Forum: Orice altceva Five o'clock - 2
soso07Bine v-am regasit :) Drumul a fost mult mai usor decat la ducere. E si normal, doar am dormit noaptea, nu ca atunci cand am plecat si am dormit doar o ora ... In plus, a fost mai scurt de la Cluj la Ploiesti decat de la Ploiesti la Baia Mare.
03.01.2014, 23:31:52
Tot ce pot sa va spun este ca a fost SUPER !!! M-as putea obisnui si cu un trai de cinci stele :)))
GheorghitzaNoapte buna!
03.01.2014, 23:42:03
soso07Noapte buna va spun si eu !
03.01.2014, 23:47:21
soso07Buna dimineata, dragi breslasi :)
04.01.2014, 09:18:23
Din calendarul spiritual :
3 Ianuarie
PERCEPTIE ERONATA
Atata vreme cat tu nu percepi cu acuratete realitatea, acea perceptie eronata va avea nevoie de o corectie. Adeseori, tu interpretezi acea corectie ca pe un atac. Dar ea nu este un atac. Este o ocazie de a vedea distorsiunea pe care frica a creat-o in modul tau de a gandi si de a-ti corecta imaginea, in asa fel incat sa poti vedea ceea ce se afla, cu adevarat, acolo.
4 Ianuarie
A TE APARA, FARA SA-I ATACI PE CEILALTI
Daca esti provocat de cineva, remarca modul in care raspunzi. Nu reactiona si nu ataca. Nu invinui. Nu proiecta. Nu incerca sa faci pe altcineva raspunzator pentru ceea ce gandesti sau simti tu. Asuma-ti in totalitate gandurile si sentimentele. Apoi, comunica-le celor care au nevoie sa inteleaga.
Spune : "Asta e problema mea, nu a ta. Este ceva ce mi se intampla mie".
In felul acesta se pune capat ciclului violentei.
soso07Cat poate fi de adevarat ...
04.01.2014, 09:18:58
carmennneatza fetelor!
04.01.2014, 09:47:38
soso07Si o dedicatie matinala :
04.01.2014, 09:47:54
Mircea Baniciu - Intelegere
http://www.youtube.com/watch?v=K_NhjIb6VF4
Alaturi de un ceai :
VIENNESE COOKIES
Infuzie fructata care ne aminteste de biscuitii celebri de Craciun din Austria, "Vanillekipferl". Un amestec de macese, flori de hibiscus, coaja de lamaie, asezonat cu arome de vanilie si bucati de zahar caramelizat care armonizeaza perfect cu aroma biscuitilor dulci cu vanilie.
soso07Un videoclip ce merita vazut ...
04.01.2014, 11:06:15
http://www.youtube.com/watch?v=y0abYKwRWlU
soso07Citatul zilei este : "Toţi sunt grăbiţi. Nimeni n-are timp de pierdut".
04.01.2014, 11:20:08
"Trec ca şi cum nu ne-ar vedea. Şi poate nici nu ne văd … În zadar le facem semn. Noi nu existăm pentru ei.
Nimeni nu există pentru altul. Nu există decât cursa fiecăruia. În clipa în care se opreşte, moare. De aceea, toţi trebuie să fie surzi.
Piciorul pe accelerator şi privirea fixă pe şoseaua unde gonesc.
Atât. Restul … Restul nu contează … Iar noi, fetiţo, suntem restul, înţelegi ?”
Viata pe un peron - Octavian Paler
GheorghitzaDoamna Carmen cred ca nici acum nu si-a revenit dupa nunta-revelion la care a fost!
04.01.2014, 17:45:05
carmennha...ha...nu mai imi spune asa...:(((((((((( mi-am revenit...as cred...:)
04.01.2014, 17:59:18
soso07Eu mi-am revenit foarte rapid :) Mi-a fost rau de am crezut ca o sa mancati o "prajitura" in amintirea mea, dar dupa aceea n-am mai avut nimic, iar acum am o forta creatoare, ca nu stiu de ce sa ma apuc mai intai :)))
04.01.2014, 18:49:11
Cred ca voi scrie o poveste ... sper sa reusesc pana la finele IERNII si sa va aduc ceva frumos de DRAGOBETE ;) Ideea mi-a venit in ziua de Craciun.
soso07http://www.youtube.com/watch?v=1AHMCKG1jYY
04.01.2014, 20:10:24
soso07Un banc tare ... probabil o sa-l aplic si eu :)))
04.01.2014, 20:37:12
Daca mai simt fluturi in stomac, promit ca o sa mananc naftalina !!!
carmenndoamne...stii ca nasa mea cand a fost insarcinata manca naftalina si var de pe perete...:) doar nu faci o Sosolica mica...:))
04.01.2014, 21:44:05
soso07NUuuuuuuuuuu, Carmen, promit ca nu mananc naftalina :))) Si nici bebei nu vreau, ca doar fac 43 de ani ... Nici pe astia gata facuti nu mai am rabdare sa-i cresc :)
04.01.2014, 21:49:12
Eu n-am avut "pofte" din astea stranii. Doar mancam gem de caise si capsuni la Alexandra si gem de visine la Stefan.
carmenntot dulce...de aia papi si acum dulce...:) eu n-am avut pofte...dar m-am facut rea de la o vreme...as fi vrut sa am si eu astfel de pofte nocturne...:)) de ce am fost buna si n-am suparat pe nimeni...:))) ...sper sa nu fiu vreo zgripturoaica la batranete...:)
04.01.2014, 21:55:52
soso07Eu va spun noapte buna ! Astazi am trebaluit destul, imi ajunge :)
04.01.2014, 22:38:25
carmennnoapte buna!
04.01.2014, 22:55:10
kitiCu putina intarziere intru si eu sa urez tuturor bautorilor de ceai un calduros LA MULTI ANI ! cu sanatate si voie buna in anul ce tocmai a sosit de trei zile.
05.01.2014, 00:15:46
soso07La multi ani, Kiti !!! Te asteptam oricand cu drag :)
05.01.2014, 10:01:59
Proconsul La multi ani!
https://www.youtube.com/watch?v=6AoeDXUJ-Rw
soso075 Ianuarie
05.01.2014, 10:34:02
A CERE IUBIRE
Atunci cand te imprietenesti cu copilul aflat in interiorul tau, el inceteaza sa-i mai fie teama sa ceara iubirea pe care o doreste si de care are nevoie. In loc sa incerce sa manipuleze si sa controleze pentru a obtine un oarecare substitut al iubirii - el cere, fara ocolisuri, iubirea.
Atunci cand, in momentele lui de durere si de tristete, copilul stie ca este iubit - disconfortul incepe sa dispara. Sentimentul lui de separare incepe sa se estompeze.
Ceva se intampla, atunci cand stim ca suntem iubiti - dar acest lucru nu se poate petrece, pana cand nu stim ca iubirea este ceea ce dorim si pana avem curajul sa o cerem in mod direct.
soso07ADEVARURI UNIVERSALE - cred ca noi, femeile, mai avem de invatat cate ceva ...
05.01.2014, 11:01:43
1. De ce trebuie mereu sa iti reamintesc ca „Te iubesc”? Ti-am spus-o deja o data.
2. As face orice pentru sex; chiar si sa ma leg la cap cu tine pe viata.
3. Urasc sa ma cert cu tine. As prefera mai degraba sa gasim un compromis.
4. Ador parul lung. Imi pare rau, dar chiar imi place.
5. Cand vorbesti calm, nu ma pot abtine sa nu te ascult.
6. Trebuie sa mi se spuna „Nu” cateodata. Nu prea des, dar din cand in cand, sa-mi amintesc ca esti costisitoare.
7. Te rog, nu ma intreba cum arati, daca nu esti dispusa sa ai incredere in raspunsul meu.
8. Ochii mei observa alte femei, mult mai des atunci cand tu esti suparata pe mine.
9. Cand esti fericita cu mine, tot ce vreau e sa iti fac pe plac.
10. Daca simt ca nu te pot face fericita, nu ma simt ca un barbat adevarat.
11. Ma astept sa fii gata cand vin sa te iau de acasa.
12. Tigarile fac orice femeie sa para ieftina si usoara.
13. Ma tem ca, daca las o femeie sa imi patrunda in suflet, o sa profite de mine. 14. Daca nu mi te poti impotrivi cand ma port ca un copil, esti prea slaba pentru ca eu sa imi deschid sufletul in fata ta.
15. Daca stai cuminte langa mine, dupa ce mi-ai pregatit mancarea, o sa fii surprinsa cat de repede pot ierta.
16. Ai facut ceva ce m-a ranit. Daca nu mai aduc vorba de lucrul ala, ma gandesc sa te parasesc.
17. Nu citesc gandurile. Adu-ti aminte ca nu-s fata.
18. Se poate sa te pricepi la moda, da’ mi-ar placea sa te imbraci pentru a-mi face mie pe plac, nu altor femei.
19. Daca imi pierd podoaba capilara, nu e nimic amuzant. Tie ti-ar placea sa glumesc in legatura cu greutatea ta?
20. Cand iti vorbesc despre golf, si tu pari plictisita, ar fi dragut din partea ta sa iti amintesti de toate datile cand eu te-am ascultat vorbind despre ceva ce e important pentru tine.
21. Femeia pe care o iubesc e usor de multumit. Apreciaza efortul pe care il depun pentru a o face fericita, chiar daca pricep detaliile pe dos.
22. Arati trasnet in rochie.
23. Urasc sa mi se spuna ce sa fac, mai ales cand nu cer ajutor. Ma face sa ma simt de parca ai fi maica-mea.
24. Daca ramai sa dormi la mine, s-ar putea ca in cele din urma sa te iau de nevasta. Dar ma voi simti mai putin motivat.
25. In timpul sexului, urechile mele sunt la fel de sensibile la cuvintele tale, cum este pielea ta la atingerea mea.
26. Am nevoie de un fel de semnal sau indiciu pentru a traversa camera si pentru a te aborda. Daca esti maritata?
27. Simt ca ai incredere in mine cand imi ceri sfatul.
28. Cand insisti sa detii controlul, simt ca suntem in competitie.
29. Sa fiu respectat e mai important pentru mine decat sa fiu iubit.
30. Vreau ca fiecare tip sa ma invidieze cand aparem undeva impreuna. Te rog, nu-ti fa de cap.
31. Cand sunt suparat, sunt foarte sensibil la tonalitati. Cum o spui e mai important decat ce spui.
32. Urasc cand imi ignori complimentele. Ma faci sa-mi doresc sa nu ti le mai fac.
33. Sunt mult mai nesigur, decat iti inchipui tu. De ce crezi ca am atata nevoie de respectul tau?
34. Nu stiu intotdeauna cum ma simt. De-asta nu-ti spun.
35. Nu vreau sa faci lucruri pentru mine. Tanjesc sa te multumesc eu pe tine. 36. Daca fac un lucru si spun ceva ce contrazice actiunea mea, ia-te dupa ce fac, asta intotdeauna iti va spune ce-i in sufletul meu.
37. Imi doresc sa iti fac pe plac cand pur si simplu imi zambesti fara sa-mi ceri ceva anume.
38. Chiar nu vreau sa stiu nimic despre vreunul dintre fostii tai prieteni. Indiferent care e subiectul.
39. Daca nu iti impartasesc gandurile mele e pentru ca nu cred ca ma vei asculta fara sa ma intrerupi.
40. Nu-mi place sa ma cert si nici sa ghicesc ce nu-i in regula. Spune-mi ce-i, ca sa pot sa repar.
41. Imi place la nebunie cand iti strangi parul in coada. E o chestie freudiana.
42. Nu ma intreba : „Ai de gand sa porti aia?” cand sunt deja imbracat.
43. Un domn ar trebui sa fie mereu respectat in public de catre doamna lui, chiar daca aceasta nu este de acord cu el.
44. Daca tu nu crezi ca esti draguta, nu ma vei crede nici pe mine cand ti-o spun, nu conteaza de cate ori ti-o spun.
45. Nu e vorba despre cate kg ai, corpul tau bine proportionat este atat de atractiv.
46. Cateodata am ganduri ciudate. Nu le iau in serios si nu vreau sa le impart cu tine (sau cu altcineva).
47. Cateodata chiar nu vrei sa stii la ce ma gandesc. Vezi mai sus.
48. Daca ma inseli, e aproape imposibil sa depasesc momentul.
49. Nu-mi amintesc totul despre relatia noastra, dar asta nu inseamna ca nu te iubesc.
50. Am nevoie de timp sa ma calmez cand sunt suparat, pentru a nu-ti spune ceva ce voi regreta mai tarziu.
carmennadevar ....minciuna...adevar....dar uneori si minciuna spusa ,,frumos" e mai usor digerata...:)))
05.01.2014, 12:09:37
soso07Nu sunt adepta minciunii, de niciun fel ... Mai bine evit elegant situatia ;)
05.01.2014, 12:15:31
carmenncui ii place...:)
05.01.2014, 12:25:37
soso07Daca doriti un test ... sa aflati cu ce regina a Egiptului va puteti identifica :)
05.01.2014, 16:47:45
Mie mi-a iesit Cleopatra ...
http://www.garbo.ro/quiz/11872/Cel-mai-exotic-si-fascinant-Test-de-Personalitate-Ce-Regina-a-Egiptului-esti.html
Apasati pe butonul verde (Incepe QUIZ) si raspundeti la intrebari.
soso07CLEOPATRA - Regina Soarelui
05.01.2014, 16:59:01
Fara doar si poate Cleopatra a VII-a este cea mai cunoscuta regina a Egiptului si a istoriei. S-a nascut in anul 69 I. H si s-a aflat la conducerea Egiptului intre 51-30 I.H . A fost venerata ca o zeita egipteana, ba chiar proclamata fiica lui Ra, zeul soarelui la egipteni. Era cunoscatoare a 7 limbi, singurul membru a familiei sale care a invatat egipteana (la curte se vorbea greaca). Cleopatra este cunoscuta pentru calitatile ei de seducatoare si pentru legaturile pe care le-a avut cu Iulius Cezar si cu generalul roman Marc Antoniu. “Nu era neaparat frumusetea remarcabila a Cleopatrei cea care il uimea pe privitor, ci impresia puternica produsa de contacul zilnic cu ea, atractivitatea care rezulta din persuasiunea felului in care vorbea, caracterul stimulant care inconjura conversatia. Era o placere sa ii auzi sunetul vocii ei. Isi acorda limba ca un instrument cu mai multe coarde, cu deosebita pricepere, indiferent de limba pe care o alegea.”, spunea Plutarh despre Cleopatra in “Viata lui Marc Antoniu”.
Asemeni Cleopatrei, ai o prezenta puternica si te faci remarcata cu usurinta. Esti atragatoare, ai o inteligenta feroce si o vointa de nezdruncinat. Esti totodata extrem de orgolioasa si mandra. Esti indrazneata si lupti pentru lucrurile in care crezi. Pui pasiune in tot ceea ce faci si uneori faci apel la carisma si farmecul tau pentru a obtine ceea ce iti doresti. Te pasioneaza limbile straine si studiile politice. Esti dispusa sa faci orice pentru a-i apara si proteja pe cei dragi.
carmenneu cica am fost Nefertiti...:)
05.01.2014, 18:01:28
GheorghitzaCu toate ca am mai vorbit despre Cleopatra, in seara asta va voi spune cateva lucruri despre aceasta irezistibila femeie lieder si cateva lucruri despre bijuteriile sale
05.01.2014, 19:20:37
soso07Cand am vazut ce a iesit la test ... Cleopatra, m-am gandit ca in acest concediu m-am cam rasfatat cu bijuterii :))) A inceput sa-mi placa ...
05.01.2014, 19:38:46
carmennsi eu vreau sa stiu despre Nefertiti...:) asta daca Gheorghitza este dragut sa ne spuna...:)
05.01.2014, 19:45:19
GheorghitzaSi pentru ca Doamna Carmen, vrea sa stie cateva lucruri despre Nefertiti, (si despre aceasta Regina n-am vorbit niciodata) cred ca voi incerca sa gasesc cateva lucruri interesante si despre ea.
05.01.2014, 19:51:59
GheorghitzaImportant de retinut ca dintre marile puteri ale antichitatii, Egiptul a dat cele mai "pretioase" regine. Dar, Nefertiti are o istorie aparte, plina de mistere inca neelucidate.
05.01.2014, 19:53:40
NicoleCeaMovMie mi-a iesit Hatshepsut :)
05.01.2014, 19:55:55
Apartinand dinastiei a 18-a, Ma'at-ka-Ra Hatshepsut este una dintre cele mai importante femei faraon ale Egiptului. De fapt, este singura femeie din istoria Egiptului intronata ca rege, nu ca regina, si purtand aproape toate numele divine care erau acordate unui barbat rege. A domnit timp de 20 de ani (1479 - 1457 BC)) in perioada cunoscuta sub numele de Perioada de Aur a Egiptului. Este sotie si regent al faraonului Tutmes al III-lea. Se spune despre ea chiar ca obisnuita sa se imbrace in straie masculine si ca purta o barba falsa, asemenea faraonilor acelor timpuri. Avand o personalitate puternica si calitati reale de conducator, egiptenii i-au acceptat conducerea. Hatshepsut este cea care conduce Egiptul catre una dintre cele mai prospere perioade economice ale sale. Ea este cea care organizeaza expeditii catre tinuturi indepartate, aducand in Egipt fildesul, aurul, abanosul, ba chiar si copaci. Ea este cea care construieste un templu magnific inchinat lui Amun, zeul soarelui.
Ai o fire luptatoare si nu te dai batuta chiar daca nu iti este usor. Strangi din dinti, mergi mai departe si reusesti sa depasesti cu fruntea sus obstacolele care apar in calea ta. Ai o buna intuitie si instincte de supravietuitor. Esti inzestrata o inteligenta interesanta, cu ratiune si mult simt practic. Chiar daca nu jonglezi cu ideea de putere, daca te afli in umbra sau intr-o pozitie secundara, reusesti sa misti lucrurile in directia in care vrei tu. Sunt multi care te admira, multi care te invidiaza. Prezenta ta inspira respect si autoritate. Esti facuta sa arzi, sa te consumi, sa lupti si sa iei atitudine.
soso07Da, "pretioase" ...
05.01.2014, 19:57:17
carmennpai...inseamna ca o sa citesc cu interes ceea ce ne spui despre Nefertiti...:)) hai Gheorghitza....sa ne tutuim....ca ma enervezi...cu toate ca sunt mai mica...eu am vrut sa fiu politicoasa...dar daca tu vrei sa ne spunem pe nume...:(...bataitza...
05.01.2014, 19:58:42
soso07Vad ca v-a placut testul :) Mai am unul !!!!!!!
05.01.2014, 19:59:12
http://www.garbo.ro/quiz/12107/Testul-TILIRR-al-personalitatii-secrete-Ce-Stapan-Avatar-al-Curcubeului-esti.html
Mie mi-a iesit urmatorul lucru :
Ne inclinam! Esti LAELITH, Stapana a Curcubeului si Tilirreh al Violetului
Dintre toate culorile curcubeului, Violetul este cea mai subtila, ea simbolizand receptivitatea delicata. Lumina Violet a curcubeului, sinonima si cu misterul sau puterea iubirii neconditionate, este guvernata de Laelith. Laelith, spune Vera Nazarian, simbolizeaza Iubirea Spirituala si Divina si este Stapana Felului de a fi al Lucrurilor.
Daca personalitatea ta este guvernata de Laelith, Tilirreh-ul Violetului, inseamna ca esti o persoana iubitoare si calda, capabila de un mare devotament fata de persoanele la care tii. Abnegatia ta ii cucereste pe multi si ii determina sa isi doreasca sa se afle in preajma ta. Ii incurajezi si ii sprijini pe ceilalti si le esti alaturi la bine si la rau, ori de cate ori au nevoie de tine. Rabdarea, loialitatea, pacea si linistea ta interioara sunt punctele tale forte.
Ai un suflet frumos, bun si pur, dar si tendinta de a avea o stima scazuta de sine si o incredere in sine care lasa de dorit. Laelith te provoaca sa iti imbunatatesti acest aspect al personalitatii tale. La fel cum ai incredere in ceilalti, trebuie sa ai incredere si in tine. Totodata, ai o fire ingaduitoare si ii intelegi pe ceilalti. Daca nu au savarsit o greseala iremediabila fata de tine, ii ierti cu usurinta pe cei care ti-au gresit. In ciuda blandetii si a bunatatii tale native, esti hotarata si ferma in ceea ce ti-ai propus, o forta de neoprit. “Esti mama care consoleaza, tatal care protejeaza, sora care imparte, fratele care iti sta aproape, prietenul care va fi intotdeauna acolo, iubitul care va pretui si va onora”.
GheorghitzaDaca Cleopatra era o femeie care nu fermeca atat de mult cu infatisarea chipului (cu toate ca era recunoscuta ca o femeie frumoasa) cat "vrajea" pur si simplu cu "prezenta" ei irezistibila, Nefertiti insa era de departe o femeie stralucitoare si de o frumusete aproape perfecta!
05.01.2014, 20:00:19
De fapt, NEFERTITI nu a fost numelei ei adevarat. La 15 ani, s-a casatorit cu Faraonul Egiptului Akenaton (care avea doar 14 la casatorie) el insusi perdonaj care a bulversat pur si simplu cultura, economia si istoria acestei tari (Impreuna cu Regina sa Nefertiti, deoarece ea, era prima femeie din Egispt care a obtinut titlul de Mare Preoteasa si tot prima femeie care a purtat celebrul Sceptru al Puterii Egiptului)
Gheorghitzapersonaj
05.01.2014, 20:02:54
GheorghitzaDeci, NEFERTITI insdemna in egipteana de atunci
05.01.2014, 20:07:08
"FRUMOASA CARE, IATA, VINE"
(sau Preafrumoasa)
Si asta deoarece era intr-adevar de o frumusete izbitoare!
Povestea vietii ei este foarte lunga si cu toate marile descoperiri din vremea noastra, inca viata ei nu a fost elucidata pe de-a-ntregul.
Descoperit vdin intamplare, craniul ei avea sa dovedeasca acest lucru:
Dimensiunile si proportiile marimii craniului, parca ar ascunde intreaga geometrie sacra a Universului!
carmennda...interesant...asteptam continuarea...:)
05.01.2014, 20:09:59
GheorghitzaDar Nefertiti nu s-a facut remarcata doar cu frumusetea ei izbitoare. Era de o inteligenta rara si o putere de convingere imperturbabila. Din clasa sociala a Marilor Preoti ai Egiptului, femeile nu puteau face parte. Se pare ca datorita abilitatii, cunostintelor sale extraordinare in domeniul activitatilor religioase si "oculte" Nefertiti a primit chiar titlul de Mare Preoteasa a egiptului
05.01.2014, 20:10:45
GheorghitzaApoi, asocierea ei cu Faraonul Akenaton (despre el voi spune cateva cuvinte mai tarziu) o va lega chiar de conducerea Egiptului, devenind chiar un mare Suveran care avea asupra ei Insemnele Marii Puteri a Egiptului Coiful si Sceptrul
05.01.2014, 20:13:20
carmenn:) multumim....:)
05.01.2014, 20:16:24
soso07Carmen, am mai pus un test mai sus :)
05.01.2014, 20:17:40
GheorghitzaLucrurile sunt foarte complicate si nu le pot descrie aici in cateva cuvinte.
05.01.2014, 20:18:16
Era Mama vitrega a viitorul Faraon cunoscut sub numele de Tutankamon!
Prin influentele sale incredibile, a reusit o reforma istorica a STATULUI, modernizand si schimband complet RELIGIA Egiptului.
Datorita ei, s-a dezvoltat Cultura, Arhitectura, Stiintele dar mai ales RELIGIA.
Datorita ei, Egiptenii au trebuit sa renunte la toti ZEII lor de pana atunci, transformand de fapt religia Egiptului intr-o relegie MONOTEISTA avand un singur zeu suprem:
S O A R E L E
GheorghitzaDeci, atunci cand auziti despre celebrul RA (Raa) al egiptului, sau TATAL NOSTRU SOARELE (si toate insemnele solare care ne-au parvenit noua pana azi),
05.01.2014, 20:21:42
se datoreaza lui NEFERTITI, ( "Zeita frumoasa ca soarele")
GheorghitzaToate aceste reforme ale STATULUI Egiptean, aveau sa lase urme adanci printre unii egipteni care nu agreau aceste schimbari radicale. Daca Nefertiti ar fi fost suspectata de uciderea sotului ei, inca n-ar fi mare lucru fata de ce i s-a intamplat mai tarziu acestei perechi nemaintalnite! Practic, a urmat un val imens de contestare iar cine a venit dupa ei, s-a ocupat mai intai cu masuri prin care acestia sa fie scosi din istoria Egiptului (ea insasi asasinata) S-au dat dispozitii ca toate papirusurile care contineau numele lor, toate statuile si basoreliefele care surprindeau chipul sau insemnele lor sa fie distruse
05.01.2014, 20:28:16
carmennpai atunci sa-i multumim...:)....doar de la ,,Epopeea lui Ghilgames" pana la ,,Legendele lui RA"...si pana la ale noastre legende...sa le zicem asa...ortodoxe....este o legatura...:)
05.01.2014, 20:28:17