Forum: Orice altceva La o Cafea (6)

• soso07
    soso07

BUna dimineata ! Azi a nins frumos :)

07.01.2013, 10:08:20
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Buna dimineata fetelor!
    Sa aveti o zi frumoasa!

07.01.2013, 11:00:33
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

soso,
    un batran a ajuns pe patul de moarte si isi chema pe singurul lui prieten sa-l mai vada odata. Stand ei de vorba vrute si nevrute, prietenul il intreba pe batran:
    - Cum se face ca din cate femei sau invartit pe langa tine si nici macar una nu s-a lipit de tine, sa nu ai asa o batranete singuratica?
    - Hmmm, toata viata am cautat femeia perfecta...
    - Si din cate au fost, ... n-ai gasit nici una???
    - Oooo, cum sa nu...
    - Si atunci?
    - Hmmm... si alea cautau barbatul perfect!!!!!

Asa ca soso, impleteste papusi; Nicole, tricoteaza pluovere si acceptati ideea ca nu exista sot sau sotie perfecta. Cum, INTREGA NOASTRA VIATA nu numai ca nu este perfecta dar este si o mare, mare ILUZIE.

Papusile sau pluoverele sunt mai reale ca insasi viata noastra deoarece papusile si pluoverele sunt reale (copii se joaca cu papusile iar pluoverele sunt purtate de toata lumea.) VIATA este insa o mare pacaleala...

07.01.2013, 19:03:58
  • soso07
    soso07

George, am crosetat o singura papusa.

08.01.2013, 10:12:49
  • nicolebijou
    nicolebijou

George, esti foarte melencolic la inceputul acesta de an. Viata poate fi frumoasa, daca tu vrei s-o percepi asa. Pana la urma conteaza ceea ce vrem sa ne amintim din ea - mierea sau fierea. Anul acesta am doua zeci de ani de la nunta si acum facem haz de necaz ca si asa zisa luna de miere am venit hotarati sa divortam. Ai dreptate, nimeni nu este perfect, dar uneori imperfectiunile acestea sunt cele care ne apropie.

08.01.2013, 12:11:39
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

hi,hi,hi numai contrariile se atrag...

08.01.2013, 14:48:59
  • carmenn
    carmenn

:(

08.01.2013, 15:16:37
  • gemsgems
    gemsgems

D-aia mi-o fi mie bine cu Mugur, ca suntem opusi in toate. :)) Zodiacul zice ca suntem cei mai incompatibili, scorpion cu sagetator. :P

08.01.2013, 15:38:31
  • ametist.shop
    ametist.shop

Asa sunt si eu cu sotul meu (Peşti si Gemeni ) .

08.01.2013, 16:29:18
  • nicolebijou
    nicolebijou

Nici berbec cu varsator nu-i combinatia ideala, dar se pare ca totusi merge.

08.01.2013, 16:43:27
  • ametist.shop
    ametist.shop

Merge daca vrem sa mearga , totul depinde de noi .

08.01.2013, 17:16:21
  • nicolebijou
    nicolebijou

Asa este, Ametist. Si George are dreptate, viata este o iluzie, dar este realitatea pe care vrem noi s-o vedem. Realitatea mea nu este intotdeauna la fel cu a ta, desi amandoua vedem vedem acelasi pahar cu apa.

08.01.2013, 17:32:57
  • soso07
    soso07

Din pacate nu ne invata nimeni cum e cu realitatea si cu iluzia. Daca avem noroc sa ne dam seama la timp ... e bine. Ce-as fi vrut sa fi avut mintea de acum cu zece ani in urma ...

08.01.2013, 21:13:31
  • raven
    raven

Soso...macar tu ai bucuria de a te fi trezit, ca sa spunem asa.....majoritatea oamenilor traiesc in iluzie toata viata lor. Fiecare clipa trebuie sarbatorita, nu-i asa?

08.01.2013, 22:38:18
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Pentru cele care cred ca solutia "compromisului" este solutia unei lungi casnicii sanatoase, le spun o poveste:
    Intr-o familie, sotii erau doua firi diametral opuse. De cate ori aparea vreo galceava intre ei, in ziua aceea tot vreluau subiectul impricinat, pana se facea seara si tot nu cadeau la un consens in ce priveste cine a fost cel care reluase subiectul in discutie. fiecare voia sa aibe ultimul cuvant. Intr-o zi, flacaul cel mare, satul de impusaturile dintre parinti, odata, ii intrerupde furios:
    - Usa de la intrare, de luni bune nu mai sta inchisa. Cum bate vantul o deschide si se tot tranteste. Eu, va propun o solutie: care dintre voi va mai relua vreodata o discutie despre o cearta avuta inainte, va fi de serviciu sa inchida usa de laintrare cand o deschide vantul. Eu, m-am saturat sa mai fiu usierul casei, in timp ce voi va certati.

08.01.2013, 23:50:11
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

A doua zi, seara era un mare meci. Baiatul era sus in camera lui si se uita la meci. Parintii lui, tocmai incepura sa-si reproseze una-alta despre o cearta de la pranz. Vantul deschise usa care se tot izbea in tocul ei.
    - Du-te si inchide usa, ca tu ai deschis subiectul! zise nevasta furioasa
    - Cred ca glumesti! Nu tu ai redeschis discutia? Din partea mea, atata s-o bata vantul, pana o sparge. Eu nu merg s-o inchid!

08.01.2013, 23:53:52
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Pe strada, se intampla sa treaca doi hoti.
    - Mah! Uita-te si tu: aia au uitat sa-si incuie usa la casa...
    - Da, Mah! Ne-a pus Dumnezeu mana in cap!
    Intrara in casa, se invartira de colo9 colo, gasisera si de mancare si de baut iar cand s-au hotarat sa cotrobaiasca prin casa, ii vazura pe soti stand incruntati in pat, fara sa scoata o vorba.
    Golira seratrele de bijuterii, le lua televizorul si cand sa plece, unul dintre ei, zise:
    - Mah! Daca tot e sa fie lata, tu nu vezi ce misto este tipa? Ce zici? O violam???
    Cand auzi aceste vorba, barbatul sari ca ars din pat si zise:
    - Gata! Este prea de tot! Ma duc eu sa inchid blestemata aia de usa!

08.01.2013, 23:58:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Vedeti ce bine functioneaza "compromisul"????

08.01.2013, 23:59:24
  • carmenn
    carmenn

neatza! ma simt o norocoasa...am tras lozul castigator...:)

09.01.2013, 08:23:30
  • soso07
    soso07

Nu ma plang in ce priveste "lozul castigator", dar mediul in care traim este o mare problema. Aici trebuie sa vina schimbarea. Si e tare greu cand lucrurile sunt amestecate - familie (parinti si copii) cu serviciu. As vrea sa am si eu curajul lui Emese sa incep altceva, dar cine stie, anul e abia la inceput :)

09.01.2013, 09:40:38
  • carmenn
    carmenn

ai dreptate...:(

09.01.2013, 09:45:07
  • ametist.shop
    ametist.shop

soso07,
    Ai un mare avantaj fata de mine , ai o meserie cautata si poti sa-ti desrasori activitatea si "singura " , nu ca un inginer mecanic .
    Daca am vrut sa nu mai depind de "sefi " a trebuit sa iau de la zero .
    Cand am deschis magazinul ( cu vopsele si faianta ) , nu am stiut nimic , dar invatat din mers .
    Asa a fost si cu pietrele si bijuteriile . Invat si merg mai departe.
    Trebuie sa fim mai flexibili si desigur sa invingem "frica" .
    Sa nu ne intereseze ce spun altii , sa facem ce ne place .

09.01.2013, 10:00:11
  • nicolebijou
    nicolebijou

George, cu ceva vreme in urma am invatat ca dupa o "discutie in contradictoriu" sa lasam sa treaca o noapte si apoi sa reluam subiectul. De cele mai multe ori nu ni s-a mai parut esential sa-l deschidem, sau oricum am avut o cu totul alta abordare.

Fetelor sa aveti o zi fruoasa!!!!

09.01.2013, 10:05:36
  • ametist.shop
    ametist.shop

E bine sa vedem partea frumosa a lucrurilor .

09.01.2013, 10:09:49
  • raven
    raven

O veche zicala spune asa: "nu e bine sa lasi soarele sa apuna peste cearta" - deci, orice problema este nerezolvata, trebuie lamurita, si nu lasata, sa creasca. :)

09.01.2013, 11:51:21
  • nicolebijou
    nicolebijou

Sa ne mai si amuzam un pic....

Tratament de retinut
    - Bunico, cum te tratezi d-ta cand esti bolnava?
    - Pai, la raceala cu un paharel de tuica, daca imi creste tensiunea cu un paharel de coniac de calitate superioara, cand imi scade tensiunea cu un pahar de vin rosu, lipsa poftei de mancare cu un un pahar de vin alb, iar pentru o digestie mai buna un pahar de bere.
    - Bine, bunico, si cand bei apa?
    - Draga mea, de o boala din asta inca n-am suferit...

09.01.2013, 12:39:44
  • nicolebijou
    nicolebijou

Pensie

Părţile corpului vor să iasă la pensie, de aceea fac şedinţă. Ochiul spune:
    -Eu am văzut deja atâtea lucruri urâte, aşa că aş vrea să mă retrag într-un loc mai întunecos!
    Urechea spune:
    -Eu am auzit deja atâtea lucruri urâte, aşa că aş vrea să mă retrag într-un loc mai liniştit!
    -Şi eu aş vrea să ies în pensie - se aude o voce din ultimul rând.
    Preşedintele prezidiului se enervează şi strigă:
    -Să se scoale cine a vorbit neîntrebat!!
    -Ei, dacă aş putea să mă mai scol, n-aş ieşi la pensie..

09.01.2013, 12:41:16
  • carmenn
    carmenn

:))

09.01.2013, 12:55:28
  • soso07
    soso07

Emese, ai dreptate cu meseria, dar e o perioada grea, de pauza ... Dar acest lucru a avut si parte buna - am avut timp de bricolat :)

09.01.2013, 18:24:03
  • soso07
    soso07

O glumita :

FIDELITATEA : o grozava mancarime cu totala interzicere de a te scarpina.
    PRIETENIA : un sentiment mult mai profund decat dragostea, dar nu atat de distractiv.

09.01.2013, 18:27:03
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

hi,hi, hi, soso...
    Si daca dai peste un prieten profund si in acelasi timp, iti provoaca o mancarime de iti vine sa te scarpini?????

09.01.2013, 19:19:07
  • soso07
    soso07

Ma descurc eu cumva :)

09.01.2013, 20:06:31
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

:))))))

09.01.2013, 20:55:04
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Am vrut sa iti raspund de tare multe ori Emese...
    De fiecare data imi era nespus de greu deoarece nu daseam "cuvinte potrivite"
    Fiind intersata de Selenit, m-am convins ca anumite probleme de-ale tale stau inca ascunse si ferite de cei mai iscoditoare minti.
    Deoarece nu imi permit sa discut concret despre acest subiect aici (in fond sunt probleme intime, discrete care nu pot fi scoase pe nicio taraba) am sa-ti descriu detaliat caracteristicile subtile ale Selenitului.
    (Asta, ca sa vezi ca nu te-am uitat...)

09.01.2013, 23:50:50
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

nu găseam...
    sorry...

09.01.2013, 23:51:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

In clasificarea generala a mineralelor, la poyitia 6 gasim SULFATII.
    Dintre acestia, mai importanti sunt doi: Celestin si Selenitul.
    Pe noi, ne intereseaza Selenitul.
    Din pacate, mai mult de jumatate din actiunile sale subtile, se refera la persoane care trag inca dupa ele trairi anterioare de care nu poate sa scape, trairi care le-au afectat viata, simtirile, chiar sufletul. (Ganditi-va la povestea Soacra cu trei nurori sau, cam ce viata poate duce un ginere sau o nora la... socri (nu generalizam si ne vom referi doar acei socri care au transformat fiul sau fiica in idoli, iar sotul sau sotia, nu prea ar fi "nasul" odraslei lor...)
    Din aceasta cauza voi evita aceste descrieri.
    SELENIT:
    - Ajuta fiinta sa se debaraseze de toate atasamentele din trecut (fie bune, fie rele)
    - Aduce armonie in cuplu (se recomanda ca sotii sa-si ofere cate un cristal de Selenit mai ales dupa cearta zdravana. selenitul ii va pazi pe viitor de asemenea neplaceri
    - Energizeaza, curata si elasticizeaza traseele energetice, ajutatnd la inlaturarea blocajelor energetice
    - Purifica si aliniaza centrii de forta
    - Regleaza sistemul endocrin, armonizand functiile Hipofizei, Epifizei, Tiroidei precum si a celorlalte glande endocrine. (la barbati, deosebit de benefic pentru testicole)
    - Ajuta la echilibrarea secretiilor hormonale
    - Benefic in afectiunile Prostatei si a UTERULUI (mai ales !!!!!)
    - Recomandat in starile de retentie a apei
    - Util in suferinte digestive, afectiuni gastro-intestinale
    - Recomandat in multe afectiuni psihice (inclusiv in somnambulism)
    - Faciliteaza calatoriile in trecut sau in viitor
    - Favorizeaza regenerarea tesuturilor
    - Previne imbatranirea (intarzaie procesul de imbatranire prin grabirea procesului de intinerire a celulelor si tesuturilor)
    - Amelioreaza unele afectiuni ale pielii (pielea sensibila la soare)
    - Regleaza circulatia limfatica si functiile splinei.
    - Faciliteaza vindecarea leziunilor eritematoase

Si asta nu este tot dar, ne limitam doar la atat si la faptul ca Eete un cristal puternic mai ales cand este folosit ca ghid spiritual si pentru a ne apropia mai mult de starea de Dumnezeire (ne ajuta sa fim tot mai aproape de Dumnezeu)

Emese, daca ai achizitionat Selenit, ce sa inteleg? Ca n-ai mai vrea sa stai niciodata la socri, ca ai vrea sa te intelegi foarte bine cu sotul tau, sau ca te bate gandul sa duci o viata religioasa????
    Sau poate toate trei??? Cine poate sti ce este in sufletul unui om...

10.01.2013, 00:28:36
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Celestitul sau Celestina... sorry

10.01.2013, 00:31:31
  • ametist.shop
    ametist.shop

Gheorghitza,

Multumesc frumos pt. informatii .
    Oricand pot sa-mi scrii si in privat , orice informatie e binevenita .

Selenirul am luat mai mult ca sa mai cumpar ceva de la vanzator , care a fost foarte amabil .Are forma de inima si este destul de mare .
    Am citit si eu despre selenit acum o saptamana , dar nu ma atrage in mod deosebit ( nu e albastru , ca de ex. safirul ).
    Inca e in folie cum am cumparat .

10.01.2013, 12:33:29
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Sotul tau are nevoie, fa-i lui o bratarica...

10.01.2013, 15:10:39
  • carmenn
    carmenn

:)

10.01.2013, 15:50:18
  • soso07
    soso07

Mai spunem si noi un banc ?

Ce diferenta este intre chiloteii frantuzesti si cei rusesti ? Primii intra in popou, iar ceilalti in cizme.

11.01.2013, 12:41:00
  • carmenn
    carmenn

da pai am zarit din nou chilotii aia ,,simpatici" :)

11.01.2013, 15:16:25
  • blanitza
    blanitza

Maaama, hai ca m-am distrat copios si m-ati convins definitiv ca intelegerea si armonia sunt legate indisolubil de starea pe care o ai la ceas de cearta - daca esti in zi buna, nu iei foc si ai idei sa relaxezi situatia, daca esti in zi proasta, indata te inflamezi si iese-un pui de cearta de numa'-numa'...
    Si discutia despre potrivirile sau nepotrivirile zodiacale mi-a placut grozav, si-n opinia mea, chiar daca sunt compatibile cele doua zodii, tot pot sa iasa scantei, habar n-am de ce. Poate-n final o avea rostul ei si cearta in cuplu, mai stii...:)

11.01.2013, 22:18:38
  • nicolebijou
    nicolebijou

E mai dulce impacarea...

12.01.2013, 08:57:26
  • ametist.shop
    ametist.shop

Si alunga plictiseala , monotonia .

O zi frumoasa !

12.01.2013, 09:34:55
  • nicolebijou
    nicolebijou

Sot si sotie la poarta Raiului. Sf. Petru le repartizeaza un bungalow pe o plaja insorita, langa o mare albastra, intr-o clima perfecta:
    - Aveti teren de golf si tenis, piscina si daca va e foame si n-aveti chef sa gatiti, puteti merge la oricare din barurile din apropiere. Totul e gratis!
    Sotul catre sotie: - Ai vazut ?. Daca nu erai tu cu taratele tale, cu antioxidantii si fulgii de ovaz si fibrele vegetale. puteam ajunge aici inca de acum 10 ani!!!

12.01.2013, 11:01:25
  • soso07
    soso07

De ce n-o fi asa si pe pamant? Am fi scutiti de multe neplaceri si ar fi o armonie deplina :)

12.01.2013, 11:23:39
  • ametist.shop
    ametist.shop

soso07,

Pana nu te imbolnavesti , nu apreciezi sanatatea .

Poroblema nu e cearta , raul , boala ,
    ci faptul ca nu invatam din ele .
    Nimic nu se intimlpa fara rost .

12.01.2013, 12:26:42
  • nicolebijou
    nicolebijou

Sa inveti din greseli vine probabil o data cu varsta, sau deloc. Este mult mai usor sa te plangi sau sa te certi decat sa te educi sa vezi mai mult partea plina a paharului.

12.01.2013, 15:19:35
  • carmenn
    carmenn

buna fetelo! ce mai stiti de rona...nu am mai vazut-o pe aici...:(

12.01.2013, 15:40:58