Forum: Orice altceva Five o'clock

• Live
    Live

E un tablou idilic, este adevărat!:) Din care meritați să faceți parte.

Nu i-am pus. Să-i pună noii lui stăpâni, zic. Io-s zic piticanie, puiuț drăguț, ochelarist mic, puță bleagă, mascatule (oi pune la un moment dat niște poze pe FB și veți vedea de ce îi zic ochelarist și mascat), iubire mică, cumințenie drăgălașă și în alte feluri, mai de nereprodus, care au legătură cu ceva mirositor, făcut de mititel acum mai bine de 30 de minute.:D

22.11.2013, 22:27:28
  • Live
    Live

3cot, până nu-l aflu la casa lui, nici nu vreau să zic mare lucru. Mi-am dorit și îmi doresc mult să-l știu având un rost. Treaba e că, acum, în curtea de lângă noi (care, cumva, e comună cu a noastră), doarme o cățelușă maro, frumușică foc, posibil soră cu arătarea din baia mea. Asta înseamnă că nu rămân chiar fără griji, având ca nou scop găsirea unui rost și fetiței ăsteia. Tare-mi doresc să nu mai existe suflete necăjite, ale nimănui, indiferent de numărul lor de picioare!

22.11.2013, 22:30:43
  • 3cot
    3cot

Niste animalute fericite !

22.11.2013, 22:35:51
  • soso07
    soso07

Sa vin si eu pe langa casa ta, Cristina, poate ma adopta si pe mine cineva si scap de griji :))

22.11.2013, 22:41:58
  • soso07
    soso07

Carmen - 3cot, lasa ca si cu "Zornaie Luna" ... parca ma si vad zornaind din clopotei :)) Mai am putin si ajung pe post de ren ... Dar treaba cu tras de urechi as putea s-o incerc si eu :)))

22.11.2013, 22:49:10
  • soso07
    soso07

7. REVELATIE
    Odata, discipolii discutau despre utilitatea lecturii. Unii considerau ca aceasta este o pierdere de timp, altii erau in dezacord.
    Cand l-au intrebat pe Maestru, acesta le-a spus :
    - Ati citit vreodata unul din acele texte in care notele mazgalite pe margine se dovedesc la fel de revelatorii ca si textul insusi ?
    Discipolii au dat afirmativ din cap.
    - Ei bine, a spus Maestrul, VIATA este un asemenea text.

22.11.2013, 23:04:06
  • 3cot
    3cot

Eu cand mi-am citit numele m-am dus imediat cu gandul la Gollum din Stapanul Inelelor.

22.11.2013, 23:05:15
  • soso07
    soso07

:))

22.11.2013, 23:08:08
  • soso07
    soso07

Eu ma retrag spre culcus, precum catelul Cristinei :)

Noapte buna si ... o rugaciune !
    http://www.youtube.com/watch?v=iJkq-U7_8ZA

22.11.2013, 23:32:12
  • soso07
    soso07

Buna dimineata, dragi breslasi :)

Tin sa va anunt ca, din aceasta dimineata, am si ... BARBA de MOS :)))))))))))))
    Asa ca nimic nu ma mai impiedica sa ma port ca atare !!!!!
    Carmenn, esti GROZAVA :))) Iti multumesc mult !!!!!

23.11.2013, 09:15:13
  • soso07
    soso07

Va doresc sa aveti o zi de Sambata plina de bucurii si momente magice !

23.11.2013, 09:27:32
  • soso07
    soso07

8. PERSPECTIVA
    Maestrul era intr-o dispozitie melancolica, iar discipolii lui au inceput sa-si puna intrebari ce se intampla. L-am intrebat daca s-a simtit vreodata deprimat.
    Da, s-a simtit, a raspuns el.
    Dar nu era adevarat ca se afla intr-o stare continua de fericire ?
    Ba da.
    Atunci, care era secretul ?
    Maestrul :
    - Iata care este secretul : orice lucru poate fi privit ca fiind bun sau rau, in functie de opinia pe care ti-o faci despre el.

23.11.2013, 09:31:35
  • carmenn
    carmenn

pentru putin...Soso ...si eu ma joc...sunt la capitolul decoratiuni...pentru mine si cine se mai gaseste...:)

23.11.2013, 10:04:53
  • soso07
    soso07

Eu ma joc cu niste margelute minuscule ... nici nu le vad, bine ca ma asculta mainile si nu tremura :)))

23.11.2013, 10:07:06
  • carmenn
    carmenn

pai stiu...alea mici cat o samanta de mac....

23.11.2013, 10:35:09
  • soso07
    soso07

Da, cele mai mici :)

23.11.2013, 11:49:39
  • soso07
    soso07

Un cantecel pentru voi :
    http://www.youtube.com/embed/r41exeeQ5vM

Revin, dar mai tarziu.

23.11.2013, 18:10:07
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

trec si eu sa va salut, chiar daca nu am mai scris, v-am citit :)

23.11.2013, 18:44:59
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Buna seara Nicole!

23.11.2013, 19:03:02
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Si multumim, Soso pentru cantecel.

23.11.2013, 19:03:26
  • Live
    Live

A rămas locul liber, Soso, deci poți veni!:))

După ce cățelul nici chemat nu a vrut să iasă din baie...am mers noi jos, la socri la masă și...după ce am auzit ceva zgomote, mi-am trimis soțul să vadă ce e. Era cam așa: el dormea în bucătărie, pe fotoliul pe care petrec eu mult timp, lucrând. În dormitor, pe lângă pat, se aflau un covoraș mic de tot, pecum și 2 grămăjoare de caca și vreo 3 pișuri. Cuminte cățel!:)) A dormit pe fotoliul meu toată după-masa.
    Acum cred că a ajuns la noua lui casă. Sper să-i fie bine, să se facă mare, dulău serios, și...să nu mă uite de tot.:) A rămas că vom merge să-l vizităm. Recunosc că am o picătură de tristețe. Cuțul ăsta mi-a intrat în suflet destul de adânc...

23.11.2013, 19:30:10
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

In fiecare zi cand merg dupa alimente, pe traseu, imi iese in cale mai intai o catea fara piciorul stand din fata (a fost salvata de un vecun dupa ce o lovise o masina) apoi, trecand printr-o mica piata, ma intampina un dulau mare si negru dar tare bland. Asta ma insoteste pana la Alimentara si ma conduce inapoi pana la Piata, dupa care ma conduce inapoi acasa cateaua fara picior. La o toneta de langa blocul nostru, patronul a infiat un alt caine. BUBU il cheama. Asta ma conduccea cand mergeam la servici si cand ma intorceam de la servici, acasa. Oricat de suparat as fi, acesti trei caini imi fac ziua frumoasa. Sunt etichetati, au curelta cu nume si numar de indentificare. Niciodata hengherii nu ii mai ridica pe acesti caini (si fiecare are adapostul lui)

23.11.2013, 21:41:07
  • carmenn
    carmenn

ce frumos...cei mai sinceri prieteni ai nostri...

23.11.2013, 22:15:26
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Mai sant cateva zile si intram in Decembrie. Vine o luna a cadourilor, a bucuriilor. Se va incheia si concursul noastru "TOAMNA" din ciclul Anotimpuri. Trebuie sa le multumim fetelor noastre care au acceptat sa modereze cele trei sectiuni.

23.11.2013, 22:35:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Desi membra Breslo abea din Iulie anul acesta, FlorinArtBijoux s-a incumetat sa modereze Sectiunea Moda si Vestimentaie, desi iubeste foarte mult bijuteriile handmade! Imi pare rau ca nu am putut s0o sustin asa cum ar fi meritat.

23.11.2013, 22:45:43
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

NicoleCeaMov, a acceptat sa modereze Sectiunea Decoratiuni si Arte Plastice, cu toate ca este o adevarata artista in tricotaje si nu numai. Brasoveanca, nascuta intr-o zona crepusculara a zodiilor, intre Balanta si Scorpion, NicoleCeaMov a reusit sa se afirme si ca... moderatoare! Felicitari!

23.11.2013, 22:56:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

DragomirOctavia, nu voia in ruptul capului sa fie moderatoare la Sectiunea Bijuterii. Ea voia sa participe la concurs. Braileanca noastra isi deschide magazinul tot in 2012 cu intenyia declarata de a intra in comunitatea Breslo, pentru a participa la concursuri. Si a participat. Si participarea ei a urmat un traseu frumos. Talentata, inteligenta si buna la suflet, pana la urma urma a acceptat la rugamintele noastre sa renunte acum sa participe la concurs si sa accepte sa modereze Sectiunea Bijuterii. Ii multumim ca acceptat si iata ca ne-a dovedit ca poate fi si o foarte buna moderatoare. Multumim Octavia!

23.11.2013, 23:06:37
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Si Carmenn cred ca intrat in familia noastra tot ca debutanta la Concursul Anotimpuri...

23.11.2013, 23:07:24
  • soso07
    soso07

Fete curajoase, cred ca nu stiau la ce se incumeta :))

23.11.2013, 23:07:36
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Da, este adevarat George: m-am incumetat si nu imi pare rau de loc. Dar cea mai mare vechime o am in materie de tricotaje. La 4 ani eram fermecata de o prietena a mamei mele care tricota un pulover rosu, il mai tin minte si acum...iar eu eram tare curioasa. Si ma uitam, mai precis sorbeam din ochi fiecare miscare...

Si prietena mamei m-a invatat sa tricotez... de atunci nu m-am mai oprit. Am si croit fuste, rochii m-am incumetat si la un costum taior... Am invatat multe tehnici si inca mai invat...

Bijuteriile sunt ultima mea pasiune, dar si cea care ma face cea mai fericita...

Iar sustinerea a fost mai mult decat as fi meritat, a fost sustinerea morala in primul rand. Multumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi, cu un sfat, cu o gluma, cu o povestioara, cu un cantecel.

23.11.2013, 23:07:53
  • soso07
    soso07

Si pentru acest lucru le multumim, ca au dus mai departe acest concurs atat de drag tuturor !!!

23.11.2013, 23:08:55
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Iar cateii sunt o alta minunatie...poate ar trebui sa deschidem un topic nou: Povesti adevarate despre catei adevarati. Eu am strins de-a lungul timpului mai multe povestioare cu cateii si copiii pe care i-am intilnit in drumurile mele, prin vacante si mai ales in cartier. Fiecare are personalitatea lui, numele lui si admiratorii lor permanenti: copii (sau cei care au pastrat o farama de copilarie in sufletul lor)

23.11.2013, 23:18:50
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Noapte buna copii!

23.11.2013, 23:21:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Soso, asa este. Asteptam cu sufletul la gura sa vedem daca va fi sau nu va fi inca o etapa TOAMNA.
    Toate trei fetele, au dus stafeta mai departe si au incheiat ciclul Anotimpurilor la cea de-a doua editie. Astfel, se incheie doi ani de Concursuri Anotimpuri. In Decembrie, va trebui sa refacem desfasurarea acestor concursuri, cu debutantele, castigatoarele si ... moderatoarele care au dat viata fiecarei sectiuni.

23.11.2013, 23:22:12
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Noapte buna, Florina!

23.11.2013, 23:22:47
  • soso07
    soso07

George, mai avem o etapa - Iarna. Anul acesta am inceput concursul cu Primavara :)

23.11.2013, 23:28:16
  • soso07
    soso07

Si avem deja prima moderatoare inscrisa - Carmen, la Bijuterii !
    Asteptam inca doua fete inimoase !!!

23.11.2013, 23:29:37
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Soso, daca nu-l incepeai, nici nu se mai facea!
    Blanitza ne-a abandonat definitiv se pare!

23.11.2013, 23:55:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Soso, mai sti ceva de ForHOPE???
    A mincat-o ciocolata oare?
    N-a mai trecut deloc pe aici...
    O fi venit pe la ea vreun Zburator?
    Sa stim si noi, nu de alta...

23.11.2013, 23:57:30
  • soso07
    soso07

George, cred ca umbla ea dupa zburatori :))) Ciocolata ar fi mancat daca ma invredniceam sa-i pun pachetelul la posta, dar poate luni reusesc totusi, ca de cand i-am promis ... a trecut ceva vreme.

Ti-am zis ce surpriza am avut de dimineata ? Sa pic din picioare cand am intrat pe facebook :))))

24.11.2013, 00:08:20
  • soso07
    soso07

Carmen s-a pus la mintea mea si mi-a facut barba de Mos Craciun din lana impaslita !!! Acum stie tot Universul cine este mosul :)))

24.11.2013, 00:09:18
  • soso07
    soso07

Am ramas singura ... sa dau cu matura, cestile le spal maine :))

Noapte buna va spun si eu !
    Wonderland
    http://www.youtube.com/watch?v=Xkw5726qh8I

24.11.2013, 00:26:12
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Soso, daca iti aduci aminte de "La o Cafea" atunci cand puneam la cale concursul multianual ANOTIMPURI, ma framantau mai multe lucruri care trebuiau realizate:
    - Forma concursurilor pe Forum sa ia un alt drum, sa apara juriile.
    - O expozitie cu vanzare pentru toate debutantele si Castigatoarele celor patru etape
    - sa acordam Diplome de participare si Diplome pentru premii
    - Sa scoatem un CALENDAR.

- Blanitza a spart gheata si a organizat in sfarsit, un altfel de concurs, cu o alta fata si cu juriu de specialitate. A fost greu dar, a meritat.

Expozitie cu vanzare, se putea face daca organizam un workshop undeva, unde urma sa ne intalnim si noi... N-a fost chip sa ne-adunam... iar Expozitia cu vanzare, nu mai avea cum s-o facem.

Datorita tie, s-a reusit acordarea de Diplome! Tot este o realizare foarte mare si inca odata, iti multumesc pentru curaj si efort.

- Calendarul, trebuia sa prezinte Anotimpurile anului (cele patru etape: Iarna, Primavara, Vara Toamna) si in fiecare Luna a unui anotimp, sa prezenta, cea mai frumoasa lucrare de la fiecare sectiune (trei luni, trei sectiuni, trei lucrari.)
    daca am vrea sa facem calendarulnostru pe 2014, in Decembrie ar trebui selectate lucrarile, facut designul si dat "bun de tipar" in asa fel incay, din Ianuarie Calendarele ar fi disponibile.
    Trebuia formata o echipa, lucrat intens si puteam face.

Din pacate, observ o tot mai multa apatie pentru idei novatoare, pentru lucruri constructive si in folosul comunitatii noastre. Uita-te putin pe Forum si vezi si tu ce activitate este pe topicul nostru.

24.11.2013, 00:32:36
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Ce sa mai spun de o Casa de Ajutor Reciproc a Breslasilor...
    Vise, vise, navalnice vise...

24.11.2013, 00:33:26
  • soso07
    soso07

N-am plecat :)

24.11.2013, 00:33:32
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Noapte buna!

24.11.2013, 00:33:37
  • soso07
    soso07

Da, George, asa este ... din pacate. Se puteau face multe ! Oare vor veni si vremuri mai altfel ?

Noapte buna !

24.11.2013, 00:36:19
  • soso07
    soso07

Daca am baut cafea ... pot sa va spun direct "Buna dimineata !" :))

ZECE intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte de culcare daca vrei SA DEVII UN OM MAI BUN!

Intrebarile pe care ti le pui zilnic vor crea persoana care urmeaza sa devii. Asa ca in loc sa-ti adresezi zilnic aceleasi intrebari superficiale de genul “am acumulat indeajuns?”, “sunt indeajuns de bun?” si multe alte astfel de intrebari, iti poti adresa urmatoarele intrebari care te vor face sa te simti din ce in ce mai bine cu fiecare zi care trece. Iata zece intrebari pe care sa ti le adresezi in fiecare seara inainte sa adormi :

10. CE AM INVATAT ASTAZI ?

Daca traim cu o minte deschisa putem invata cate ceva de la orice persoana cu care intram in contact si din orice activitate pe care o desfasuram. Imbratiseaza orice oportunitate care ti se ofera pentru a indrazni mai mult sau pentru a gresi mai mult si, in final, pentru a invata mai mult.

9. Pe cine am iubit astazi ?

Dragostea se petrece atunci cand suntem cu adevarat vulnerabili dar in acelasi timp dam dovada de curaj. Cand spunem “curaj” nu ne referim la sensul conventional al cuvantului ci la cel original, adica la un mod special de a trai, a trai din toata inima. Pentru a iubi este nevoie de curaj.

8. CUM AM DAT ASTAZI DOVADA DE VULNERABILITATE?

A fi vulnerabil este magic. “A fi vulnerabil” face referire la modul de a trai fara costumul si masca pe care o poarta majoritatea oamenilor in societate. A fi vulnerabil implica sa ceri ajutorul atunci cand ai nevoie, sa-ti asumi riscuri si sa iesi des din zona ta de confort si nu in ultimul rand, sa fii tu insuti.

7. PENTRU CE SUNT RECUNOSCATOR?

Recunostinta iti aminteste ca ai indeajuns si ca tu esti indeajuns. Un jurnal de recunostinta este cea mai buna modalitate prin care iti poti aminti zilnic aceste lucruri.

6. PE CINE AM ASCULTAT ASTAZI ?

Uneori cand cineva vorbeste cu noi doreste doar sa fie ascultat. Nu vorbeste cu noi pentru a-i fi oferite sfaturi sau simpatie si in niciun caz pentru apostrofari. Sigur, exista conversatii, dar exista si confesiuni pe care bunii prietenii si le fac unul altuia. Acela este momentul in care trebuie sa asculti. Atat, doar sa asculti.

24.11.2013, 01:01:23
  • soso07
    soso07

5. CE PROVOCARI AM AVUT ASTAZI ?
    Probabil este necesar sa depasesti aceleasi osbtacole, fie interioare fie exterioare, dar este alegerea ta cum alegi sa privesti aceste provocari. Acesti demoni interiori poti sa-i privesti ca pe o oportunitate prin care iti poti destepta sufletul sau o lupta distrugatoare de suflet. De cealalta parte sunt provocarile exterioare asupra carora ai aceeasi alegere de luat ca si in cazul celor interioare.

4. CE M-A FACUT SA RAD ?

Nu subestima niciodata puterea fericirii si a rasului. Daca nu ai ras astazi, ofera-ti acest mic cadou tie insuti : razi chiar in acest moment !

3. CU CINE M-AM CONECTAT ASTAZI?

Conexiunea este energia care se afla intre oamenii care se simt auziti, vazuti si valorizati. Conexiunea ne ofera un sentiment de apartenenta care ne ajuta sa realizam faptul ca nu suntem singuri.

2. CUM M-AM DEZVOLTAT ASTAZI?

Ne dezvoltam in fiecare zi prin fiecare experienta prin care trecem, doar ca de cele mai multe ori nu suntem capabili sa realizam acest lucru. Probabil ai facut un pas urias in dezvoltarea ta personala doar printr-o simpla experienta sau te-ai dezvoltat usor, cu pasi inceti dar siguri. Ideea este ca toti ne dezvoltam si crestem ca persoane in fiecare zi.

1. CE AM OFERIT?

Niciodata sa nu subestimezi abilitatea ta de a inspira anumite persoane, sa le inveti ceva si sa-i faci viata altei persoane mai buna decat este. Esti un individ unic care are o poveste de spus. Tine minte ca tu poti sa impartasesti persoanelor din jurul tau ceva ce numai tu poti sa o faci.

24.11.2013, 01:04:00
  • carmenn
    carmenn

neatza! scuze...eu nu am mai baut ceai cu voi aseara...treburi casnice...si da am intrat in familia breslo acum doi ani ,ca debutanta in concursuri...eu ma bagam la toate...sa fiu eu prima....si nu-mi pasa daca am sau nu voturi...ci imi placea sa particip si sa realizez ,,teme"...ca si acum de altfel...si daca se organizeaza ,,Iarna",da...o sa moderez Bijuterii-Iarna...cu ajutorul vostru ca nu ma pricep...si as vrea sa fiu sustinuta si la juriu si la sponsorizari...o sa incerc sa fac si eu niste diplome dragute pentru toate concurentele....si mici premii pentru debutante si pentru o lucrare care mi-a placut...

saptamana viitoare sper sa-mi fac timp sa pun micile cadouri-premii pentru moderatoarele ,,Toamnei" si barba mosului pentru Soso...

24.11.2013, 08:55:05