Forum: Orice altceva Five o'clock - 2

• Gheorghitza
    Gheorghitza

Noapte buna:

www.youtube.com/watch?v=vgZ-vZ-f-mE

07.03.2014, 23:41:13
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Live, Doctorita la care ma tratez eu, practica tratamente si cu lipitori. Mergand destul de des pe la tratamente, am vazut si eu adevarate minuni dupa aceste tratamente

07.03.2014, 23:43:00
  • soso07
    soso07

Multumim frumos, George !!! Nici eu nu gasesc "cuvinte potrivite" pentru tot ce ai facut in seara aceasta ...

07.03.2014, 23:43:46
  • soso07
    soso07

Cristina - Live, ma bucur sa aud ca se rezolva probleme de sanatate cu astfel de terapii !!!

07.03.2014, 23:49:50
  • soso07
    soso07

Noapte buna va spun si eu !

http://www.youtube.com/watch?v=Hi56IKF2zig

07.03.2014, 23:56:16
  • soso07
    soso07

Buna dimineata si LA MULTI ANI, dragele mele !!!

Incepem ziua de 8 Martie cu un banc :

Nu va fie frica de femeile destepte. Si pe ele dragostea le prosteste.

08.03.2014, 10:06:54
  • soso07
    soso07

Si o dedicatie din partea mea :
    http://www.youtube.com/watch?v=SMR8S154_zA

08.03.2014, 10:13:26
  • soso07
    soso07

Dacă vrei să transformi lumea, iubeşte o femeie!

Dacă vrei să transformi lumea, iubeşte o femeie, iubeşte-o cu adevărat.
    Găseşte-o pe cea care îţi cheamă sufletul, nu opţiunea raţională.
    Aruncă-ţi lista de preferinţe, doar aşează-ţi urechea pe inima ei şi ascultă.
    Ascultă numele, rugăciunile, cântecele tuturor creaturilor – înaripate, cu blană sau fără,de sub pământ sau din apă, înverzite sau înflorite, nenăscute încă sau pe moarte…
    Ascultă cântecul lor nostalgic urcând înapoi spre Cel care le-a dat viaţă.

Dacă încă nu ai auzit şi numele tău, înseamnă că nu ai ascultat suficient.
    Dacă ochii tăi nu s-au umplut de lacrimi, dacă nu te-ai închinat la picioarele ei, nu te-ai întristat niciodată fiind aproape de a o pierde.

Dacă vrei să transformi lumea... iubeşte o femeie – o singură femeie dincolo de tine însuţi, dincolo de dorinţă şi raţiune, dincolo de preferinţele tale masculine pentru tinereţe, frumuseţe şi varietate şi dincolo de conceptele tale superficiale despre libertate.

Ne-au fost date atâtea opţiuni încât am uitat că adevărata eliberare vine din verticalitatea în chiar centrul ardent al sufletului şi din topirea rezistenţei noastre în faţa iubirii.

Nu există decât unica Zeiţă.
    Priveşte în ochii ei şi vezi - vezi cu adevărat dacă ea este cea care te străfulgeră din cap pînă-n picioare.
    Dacă nu, pleacă. Chiar acum.
    Nu pierde timpul “încercând”.
    Să ştii că decizia ta nu e din cauza felului în care este ea deoarece în esenţă nu este vorba despre “cu cine”, ci “când” alegem să ne abandonăm.

Dacă vrei să transformi lumea... iubeşte o femeie. Iubeşte-o pe viaţă – dincolo de frica ta de moarte, dincolo de frica de a fi manipulat de Mama din capul tău.
    Nu-i spune că eşti gata să mori pentru ea, spune-i că eşti gata să TRĂIEŞTI cu ea, să plantezi copaci împreună cu ea şi să-i priviţi crescând.
    Fii eroul ei spunându-i cât de frumoasă este în maiestuoasa ei vulnerabilitate, ajutând-o să-şi amintească în fiecare zi că ea ESTE Zeiţă, prin adoraţia şi devoţiunea ta.

Dacă vrei să transformi lumea... iubeşte o femeie, în toate faţetele ei, prin toate anotimpurile ei, iar ea îţi va vindeca schizofrenia – dualitatea minţii şi jumătatea de inimă care menţin separarea dintre Spiritul şi trupul tău – care te menţin un singuratic mereu căutând în afara ta Însuţi, ceva care să dea sens vieţii tale.
    Mereu va fi o altă femeie.
    Curând, cea nouă strălucitoare va deveni cea veche şi plictisitoare şi vei deveni din nou neliniştit, schimbând femeile ca pe maşini, dând Zeiţa la schimb pentru ultimul obiect al dorinţei tale.

Bărbatul nu mai are nevoie de opţiuni.
    Ceea ce bărbatul are cu adevărat nevoie este Femeia, Calea Femininului, a Răbdării şi Compasiunii, a non-căutării, a non-acţiunii, a respiraţiei într-un singur loc şi a cufundării în adânc a rădăcinilor suficient de puternice pentru a ţine laolaltă Pământul atunci când planeta albastră îşi scutură cimentul şi oţelul de pe suprafaţa sa.

Dacă vrei să transformi lumea... iubeşte o femeie, o singură femeie.
    Iubeşte-o şi protejeaz-o ca şi cum ea ar fi ultimul potir sacru.
    Iubeşte-o prin frica ei de abandon pe care ea o întreţine pentru întreaga umanitate.
    Nu, rana nu este doar a ei să o vindece.
    Nu, ea nu este slabă în codependenţa ei.

Dacă vrei să transformi lumea... iubeşte o femeie până la capăt
    până când ea va crede în tine, până când instinctele ei, viziunile ei, vocea ei, arta ei, pasiunea ei, sălbăticia ei se reîntorc la ea – până când ea devine o adevărată forţă a iubirii, mai puternică decât toţi demonii mediei politice care urmăresc să o devalorizeze şi să o distrugă.

Dacă vrei să transformi lumea, renunţă la cauzele tale aparent măreţe, la armele şi semnele tale de protest.
    Renunţă la războiul lăuntric, la mânia ta îndreptăţită şi iubeşte o femeie, dincolo de străduinţa ta pentru măreţie, dincolo de căutarea tenace a iluminării.

Sfântul Graal se află chiar în faţa ta, dacă doar ai lua-o în braţe şi ai renunţa la căutarea a altceva în afara acestei profunzimi a intimităţii.

Dacă pacea este un vis care poate fi re-amintit prin inima unei femei?
    Dacă iubirea unui bărbat pentru Femeie, pentru Calea Femininului, este cheia care deschide inima Ei ?

Dacă vrei să transformi lumea... iubeşte o femeie până în profunzimile umbrei tale, până la cele mai înalte tarâmuri ale Fiinţei tale, înapoi la Grădina unde ai întâlnit-o prima oară, la poarta tărâmului de curcubeu unde aţi pătruns împreună ca Lumină, ca Unul, până la punctul fără de întoarcere, până la sfârşiturile şi începutul unui nou Pământ.

Lisa Citore

08.03.2014, 10:32:49
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

LA MULTI ANI !

08.03.2014, 14:00:10
  • soso07
    soso07

Multumim, asemenea !!!

08.03.2014, 14:07:43
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

www.youtube.com/watch?v=-WvXpgLtTwY

08.03.2014, 14:27:28
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Astazi, pentru ca este ziua voastra, cand aveti timp
    ( o ora jumatate)
    urmariti un memorial spectacol:

www.youtube.com/watch?v=vU8wDTSWBnc

08.03.2014, 14:35:44
  • soso07
    soso07

Daa ... Ascult, in timp ce mai mesteresc ceva :) Acum, ca am scapat de martisoare, imi fac de cap printre pietricele.

08.03.2014, 14:48:16
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Un grup de studenti si profesorii lor de la conservator (din Belgia) au hotarat sa le faca o surpriza calatorilor din statia Antwerp. impreuna cu elevi si de liceul de muzica, s-au pregatit intens si pana la urma au reusit!
    Calatorii nu numai ca au ramas total surprinisi dar au devenit si ei artisti pentru o clipa:

www.youtube.com/watch?v=7EYAUazLI9k

08.03.2014, 22:40:59
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

www.youtube.com/watch?v=ZPMfMJ3Vvsg

08.03.2014, 22:45:55
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

www.youtube.com/watch?v=EEqj2BdVerg

08.03.2014, 22:47:04
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Dragi breslaşe,
    să aveţi parte o PRIMĂVARĂ frumoasă şi plină de sănătate!

08.03.2014, 22:48:38
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

In topicul "La o Cafea, am vorbit putin si despre celebrele "Noduri Celtice" cunoscute in intreaga lume a bijutierilor handmade.
    De data aceasta vreau sa va sugerez sa ascultati si muzica celtica. Am gasit de cuvinta sa va recomand o ora jumatate de muzica celtica mai speciala. Selectiunile prezentate vor rezona cu corpul energitic al planului afectiv si emotional, cu precadere, cu centrul energetic Anahata (centru energetic al inimii.
    Rezultatul va fi o armonizare a acestui important centru energetic si implicit, veti simti o detasare de mediul inconjurator si in scurta vreme va veti simti relaxate si inundate de o liniste si pace laubtrica incredibila. De asemenea, veti simti o bucurie fara margini. incercati sa ascultati aceasta muzica in timp ce creati vreo lucrare mai deosebita.

www.youtube.com/watch?v=qoktesLkHy8

08.03.2014, 23:12:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Si daca va place muzica celtica, va mai recomand un linck in care veti putea audia timp de doua ore, fermecatoarea muzica celtica (a adevarata muzica de poveste)

www.youtube.com/watch?v=jiwuQ6UHMQg

08.03.2014, 23:15:02
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Va spun NOAPTE BUNA, recomandandu-va de data asta niste piese care mie imi sunt foarte dragi:
    Este vorba despre o colaborare dintre celebra cantareata Enya si formatia Enigma

www.youtube.com/watch?v=dg1g4Y2BKXs

08.03.2014, 23:20:52
  • soso07
    soso07

Noapte buna va spun si eu ! Maine recuperez si ascult muzica :) Multumim frumos, George !

08.03.2014, 23:46:46
  • soso07
    soso07

Buna dimineata, intr-o zi cu SOARE si la Ploiesti :)

09.03.2014, 10:13:27
  • soso07
    soso07

LA MULTI ANI , FLORINA !!!
    Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce este frumos si bun in viata ta !!!

O dedicatie pentru tine si o imbratisare din partea mea !
    https://www.youtube.com/watch?v=IlWJlpuGyO8

09.03.2014, 10:53:15
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Pentru prietena nostra Florina,
    LA MULTI ANI !

www.youtube.com/watch?v=VZjxqxL9v1I

09.03.2014, 11:36:28
  • soso07
    soso07

Si pentru ca se spune ca pe 9 Martie este Ziua BARBATULUI, sa continuam petrecerea :) Cine ne ajuta cu cele 40 de pahare ?

Dedicatie :

Daca vrei sa transformi lumea, iubeste un barbat!
    http://www.youtube.com/watch?v=oeGG38s_O_k

09.03.2014, 12:56:42
  • soso07
    soso07

Mi-am adus aminte !!! Azi este si ziua celor care nu au nume de sfant !!!!!!!
    Deci ... e si ziua mea :)))))))

09.03.2014, 13:38:24
  • soso07
    soso07

Un cantecel drag mie :

http://www.youtube.com/watch?v=gFYv2uopwkY

09.03.2014, 13:52:49
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Va trebui sa vorbim cu Preafericitiul Daniel sa stabileasaca ziua ta nastere ca Ziua Sf, Sorin si Sorina! Legenda, o editez eu...

09.03.2014, 14:02:28
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Dar putem noi, aici, stabili:
    07 Aprilie, Ziua Sfintilor Sorin si Sorina.
    Asa ca, peste nicio luna, te vom sarbatori!

09.03.2014, 14:05:29
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Ha, ha, ha ... te canonizam noi!

09.03.2014, 14:05:57
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Ai ascultat putina muzica celtica?
    Nu-i asa ca este grozava?

09.03.2014, 14:19:50
  • user100208
    user100208

buna ziua,
    ajutooor-vreau sa o cunosc,virtual, pe ella-myplace. Nu stiu cum sa procedez. E aici pe undeva....

09.03.2014, 14:33:16
  • user100208
    user100208

[email protected] o cauta pe elle-myplace

09.03.2014, 14:35:58
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Multumesc dragi prieteni! Mi-ati facut o surpriza...mare de tot! Si dupa cum ati spus si voi, astazi este si ziua sfintilor care nu se sarbatoresc in calendarul ortodox :) vezi: Sorina, Corina, Dorina...

La multi ani tuturor...Mucenicilor!

09.03.2014, 14:36:31
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Oooo, ce cadouri frumoase! Smaralde de la Sorina, Vin rosu, tort si trandafiri de la Gheorghita...sa inceapa petrecerea!

09.03.2014, 14:49:02
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

FlorinaArtBijoux,
    cand ai timp, urmareste acest spectacol de exceptie,
    un cadou din partea noastra:

www.youtube.com/watch?v=5wfniuPhpC8

09.03.2014, 15:00:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Si daca zici ca este si ziua celor fara nume (sic)
    lor, le dedic spectacolul meu preferat, care sper sa le placa si celor care nu au un nume de sfant in calendar:

www.youtube.com/watch?v=gdVF2pefNpg

09.03.2014, 15:03:19
  • carmenn
    carmenn

buna! multumim pentru antren si voie buna...:)

09.03.2014, 15:05:23
  • soso07
    soso07

Asa ca, draga Florina, vrei - nu vrei, tot am mai gasit ceva in comun ... sa ne serbam in aceeasi zi :))) Tu mai mult, eu mai putin ;)

George, sigur ca de vreo doua ore tot ascult muzica celtica ... chakra inimii zici. Unde mai pui ca am primit lalele roz azi :))) Nicio problema, rezist !

Va servesc cu o portie de macinici muntenesti si un pahar de vin - Crama Ceptura - dealurile Munteniei - vin demisec, de culoare rubinie. Un vin tanar, cu usoare nuante de fructe de padure si mirodenii.

09.03.2014, 15:17:44
  • soso07
    soso07

Carmen, tu mai ai si alt prenume sau intri si tu in categoria sarbatoritilor de azi ?

09.03.2014, 15:18:43
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Pai... nu ti se pare ca ar fi prea mult?
    Georges Bizet i-a daruit o Opera!

http://www.youtube.com/watch?v=gCD8JXnCQUQ

09.03.2014, 15:48:40
  • soso07
    soso07

Si cand te gandesti ca m-a chemat si pe mine Carmen pentru cateva zile ... pana cand ai mei s-au hotarat sa-mi schimbe certificatul de nastere si sa lase doar Sorina :)))

09.03.2014, 15:57:45
  • soso07
    soso07

Foarte tare afirmatia asta :

Daca ti se pare ca intelegi o femeie, ai dreptate ... Ti se pare.

09.03.2014, 15:59:42
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Sorina, de ce eu mai mult? Raportat la kilograme doar...:) iar cu intelegerea...asa e! Cateodata nici noi nu ne mai intelegem...pe noi insine!

09.03.2014, 16:11:39
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Osho, raspundea unui stundent, intr-o conferinta cu tematica "Femeia"
    - "Dragule, n-ai cum sa intelegi o femeie. Ea este dintr-o alta lume ca a ta.
    Femeia nu trebuie inteleasa ci... iubita!"

09.03.2014, 16:17:17
  • soso07
    soso07

Florina, e ziua ta, e normal sa ai norma intreaga :) Noi, ceilalti mai putin sfinti ... ne bagam in seama cum putem :)))
    Da, asa e, nu am pretentii sa fiu inteleasa cand nici eu nu reusesc sa ma inteleg ...

09.03.2014, 16:20:24
  • soso07
    soso07

A, deci nu trebuie sa ma inteleg, doar sa ma iubesc asa cum sunt :))

09.03.2014, 16:23:42
  • soso07
    soso07

Nu mă înţelegi
    Mihai Eminescu

În ochii mei acuma nimic nu are preţ
    Ca taina ce ascunde a tale frumuseţi;
    Căci pentru care altă minune decât tine
    Mi-aş risipi o viaţă de cugetări senine
    Pe basme şi nimicuri, cuvinte cumpănind,
    Cu pieritorul sunet al lor să te cuprind,
    În lanţuri de imagini duiosul vis să-l ferec,
    Să-mpiedec umbra-i dulce de-a merge-n întunerec.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Şi azi când a mea minte, a farmecului roabă,
    Din orişice durere îţi face o podoabă,
    Şi când răsai nainte-mi ca marmura de clară,
    Când ochiul tău cel mândru străluce în afară,
    Întunecând privirea-mi, de nu pot să văd încă
    Ce-adânc trecut de gânduri e-n noaptea lui adâncă,
    Azi când a mea iubire e-atâta de curată
    Ca farmecul de care tu eşti împresurată,
    Ca setea cea eternă ce-o au dupăolaltă
    Lumina de-ntunerec şi marmura de daltă,
    Când dorul meu e-atâta de-adânc şi-atât de sfânt
    Cum nu mai e nimica în cer şi pe pământ,
    Când e o-namorare de tot ce e al tău,
    De-un zâmbet, de-un cutremur, de bine şi de rău,
    Când eşti enigma însăşi a vieţii mele-ntregi...
    Azi văd din a ta vorbă că nu mă înţelegi!

09.03.2014, 16:27:26
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Florina, ai primit flori si pupici?

09.03.2014, 17:35:49
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

wow, Florina mai are si o zi a numelui: Floriile!!!!!

09.03.2014, 17:36:23