apare interpreteaza si re-creeaza tema, in fapt, vedem atatea toamne prin ochii vostri de creator, cu fiecare mai descoperim cate o fateta a ei pe care n-o sesizasem anterior, poate nici nu ne-o inchipuiam, dar creatoarea a vazut-o cu ochii mintii, si-a daltuit-o in culoare si forma!! Ca sa nu mai spun despre tehnicile folosite, solutiile creative gasite, imaginatia si fantezia artistului, ne farmeca fiecare piesa, si simt cum stim mai multe despre toamna, pare ca o rapsodie noua se naste cu fiecare, VA MULTUMESC, fete harnice si frumoase, ca insasi Toamna!!

    Si-acum as vrea sa va mai prezint un magazin de materiale care de multa, muulta vreme mi-a furat inima. Si eu am magazin de materiale, si-n fapt as putea sa-mi aduc materialul X sau Y, insa pur si simplu nu ma pot abtine sa nu fac vizite de curtoazie si comenzi harnicelor noastre magazine de materiale de pe Breslo, incercate in timp de fel de fel de dificultati, insa darze si curajoase. Asaa, si cum spuneam, charmuri delicioase, pietricele de tot felul, materiale trendy de vezi indata designul, numa' uitandu-te la ele, nu mai prelungesc suspansul :
    www.breslo.ro/ARTLUBIJU si multe, muulte "fantezii insirate"..
    Si-as mai vrea sa vorbesc si sa descriu ceea ce ne vad ochisorii in 60 de pagini garnisite, insa stiti ce mi-ar spune omul de suflet din spatele brandului ARTLUBIJU? Redau textural : NU EXAGERA, pup!! Adica o scumpete de fata, si-un om dedicat si aproape de arta, ce ne ofera in concursul nostru un premiu de 50 Ron materiale, pentru care-i multumim din inima, pup si eu, ARTLU!!

    01.10.2015, 23:49:08
  • JOs.crafts
    JOs.crafts

    Buna fetelor,
    intru si eu in concurs cu o traista tematica :)

    www.breslo.ro/item/traista-galbena-arici-1471225

    Weekend frumos la toata lumea!

    02.10.2015, 17:27:33