Forum: Orice altceva La o cafea (3)

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

multe ore pentru verificat si numarat si reverificat de cateva ori sunt si asa.....
    daca ar fi si mai multe voturi de persoana, s-ar ajunge la zile...ceea ce nu cred ca este o optiune buna.
    Nu stiu de ce inca mai apar, probabil ca nu toata lumea citeste regulamentul si cele specificate in primul post al topicului, ci stie exact pe cine are in minte :D

14.02.2012, 15:14:15
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

bijouxdemonage,
    Tot ce spui tu este corect.
    Dar acest lucru se poate rezulva electronic, printr-un soft care poate gestiona
    orice tip de concurs. Nu organizatorul numara voturile... ci calculatorul.
    Nici nu ma gandeam ca varianta votului multiplu sa fie gestionat "manual"
    Concursurile adevarate puncteaza de fapt fiecare lucrare in parte
    dupa niste criterii foarte bine definite.

Modernizarea acestui site, ar trebui sa tina cont si de acest aspect.
    Avand un singur soft licentiat de Breslo, toate concursurile se vor supune acelorasi reglementari si ar disparea toate problemele...

Deci, bijouxdemonage, cuvantul chee este REFORMA.
    Altminteri, ramanem cum am fost: trei voturi si astea foarte greu de gestionat.
    (Si o gramada de participanti care raman descurajati)

14.02.2012, 15:45:29
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Eu, incerc sa-mi exprim doar parerea mea personala
    in legatura cu modul in care se desfasoara concursurile.
    Concursul ANOTIMPURI prin sectiunea IARNA, mi se pare ca
    a realizat un important salt calitativ, mai ales ca a deschis portile
    participarii unor concurenti din diferite categorii de manufacturare.
    Blanita a gestionat "IARNA" (o tematica unica pentru toti concurentii)
    realizand trei categorii de concurenti, fiecare putand sa se inscrie
    la ce categoria a dorit. Se pare ca teama care plana la inceputul concursului
    s-a risipit, deoarece acest lucru nou a aratat ca "se poate"
    A gasit si moderatorii potriviti si sponzori care sa rasplateasca cat de cat
    munca celor mai buni artisti.
    Se dovedeste -daca vreti- ca nu trebuie sa ne sperie "NOUL"
    Cum actul CREATIEI chiar este un lucru nou, ar trebui si voi sa imbratisati aceste idei novatoare.
    Dar nu este obligatoriu sa luati de buna tot ceea ce scriu eu aici.
    Repet, este doar o parere pe care mi-o prezint pe acest topic,
    unde sant toti prietenii mei.
    Si de ei, nu ma scund chiar daca vor fi foarte multi care nu vor fi de acord
    cu ideile mele. Dar, negresit, vor venii cu altele care, toate puse la un loc,
    vor da ceva mai bun...

14.02.2012, 16:05:12
  • carmenn
    carmenn

buna! aveti dreptate....

14.02.2012, 16:27:52
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Fetele, cum stai cu Valentin????
    Ati fost pupate, invitate, cadorisite???
    Vindeti cate ceva? Ca pana la urma si acest lucru este important...
    Chiar daca nu este Dragobete, aceasta zi, vrand-nevrand
    ne-a intrat prin case.
    Ce pot sa va zic eu?
    SA FI TI I U B I T E !!!!!

14.02.2012, 16:46:56
  • carmenn
    carmenn

si tu la fel....ca doar daca n-ar exista cate un Valentin pentru fiecare....ne-am complimenta intre noi....si nu e acelasi lucru....eu una invart la bile...si mi-este gandul peste mari si tari....

14.02.2012, 16:52:10
  • forHOPE
    forHOPE

George multumim pt urare insa...ne-o da Domnul, nici la anul! :))))))

14.02.2012, 18:11:23
  • forHOPE
    forHOPE

*de-o da Domnul :-p

14.02.2012, 18:11:44
  • carla69
    carla69

Am primit flori azi!Super!
    De simtit tot asa ma simt,dar merg la servici,galagia din scoala mi se pare mult amplificata,incerc sa lucrez si acasa dar fara a crea nimic doar munca inerta,cateodata habar n-am ce fac si desfac de multe ori,ooof,ce mult astept vara.Daca ma apuc de crosetat costume de baie oare vine.
    Apropo de concurs m-a enervat si pe mine votarea cu unul sau doua voturi doar,mai ales:"9,bineinteles"Pai noi restul puteam sa nu participam dupa unii,chiar,la ce?Cred ca e ultimul concurs la care particip,desi imi place ca ma pune la lucru,ma stimuleaza

14.02.2012, 18:19:29
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

forHOPE, ....
    ai fost la doctor? te-a "urechiat'?
    Cum te mai simti azi?

14.02.2012, 18:30:43
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Carla,
    nu trebuie sa fii radicala!
    Din fiecare concurs trebuie sa invatam cate ceva.
    Si sa perfectionam ceea ce se poate si depinde de noi.

14.02.2012, 18:33:05
  • forHOPE
    forHOPE

Multumesc de intrebare George. Nu am fost azi la medic. Maine merg. Deci, nu m-a urechiat :-p...ma simt binisor in afara de faptul ca imi tiuie intr-una urechea cu pricina...deh, imi suna apa-n cap:-p

Dar tu? Ai fost pupat azi? Invitat, cadorisit, iubit?:)

14.02.2012, 18:37:34
  • carla69
    carla69

Nu sunt radicala, e asa un lehamite,poate e doar starea mea de sanatate

14.02.2012, 18:39:19
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Din pacate, acum, nu se poate TEHNIC realiza mai mult.
    O departajare facuta "manual" implica multa munca si posibile erori.
    Acum, doar asa se poate. Mai bine pe viitor sa ne gandim cum am putea face
    sa imbunatatim concursurile.
    Si acest concurs, IARNA, s-a nascut tot din dorinta de a imbunatatii modalitatea
    prin care sa se desfasoare un concurs.

14.02.2012, 18:42:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pai George: tu ai dreptate, dar sincer, nu pui problema cui trebuie!
    Eu, sau ceilalti mebri ai Breslo nu avem cum sa implementam un astfel de soft pe forumul Breslo.
    Dupa cum vezi, forumul Breslo este cats e poate de simplu, nu are multe din functiile in mod normal intalnite pe alte forumuri. Ceea ce spui tu, este deja prea mult.

Iar modernizarea site-ului: sincer, la cate erori si nereguli sunt pe Breslo in acest moment, un astfel de soft pentru votare pe forum ar trebui sa fie cam printre ultimele probleme, mai ales atat vreme cat solutii sunt, chiar daca mai rudimentare!

Si nu numai ca nu avem cum sa-l implementam dar nici cum sa-l facem. Sau s-ar gasi o solutie la a-l face, dar costa ;)
    Dar de implementat...tot nu se poate.
    Singurul lucru pe care il putem face noi este sa numaram si sa verificam fiecare intrare in concurs si fiecare vot manual. De aceea, este foarte bine asa, cu 3 voturi de persoana, fiind, sa zicem, un compromis de toate partile.

Iar ceea ce spune Carla cu "9, bineinteles" este exact ceea ce spuneam mai devreme: daca s-ar lasa la libera alegere numarul de produse votate, ar aparea prietenii cu alegeri de acest gen, singulare (sau dupa caz, in functie de cate inscrieri are respectivul vizat) ca si cum restul, orice ar face oricum nu conteaza.

Cel putin in cazul de fata, avand in vedere ca sunt maxim 2 creatii admise de participant si 3 voturi, chiar daca vin prietenii, macar o a 3-a persoana este votata intr-un mod mai corect.

Cum am mai spus, situatii de acest gen au tot fost de-a lungul celor aproape 2 ani de concursuri pe Breslo. Si daca la inceput nu erau situatii penibile, in timp chiar au fost destule.

Si asta este si motivul pentru care criteriile de participare si de votare au fost restrictionate!

Si Carla: chiar nu trebuie sa renunti la concursuri din cauza unor astfel de afirmatii! Nu uita ca aceasta comunitate nu este formata numai din cateva persoane subiective!
    Ideea concursurilor este tocmai stimularea si cresterea calitatii! Si asta da roade! Si e tot ce conteaza!

14.02.2012, 18:43:33
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

forHOPE, fa un con de hartie (subtire si lung) introdu in ureche partea
    mai subtire a conului (de fapt este un trunchi de con).
    Cineva, sa dea foc acestui con, in partea de sus.
    Tine-l drept si lasa-l sa arda pana ajunge aproape de ureche.
    Il scoti si il bagi intr-o cana plina cu apa pregatita din-nainte.
    Vei ramane surprinsa ce bine iti face la ureche.
    Apoi, pune cateva picaturi caldute de ulei, putina vata...

14.02.2012, 18:46:51
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

bijouxdemonage,
    cum adica nu pun bine problema?
    Iata ce am scris eu:

"Din pacate, ACUM, nu se poate TEHNIC realiza mai mult..."
    si tot ce urmeaza mai departe in text, explic cat de cat situatia actuala.

Explica-mi si mie, ce problema nu o pun corect?
    In ce ma priveste, eu am incercat sa vin cu solutii, cu propuneri
    pentru imbunatatirea vietii comunitare pe Breslo.
    Eu, pot gresi.
    Ai tu vreo solutie practica? Cu drag te asteptam.

Functionarea SITE-ului n-are legatura cu o aplicatie separata a unui program...
    Acel program de VOTING,
    n-ar trebui sa pericliteze functionarea generala a SITE-ului.
    dar repet este doar o parere personala.

14.02.2012, 18:58:02
  • cattie
    cattie

Buna seara lume :)
    1.Nu am primit flori,mi-am cumparat singura,lalele(daca Iulian era aici,mi-ar fi cumparat el...si cioco)
    2.De simtit,nu ma simt extraordinar de bine,dar nici foarte rau :)
    3.Carla,nu renunta.Nu merita sa dai satisfactie....
    Nu m-am uitat sa vad cine a acordat doar un vot si cui si cand si cum si,sincera sa fiu,nici nu ma intereseaza.As avea insa un sfat pentru cei care fac asta...Sa aibe macar bunul simt si sa verifice toata lista si sa mai acorde un vot -doua,macar asa,de ochii lumii :)
    Gata!...ca devin superrautacioasa si astazi e zi cu inimioare,si cupidoni si norisori roz si fluturi in stomac. :)

14.02.2012, 19:32:12
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

George,

1. citez:

"camelia, eu am fost sustinatorul ideii de a nu se limita dreptul la vot.
    Sant de principiul ca fiecare poate vota ceea ce doreste.
    ***Aceasta idee nu stiu de ce nu este agreata***
    drept urmare a ramas valabil doar "trei voturi"
    Esti singura care sustii aceasta idee alaturi de mine.
    Asadar, respectam parerea majoritatii. "

*** eu am explicat de ce "nu este agreata" si nu pt ca nu ar fi de fapt agreata ci ca momentan acest lucru este peste puterile noastre.

2. Apoi, eu nu am zis ca nu pui problema corect ci ca nu pui problema CUI trebuie, adica administratiei, nu membrilor, ca si tine, ai Breslo!

Atata vreme cat sustii ca nimeni nu iti agreaza propunerea, inseamna ca de fapt ne consideri pe noi cei care ar putea veni cu solutiile de soft-uri si implementari de nu stiu ce functii, cand de fapt nu noi suntem cei in masura sa facem aceste lucruri.

3. Si nu este vorba de periclitare a functionarii sitului prin introducerea unui soft de votare,eu nu am spus niciodata acest lucru! Ci doar ca lista de sugestii si reclamatii este destul de lunga :)

4. Avand in vedere ca acele doua mesaje (al tau si al meu) au fost scrise in acelasi timp si postate la jumatate de minut distanta, practic amandoi am spus cam aceleasi lucruri in acelasi timp!

5. Si in final, solutii practice am tot gasit, idei am si am avut mereu, interes si mai mult, implicare de toate felurile a fost din partea mea, asa ca nu cred ca este cazul sa ma iei cu
    "In ce ma priveste, eu am incercat sa vin cu solutii, cu propuneri pentru imbunatatirea vietii comunitare pe Breslo.
    Eu, pot gresi.
    Ai tu vreo solutie practica? Cu drag te asteptam." !

Dintre noi doi nu ar trebui sa te consideri singurul care se implica, dar daca tu asa consideri, imi pare rau! ;)

14.02.2012, 20:06:55
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

Eu n-am nici pe departe experienta altor doamne in organizarea si implicarea in concursuri, dar sincer, nu cred ca este o mare "lipsa" numaratoarea aia automata.
    Si eu zic insa ca ar trebui votat in numarul maxim admis - altfel, este un fel de sfidare pentru ca oricum ai o ierarhie, nu se poate sa-ti placa doar doua lucrari din 30, adica 28 sa-ti displaca total. Din pacate, cei ce au votat astfel i-au pus intr-o lumina foarte proasta pe artistii pe care au vrut sa-i sustina de fapt (asta daca n-or fi tot ei, cu conturile de client).
    La sectiunea pe care o numar eu exista o astfel de situatie - dar atata vreme cat administratorii nu confirma ca sunt conturi clonate, nu stiu cum le-am putea anula.
    Cat priveste un nr. mai mare de optiuni - cred ca ar ajuta pe cei carora le plac mai multe lucrari la fel de tare, dar nu cred ca ar creste calitatea concursurilor. Am si argumente, atat subiective cat si obiective.

14.02.2012, 20:33:07
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

bijouxdemonage,
    despre ce am vorbit eu si la ce concluzie ai ajuns tu.
    Tot ce am spus, a fost in nume propriu.
    Am vrut sa spun ca "in ce ma priveste pe mine"
    am incercat sa fac ceva constructiv pentru comunitate,
    neraportandu-ma la nimeni si la nimic.
    Cu alte cuvinte, mie personal, eu, n-am ce sa-mi reprosez.
    Se pare ca ai o problema cu mine. E problema ta iar eu, la randu-mi,
    n-am nimic cu tine.
    Postarile tale de acum insa, conduc spre un dialog asemanator celora carora
    le plac dezacordurile si discutiile in contradictoriu.
    Eu n-am sa mai raspund atacurilor tale rautacioase.

Am recitit tot ce-am scris. N-am atacat pe nimeni, n-am avut treaba nimanui.
    Si mai mult,n-am reprosat nimanui nimic, nici macar tie, cu care n-am avut nicio problema.

14.02.2012, 21:00:56
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Rona: daca te confrunti cu situatii in care cineva a votat mai putin de 3 creatii (am vazut ca exista cateva), nu este nevoie sa astepti ca echipa Breslo sa iti confirme ceva. Pentru ca nu intrunesc din start conditia de votare a 3 creatii! Si astfel, votul nu este valid din acest motiv.
    In cazul sectiunii moderate de tine ai mentionat exact sa se voteze 3 creatii, nu maxim 3 creatii:

Citez:
    Cate voturi se pot acorda:
    - se aleg 3 (trei) lucrari, in ordinea preferintei

In ceea ce priveste validarea la anumite conturi, daca ti se pare ceva suspect la un cont (feedback doar de la persoana careia i-a acordat 2 voturi sau ecva de genul), atunci poti intreba echipa Breslo, sa-ti confirme daca este clona sau nu!

14.02.2012, 21:19:24
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

RonaBihoux,
    Din punctul meu de vedere, acest concurs a fost gestionat excelent,
    si cred nimeni n-ar putea reprosa macar ceva ceva.
    A existat un Regulament
    care s-a respectat cu strictete si acesta este un lucru bun.
    Despre felul in care s-a votat, nu li se poate imputa organizatorilor nimic.
    Daca exista persoane care vor sa substituie valoarea muncii lor
    cu voturi aranjate, este nu numai imoral dar si josnic.
    Concursul s-a bucurat de o participare insemnata,
    aceasta etapa "IARNA" insumand inscrierea un numar de peste 85 de lucrari.
    unele chiar foarte reusite iar artistii, mertita sincere felicitari.
    Cat priveste organizatorii,
    Blanita, RonaBijoux si Jewleswithlove,
    au fost la inaltime si de ce nu,
    au dovedit ca sant organizatori foarte, foarte buni.
    Felicitari, deci din toata inima !

14.02.2012, 21:27:43
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

Da, a scris Gabriela administratorilor, si vor verifica.

14.02.2012, 21:27:43
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

Gheorghita, multumesc - chiar n-am facut nimic special.

In Dobrogea exista o vorba: la nunta si la mort, nu-i toata lumea multumita.
    O voi extinde cu "si la concurs".

14.02.2012, 21:29:15
  • cattie
    cattie

Am o intrebare care ma roade de mult,cam de 2 luni....cum s-a votat la Decoreaza-ti iarna?

14.02.2012, 21:31:35
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

In ce sens "cum"? Tehnic? Sau ce rezultate sunt?

14.02.2012, 22:42:54
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ca tot intreba George cum stam cu Valentinii... Eu una stau bine! Ma rasfat cu o intalnire la distanta cu iubitul, un film bun, vin rosu si mai bun (Lacrima lui Ovidiu rosu) si ciocolata multa!
    Am pregatit la cina si ceva special, paste cu piept de pui si prune uscate: un gust deosebit, aromat, dulceag! Va recomand!

Va las acum, incepe filmul curand hihi :p

Noapte buna!

14.02.2012, 22:48:04
  • cattie
    cattie

dap...tehnic.Ca rezultatele le stiu :)

14.02.2012, 22:54:13
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

Asta nu stiu, am vazut doar rezultatele.

14.02.2012, 23:39:36
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Intalnirea e gata! A fost frumos :p
    abia astept Dragobetele hihihi

George: Eu nu am nici o problema cu tine si imi cer scuze daca ti-am lasat aceasta impresie si daca mesajele mele par "atacuri rautacioase"!
    Pe viitor voi avea mai multa grija, voi gandi de 2 ori inainte de a posta ceva! :)

15.02.2012, 01:31:12
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

Draga Andra, eu ma bucur ca bei vin de la mine, din Dobrogea!

Sa fac si eu raport de Valentin: n-am primit flori (nu primesc niciodata, nu-mi plac florile taiate), iar consortu' mi-a adus un kil de jeleuri. Ar fi vrut sa-mi ia ceva mai rafinat, "dar n-am avut unde sa parchez" (il cred, aici e jale cu zapada).

15.02.2012, 01:40:50
  • carmenn
    carmenn

neatza! e bun vinul...e de aici de langa mine..cum spune si rona...numai ca e cam ,,inselator"...

15.02.2012, 08:31:10
  • soso07
    soso07

Buna! Eu am primit de Sf. Valentin inca 5 zile de antibiotic (nu s-a rezolvat total cu plamanii) - asta de la doctorita :)
    Sotul mi-a adus sorici - cu mesaj - sa nu mai fie soriciul gros intre noi :))) Iar eu am gatit clatite cu miere si nuci. L-am innebunit, a zis ca nu a mancat niciodata asa clatite bune (daca ar sti el ca am mai si ars printre ele). Bauturi betive nu am baut din cauza de antibiotic, dar ne-a adus suc de portocale rosii :)))

Rona, nici sotului meu nu-i plac florile taiate :)

15.02.2012, 13:57:30
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ Rona: Lacrima lui Ovidiu e preferatul meu!
    E prima data cand am baut rosu, dar il prefer pe cel alb :D
    Nici eu nu sunt foarte preocupata de flori. Imi plac, imi mai cumpar singura uneori, insa pot trai si fara ele. :P In schimbi florile primite de la iubit (2 trandafiri, primiti in zile diferite :))) ) le am si-acum, uscate :D
    @ Carmenn: E inselator, dar nu am avut probleme cu el, e de partea mea mereu :)))
    @ Soso: Sa te faci bine, Soso! Insanatosire grabnica!
    Sucul de portocale rosii: il prefer oricand celui de portocale.
    Si nu tre sa stie sotul cate incercari nereusite ai avut :)))

15.02.2012, 14:31:07
  • carla69
    carla69

Soso,eu cand fac clatite imi ies bune cam 4,dar lui ii spun ca restul s-au mancat pana a vanit el

15.02.2012, 15:14:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:))))

e si asta o solutie :))))

15.02.2012, 15:27:14
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

Despre flori:
    Dupa ce m-am trezit din anestezia de dupa nastere, am deschis ochii, am privit la dreapta - era plin de flori! Ma uit la stanga - flori! La picioarele patului era un dulap - flori! "Vaai, am murit!" Nu ma durea nimic, era o stare ciudata, asa ca asta a fost primul gand. Nu mi-a trecut prin cap ca nu toata lumea stie ca nu vreau flori - si ce sa trimiti uneia care a nascut in august?!
    A venit o asistenta, si a zambit, si m-am gandit: "Uite la asta, se hlizeste la inmormantare"!

15.02.2012, 17:58:39
  • carmenn
    carmenn

sigur a fost impresionata frumos....inseamna...lasa ca nu s-a gandit la o inmormantare....si tu....ce sumbru...

15.02.2012, 18:14:53
  • forHOPE
    forHOPE

Buna seara dragilor,

Am ateerizat si eu de la orl...mi-a spus ca am otita medie cu perforatie de timpan...antibiotice inca o sapt + parasinus...a fost ok...simpatic si glumet dl doctor...:)

15.02.2012, 18:26:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ma bucur daca a fost ok experienta cu doctorul! M-am gandit eu ca ai otita, te faci tu bine!!!! Sa iei pastilele si sa mananci :D

Rona: esti haioasa tare :))))

Eu am venit ca sa va arat ceva simpatic tare:

http://www.youtube.com/watch?v=XZGdlsIc-PE

15.02.2012, 18:48:04
  • Live
    Live

http://www.almanahe.ro/video/viewvideo/4494/anti-acta.html

15.02.2012, 19:28:54
  • soso07
    soso07

Foarte tare cioara :)))

Carla, mie mi-au iesit 5 bune, pe celelalte 4 clatite le-am curatat si le-am taiat fideluta, le-am amestecat cu nuca si miere si am decorat cu ele :)) Nu s-a prins nimeni, decat copilul mic care a stat cu mine tot timpul (de fapt, din cauza lui n-am fost atenta).

15.02.2012, 19:32:56
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

hmmm interesant, Sorina!! Nici mie nu-mi ieseau mereu clatitele.... Am observat ac daca nu sunt intr-o stare de spirit buna , nu-mi ies.
    Acum mi-am luat o tigaie speciala pt clatite (omleta, etc) si chiar face treaba buna! Mult mai usor fac acum clatite si omleta!

15.02.2012, 20:37:24
  • carmenn
    carmenn

aoleu...nu mai vorbiti de papa bun si lacrimi...

15.02.2012, 21:00:41
  • soso07
    soso07

Eu am avut o tigaie de clatite mai mica. Ma descurcam perfect cu ea, faceam niste clatite dantelate si subtiri, o nebunie. Mi-am luat alta, mai mare, dar nu-mi place, asa ca voi cauta alta (la fel ca prima). Si cu starea de spirit e cum zici, iar daca mai sta si cineva pe capul tau, "reusita" e garantata :)

15.02.2012, 22:54:30
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

eu nu suport pe nimeni pe capul meu cand sunt la bucatarie :))))

daca discutam despre cate-n luna si-n soare e ok

dar daca imi da indicatii "cum ar fi mai bine" ... ies scantei :)))

16.02.2012, 00:06:41
  • carmenn
    carmenn

:))

16.02.2012, 09:04:07
  • blanitza
    blanitza

Iubitele mele, eu, ca sa n-am pe nimeni pe cap la bucatarie, nu prea stau acolo:))) Da, pe undeva norocul meu, ca nu ma pricep, Costin insa e-n elementul lui in spatiul cu pricina, plus ca daca m-as incerca eu la ceva, n-ar manca de nazuros ce e... Da' prajituri fac, pentru ca-i plac lui...
    Fetele, vreau sa va arat ce premiu am pregatit pentru Gheorghitza cel drag, asa, pt tot si toate de cand il stiu, plus idei si initierea concursului Iarnaa....
    www.breslo.ro/Product/Set-Pirite-Dementiale---REZERVAT-PREMIU-SPECIAL-CONCURS-IARNA---PT-GHEORGHITZA_555433
    Va rog frumos, spuneti-mi ca-i va placea, ca nu e prin perimetru!!!

16.02.2012, 12:53:14
  • carla69
    carla69

Ce sa spun e...demential asa cum ai scris!

16.02.2012, 12:56:17