Forum: Orice altceva La o cafea(5)
GheorghitzaDaca persoana face dovada unei RIGIDITATI AFECTIVE, se recomanda:
02.08.2012, 20:21:51
- Quartz ROZ
- KUNZIT
- RHODONIT
GheorghitzaDaca persoana face dovada unei RIGIDITATI EMOTIONALE, se recomanda:
02.08.2012, 20:23:08
- CHRYSOPRAZ
- MALACHIT
- AVENTURIN
GheorghitzaDaca persoana se prezinta ca un om RIGID IN GENERAL, se recomanda:
02.08.2012, 20:25:02
- LEMN SILICIFIAT
- CORAL
- TURMALINA NEAGRA
GheorghitzaTrebuie sa privesti omul in "intregul" lui si sa depistezi care au fost cauzele primare
02.08.2012, 20:28:05
ale afectiunii. Va trebui sa afli daca a fost o persoana care a studiat foarte mult iar mentalul a avut de suferit fiind suprasolicitat (sunt studenti care "prind mai greu" iar ei trebuie sa tina pasul cu ceilalti, citind si studiind mult mai mult...) In acest caz, RIGIDITATEA MENTALA a fost cauza...
GheorghitzaDaca persoana respectiva a avut socuri afective (decese, mari necazuri in viata etc...) atunci, vorbim despre o persoana cu RIGIDITATE AFECTIVA
02.08.2012, 20:29:16
GheorghitzaDaca o persoana a a avut deziluzii in dragoste sau a fost inselata in dragoste,
02.08.2012, 20:31:24
daca starea ei generala este EMOTIVA. atunci discutam despre o RIGIDITATE EMOTIONALA
GheorghitzaLanga toate acestea, sa nu uitam ca FLUORITUL le potenteaza puterea tamaduitoare. Deoarece acum discutam despre o afectiune FIZICA si numai de o afectiune energetica, va trebui sa asociem acestor cristale si niste remedii naturiste
02.08.2012, 20:33:30
ametist.shopMultumesc frumos .
02.08.2012, 20:51:02
Descrierea e foarte compexa ,invat mult de la TINE .
GheorghitzaIata cateva unguente locale care vor ajuta la imbunatatirea sistemului osteo-articular (produse naturiste):
02.08.2012, 20:55:05
- Ghiara dracului
- Untul pamantului
- Artrostop (care contine si Camfor, Boswellia, Eucalipt, Jenupar)
- Extract din venin de albine (viespi)
La orice farmacie naturista, gasesti aceste unguente...
Gheorghitzasi eu de la tine, asa ca suntem chit!
02.08.2012, 20:56:07
ametist.shopNu cred , eu mai am mult de invatat de la tine .
02.08.2012, 20:59:19
Asa ca raman dator.
GheorghitzaCe tot vorbesti acolo?
02.08.2012, 21:55:54
GheorghitzaNu tu mi-ai trimis "SECRETUL" ????
02.08.2012, 21:56:47
Nu tu incercai sa ne spui care este SECRETUL de a trai echilibrat ASA CUM VREM NOI?
ametist.shopAsa este , incerc sa vin si eu cu unele idei .
02.08.2012, 22:02:27
Cunostintele tale insa sunt mult mai utile .
Cand e vorba de pietre ,am multe carti ,
dar de multe ori merg pe intuitie ,neavand cunostinte.
cattieAdaug si eu la unguentele mentionate de domnul Gheorghitza,inca unul.
02.08.2012, 22:17:28
Puterea Ursului.Ustura ca naiba si ai senzatia ca iti ia pielea foc(are efect de incalzire a zonei) si este recomandat a se folosi impreuna cu Gheara Dracului :)
ametist.shopcattie ,
02.08.2012, 22:21:14
Acele unguente se gasesc la farmacie , sau sunt plante ?
Gheorghitzaametist,
02.08.2012, 22:35:38
Si Gheara Dracului si Laba Ursului (Puterea Ursului) sunt unguente NASTURISTE
Gheorghitzacattie,
02.08.2012, 22:36:42
daca mai imi spui "domn" ma superi. De cand faci tu asa ceva?
Gheorghitzastiam ca suntem prieteni...
02.08.2012, 22:37:01
raresuculDomnule Gheorghitza,de cate ori intru ma gandesc ca sunteti "sarea si piperul "acestui forum...de data asta si scriu....
03.08.2012, 00:28:59
Gheorghitzararescul,
03.08.2012, 00:39:20
dupa cattie, vi tu sa-mi spui "domnule". Ce v-a apucat fetelor?
Daca mai imi spune careva asa, nu mai scriu deloc.
Suntem intr-o comunitate frateasca si varsta nu ne poate separa.
Toti invatam unii de la altii, fara sa tinem cont de varsta.
Mai bine ai veni alaturi de noi, deoarece fiecare dintre noi are cate-ceva de spus.
Asa ca eu iti spun
BINEA-I VENIT "La o Cafea"
Gheorghitzararescul,
03.08.2012, 00:43:23
esti o tipa de isprava ! Te felicit pentru bunatatea ta si pentru incercarea de a o ajuta pe Diana forHOPE. Ma ai si pe mine alaturi de tine. Poate impreuna mo vom putea ajuta mai mult.
raresuculmultam,am intrat sa-mi descretesc fruntea si sa termin o palarie,dupa o perioada de veselie continua,un preinfarct,un client neserios,doua colete retur,as putea continua,dar acum ma intreb :oare mai sunt mesteri care sa faca un razboi de tesut,unde oare as gasi?
03.08.2012, 00:52:28
cat despre postarile domnesti,ma voi corecta,apropo eu folosesc un unguent cu eucalipt,imi scapa denumirea,dar il consider un fel de leac minune,am raceala il folosesc,o durere,asisderea....
cat despre a ajuta ,as vrea sa pot mai mult,dar vine ea ziua sa am multi banuti,acuum de pilda sunt lefterica....hmmm,am ramas si fara bona la copil dupa trei ani,nu ca ii dadeam putin,dar probabil o fi zis ca dau coltul si sa puna bombonele pe coliva
raresuculps: sa nu care cumva sa te impinga pacatul sa nu mai scrii!
03.08.2012, 00:59:13
Gheorghitzararescul, ai probleme cardiace? Ai mai avut asemenea "intamplari"?
03.08.2012, 01:03:18
Nu te necaji in privinta clientilor neseriosi. Nu vor disparea niciodata. Si daca ar dispare, cred ca noi, tot fara "bani multi" am ramane. M-am tot gandit si eu la o vreme de care spui tu. Daca ai sti cu cata speranta am asteptat-o... N-a venit si nici nu cred ca va mai veni. Asa ca nu mai imi fac probleme.
Iti recomand sa porti Quartz ROZ sau Aventurin, Turmalina Roz si sa bei ceaiuri din Paducel.
Gheorghitzahi, hi, hi si nu mai iubi asa "intens"...
03.08.2012, 01:04:25
raresucultermin palaria linistita.....rad si dau din maini
03.08.2012, 01:16:49
quart roz am si-mi place,recunosc sunt anumite pietre ce ma atrag ,doar ca nu prea port
am un set facut de Carla si unul din lapiz lazuli,dar nu prea m-am simtit confortabil,probabil si pe fond de stres,le simt de parca ma strang de gat
cat despre ceai,stiu sa recomand altora,dar eu beau doar din fructe sau combinat,chiar de stiu propietatile curative ale multor plante
despre clientii neseriosi ...n-am nimic a spune,doar ca eu is cu diploma in domeniu,adica trimit un colet unei persoane fara feedback,mai face o comanda la cateva zile,dar eu zic:o fi avut probleme,sun si-mi zice ca nu a fost avizat,dar putea ridica cel de-al doilea colet,or nu,vine si acesta retur,azi ,cand bona-mi spune ca de maine s-a angajat....no,asta nu da dovada ca-s cu diploma?!
o noapte buna si o zi superba maine!
GheorghitzaSa ai parte de multa PACE si dragoste in jurul tau.
03.08.2012, 01:24:34
Mi-a facut placere sa vorbesc cu tine.
Noapte buna!
cattieBuna dimineata lume!
03.08.2012, 07:53:45
Gheorghitza,am inteles,fara domn :)
Ametist,singurele informatii pe care le am sunt despre Gheara dracului si le am de pe internet(am cautat acum cativa ani informatii despre ele),nu din cartile mele sau de la scolile cele inalte pe care le-am frecventat :)
Se pare ca este o planta care creste in terenuri nisipoase,la ceva altitudine(1000m parca),in Africa.
Dar pot sa iti spun din proprie experienta ca ambele unguente sunt foarte bune.Mama(nu mai stiu exact ce denumire au dat doctorii problemei ei),prietenul meu(deplasare de vertebra,)si bunica(reumatism grad 3) le-au folosit cu succes.
Mai poti folosi si plasturii reumatici cu mentol sau ardei iute
ametist.shopcattie,
03.08.2012, 11:31:36
Multumesc frumos de informatii .
De fapt postasita m-a rugat sa-i fac o bratara din pietre .
A amintit si de spondiloza .
Gheorghitza,
Nu trebuie sa fi suparat , unii asa arata admiratia fata de cunostintele tale -"domnule" , nu cred ca fac aluzie la varsta ta.
raresucul,
Daca ai ocazia sa mergi la o expozitie de cristale , o sa vezi ce cristale te atrag .
Organismul nostru e mult mai destept decat credem noi .
Eu in 2008 am luat primul pandantiv de AMETIST si de atuci daca am un ban in plus iau pietre .Am redus consumul de medicamente si ma tratez cu pietre .
Stiu ca suna banal , dar asta e adevarul .
gemsgemsAm si eu o intrebarica.
03.08.2012, 13:54:40
Piatra Soarelui care arata asa www.breslo.ro/Product/Piatra-Soarelui-Nugget-Fatetat-17x13x15-mm-2-buc_611192 este naturala?
raresuculmulta dreptate ai,Ametist!Am invatat in urma unei experiente neplacute ca cel mai bun doctor este propiul organism,daca ai o lipsa de minerale,parca ti-e pofta de ceva ,etc In general sunt adepta altor forme de tratament ,decat medicamentele,mama mea a fost bolnava 10 ani,complicatii,spitale,cert este ca tratam ceva,se deregla altceva,avea diabet, picioarele amputate si o gramada de organe afectate ....pana cand a facut blocaj renal si mi s-a spus ca in starea ei ,cat va mai trai,va depinde de sonda...ei bine nu a fost asa,am facut un amestec de plante pe care il dadeam cu sfintenie,combinate astfel incat sa nu fie nici toxice,dar sa-si faca efectul si a scapat si de sonda si de operatie.........vreau sa merg cu rares la muzeu sa vada si el diferite pietre si sa le vad si eu,am citit cu interes postarile voastre,doar ca nu le stiu pe toate
03.08.2012, 17:27:06
In alta ordine de idei,azi am cunoscut-o pe Iulia Chirila,o persoana calda si placuta,cu o frumusete aparte....Multumesc pentru frumosul buchet de nuferi!
Gheorghitzagemsgems,
03.08.2012, 19:37:55
Producatorii de margele, refolosesc "cazaturile" de la prelucrare, realizand fie margele tip nugget, fie chipsuri. Dupa realizarea acestora, tot mai raman "resturi sfaramate" rezultate din prelucrarile anterioare (parafrazand pe cineva) Aceste prafuri sau sfaramaturi, se baga intr-un concasor si se obtine un praf granular (ca nisipul. Acestui praf i se adauga o serie de minerale, rasini, lianti, coloranti (functie de ce tip de piatra este vorba) si se obtine o pasta. Aceasta pasta este introdusa in cuptoare, care au o anumita temperatura de coacere si se obtine materie prima pentru alte articole pentru bijuterii: margele, cabosoane etc... Acestora, li se spun uneori materiale "reconstruite"
Piatra soarelui care mi-ai prezentat-o este o realizare sintetica de exceptie dar nu este "Piatra Soarelui"
Intra la Cecil.Shop sau MargicaFermecata si vei putea vedea Piatra Soarelui naturala dar de calitate mult inferioara celei adevarate. Piatra Soarelui adevarata arata cu totul altfel.
Dar piesele reproduse, sunt de cea mai buna calitate din categoria respectiva.
chiar n-am mai vazut pe Breso asa piese frumoase (Goldstone)
Gheorghitzararescul vine de la "Rares"?
03.08.2012, 19:38:39
raresuculEste motorasul ce ma tine in priza si darul meu cel mai de pret,Rares este baietelul meu.....
03.08.2012, 20:09:30
Carmen
Multe cliente m-au intrebat de la ce vine numele magazinului?!
carmennbuna seara.am citi cu interes ce ai scris G pana acum...chiar vroiam sa intreb ce e aia piatra reconstruita...ma miram si eu de unde atatea semipretioase...sunt... insa si multe cum spui tu....eu am treaba sapt viitoare...8 caiete de la Eurocor, de facut temele si lucrarile...mi-am comandat fimo... sa vad ce fac... restul... improvizatii...
03.08.2012, 20:31:00
Gheorghitzacarmen, ceea ce am descris eu, este mai degraba altceva decat "reconstruit" De fapt, este vorba de o pasta solidificata si reprelucrata. Mult rodocrozit de pe Breslo este de fapt obtinut astfel. La fel si mult Turqoaz. Piatra reconstruita de fapt se obtine chiar asa cum ii este numele, adica, RECONSTRUITA. Bucatile mai maricele
03.08.2012, 20:39:15
dintr-un mineral, sunt ALIPITE artificial, prin fel de fel de metode, in asa fel. incat dupa RECONSTRUIRE pare ca piatra naturala. Amintesc aici TURQOZA, cel mai des gasita ca "reconstruita". Se deosebeste evident de Howlitul "facut" Turqoaza sau turqoaza facuta din "pasta"...
Eu, am tot incercat sa va swcriu anumite proprietati ale mineralelor, tocmai pentru a incepe incet, incet, sa le cunoasteti si sa nu va lasati pacaliti. Am constatat ca nici anumiti vanzatori nu vand intentionat asemenea produse. Si ei, la randul lor, sunt pacaliti de alti comercianti...
cattieBuna seara luuuuuuuuuuume!
03.08.2012, 20:41:30
Inca o saptamana si o sa va spun hasta la vista,baby(s)
Gheorghitzararescul,
03.08.2012, 20:41:48
is mai greru de cap: ce vrei sa spui cu "motorasul" care te tine in priza...
Ai montat cumva un stimulator cardiac???
cattieGheorghitza,vorbea despre baietelul ei,Rares :)
03.08.2012, 20:42:52
Gheorghitzacarmenn, am tot dar sa vad cand ajung la Posta....
03.08.2012, 20:43:18
Ce sa fac. Am si eu parte de o "lunga vara fierbinte" si la propriu si la figurat
Gheorghitzadeh, cuget mai greu...
03.08.2012, 20:43:48
cattieCu caldura asta,cred si eu....
03.08.2012, 20:47:48
carmennlasa posta....spune mai multe despre cum sa ne dam seama de falsuri....e greu oricum ....cred....
03.08.2012, 21:25:14
ametist.shopcarmenn,
03.08.2012, 22:09:21
Totul e la risc . Nu exista reteta .
La expozitii sunt vanzatori care fac asta pt. ca sunt pasionati de pietre .
De la asemenea persoane putem invata .
Eu am cumparat si "Comorile pamantului " - si mai compar cu pietrele pe care le cumpar .
Kalimerama intrebam daca pietrele de la comorile pamantului or fi chiar autentice... am luat un numar care avea o imensa piatra albastra. cred ca e lapis lazuli. cred, nu mai stiu exact...dar e atat de frumoasa si atat de albastra!! aproape ca nu-mi vine sa cred ca e naturala!:)
03.08.2012, 22:42:11
GheorghitzaKalimera, am intreaga colectie de la deAgostini. Sunt minerale autentice si provin din zonele geografice specificate in fiecare numar. Pe langa aceasta, fiecare mineral este prezentat minimal, cu cele mai importante caracteristici.
03.08.2012, 23:26:27
GheorghitzaIn ultimul numar (98) este prezentat Calcitul Galben.
03.08.2012, 23:27:55
GheorghitzaSi cu parere de rau va spun ca n-am vazut pe breslo lucrari realizate din Calcit (Verde, Galben, Albastru...) care este o piatra foarte frumoasa.
03.08.2012, 23:29:13
Kalimerama oftic ca nu mai gasesc numarul acela, sa stiu exact ce piatra e... mi-a cazut ochiul acum pe agatele albastre pe care le-am primit de la izvoruldeperle (tatiana) si mi se pare ca este acelasi albastru.. n-o fi lapis si o fi agata?...
04.08.2012, 01:19:56