Forum: Orice altceva La o cafea (4)

• aigile
    aigile

Da' nu e deloc funny? Nu l-ati ascultat pe Banciu cum il imita pe 'Tornero' - de-acolo m-a luat! Si puiu' s-a trezit razand in somn!...

08.05.2012, 00:17:56
  • soso07
    soso07

Gata, ca si io-s legata la cablu si calculatorul e in camera copilei care vrea sa doarma.
    Noapte buna va spun si ne mai radem si maine :)

08.05.2012, 00:18:42
  • aigile
    aigile

Taci, tu! asa 'trebuie'?!?...OOOOPS, am depasit cu 11 ani termenu'! - ce ma fac?...

08.05.2012, 00:20:33
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

Esti pierduta, nu mai ai ce face!
    Ma hilizesc si eu singura aici! Acum cativa ani, plec dis-de-dimineata si las un bilet barbatului care avea o zi libera: "du puiul la mama"!
    Nu erau mobile, nu vorbesc toata ziua cu el, seara trec pe la ai mei si o gasesc pe mama halucinata, gatind de zor. "Deci, n-am inteles exact ce ai vrut sa-ti fac, si m-am luat dupa etichetele de pe carne - ti-am facut o ciorba si TREI feluri doi!!"
    Cred ca este clar - "puiul" era copilul, desteptu' a golit congelatorul, ca nu s-a prins care-i puiul si care-i porcul, iar mama s-a executat si a facut din toata carnea mancare pentru un batalion.

08.05.2012, 00:29:12
  • aigile
    aigile

antologic!!!

08.05.2012, 00:32:44
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Iata primele rezultate statistice ale concursului ANOTIMPURI,
    etapa PRIMAVARA, initiat de pe acest topic,
    GENERAL MANAGER: Gabitza-blanitza:

Concursul a durat 42 de zile (26.03-07.05)

Sectiunea Bijuterii: (moderator: for HOPE) 703 mesje
    Sectiunea Arta Plastica si Decoratiuni: (Moderator: aigile) 469 mesaje
    Sectiunea Moda si Vestimentatie: (Moderator: soso07)501 mesaje

Total mesaje pe concurs: : 1673,
    rezultand o medie de: 40 mesaje pe zi

In fata acestei situatii statistice, trebuie felicitata intai de toate blanitza si apoi, fetele care au moderat cele trei sectiuni ale acestui concurs:

forHOPE
    aigile
    soso07

Va multumim cu multa dragoste pentru eforturile voastre de a va dedica acestui concurs (sa nu uitam, ca toate aveau si viata lor privata care nu intotdeauna le-a suras)

08.05.2012, 00:32:53
  • aigile
    aigile

Iar eu am mai calcat si prin strachinile vecinelor... Full-time job, ce mai! imi iau astia pensia, cand afla ca m-am 'viganit'!

08.05.2012, 00:38:57
  • aigile
    aigile

OK, tragem si-aici cortina...Noapte buna!

08.05.2012, 00:43:13
  • RonaBijoux
    RonaBijoux

Noapte buna!

08.05.2012, 00:46:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

aigile, aceasta statistica arata cu totul altceva:

Dintre membri Breslo care s-au scris in concurs,
    - 42% au fost interesati de BIJUTERII
    - 30% au fost interesati de Moda si Vestimentatie
    - 28% au fost interesati de Arta Plastica si Decoratiuni.

Este bine de stiut in viitor, cand se mai organizeaza concursuri de acest gen,
    care este ponderea concurentilor pentru fiecare sectiune.
    In orice concurs, trebuie cunoscut foarte bine acest aspect (care este majoritatea interesata de o anume sectiune, deoarece fata de aceasta majoritate, trebuiesc luate masuri organizatorice mai importante (tematica, premii, sponsori etc...)

08.05.2012, 01:06:25
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Poti fi un moderator excelent, te poti da peste cap, daca n-ai ce modera, degeaba.
    In cazul nostru, aproape jumatate dintre breslasi au afinitati spre confectionarea BIJUTERIILOR.

Cand se mai aleg tematici de concurs, este bine de stiut cui i se va adresa acea tematica. Din pacate, dupa parerea mea personala, unele piese prezentate la sectiunea BIJUTERII ar fi trebuit sa fie inscrise la Moda si Vestimentatie (ca accesorii vestimentare) iar altele la Arta plastica si Decoratiuni. Din aceasta cauza, atunci cand se impun conditiile de inscriere a unei lucrari, acestea, trebuiesc sa fie explicate si prezentate clar, pentru a nu da nastere la interpretari.

08.05.2012, 01:14:15
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Nu avem cum sa nu multumim ECHIPEI BRESLO care a fost alaturi de noi, ne-a sustinut si mai ales va asigura CAMPANIA PUBLICITARA SI DE RECLAMA
    pentru PREMIANTII nostri.
    La randu-ne, cred ca si noi trebuie sa ducem mai departe, in exterior,
    renumele acestei platforme virtuale, fara de care, nici nu ne-am fi cunoscut.

MULTUMIM B R E S L O

08.05.2012, 01:20:25
  • blanitza
    blanitza

Dragii si dragele mele, astazi avem relache pana diseara la ora 8, cand va tratam cu 3 topicuri de votare, corespunzatoare celor 3 sectiuni.
    Da' pana atunci, ca mor de curiozitate - cate lucrari avem inscrise la toate cele 3 sectiuni?
    Gheorghitza scump, foarte buna remarca referitoare la confuzia ce poate aparea vis-a-vis de o creatie, pentru a fi incadrata corespunzator.
    Vreau sa va spun ca avem un juriu de INALTA TINUTA, iar diseara sper din toata inima sa gazduiesc o sedinta de lucru, la care vor participa 4 dintre jurati, va fi super, super-interesant, si de-abia astept!!!

08.05.2012, 08:18:32
  • aigile
    aigile

Gheorghita, ma refeream -in gluma- la faptul ca am mai trecut si granita, si stii bine cand... nu la 'pondere'... Care, oricum, e data de 'ponderea' din alcatuirea BRESLO, ca nu degeba se zice 'cum e sacul, si peticul' - no offense, nu e deloc in sensul peiorativ!Imensa majoritate a furniturilor e de bijuterii, ca si majoritatea produselor, nu?Conceperea si realizarea unei bijuterii e muuult mai simpla decat orice alta categorie, de unde a si rezultat necesitatea abordarii lor in sectiuni separate!
    Totusi, mi se pare ca nu ar trebui sa devenim prea 'scortosi', sa ramanem la nivelul de 'amatori' in ale concursului- iarasi, fara conotatii negative sau diminishing - altfel, nu cred ca va mai fi o asa larga participare. Si, cum toata lumea marturiseste ca in 'lupta' se ascute talentul, munca invatarea, am avea de pierdut - zic eu... Plus ca ar fi o line secundara de concurs 'oficios', dupa BRESLO...
    Stiu ca s-a mai discutat despre impartirea pe nivele de... 'calificare', ca nu prea stiu cum sa le zic... gen 'incepatori', 'avansati', & so on. Nici asta nu cred ca ar fi benefica - nici nu vreau sa-mi amintesc 'discutii' recente si categorisiri...
    Am eu, asa, un feeling, ca uneori 'mai binele' e dusmanul 'binelui'... Dar poate gresesc...

08.05.2012, 09:18:33
  • carla69
    carla69

Buna dimineata!Vai cat a mai sunat saraca alarma dimineata asta!
    Ce incepatori,avansati?Eu am inceput cam de un an,poate mai putin,unde ma incadrez?

08.05.2012, 09:29:23
  • aigile
    aigile

Cum spuneam, ORIUNDE in concursurile 'noastre'! - dupa parerea mea! Si,... cat mai aproape de premii!

08.05.2012, 09:36:30
  • carla69
    carla69

Sunt emotionata.Azi vine electricianul si incepem instalarea curentului la casa,doar in pereti deocamdata,ce e necesar ca sa putem tencui!!!Yupiiiii!Poate cu putin noroc facem iarna in casa noua!Eu m-as muta in orice conditii numai sa am spatiu de lucru si sa nu mai ascult manele in cartier!

08.05.2012, 10:35:47
  • aigile
    aigile

Succes!Fii cu ochii pe ei!(stii tu, daca vrei sa iasa cum ti-ai dorit TU!)
    Si eu plec, si-am sa lipsesc pana mai tarziu - motiv pentru care m-am cam... fastacit la liste... O zi buna!

08.05.2012, 11:13:11
  • gemsgems
    gemsgems

Am ajuns si eu in sfarsit la zi! :))

Gheorghitza, multumesc pentru tot ce ai scris despre talismane si amulete. STIU ca o sa imi fie de folos intr-o zi. :D

La mine se izoleaza blocul si de cateva zile sunt in dreptul camerei mele. :| De cand ne-am mutat aici (din septembrie) cred ca n-am avut doua zile la rand fara sa aud o bormasina la vreun vecin. :)) Dar astazi e prea de tot. Astept sa pot iesi din casa si dusa sunt. :)) Numai sa nu ploua. :D

08.05.2012, 11:13:51
  • nicolebijou
    nicolebijou

Carla, daca te gandesti sa pui si alarma, trage firele tot acum sa poti sa-ti pui senzori normali nu fara fir. Diferenta de pret este foarte mare ( cam 5-10lei fata de 50-100lei) Eu cand mi-am facut casa nu m-am mai gandit si la alarma si in iarna, dupa ce m-au calcat hotii, nu am stiut cam sa-mi pun mai repede alarma si evident aproape toti senzorii au fost fara fir si toata distractia m-a costat 4000 de lei in loc de 1500.

08.05.2012, 11:29:00
  • soso07
    soso07

La sectiunea de Moda si Vestimentatie avem un numar de 34 de lucrari inscrise si 25 participanti.
    Voi verifica atent, sa nu fi omis ceva. O lucrare nu apare in magazinul respectiv (de fapt nu mai sunt produse in acel magazin). Acea lucrare nu am mai pus-o la socoteala. Voi trimite un mesaj si daca pana diseara nu mi se raspunde, asta e ...

08.05.2012, 12:06:54
  • Kalimera
    Kalimera

am si eu o intrebare, usor tampa.. dar sunt prea multe topicuri si muuulte mesaje si nu am rabdare si nici timp sa caut acum... asadar, daca am participat la un concurs (respectiv primavara-bijuterii) pot vota in cadrul acelei sectiuni?

08.05.2012, 12:39:53
  • gemsgems
    gemsgems

Din ce stiu eu, da, dar numai sa nu te votezi pe tine. :>

08.05.2012, 13:24:10
  • Kalimera
    Kalimera

asta banuiam, gemsgems :))) oricum, nu am destule voturi la indemana cat sa votez tot ce-mi place:) imi va fi tare greu sa aleg :)

08.05.2012, 13:50:13
  • Kalimera
    Kalimera

si multumesc pentru raspuns. :) nah, imi uitasem manierele :)

08.05.2012, 13:51:19
  • carla69
    carla69

Nu am bani dact sa pun in pereti tuburile,panoul,duzele,ca sa putem tencui.Apoi daca cei de la geamuri ni le dau in rate,punem si geamurile

08.05.2012, 15:49:18
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

aigile a mai calcat si prin strachinile vecinelor :)) imi place exprimarea, e tare nostima:)

am cam lipsit de pe aici, am doua plante de apartament bolnave, si a trebuit sa intru pe alte forumuri sa ma documentez despre ce or fi avand si ce sa le fac, iar acum ca stiu remedii, sa umblu prin magazine sa le caut, si cat urasc eu cumparaturile care nu sunt online ....

08.05.2012, 16:02:49
  • gemsgems
    gemsgems

eu m-as plimba toata ziua prin magazine daca as avea bani, fie si prin aprozare. Sau, mai bine zis, mai ales prin aprozare? :))

Si ce as vrea sa am un magazin fizic aici de unde sa iau pietre. :( Stii ceva de genul, Camelia?

M-am blocat pe ideea ca imi trebuie un cabochon de agat verde (dar nu verde omogen, ci verde asa mai... agat-ish :P) oval, de macar 3 cm lungime. Si nu gaseeeeesc unul sa-mi placa. :P Am gasit la personality supplier aici pe Breslo, dar ei pot livra abia dupa jumatatea lunii. :D

08.05.2012, 16:27:39
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

Chiar de pietre semipretioase in Sibiu nu stiu... si cabochoane nu am nici eu, decat margele... Ar fi magazinele de margelit/hobby dar de fiecare data cand am cautat ceva mai special, nu am gasit decat pe internet.

08.05.2012, 16:42:13
  • gemsgems
    gemsgems

Ma gandeam ca poate e ceva gen Muzeul de Geologie. :P

Mi se intampla prea des sa nu gasesc ce vreau. :P Pe site-urile din afara e mai usor, dar ma seaca transportul, la doua cabochoane si doua tortite cat cumpar eu pt mine. Ma gandesc sa deschid eu un magazin cu argint si pietre. Atunci as putea cumpara muuuuuuulte. :))

08.05.2012, 17:09:08
  • cattie
    cattie

Buna seara :)

08.05.2012, 19:07:30
  • nicolebijou
    nicolebijou

Buna. Se pare ca numai noi suntem pe aici acum. E cam liniste...

08.05.2012, 20:19:41
  • cattie
    cattie

Foooooarte multa liniste...Aveam de gand sa lucrez ceva pentru Vara,dar cum la Primavara m-am apucat din iarna si s-a imbolnavit bunica...

08.05.2012, 20:25:06
  • nicolebijou
    nicolebijou

Te pregatesti din timp, frumos din partea ta. Eu de o saptamana nu m-am mai atins de nimic si mi-e atat de dor sa mesteresc... O firma, doi baieti, un sot un caine, un motan si-o gradina mare imi mananca tot timpul.

08.05.2012, 20:38:24
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

un sot care este ca un caine sau un sot si un caine?

08.05.2012, 20:49:28
  • soso07
    soso07

:)))

08.05.2012, 20:52:25
  • carla69
    carla69

Da,lipsa virgulei poate naste confuzii

08.05.2012, 20:55:26
  • soso07
    soso07

Hei, nu te duci sa votezi ? Ai uitat de cutia pentru margele ?

08.05.2012, 20:56:50
  • nicolebijou
    nicolebijou

Stau in masina, intr-o parcare, astept sotul( nu cainele) si scriu pe intuneric asa incat nu cred ca-mi ies toate chiar bine. Scuze

08.05.2012, 21:01:01
  • aigile
    aigile

Heeeei, salut! Am venit! Am catva timp de tras sufletul, ca au fost cateva zile... nebune!Despre ce vorbim?

08.05.2012, 21:02:36
  • nicolebijou
    nicolebijou

Cateodata e mai fain cainele ca nu bodogane cand il certi. Altfel e mai fain sotul tinand cont ca-l astept de-o ora. Noroc cu tehnologia asta ca nu ma plictisesc prea tare.

08.05.2012, 21:02:58
  • soso07
    soso07

E super. Eu a trebuit sa ajung acasa tot intr-un suflet, mi-am aruncat sacosele cat colo si m-am pus la calculator ca aveam o datorie (sa deschid topicul de vot).

08.05.2012, 21:14:03
  • aigile
    aigile

Soso, mi-ai dat niste emotii!... Eu am primit mesaj 'nici mai devreme, nici mai tarziu', si mi-am verificat TOATE ceasurile din casa, si am cateva zeci!... Si voi nu mai apareati!...

08.05.2012, 21:52:01
  • carla69
    carla69

Am stat la ales,n-am vrut sa votez aiurea numai pentru cutiuta,si pana m-am hotarat(pentru vreo 6 produse),deja aparusera primele votante.Gata,am pierdut cutiuta

08.05.2012, 22:09:44
  • soso07
    soso07

Am iesit cu copiii si m-au tot carat prin diverse locuri. Eu credeam ca e mai devreme ceasul, dar m-am inselat :) E, n-a fost sfertul academic, a fost jumatatea de ora mai putin academica :))

08.05.2012, 22:10:26
  • soso07
    soso07

Nu-i nimic. Noi sa fim sanatoase !!!

08.05.2012, 22:11:24
  • aigile
    aigile

Eu am scris ca se voteaza din 09.05, ora 00:00, dar deja se voteaza!...

08.05.2012, 22:12:13
  • soso07
    soso07

Am observat, dar si Gabitza scrisese la inceputul concursului ca votarea va incepe pe 8.05 (cat a mai ramas din aceasta zi :)

08.05.2012, 22:14:29
  • aigile
    aigile

Pai, in regulamentul initial scria ca se voteaza pe 9 si 10 mai!... nu maiinteleg nimic... Da' nu conteaza!

08.05.2012, 22:34:02
  • aigile
    aigile

Cred ca trebuie sa-mi schimb EU dioptriile - ceea ce n-ar fi de mirare... Am 15 pagini de net pe care 'lucrez' (aproape) simultan... Multitasking, da!, dar mi-a ajuns!...

08.05.2012, 22:37:24