Forum: Orice altceva Five o'clock - 2
soso07http://www.youtube.com/watch?v=2I7u4JuYP2I
30.12.2013, 19:16:53
soso07Noapte buna si vise frumoase in aceste nopti magice !!!
30.12.2013, 22:26:50
Maine ne pregatim sa pasim in Noul An !
www.youtube.com/watch?v=mObouU6xacs
GheorghitzaNoapte buna!
30.12.2013, 22:30:33
soso07Buna dimineata !
31.12.2013, 07:16:01
Iata-ne ajunsi si in ultima zi a acestui an ...
31 Decembrie
PERCEPTII
Invatarea lectiilor pe care le aduce viata necesita multa rabdare si compasiune. E nevoie sa intelegem ca nu e usor pentru noi sa schimbam felul in care percepem realitatea. Daca ar fi usor, nu am avea nevoie de atat de multe lectii.
Majoritatea lectiilor noastre nu cer sa ne schimbam pe noi insine, pe ceilalti sau lumea. Ele ne cer sa schimbam perceptia pe care o avem fata de noi insine, de ceilalti si de lumea din jurul nostru.
soso07http://www.youtube.com/watch?v=u-qYMl9T9wQ
31.12.2013, 09:01:28
FlorinArtBijouxDragii mei...colegi de trupa, citind ceea ce a scris Sorina despre vizita la Salina Turda impreuna cu Emese... am facut o asociere care sper sa va placa:
31.12.2013, 11:05:08
Biserica de ametist din Brazilia: http://www.youtube.com/watch?v=pKoP6_PM4RQ
soso07Florina, cred ca Emese ar fi in elementul ei acolo !!!
31.12.2013, 13:40:24
soso07Si, ca sa incheiem cum se cuvine anul petrecut impreuna aici, va aduc acest articol pe care l-am citit aseara si l-am pastrat pentru astazi. Cred ca ilustreaza cel mai bine ce as vrea eu sa va spun la acest moment de bilant.
31.12.2013, 13:49:25
PRIETENIA – Gradina cu cele mai frumoase flori
Ma tot gandeam cat de limitate pot fi definitiile pentru ceea ce inseamna relatii interumane. Este greu sa exprimi intr-o fraza ceea ce reprezinta, spre exemplu, PRIETENIA.
Prietenia este una dintre cele mai valoroase relatii ale unui om. Este o sursa vesnica de emotii, bucurie, vindecare, liniste, sustinere.
Unele prietenii dureaza inca din copilarie. Altele le-am legat pe parcursul vietii. Unele inca sunt trainice si active. Altele stau si asteapta sa fie reactivate. Altele pur si simplu au trecut in caietul cu amintiri si experiente. Iar multe exista, probabil, si asteapta momentul sa se nasca.
Prietenia este ca o floare, are nevoie de atentie si de ingrijire. Dar ca si florile, unele au nevoie de atentie permanenta, altele au nevoie sa treci pe la ele din cand in cand. Si uite asa, intr-o viata de om, iti poti cladi o gradina fantastica : cu flori de culori diferite, miresme imbietoare, aspecte fascinante.
Gandindu-ma la aceasta analogie cu gradina de flori, mi-am amintit ca unele dintre cele mai frumoase flori le au CACTUSII. Plante care au nevoie de atat de putin ca sa traiasca, care ofera ochiului un aspect uneori amenintator cu acele lor puternice de protectie indreptate intotdeauna catre privitor, dar care au flori incantatoare. Asa se intampla si cu unii oameni pe care ii intalnim. Se intampla ca ei sa fie atat de respingatori, incercand sa-si apere propria fiinta, dar care, in momentul in care lasa garda jos, si isi permit sa “INFLOREASCA”, iti aduc in viata frumoase surprize si experiente.
Mai sunt florile RARE si pretioase cum este FLOAREA DE COLT, protejata prin lege. La fel sunt prietenii SPECIALI, pe care nu ii alaturi tot timpul si pe care, desi ii vezi rar, te bucuri de prezenta lor in sufletul tau in permanenta.
NUFARUL si LOTUSUL sunt doua flori care cresc intr-un mediu “murdar”, dar care ofera, inclusiv in spiritualitate, prospetime si curatenie pura. Acesti prieteni de obicei ii castigi cand nici nu te astepti, stau putin, dar memoria lor ramane vie.
E ciudat cum reusim uneori sa ne limitam prietenii spunand despre unul sau despre altul ca este cel mai bun. Cred ca toti sunt buni. Si e greu sa intocmesti criterii dupa care sa judeci care merita locuri fruntase si care stau la coada listei. Pentru ca, adesea, nu stii de unde iti sare ajutorul in caz de nevoie. Poate chiar de la ultimul de pe lista.
In gradina cu flori nu poti face diferente : care este mai frumoasa, care este mai trainica, care imi aduce mai multa bucurie. E adevarat ca nici plantele nu stau toate una langa cealalta, pentru ca ceva din natura lor le ajuta sa se respinga. Dar ce frumoase sunt cazurile in care vezi ca ele nu se supun unor legi ale omului si chiar si ale naturii.
Gradina mea este mare si cu multe flori in ea. Ma mai uit din cand in cand pe geamul sufletului meu la ea si ma bucur de explozia de culori si parfumuri. Ma uit cum semintele unor flori care au murit, au ramas in pamantul fertil al iubirii. Va veni, probabil, un moment cand vor creste din nou si ne vom bucura impreuna. Ma uit la cele care exista deja si sunt fericita de prezenta lor si de tot ce imi ofera. Si undeva in departare vad altele cum se apropie.
Am grija sa nu calc cu bocancii peste ele sau peste radacini. Am grija sa le ofer iubire atunci cand au nevoie, o vorba, un strop de apa.
Gradina voastra cum arata ?
Andreea Talmazan
soso07Acum, eu va doresc petrecere frumoasa de REVELION si sa ne regasim cu bine in Noul An, cu sperante si proiecte, daca nu marete, macar de suflet ...
31.12.2013, 13:52:16
Sa fim sanatosi si voiosi tot anul care sta sa inceapa !!!!!!!
Cu drag,
Sorina
ametist.shopFlorinArtBijoux ,
31.12.2013, 13:57:30
Multumesc frumos , nici macar in vise nu m-am gandit ca exista asa ceva
(biserica din ametist ) .Cred ca acolo cu totii ne-am simti foarte bine .(eu ca pestele in apa)
La multi ani , echilibru si sanatate va doresc !
P.S. Vezi galeria mea de azi .
FlorinArtBijouxSa dea Dumnezeu sa ni se implineasca si cele mai marete visuri! Cu rabdare si determinare cred ca totul este posibil! Si un strop de sanatate!
31.12.2013, 15:30:05
La multi ani tuturor minunati breslasi!
Sorina, tu esti motorul...sper ca energia ta sa nu sece niciodata!
Carmenn, pentru mine reprezinta tenacitatea si perseverenta, impletita cu o mare dragoste pentru tot: oameni, animalute si mai ales frumos...
Pe Nicole am avut placerea sa o cunosc personal... o fata de nota zece!
Gheorghita, in afara faptului ca este un foarte bun cunoscator al cristalelor reprezinta un GHID spiritual si un element de echilibru pe Forum...
Ar trebui sa fac o lista foarte lunga...toti sunteti minunati si mi-as dori ca spiritul de competitie sa ramana mereu aprins intre noi, fara a stirbi cu nimic farmecul "locului".
Emese, galeria arata minunat de bine! Dupa cum stii si eu sunt o admiratoare a pietrelor mov! Si nu numai...
GheorghitzaVa doresc tuturor un Revelion binecuvantat!
31.12.2013, 15:53:52
LiveSă pășiți cu bine în noul an, care să aducă pentru fiecare ceea ce este bun!
31.12.2013, 16:03:30
Vă salut cu drag!
PS: Mulțumesc mult, George!;) :)
NicoleCeaMovSa va distrati de revelion! Eu o sa beau si un pahar de sampanie pentru voi, dar nu pentru fiecare in parte :)
31.12.2013, 17:10:11
kitiUn An Nou cu sanatate si bucurii !
31.12.2013, 17:57:27
GheorghitzaLive,
31.12.2013, 17:58:29
Iti doresc multa sanatate si credinta, convingerea, ca de-asupra noastra exista atata dragoste incat nu santem in stare sa o absorbim.
Daca numai un pas facem spre ea, ea va face zece pasi spre noi.
Doamne ajuta!
Gheorghitzakiti,
31.12.2013, 18:01:21
Ne-ai facut mare bucurie revenind printre noi.
Domnul sa te calauzeasca in tot ce faci.
Familia ta minunata sa gaseasca permanent in tine dragostea si echilibrul.
Peste toate, Lumina, Dragostea si compasiunea Divina sa va fie calauza!
GheorghitzaOdata cu "Anotimpurile"
31.12.2013, 18:30:11
familia noastra s-a imbogatit cu trei prieteni de nadejde NicoleCeaMov, FlorinArtBijoux, DragomirOctavia, 3cot ...
Apoi, am recastigat-o pe Live si Carla, cautatoarea de creanga.
Numai motive de bucurie!
Si daca facem o introspectie, alaturand problemele personale ale fiecaruia dintre noi (si unele nu simple, nu putine) cu Forumul nostru, negresit trebuie sa recunoastem ca dialogurile noastre ne-au mai dat putere si speranta ca nu suntem singuri.
Sa ne ajute Dumnezeu ca in anul ce va veni, sa avem cat mai putine cazuri de boala sau necazuri si cat mai multa dragoste, putinta de a ajuta pe cel aflat in nevoi.
GheorghitzaforHOPE este si ea alaturi de noi.
31.12.2013, 18:45:56
Ne-a adus miresme de ciocolata si puterea exemplului in fata destinului!
Iti doresc sanatate MAXIMA Dienutza si un Fat-Frumos-Calare-Pe-Un-Cal-Alb cu care sa te mariti (Nu de alta dar noi tot asteptam...)
Gheorghitzasoso...
31.12.2013, 18:47:10
doresc ca in 2014 Ceainaria ta sa devina neancapatoare!
Multumim pentru tot ceea ce faci pentru noi!
aigileLa mulți ani! Un an mai bun, și... toate cele bune!
01.01.2014, 00:10:04
Gheorghitzaaigile,
01.01.2014, 01:14:05
iti multumim si noi iti dorim din tot sufletul
LA MULTI ANI
si multa sanatate!
GheorghitzaLA MULTI ANI DRAGI BRESLASI!
01.01.2014, 01:14:29
soso07LA MULTI ANI !!! Va imbratisez cu drag, la inceput de an :))
01.01.2014, 05:05:45
George, asa fie, cum spui tu :) Sa marim Ceainaria cu cat mai multi breslasi !!!
soso07Buna dimineata, breslasi, oriunde v-ati afla :)
01.01.2014, 11:45:31
Aduc repede cafeluta ... ceaiul mai pe seara ;)
soso07“Viața este oportunitate, folosește-o. Viața este frumusețe, admir-o. Viața este un vis, realizează-l. Viața este o provocare, înfrunt-o. Viața este un joc, joacă-l. Viața este o promisiune, îndeplinește-o.”
01.01.2014, 11:47:16
“Viața este tristețe, depășește-o. Viața este un cântec, cântă-l. Viața este o luptă, accept-o. Viața este o tragedie, înfrunt-o. Viața este o aventură, îndrăznește. Viața este noroc, fă-ți-l.
VIATA este VIATA, luptă-te pentru ea.”
Maica Tereza
http://www.youtube.com/watch?v=uiUZxGyBTmw
LiveLa mulți ani la toate lumile!:)
01.01.2014, 13:13:53
carmennLa multi ani!!!!!!!
01.01.2014, 13:35:30
NicoleCeaMovLa multi ani!
01.01.2014, 16:12:24
soso07Si o dedicatie ... in prima zi a anului :
01.01.2014, 17:22:04
Daca ai ghici
Tot ce-ti pot dori,
Eu ti-as prinde-n par
Cununa de sori,
Stopita cu flori.
Incearca sa zambesti
Far'sa te-amagesti
Si sa iti doresti
Un lucru usor
Fiindca-i trecator.
Daca iei un strop de ploaie
In palma ai sa vezi
Ca nu-i atat de greu sa speri.
Fur-o raza de lumina,
Incearca-n ea sa crezi
Si ridica-ti fruntea spre cer.
[...]
Ia un strop de fericire
Dintr-un colt de cer,
Ochii oglindeste-i in el.
Ia un fluture din soare,
Puneti-l in par,
Langa o cununa de mar.
[...]
soso07http://www.youtube.com/watch?v=tPbCPBRe6ik
01.01.2014, 17:22:34
soso07Va invit in gradina la un foc de tabara si un gratar :) Un ceai, o cana de vin fiert ...
01.01.2014, 17:23:38
soso07Si, pentru ca tot suntem la capitolul dorinte ... sa ne ajute Dumnezeu sa se si implineasca in realitate invitatia mea !!!
01.01.2014, 17:24:55
carmennfrumos...eu sunt chiauna dupa o noapte pierduta pe un scaun de restaurant...nu sunt adepta acestei petreceri deloc...intr-o cabana unde sa fie 2 sau 3 perechi ...unde sa existe fotolii mari si calduroase sau canapele...ceva muzica de calitate si vin din belsug...harmalaia...si dansul pingunului sau alte asemenea, imi provoaca greata...sunt din alta lume...in privinta asta...
01.01.2014, 20:06:19
GheorghitzaDoamna Carmenn, a fost si o nunta?
01.01.2014, 23:10:59
soso07Buna dimineata :)
02.01.2014, 09:47:21
Aseara am picat si eu, la fel ca si Carmen ...
Mi-a cam cedat bila, am avut niste dureri azi-noapte care m-au speriat, am crezut ca e inima.
Carmen, noi n-am avut dansul pinguinului sau manele :)) Iar de stat pe scaun ... n-am prea stat, parca aveam pantofii fermecati, ca nu vroiau sa stea locului ;) Am si cantat, de credeam ca nu o sa mai pot vorbi dimineata, dar cu vocea n-am avut nimic, doar cu bietele picioare. Sa zicem ca mi-am revenit cat de cat ...
JewelswithloveSorina,ai la dispozitie o ceainarie intreaga,asa ca ai de unde alege un ceai care sa te remonteze.Nu ne-ar strica nici noua,dealtfel.
02.01.2014, 10:45:38
soso07Silvia, atunci sa incepem anul cu un ceai special :
02.01.2014, 10:51:20
BODY & SOUL
Amestec inviorator cu bucati de mere, iarba de lamaie, menta, macese, coji de citrice, fructe si musetel. O infuzie proaspata, fructata si slab colorata, cu un caracter tonifiant. O compozitie optima atat pentru TRUP, cat si pentru SUFLET ...
Ceaiul este servit in urmatoarele acorduri muzicale :
http://www.youtube.com/watch?v=e-y581HdWfY
carmennBUNA! A fost...si o nunta...acum ne dregem cu zeama de varza...sa nu mai vad mancare...ne asteapta concursurile de acum...hai mai lasati huzureala....asteptam lucrarile...acum trece luna...:)
02.01.2014, 14:34:24
soso07Din calendarul spiritual :
02.01.2014, 18:56:39
1 Ianuarie
AUTENTICITATE
Nu fi ingrijorat ca drumul tau nu este la fel cu al celorlalti. E nevoie de curaj ca sa fii tu insuti si sa nu traiesti reactionand la ceea ce le place sau le displace altora. Fii curajos si urmeaza-ti inima. Tu trebuie sa-ti urmezi propria ta cale unica, pentru a te onora pe tine insuti si pentru a-ti indeplini telul spititual.
Daca sensul vietii tale ii incomodeaza pe alti oameni, atunci ei nu trebuie sa impartaseasca aceasta calatorie cu tine. Daca asa stau lucrurile, nu fi dezamagit.
Atunci ceilalti aleg sa plece - asta se datoreaza, de obicei, faptului ca ei trebuie sa mearga intr-o alta directie, pentru a se onora pe ei insisi.
2 Ianuarie
SCHIMBAREA UNUI TIPAR VECHI
Nu se mai poate sa-ti asumi raspunderea pentru felul in care se simt ceilalti, sau sa-i faci raspunzatori pentru felul in care te simti tu. Nu se mai poate sa le ceri altora sa indrepte lucrurile in locul tau, sau sa incerci sa le indrepti tu pentru altii. Aceste tipare vechi trebuie schimbate. Ele nu-ti dau forta nici tie, nici altora. Poti sa creezi un nou tipar, lasandu-i pe ceilalti sa-si vada de viata lor - si asumandu-ti chiar acum raspunderea pentru viata ta.
soso07Eu va spun noapte buna !
02.01.2014, 22:22:30
http://www.youtube.com/watch?v=yCC_b5WHLX0
GheorghitzaNoapte buna!
02.01.2014, 23:11:14
JewelswithloveNoapte-buna!
03.01.2014, 00:33:28
JewelswithloveZambete...
03.01.2014, 10:48:58
1. Mama m-a invatat SA APRECIEZ O TREABA BINE FACUTA "Daca vreti sa va omorati intre voi, mergeti afara. De-abia am terminat de facut curat"
2. Mama m-a invatat ce e RELIGIA "Roaga-te sa iasa pata aia din covor"
3. Mama m-a invatat ce e LOGICA "Pentru ca asa am zis eu, de-aia"
4. Mama m-a invatat MAI MULTA LOGICA "Daca cazi de pe hinta si iti rupi gatul, nu te mai iau cu mine in oras"
5. Mama m-a invatat ce e IRONIA "Plangi in continuare si o sa-ti dau eu motive pt care sa plangi"
6. Mama m-a invatat ce e CONTORSIONISMUL "Uita-te la murdaria de pe ceafa ta"
7. Mama m-a invatat ce e VREMEA "Camera ta arata de parca a trecut o tornada prin ea"
8. Mama m-a invatat ce e IPOCRIZIA "Daca ti-am zis o data, ti-am zis de un milion de ori: Nu exagera!"
9. Mama m-a invatat despre CICLICITATEA VIETII "Eu te-am facut,eu te omor!"
10. Mama m-a invatat despre SCHIMBAREA COMPORTAMENTULUI "Nu te mai comporta ca taica-tau"
11. Mama m-a invatat ce e INVIDIA "In lume sunt milioane de copii mai putin norocosi care nu au parintii la fel de minunati cum ai tu"
12. Mama m-a invatat ce e ASTEPTAREA "Asteapta numai pana ajungem acasa"
13. Mama m-a invatat ce inseamna A PRIMI "O sa ti-o primesti cand ajungem acasa"
14. Mama m-a invatat ce e UMORUL "Cand o sa-ti tai degetele de la picioare jucandu-te cu masina de tuns iarba, sa nu alergi plangand la mine"
15. Mama m-a invatat CUM SA DEVIN UN ADULT "Daca nu mananci legume, nu o sa mai cresti niciodata"
16. Mama m-a invatat ce e GENETICA "Esti exact ca taica-tau"
17. Mama m-a invatat despre ARBORELE MEU GENEALOGIC "Inchide usa dupa tine.Ti de pare ca te-ai nascut intr-un cort?"
18. Mama m-a invatat ce e INTELEPCIUNEA "Cand o sa fii de varsta mea, o sa intelegi"
19. Si preferata mea, mama m-a invatat ce e JUSTITIA "Intr-o buna zi, o sa ai si tu copii. Si sper ca o sa fie exact ca si tine"
carmennda....super...:)
03.01.2014, 10:58:55
LiveLa mulți ani, Silvioară!
03.01.2014, 12:03:22
Mortale învățăturile!:))
GheorghitzaSoso se reantoarce acasa. Daca intra pe DN1 se va bloca traficul...
03.01.2014, 20:22:45
:)))
carmennlasa...sa ajunga cu bine...chiar daca e blocaj...o sa astepte...acum...noi o asteptam pe aici la un ceai...
03.01.2014, 20:40:15
JewelswithloveLa multi ani,Live,sa ai parte de tot ce-ti doresti!
03.01.2014, 21:47:52
soso07Ba sa stiti ca atunci cand merg eu pe sosea toate masinile se dau la o parte ... asa, cam ca la coloana oficiala ;)
03.01.2014, 23:29:04