Forum: Orice altceva Five o'clock

• carmenn
    carmenn

la Concurs...:)

04.12.2013, 08:30:25
  • 3cot
    3cot

Contati si pe mine !

04.12.2013, 10:32:21
  • soso07
    soso07

Carmen - 3cot, ma bucur tare mult ca ni te alaturi !!! Sa mai gasim si perechea ta si demaram saptamana viitoare ultima etapa a acestui SUPER CONCURS - "Iarna la gura sobei". Daca sunteti de acord cu aceasta formula - o creatie si o poveste ;)
    Pentru ca ... "Orice lucru fara o poveste este neterminat ..."

04.12.2013, 10:46:14
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Cu margelute o sa fie colierul, nu e nimic spectaculos, doar ca nu-mi da pace imaginea. Si asa, in ciuda parca, mi-a venit o idee si pentru bal mascat dar nu-s sanse sa termin, deci nici nu ma mai apuc, plus ca mai am alte imagini puse pe "hold".

Va ajut cu moderarea, nicio problema :)

Florina ramai la moda, daca vrei sa participi la decoratiuni.
    Eu vroiam sa particip si la decoratiuni, dar oricum nu prea le am cu decoratiunile asa ca o sa ma ocup eu in continuare de sectiunea asta :)

Mi-ar face placere!

Acum ma urmaresc cuvantul clestar si florile de mina.

04.12.2013, 10:58:41
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Pai daca eu o sa ma ocup de MODA si Nicole de Decoratiuni, hai sa ne "insotim" cu alte fete!

Ce zici 3cot? cu mine sau cu Nicole?

Cat despre inceperea Concursului IARNA... Eu as zice sa mai amanam un pic, macar pana se vor termina inscrierile la concursul initiat de 3cot.

Ar fi tare pacat sa nu raspundem macar cu o lucrare la aceasta minunata Tema a Balului Mascat.

04.12.2013, 11:06:19
  • 3cot
    3cot

Da, ar fi foarte bine sa demaram concursul un pic mai tarziu. Nu de alta dar, o saptamana ar trebui sa fiu acolo numai cu numele si nu ar fi corect pentru partenera mea de moderare.

Pentru ca mai avem nevoie de inca o fata in echipa, am sa mai astept cu alegerea sectiunii. Daca va avea de ales intre doua variante poate ca o va atrage mai mult ideea de a ni se alatura.
    Personal, mi-ar face o deosebita placere sa lucrez cu oricare dintre voi.

04.12.2013, 12:15:03
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Bine ai revenit printre noi 3cot! Si vestea ca accepti sa fi moderatoare este imbucuratoare! Si eu zic sa nu grabim inceperea etapei IARNA.
    Trebuie sa existe o perioada de "pregatire" si de testare a pietei noastre pentru gasirea unor eventuali sponsori. E foarte important sa gasim magazine partenere care sa ne ajute la premii, asa cum si noi, va trebui sa le ajutam pe acestea, sa isi faca popularitate...

04.12.2013, 12:55:11
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Dar mai intai si intai, sa ne bucuram cum se cuvine de incheierea etapei TOAMNA

04.12.2013, 12:56:01
  • soso07
    soso07

Vin si eu cu o veste buna : Rosegarden si-a exprimat dorinta sa faca parte din echipa :) Am invitat-o la negocieri, sa vedem cum se fac perechile si se aleg sectiunile.
    Da, cat despre data inceperii etapei de iarna sunt de acord cu cele discutate aici - 15 decembrie ar fi mai bine.

04.12.2013, 14:41:49
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Si sa ne bucuram si de Balul Mascat! :)

04.12.2013, 14:48:23
  • soso07
    soso07

Da, Nicole :)

04.12.2013, 14:52:13
  • rosegarden
    rosegarden

ok...sunt deschisa la "imparteala"..dar la sectiunea moda as dori sa particip..la celelalte sunt "libera"
    in legatura cu data..eu zic ca nu are rost sa incepem pe 15...atunci e "tarziu"=toata lumea va fi ocupata ..pe la casele lor...in schimb la inceput de ianuarie un e rau..oricum intotdeauna era cam o luna diferenta, nu?
    si toamna...cand s-a inceput..parca in octombrie...

apropo de povesti la gura sobei..saptamana trecuta..cand eram mai optimista..chiar ma gandeam sa propun un concurs separat..cu acest titlu la care sa fie obligatorie participarea cu 3 produse:)))-lucrari:)...si cate o poveste auzita pe aici p colo ..in copilarie..sau ce s-a intamplat -de poveste-cu noi in copilarie...sau oricand...iar lucrarea sa ilustreze aceea poveste....

poate implementez si ideea aceasta...sa vedem cum merge...dar atunci cu alt titlu...varianta...sa ramana gura sobei pentru iarna...suna asa bine..si calduros!

04.12.2013, 15:39:20
  • carmenn
    carmenn

pai eu sunt la Bijuterii-Iarna...cine vine cu mine...:) nu ma lasati singura

04.12.2013, 17:01:45
  • carmenn
    carmenn

pai si atunci cand sa incepem...:) incepem in ianuarie

04.12.2013, 17:02:33
  • 3cot
    3cot

Carmenn, cu o pagina in urma soso a spus ca sunteti amandoua moderatoare la sectiunea bijuterie.
    Daca rosegarden doreste sa participe la sectiunea moda cu o lucrare rezulta ca FlorinArtBijoux si cu mine moderam aceasta sectiune.

04.12.2013, 17:06:35
  • 3cot
    3cot

Data de incepere este in discutie.
    Parerea mea este ca putem sa demaram inainte de sfarsitul anului pentru ca nu este neaparat necesar ca sa se inscrie lucrari imediat. In schimb daca tema este propusa este mai mult timp de pregatire.

04.12.2013, 17:12:18
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Eu sunt de parere ca se poate incepe linistit si din 15 decembrie, abia pot participa si cei care au decoratiuni pentru Craciun (globulete, ghirlande, etc), pentru ca acestea chiar nu-si mai au rostul dupa 1 ianuarie. In plus, cine e ocupat nu participa oricum, dar are in minte ca exista concursul Iarna si vor putea participa. Mai bine sa stie ca exista si sa le vina ideile pe parcurs, decat sa nu fie timp suficient de creatie.

04.12.2013, 17:12:51
  • 3cot
    3cot

NicoleceaMov, cred ca am scris in acelasi timp !!!! Telepatie ?

04.12.2013, 17:14:57
  • 3cot
    3cot

Gheorghita, am participat, aici pe forum, la multe concursuri organizate de niste fete minunate si am avut numai de castigat. Incerc sa dau si eu un pic din ceea ce am primit si in felul acesta sa le multumesc din suflet !

04.12.2013, 17:19:57
  • soso07
    soso07

Da, Carmen, sunt langa tine (mai bine spus in spatele tau) :))
    E bine sa incepem pe 15 decembrie, mai spunem o poveste, o vorba, ceva ... Chiar daca vom mai fi plecate, este cineva sa intretina atmosfera si "focul" din soba ;)

Sa recapitulam :
    Bijuterie : Carmenn - Soso
    Moda : Florina - Carmen_3cot
    Decoratiuni - Rosegarden - Nicole

04.12.2013, 17:43:34
  • carmenn
    carmenn

asa este...sa incepem pe 15 dec...ca doar ornamentele sunt pentru Sarbatori...dupa 1 ian...parca nu mai merge...asa ca apucati-va de lucru...eu imi caut foitele de aur...si nu le gasesc...pentru un mic ornament

04.12.2013, 18:16:57
  • soso07
    soso07

Maine ma voi proba si cu barba de Mos :))

04.12.2013, 18:20:44
  • carla69
    carla69

Iar am ramas pe dinafara,mea culpa

04.12.2013, 19:01:43
  • soso07
    soso07

Carla, daca vrei in locul meu, nu-i cu suparare :) Nu-i batut in cuie. Eu pot fi langa voi toate ;) Dar vezi ca eu eram la Bijuterie cu Carmenn.
    Te gandesti, mai e timp.

04.12.2013, 19:11:07
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

si locul meu poate fi cedat, pentru ca vroiam sa particip la decoratiuni, plus oricum ofer premii fie ca sunt moderatoare ori ba

04.12.2013, 20:00:22
  • carla69
    carla69

Sunteti foarte dragute,vreau sa ma implic in concurs desi nu am castigat nici unul

04.12.2013, 20:03:20
  • carla69
    carla69

desi creanga vreau s-o fac,ma simt datoare...

04.12.2013, 20:04:04
  • carmenn
    carmenn

de cand tot o cauti...si eu pe langa tine...tot crengi si ramuri vad ...pe unde ma preumblu...le adun ...le usuc.. o gasim noi...:)

04.12.2013, 20:19:12
  • carla69
    carla69

Eu o am,una,s-a uscat bine de cand o am,ideea e tot aceeasi dar tot m-am luat cu altele...mai am de terminat fusta de toamna,o paturica,o rochita ,cativa botosei,o vesta la baieti,,,o rochie mie,o vesta mie,...
    Imi vine sa rad ..imi amintesc de niste copiii din clasa a VI-a de azi
    Vorbisem despre viteza medie si ei,cand a sunat au vrut sa-mi arate in cat timp fug ei pana in curte si-napoi.
    Cand coboram,ei urcau gafaind si intreband
    -Doamna,ne-ati cronometrat?
    Eu-Da,acum mai trebuie sa masurati distanta din clasa pana-n curte cu rigla...

04.12.2013, 20:42:59
  • carmenn
    carmenn

pai...daca ei vor...:)...in schimb tu ai de munca...atatea lucruri ai de facut...te duci spre primavara...:) si eu am atatea de facut....si incepute si unele pe care le tot aman...asa trece si airna asta si ne trezim in martie...apoi vine vara...si tot asa...of...trece timpul asta cam prea repede

04.12.2013, 20:51:01
  • soso07
    soso07

Am citit un banc :)))

Suna o tipa disperata la politie :
    - Alo, Politia, veniti, va rog, cineva incearca sa ma vio... o... O! OO! OOO! Nu mai veniti ...

04.12.2013, 21:06:57
  • rosegarden
    rosegarden

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))000000

04.12.2013, 21:33:23
  • rosegarden
    rosegarden

da..varianta la :"baba: sariti ca ma violeaza!...da'numa-ncet ca-mi place...."

vai...nici nu credeam ca tin minte asa ceva :))))
    cred ca ne ceonzorizeaza cineva pe aici....

04.12.2013, 21:36:33
  • carla69
    carla69

Bula-Dupa 10 ani am gasit in sfarsit punctul G al nevestei
    -Unde erea?
    -La sora-sa!

04.12.2013, 22:00:07
  • soso07
    soso07

Bine ca avea o sora ... :))

04.12.2013, 22:05:21
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

:)) carla si soso :))

Si pana pe 15 avem timp sa stabilim moderatoarele.

soso unde-s ceaiurile?

04.12.2013, 22:05:51
  • soso07
    soso07

O banda de hoti opreste un autocar. Seful bandei da sarcini oamenilor sai :
    - Barbatii sa fie jefuiti si femeile violate.
    Un bandit mai milostiv spune :
    - Macar femeile sa fie lasate in pace, sefule !
    Din spate se aude o voce de femeie :
    - Da' ce te amesteci in treburile sefului tau ?

04.12.2013, 22:11:10
  • soso07
    soso07

Nicole, s-a facut si ceaiul intre timp, cat am stat de bancuri :)

Winter Romance

Conţine: ceai verde, struguri, prune, cocos, bucăţele de măr, scorţişoară, anason, flori de muşeţel, albăstrele.

04.12.2013, 22:13:26
  • soso07
    soso07

Si un cantecel :
    Alexandru Andries - Ca Nisipul Femeile Sint
    http://www.youtube.com/watch?v=F4fEeKDgm2U

04.12.2013, 22:18:18
  • soso07
    soso07

Doar femeia poate fi ...

Mai regina decat floarea,
    Mai adanca decat marea,
    Mai inalta ca destinul,
    Mai amara ca pelinul.

Mai frumoasa decat viata,
    Mai desteapta ca povata,
    Mai cuminte ca poemul,
    Mai cumplita ca blestemul.

Si mai dulce ca vioara,
    Mai de-april ca primavara,
    Mai de soapta ca izvorul,
    Mai aproape decat dorul.

Mai de taina ca misterul
    Si mai tare decat fierul.
    Mai "barbata" ca barbatul,
    Mai amara ca oftatul.

Mai frumoasa decat Zeia
    Si mai vie ca scanteia !
    Mai fierbinte ca Sahara
    Si mai dulce ca vioara ...

04.12.2013, 22:29:01
  • soso07
    soso07

Va spun Noapte buna !

http://www.youtube.com/watch?v=C0Q6IqXgHVw

04.12.2013, 23:52:35
  • carmenn
    carmenn

noapte buna!

05.12.2013, 00:12:40
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

S-au intamplat multe lucruri de cand n-am ami trecut pe aici. Se prefigureaza o echipa puternica pentru Etapa IARNA a concursului nostru anual ANOTIMPURI.
    Doamne ajuta!

05.12.2013, 00:25:50
  • soso07
    soso07

Buna dimineata si o zi insorita !!!

Da, George, va fi un REGAL ... de IARNA :)

Holograf Undeva, dimineata
    http://www.youtube.com/watch?v=2ZCI2393GoA

05.12.2013, 08:36:50
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Buna dimineata :)

Ia uitati un test: http://en.sommer-sommer.com/braintest/ sa imi ziceti ce va iese, care latura a creierului o folositi mai mult.

05.12.2013, 12:46:56
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Cica eu folosesc 59% partea dreapta si 41% pe cea stanga! Cu Congratulations la sfarsit!

Foarte interesant test. Multumim Nicole!

05.12.2013, 13:21:02
  • soso07
    soso07

53% stanga si 47% dreapta. Rationalul a invins:))

05.12.2013, 13:36:36
  • carmenn
    carmenn

cine stie...daca-s adevarate...mai bine sa nu le verifici :)

05.12.2013, 13:37:09
  • soso07
    soso07

Mi s-a parut interesanta asocierea urmatoare dintre Zodii si Sfintii protectori :

BERBEC - SF. APOSTOL PETRU
    Apostolul Simon Petru este asemanat cu zodia berbecului. Asemeni unui berbec veritabil, Apostolul Petru era o fire impulsiva, dar reusea sa se impuna prin simpla prezenta datorita calitatilor de lider. Ne este cunoscut faptul ca Apostolul Petru a fost imputernicit de catre Dumnezeu pentru a decide cine intra sau nu pe portile Raiului. Ca atare, berbecul este o fire autoritara, care se aprinde repede.

TAUR - SFANTUL APOSTOL SIMON ZILOTUL
    In Biblie, Sfantul Apostol Simon Zilotul, mai este cunoscut si ca Apostolul Simon Canaanitul, o personalitate increzatoare in propriile forte. Este un simbol al determinarii si al entuziasmului. De asemenea, Apostolul Simon este un personaj care pune accent foarte mare pe partea materiala. Prefera confortul material si este o fire foarte incapatanata.

GEMENI - SFANTUL APOSTOL IACOB
    Dintre cei 12 Apostoli, Iacob (cel Tanar, fiul lui Alfreu) reprezinta tipul intelectualului. Chiar daca era un intelectual si avea o abilitate extraordinara de a-si expune ideile, Apostolul Iacob era instabil, nestatornic si schimbator. Gemenii dau dovada de o energie inepuizabila, sunt inventivi si spontani.

05.12.2013, 13:40:24
  • soso07
    soso07

RAC - SFANTUL APOSTOL ANDREI
    Sfantul Andrei, cunoscut la noi si ca ocrotitorul Romaniei, este un familist convins, un pacifist ce prefera linistea. Este dependent de casa si de familie, este sensibil, linistit si predispus la meditatie. Este in stare de orice pentru cei dragi, fiind in acelasi timp si o fire fidela. Daca ei nevoie de o persoana care sa te inteleaga, nativul din zoia racului este cea mai potrivita persoana.

LEU - SFANTUL APOSTOL IOAN
    Prezenta leului este de fiecare data remarcabila, la fel ca si a Sfantului Apostol Ioan. Era un bun orator si se simtea in largul lui atunci cand era in centrul atentiei. Cu o personalitate puternica, prea aspru uneori, incerca sa-i convinga pe ceilalti de ideile sale. Cu toate acestea, era o personalitate generoasa, iubitoare si respectata de catre cei din jur.

FECIOARA - SFANTUL APOSTOL FILIP
    Apostolul Filip este prin definitie tipologia omului precaut, profund si calculat. Se pricepe de minune sa isi organizeze activitatile pana la cel mai mic detaliu. Asemeni Apostolului, fecioarele sunt persoane meticuloase, rabdatoare. Sunt atente la detalii, devenind astfel perfectioniste. Au tendinta de a-i critica pe cei din jur, ajungand sa se critice si singure de cele mai multe ori.

05.12.2013, 13:42:24