Forum: Orice altceva La o Cafea (7)
soso07Constientizare si efort trebuie in multe ! Altfel nu facem nimic.
20.06.2013, 00:56:55
Bine, merge si putina inconstienta :)
soso07Noapte buna, George !
20.06.2013, 00:57:29
carmennv-am urmarit si eu ...am avut treaba si n-am mai putut intra....frumoase povestioare si sfaturi...iar despre pietre ce sa mai spun ...daca nici G nu stie sa ni le prezinte...atunci ...cine :)
20.06.2013, 03:34:39
ametist.shopBuna ziua !
20.06.2013, 09:52:12
"Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti" ...
Frumoase povesti , interesante prezentari pt. pietre .
O zi frumoasa !
soso07Buna !
20.06.2013, 11:09:35
Ca sa iubim aproapele ca pe noi, ar trebui sa fim inainte de toate impacati cu noi insine. Ca sa nu-l iubim "defectuos".
E in natura umana sa lupti impotriva a ceea ce este dureros. Este in natura Creatiei sa duca cu sine durerea si sa o recreeze in ceva mai bun.
O zi frumoasa si din partea mea !!!
ametist.shopMai ales sa ne iubim .
20.06.2013, 11:26:57
Daca altii nu ne apreciaza avem impresia ca nu meritam sa fim iubiti , ca nu avem nici o valoare . De ce credeti ca este atata violenta ( sinucideri , ura , rautate ) ?
Multi au uitat sa iubeasa si in inima lor nu mai este iubire ( ci ura ) .
Daca am reusi sa iubim , sa apreciem ,sa facem , sa fim mai ingaduitori , sa ascultam pe altii (fara sa-i criticam ) ,sa zimbim si sa simtim , lumea ar fi mult mai frumoasa .
JewelswithloveNatura umana si capcanele din ea...
20.06.2013, 11:27:58
Povestea urmatoare este despre doi barbati grav bolnavi, imobilizati la pat, impartind aceeasi camera de spital. Unuia dintre ei i se permitea sa stea asezat in fiecare zi cate o ora pentru a facilita drenarea fluidului din plamani. Patul sau era pozitionat in dreptul singurei ferestre din camera. Celalalt barbat era imobilizat in pozitie culcata si ii era inaccesibila ipotetica priveliste pe care o oferea unica fereastra.
Cei doi nu aveau altceva de facut decat sa stea de vorba. Si vorbeau la nesfarsit: despre sotiile lor, despre carierele lor, despre serviciul militar … despre locurile in care isi petreceau vacantele. In fiacare dupa-amiaza, cel caruia i se permitea sa stea asezat,ii descria celuilalt ce vede afara.
Omul care nu putea privi pe fereastra, ajunsese sa traiasca pentru ora aceea din zi cand i se descria in amanuntime ce se intampla in afara spitalului. Perspectiva sa se largea si capata substanta datorita acestei descrieri. Fereastra,pare-se ca dadea spre un parc cu un minunat lac. O multime de rate salbatice si lebede isi gasisera camin in acel lac, iar copiii se jucau lansand la apa barci in miniatura. Indragostitii se plimbau imbratisati admirand florile in toate culorile curcubeului ce cresteau prin parc. Copaci seculari margineau aleile iar pe cer se profilau cladirile orasului ce se vedea in departare.
Omul de la fereastra povestea cu voce domoala si cu detalii minutios alese tot ce parcul dezvaluia. Celalalt se lasa purtat de povestire, inchizand ochii si imaginandu-si toate scenele. Intr-o dupa-amiaza calduta, omul de la fereastra povesti despre parada care tocmai trecea prin parc. Desi bolnavul imobilizat nu putea auzi muzica, reusea sa-si imaginaze clovnii, carele alegorice, caii impodobiti si masinile decorate de sarbatoare.
Zilele treceau iar omul care nu putea privi pe fereastra incepu sa fie invidios pe sansa celuilalt. Aprecia efortul celui de la fereastra de a-i descrie in detaliu ce se intampla afara, dar si-ar fi dorit sa fie el cel care putea admira privelistea. Incepu sa-si antipatizeze colegul de camera si,in cele din urma, ajunsese sa-si doreasca sa fie el asezat in locul aceluia.
Intr-o dimineata, infirmiera ce ii avea in grija constata ca bolnavul de la fereastra murise linistit in somn. Cu tristete,chema asistentii sa ia trupul neinsufletit.
Curand dupa aceea, bolnavul care tanjise dupa patul de langa geam intreba daca nu poate fi mutat in locul pe care si-l dorise atat de mult. Infirmiera il transfera imediat si se asigura ca sta confortabil, apoi il lasa singur. Incet si cu mare greutate bolnavul nostru reusi sa se propteasca in cot si sa incerce sa arunce o privire afara. In sfarsit se putea bucura de privelistea de afara! Se cazni sa se intoarca si … privi pe fereastra...
In locul parcului nu era decat un zid gol!!
Suna infirmiera … iar cand aceasta veni,o intreba:
- Cum se face ca omul acela, colegul meu de camera, vedea un parc cu un lac si imi descria totul atat de fidel? Cum putea sa-mi spuna despre frumusete si dragoste cand, de fapt, el nu putea vedea dacat un zid vechi de caramida?
Sora ii raspunse surprinsa:
- Vai! … Nu stiai ca bietul tau coleg de camera era orb? Nu putea vedea nici macar zidul, daramite altceva. Apoi adauga, trista:
-Poate voia sa te incurajeze!
MORALA
Daca traiesti fiind preocupat obsesiv de ceea ce au altii si tu nu ai, atunci cu siguranta vei rata bucuria de a primi ceea ce altii incearca sa-ti daruiasca!
soso07Tulburator ...
20.06.2013, 13:47:39
soso07Astazi am trimis si ultimele pachete. Pot declara concursul Primavara incheiat :)
20.06.2013, 14:26:21
JewelswithloveDRAGOSTEA ADEVARATA
20.06.2013, 14:31:18
Un renumit profesor se afla în faţa unui grup de tineri, care erau contra casatoriei.
Tinerii argumentau că romantismul constituie adevăratul susţinator al unei perechi şi că este de preferat să termini cu relaţia atunci când se stinge, în loc să intri în monotonia unei căsnicii.
Profesorul le-a spus că respectă opinia lor, dar le-a relatat următoarele:
“Părinţii mei au trăit 55 de ani căsătoriţi şi,într-o dimineaţa,mama mea cobora scările, să-i prepare tatei micul dejun. Făcu un infarct şi căzu.
Tatăl meu a ridicat-o cum a putut şi în grabă a urcat-o in camionetă.
Cu toată viteza, depăşind, nerespectând regulile, ajunse la spital, dar,din nenorocire,când ajunsa la spital,mama era moarta.
In timpul înmormântării,tatăl meu nu vorbi şi avu o privire pierdută. Aproape nu plânse. În noaptea aceea noi copiii am stat alături de el.
Într-o atmosferă de durere şi nostalgie, ne-am reamintit frumoase anecdote.
Dar el îi ceru fratelui meu, teologul, să-i spună unde ar fi mama în acest moment.
Fratele meu începu să-i spună despre viaţa de după moarte; presupuse cum şi unde ar fi ea.
Tatăl meu asculta cu mare atenţie şi deodată ceru:“Duceţi-mă la cimitir" ;
-”Tată”, am răspuns, “este 11 noaptea, nu putem merge la cimitir acum”.
El ridică vocea şi cu o privire de sticlă, zise:
“Nu discutaţi cu mine, vă rog, nu discutaţi cu un om, care tocmai şi-a pierdut-o pe cea ce i-a fost soţie timp de 55 de ani".
S-a produs un moment de linişte respectuoasă şi n-am mai discutat nimic. Am plecat la cimitir, am cerut voie paznicului şi cu o lanternă am ajuns la mormânt.
Tatăl meu atinse mormântul cu mâna lui, plânse şi ne spuse :
“Au fost 55 de ani buni...Ştiţi ? Nimeni nu poate vorbi de dragoste adevărată dacă nu are idee ce înseamnă să împarţi viaţa cu o astfel de femeie”.
Făcu o pauză şi i se lumină faţa; apoi continuă:
"Ea şi eu am fost împreună în acea criză când am schimbat serviciul,
... am făcut o echipă când am vândut casa şi ne-am mutat din oraş, am împărţit bucuria de a vedea copiii noştri terminând şcolile, am plâns unul alături de altul la pierderea fiinţelor dragi...ne-am rugat împreună în sala de aşteptare a unor spitale, ne-am sprijinit în durere...ne-am îmbrăţişat în fiecare Crăciun, şi ne-am iertat greşelile...
Acuma a plecat şi sunt mulţumit. Ştiţi de ce ? Pentru că a plecat înaintea mea. Nu a trebuit să trăiască agonia şi durerea de a mă înmormânta, de a rămâne singură după plecarea mea.
O iubesc atâta, că nu mi-ar fi plăcut să sufere ea această despărţire prin moarte..."
Când tata termina de vorbit, noi,copiii lor,aveam feţele pline de lacrimi. L-am îmbrăţişat şi el ne-a consolat :
“Totul e bine,acum putem merge acasă! ".
În noaptea aceea am înţeles ce înseamnă ADEVĂRATA DRAGOSTE.
Diferă mult de romantism. Nu are prea mult de-a face cu erotismul."
Când profesorul a terminat de vorbit, studenţii nu l-au putut combate. Acest fel de dragoste era ceva ce ei nu cunoşteau.
soso07"Cand dai, la inceput dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce esti."
20.06.2013, 14:37:33
Pr. Arsenie Boca
soso07Iubirea nu e o relație, e o stare de A FI... Nu ești într-o relație de iubire. EȘTI IUBIRE... (Osho)
20.06.2013, 15:00:05
carmennbuna fetelor! caldura ,,mare" la mare...va aduc si eu ceva...
20.06.2013, 15:37:08
Viata e la fel cum ai interpreta in public un solo de vioara, invatad stiinta instrumentului pe masura ce canti. – Samuel Butler
soso07Foarte buna comparatia, Carmen ! Invatam din mers, asta e clar.
20.06.2013, 16:32:10
soso07http://www.youtube.com/watch?v=xJR5t932quA
20.06.2013, 16:43:35
GheorghitzaBuna seara fetelor!
20.06.2013, 19:27:34
Jewe, meriţi o adâncă reverenţă...
nicolebijouBuna seara la toata lumea!
20.06.2013, 21:17:29
Soso, multumesc frumos pentru pachetel. Esti fenomenala in cate bucatele poti sa te imparti. Ai parte de toata admiratia mea.
Gheorghita, daca nu reactionam, nu inseamna ca nu te citim. Eu m-am apucat sa selectez din cafelele anterioare ce-ai scris despre fiecare piatra..
GheorghitzaNicolebijou, mi-ai dat o veste buna...
20.06.2013, 22:53:25
carmennasa este nicole...:)
20.06.2013, 23:11:37
soso07Emi - nicolebijou, ma bucur ca a ajuns cu bine pachetelul :) Acum trebuie sa-mi adun bucatelele si sa mai fac si eu cate ceva ... Mai am putin la un colier cu margelute maruntele, ca m-au imbolnavit fetele astea :)))
20.06.2013, 23:53:37
GheorghitzaExista un grup de trei cristale care, asociate, formeaza asa zisa
21.06.2013, 00:36:36
TRIADA SUPERIOARA A INIMII.
GheorghitzaAceste trei cristale, impreuna, realizeaza un ansamblu vibrational deosebit de benefic atat in plan fizic, cat si in plan emotional-afectiv.
21.06.2013, 00:39:54
In plus, atrage fiinta spre inaltele vibratii ale IUBIRII SI COMPASIUNII.
GheorghitzaVi le recomand cu mult drag, mai ales ca sunt deosebit de frumoase:
21.06.2013, 00:45:06
CUART ROZ
TURMALINA ROZ
KUNZIT
Incercati sa faceti un superb colier din aceste trei cristale si nu veti regreta.
Daca intregiti colierul si cu o pereche de cercei, atunci efectele benefice vor fi surprinzatoare.
Rolul integrator si amplificator vibrational al Kunzitului va mari efectele date de Cuartul Roz (armonizarea planului emotional) si cele date de Turmalina Roz (armonizarea planului fizic cu cel emotional-afectiv)
GheorghitzaSetul acesta de Bijuterii ar trebui sa poarte numele de EMESE
21.06.2013, 00:45:54
(stie ea de ce)
soso07Set de bijuterii "EMESE" - ce frumos !
21.06.2013, 01:01:22
soso07Eu ma retrag - multumita de cum am aranjat margelutele :) Dar acum urmeaza partea cea mai complicata, daca iese ... va fi ceva :))
21.06.2013, 01:07:13
Noapte buna !
ametist.shopBuna ziua !
21.06.2013, 11:16:51
Multumesc frumos pt. sugestie !
Eu cred ca as pune si cateva margelute de ametist .
soso07In aceasta, la ora 8.04, Soarele a intrat in zodia Racului, moment astronomic care marcheaza Sostitiul de Vara.
21.06.2013, 11:22:40
Va fi ziua cea mai lunga si noaptea cea mai scurta! La Solstitiu sarbatorim Soarele, (Sol=Soare), datatorul de viata.
Este un moment favorabil pentru a ne deschide inimile, pentru a primi toate binecuvantarile Universului.
soso07Tipologii umane in varianta “NUMAI DE BINE”
21.06.2013, 11:27:59
comments
Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – Tipologia A1 – Curgere si apa-
Dintre toate tipologiile, oamenii A1 sunt cei care au viziunea cea mai calda si mai frumoasa asupra iubirii. Pentru ei insisi, intregul lor destin se rezuma la “a iubi”, iar daca nu reusesc acest lucru se simt nefericiti, neimpliniti, traind cu sentimentul ca nu si-au atins menirea in viata. Se indragostesc de multe ori in viata, cu prea multa usurinta am putea spune, de fiecare data ca si cand ar fi prima si ultima oara, insa dezvolta relatii sentimentale de o natura neobisnuita, adesea furtunoase si intense. Au o natura prietenoasa si adora sa traiasca in mijlocul celorlalti, inconjurati de viata, de tumult, de agitatie si de complicatii. Sunt precum apa: dinamici, plini de viata, agili, se strecoara printre stanci si oameni si in ciuda obstacolelor reusesc cumva sa iasa la suprafata.
Chiar daca nu realizeaza, au capacitatea de a-i modela pe ceilalti, contribuind la evolutia lor interioara. Sunt insa si schimbatori si uneori, in ciuda unor calitati remarcabile, prea umili, modesti si sensibili la gesturile si cuvintele celor din jur.
Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – Tipologia A2 – Foc si visuri-
Oamenii A2 au visuri inalte, asteptari si cerinte de proportii cosmice de la ei insisi, iar viata lor intreaga se construieste in jurul implinirii ambitiilor si dorintelor lor secrete. S-au nascut sa se redescopere, sa se lase modelati si sa nu isi lase spiritul sa se stinga. Sunt perfectionisti innascuti si atunci cand vine vorba de ceea ce-si doresc rareori fac lucrurile pe jumatate.
Oameni A2 sunt ca focul: spontani, minunati, puternici, creativi, dominanti pana la cotropire, crezand intens in propria putere, impunand respect si admiratie, dar totodata si teama. Nu multi sunt cei care le stau neconditionat in preajma fara a nu se simti folositi, manipulati, influentati chiar si la un nivel inconstient. Cu greu incredinteaza unei persoane, fie ea si prieten, increderea lor. Pot fi numiti oricum, numai naivi nu. Isi cunosc interesele si stiu sa puna in balanta atat aspectele pozitive cat si pe cele negative ale unei chestiuni.
Iubirea si implinirea sentimentala ocupa un loc important in viata oamenilor A2, insa intotdeauna cautarea persoanei potrivite se aseamana prea mult cu cautarea perfectiunii. Iubirea le survine pe o cale mai anevoioasa si de multe ori constata cu tristete ca au iubit cu adevarat atunci cand relatia respectiva se afla la final. Este foarte posibil ca de-a lungul vietii sa dezvolte tendinta spre egoism, malitiozitate, insensibilitate si sa emita exigente prea mari de la partenerul de viata.
Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 – Tipologia C3 – Aer si libertate -
Oamenii C3 sunt nascuti sa fie liberi, sa-si exprime sentimentele, sa spuna deschis ceea ce gandesc, sa circule dupa bunul plac, sa calatoreasca, sa cunoasca, sa experimenteze dupa legile propriului arbitru, sa transmita mai departe cunostintele pe care le detin. De multe ori, idealurile lor de viata nu cunosc o reprezentare concreta si materiala, ci sunt simbolizate de alte persoane.
Oamenii C3 sunt totodata extrem de pasionali si impulsivi si pot deveni dependenti de cei pe care ii iubesc, avand tendinta de a-i sufoca, de a-i absorbi spiritual.
Chiar daca detin arta stapanirii si a controlarii emotiilor, uneori deciziile pe care le iau ii sperie pe cei din jur prin necunoscutul si controversele carora le dau nastere. Daca vrei sa te iubeasca, lasa-i liberi si nu le ingradi spiritul. Sunt facuti sa simta, sa vada, sa guste, sa se delecteze cu tot ce este mai frumos pe lumea aceasta, sa experimenteze senzatii si emotii supreme. Cu greu poti fi legati de un loc, insa daca isi gasesc aici rostul, dupa lungi peregrinari, se intorc de buna voie la ceea ce au lasat in urma.
Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – Tipologia D4 – Pamant si stabilitate –
Oamenii D4 sunt precum pamantul -consistenti, vitali, esentiali pentru existenta celorlalti, stabili, exercitand un magnetism aparte, toleranti pana la extreme, cu o minte ascutita si patrunzatoare. Sunt oameni practici, calmi, pacifisti, echilibrati, cu un simt al judecatii si al ratiunii foarte bine dezvoltat, stapanindu-si emotiile si exteriorizandu-le doar in fata acelor persoane pe care le considera a avea o afinitate cu ei. Cred in prietenie, in stabilitatea ei si o plaseaza adesea asupra tuturor celorlalte relatii interumane. Sunt insa adesea greoi, prea cerebrali, lipsiti de spontaneitate, luand deciziile cu mintea si mai putin cu sufletul.
Felul lor de a iubi este unul loial, stabilind relatii de lunga durata cu o persoana care le aduce liniste si armonie. Chiar daca vor iubi intens si se vor simti atrasi de o persoana cu o personalitate opusa lor, vor avea tendinta de a se retrage la primul semn de conflict sau neintelegere. Foarte probabil ca se vor sustrage dintr-o relatie prea pasionala sub pretextul ca nu este ceea ce isi doresc de la viata. Nu inteleg flacarile, trairea intensa si pun pe prim plan trairea echilibrata, armonioasa.
Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 – Tipologia E5 – Lemn si comunicare –
Oamenii E5 sunt neprefacuti, sinceri pana aproape de naivitate si cred cu adevarat in existenta unei laturi pozitive in fiecare din oameni. Vor fi foarte indragiti tocmai din cauza dragalaseniei si a naivitatii lor. Dar pentru ca asteapta mult de la ceilalti, poate prea mult, se vor lovi de mai multe dezamagiri de-a lungul periplului lor existential. Experienta este cea care ii poate invata sa fie mai critici, mai putin sensibili, mai putin modelati de dorintele celor din jur. Nu-si pierd insa puritatea sufleteasca si, cu oarecare efort, vor reusi sa-si pastreze neschimbata si bunatatea interioara.
Se tem de viata in sine pe care o percep prea scurta, prea fragila, prea neprevazuta pentru a realiza tot ceea ce isi doresc. O iubesc insa si incearca sa profite de fiecare clipa pe care o petrec. Cred in fatalitate si in coincidente, avand o inclinatie catre lucrurile mistice, spirituale. Uneori se percep pe ei insisi ca pe niste inadaptati. Anii copilariei sunt cei care vor influenta in mod decisiv dezvoltarea si evolutia personalitatii lor. De aceea pun pasiune in orice lucru marunt pe care il fac. Nu privesc oricum o floare, ci ca si cum ar vrea sa extraga printr-o simpla privire misterul existentei sale. Nu percep “oricum” nici iubirea. Nu o privesc ca pe o experienta, ci ca pe “acea” experienta. Chiar daca isi gasesc cu greu sufletul pereche, relatia cu persoana iubita va fi unica prin esenta sa.
ametist.shopTipologia A1 – Curgere si apa-
21.06.2013, 11:41:11
Mi se potriveste perfect . Interesant e si numerologia .
Pacat ca prea putin stiu despre aceasta stiinta .
Acum sunt sigura ca m-am nascut in data de 16 .
soso07Si mie A2 :)
21.06.2013, 11:45:50
ametist.shopA2 e si baiatul meu ,se potrivesc multe , la "iubire " nu prea stiu inca .
21.06.2013, 11:51:06
KalimeraCe interesant, soso... ma regasesc in C3:)) si narcis tot C3, si ne este ca o manusa prezentarea, iar amandoi copiii sunt A1 :)
21.06.2013, 11:53:44
ametist.shopSotiorul e C3 .
21.06.2013, 11:58:28
Frumoasa combinatie , dar e si periculoasa .
Fiecare dintre noi vrea altceva .
soso07Emese, cu "iubirea" nu stiu daca au nimerit-o, cel putin la mine. Si fata mea e A2 :) Iar Stefan C3 ... e inca mic, dar parca asa il vad cand va fi mare.
21.06.2013, 12:00:49
Odi, de asta se inteleg fetele noastre asa bine - apa A1 si foc A2 :)
soso07Sotul meu este E5. Se potriveste si la el, treaba cu copilaria ... iar faza referitoare la relatia cu persoana "iubita" va fi unica este datorita mie, pentru ca eu sunt "unica" :))) A recunoscut-o si el ... unde sa mai gaseasca alta (mai fraiera) ca mine ? :))))))
21.06.2013, 12:08:26
ametist.shopNimic nu e intimlator , daca o informatie ajunge la noi , inseamna ca suntem pregatiti sa-l intelegem , sa-l acceptam si sa-l aplicam .
21.06.2013, 12:11:51
GheorghitzaKalimerta, hop si eu, in C3...
21.06.2013, 12:13:08
Hi,hi,hi, ne-a dat de lucru Soso...
GheorghitzaBa, nu!
21.06.2013, 12:14:47
Acum vad mai bine ca sunt in D4
(si grupa de sange: AB; IV)
soso07Pana la urma, cred ca ai dreptate, Emese ... n-ar trebui sa am asteptari prea mari atata timp cat pot face au ceva in acest sens :)
21.06.2013, 12:33:43
George, primitor universal AB IV. Eu am o arie mai restransa - B3 :)
Kalimerada, soso, poate si din 'cauza' asta se inteleg fetele noastre asa bine:) se completeaza.. :)
21.06.2013, 12:39:49
carmennlemn si comunicare...adaug eu si legatura stransa cu pamantul...si ma regasesc in aceasta tipologie E5...:)
21.06.2013, 12:40:42
Kalimeragheorghitza - magneticul! :)
21.06.2013, 12:42:35
soso07Vezi cum se explica totul, Odi ... Eu sunt foarte selectiva :))
21.06.2013, 12:47:39
Kalimeravazui, soso, vazui :)
21.06.2013, 13:06:23
soso07Iar cei "alesi" stau de frica langa mine :))
21.06.2013, 13:19:37
carmennnu cred....
21.06.2013, 13:34:49
soso07E, am glumit si eu, eu stau de frica langa ei :)))
21.06.2013, 13:37:51
soso07Sa radem putin :)
21.06.2013, 13:44:11
Olanda
Ai doua iubite. Te poți însura cu amândouă. Ele se pot căsători intre ele.
Moldova
Ai doua iubite. Di la tini si audi gâlșiava aia în fiecari noapti, mai omule?
...
Rusia
Ai doua iubite. Stalinskaya si Moskovskaya.
Pakistan
Ai doua iubite. Cea mai vârstnica are 6 ani.
India
Ai doua iubite. Budha nu știe nimic.
Turcia
Ai doua iubite. Una iti face mancare, una iti spala rufele, una îți calcă hainele si una le supraveghează pe celelalte. Chiar vroiai sa te credem ca ai numai doua iubite?
China
Ai doua iubite. Din câteva miliarde de motive.
Bulgaria
Ai doua iubite. Pe una o cheamă Sofia. Când cealaltă te întreabă “unde ai fost?” și răspunzi “la Sofia !”, ești în deplina siguranță.
Germania
Ai doua iubite. Ambele blonde.
Mexic
Ai doua iubite. Vin hoții si fura jumătate. Iti mai da vecinul una. Împrumuți trei din barul de vis-a-vis. Vecinul isi ia partea înapoi. Cate ti-au mai rămas?
Anglia
Ai doua iubite. Absolut superbe…. E clar, iar ai baut prea mult!
SUA
Ai doua iubite. Una pe Facebook si una pe Myspace. Nu le-ai văzut niciodată.
Brazilia
Ai doua iubite. Rosaria Fiorella Andrea Luiza Esmeralda Carla Vitoria Alessandra del Campo si încă una.
Dubai
Ai doua iubite. Placate cu aur.
Cuba
Ai doua iubite. Smechere care ești tu, nu ești deloc Fidel...
Suedia
Ai doua iubite pentru ca la IKEA chiar găsești orice...
Spania
Ai doua iubite. Mai târziu descoperi ca ele sunt de fapt surori. Putin mai târziu afli ca tu esti chiar fratele lor mort la naștere. Mai ai un frate geamăn desmostenit de catre soacra portarului, care portar nu-si mai aduce aminte nimic din copilărie. Ay, mi amor!
Grecia
Ai doua iubite. Vecinul se cam da la una din ele. Dimineața te trezești cu un cal mare de lemn in fata casei. Mai bine fugi!!!
România
Ai doua iubite. Una iți tine socoteala, iar cealaltă îți cheltuie banii.
ametist.shopURMEAZA NOPTILE MAGICE 21-26 iunie
21.06.2013, 13:49:33
Se spune că in aceste zile se viseaza premonitoriu pe un an de zile. Cerurile sunt deschise, iar dorintele se implinesc mai usor. Atentie la ceea ce visati, la ce va doriti, la ce va rugat .