Forum: Orice altceva La o Cafea (7)
soso07La noi a dat soarele ... cel putin afara.
01.07.2013, 20:28:49
E bine ca a venit fata ta si este acum mai aproape de tine :)
carmennda....abia asteapta sa-i faca mama, papa bun...
01.07.2013, 22:07:27
soso07Odihna placuta si o noapte linistita !
01.07.2013, 23:55:15
http://www.youtube.com/watch?v=Ry4BzonlVlw
soso07O zi deosebita va doresc !
02.07.2013, 11:18:43
Astazi se implinesc 87 de ani de la nasterea marelui scriitor, jurnalist, editorialist si om politic roman - OCTAVIAN PALER.
Cateva citate :
„Cred că lumea a fost prea mare pentru mine. În schimb, o lume redusă la “doi” mi s-a părut ideală.“
„Dacă poți să iei pe cineva de mână, să-l îmbrățișezi sau doar să-l bați pe umăr, bucură-te, niciodată nu te vei simți singur.“
„Nu disprețui lucrurile mici. O lumânare poate face oricând ceea ce nu poate face soarele niciodată: să lumineze în întuneric.“
„A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi.“
„Sunt drumuri ce ne caută de mult și-ajung la noi când noi suntem plecați în căutarea lor pe alte drumuri.“
soso07Decalogul - Octavian Paler
02.07.2013, 16:43:45
1. Să aștepți oricât.
2. Să aștepți orice.
3. Să nu-ți amintești, în schimb, orice. Nu sunt bune decât amintirile care te ajută să trăieşti în prezent.
4. Să nu numeri zilele.
5. Să nu uiţi că orice aşteptare e provizorie, chiar dacă durează toată viaţa.
6. Repetă că nu exista pustiu. Există doar incapacitatea noastră de a umple golul în care trăim.
7. Nu pune în aceeaşi oală şi rugăciunea şi pe Dumnezeu. Rugăciunea este uneori o formă de a spera a celui ce nu îndrăzneşte să spere singur.
8. Dacă gândul ăsta te ajută, nu căuta să recunoşti că speri neavând altceva mai bun de făcut sau chiar pentru a te feri de urmările faptului că nu faci nimic.
9. Binecuvântează ocazia de a-ţi aparţine în întregime. Singurătatea e o târfă care nu te învinuieşte că eşti egoist.
10. Aminteşte-ţi că paradisul a fost, aproape sigur, o grotă.
GheorghitzaOctavian Paler...
02.07.2013, 21:01:28
Astazi ar fi implinit 87 de ani.
L-a ocrotit Dumnezeu sa nu apuce sa traiasca vremurile astea.
Ion Carstoiu:
-"Maestre, dar ce ati zice daca ati apuca sa traiti cu Basescu Presedinde si Boc Priministru...?
-Sper sa nu apuc sa traiesc asemenea vremuri."
GheorghitzaDar, le-am apucat noi, plus o "coabitare" nenorocita.
02.07.2013, 21:03:13
soso07Noapte buna si, daca nu ne fac altii "vremuri" mai bune, poate ni le facem singuri ...
03.07.2013, 00:29:39
soso07"Vreau o tara ca afara"
03.07.2013, 00:30:31
http://www.youtube.com/watch?v=xOqOx-o5vP8
soso07O zi linistita, cu un gand bun !
03.07.2013, 10:18:39
Prietenul meu
Cand eram elev in liceu, am vazut un copil din scoala mea, mergand acasa. Numele sau era Kyle. Parea ca si cum ar fi carat toate cartile cu el.
M-am gandit “De ce si-ar aduce un elev toate cartile, intr-o vineri?! Trebuie sa fie un tocilar. ”Aveam un weekend bine planificat dinainte (petreceri si un joc de fotbal cu prietenii), asadar mi-am incordat muschii si am mers mai departe.
Cum mergeam, am vazut cativa copii mergand pe langa el. Ei au fugit prin el, lovindu-l in asa fel incat toate cartile sale i-au zburat din brate. Ochelarii sai i-au zburat aproape in impact si i-am vazut in iarba, cam la 10 centimetri de el. M-a privit si i-am vazut toata tristetea din ochii sai. Inima mea a fost alaturi de el. Deci, am mers spre el si am incercat sa-l ajut in timp ce incerca sa isi gaseasca ochelarii, cu o lacrima in ochi. I-am inmnanat ochelarii si am spus ”Acei baieti sunt idioti. Ar trebui sa-si gaseasca ceva mai bun de facut.”
M-a privit si a spus ,”Hey, multumesc!”.
Avea un zambet larg pe fata.
Era unul din acele zambete ce arata o recunostinta adevarata. L-am ajutat sa isi ridice cartile de jos, si l-am intrebat unde locuieste. S-a dovedit ca locuia chiar langa mine,, asadar l-am intrebat de ce nu il mai vazusem. A spus ca a mers la o scoala privata inainte. Atunci am realizat ca nu mai iesisem cu un copil ce fusese la o scoala privata.Am vorbit pana am ajuns acasa, eu l-am ajutat sa care ceva carti. S-a dovedit a fi un copil foarte bun. L-am invitat sa se joace fotbal cu prietenii mei si a fost de acord.
Am iesit in tot weekendul si cum ajungeam sa il cunosc mai bine pe Kyle, cu atat mai mult il placeam.Era la fel de popular ca si prietenii mei. Cand a venit luni dimineata din nou, l-am vazut pe iarasi Kyle, cu o stiva de carti.
L-am oprit si i-am zis, ”Baiatule, vei pune ceva muschi pe tine, cu stiva asta de carti in fiecare zi!”. A ras pur si simplu si mi-a inmanat jumatate din carti.
In urmatorii patru ani, Kyle si cu mine am devenit buni prieteni. Cand am fost in ultimul an am inceput sa ne gandim la facultate. Kyle s-a decis sa mearga la Georgetown si eu la Duke.
Am stiut ca vom fi prieteni pentru totdeauna si kilometri ce ne separau nu aveau sa fie niciodata o problema. El avea sa fie doctor si eu voiam s-a prind o bursa scolara in fotbal. Kyle a fost premiantul clasei. L-am necajit mai tot timpul de faptul ca era un tocilar. El a trebuit sa pregateasca un discurs pentru absolvire. Eram bucuros ca nu eu eram cel ce trebuia sa tina discursul.
L-am vazut pe Kyle in ziua absolvirii si arata perfect. Era unul dintre baietii care s-au regasit cu adevarat in timpul liceului. S-a mai ingrasat si chiar arata bine in ochelari. Avea mai multe iubite decat aveam eu, si toate erau indragostite de el.
Vai, eram gelos cateodata.
Astazi este una dintre acele zile. Am putut observa ca era emotionat.
Asadar, l-am batut pe spate si i-am spus, ”Hei, baiatule, vei fi bine!”
M-a privit cu o privire recunoscatoare si a zambit.
“Multumesc”. A zis.
“Absolvirea este un moment special de a le multumi celor care ne ajuta sa trecem peste anii grei. Sunt cativa colegi, care le vor multumi parintilor lor, profesorilor, rudelor sau poate antrenorului lor. Oricum, multi colegi le vor multumi prietenilor. Sunt aici sa va spun tuturora ca a fi un prieten unei persoane este cel mai frumos dar ce il poti oferi.
O sa va spun o poveste.”
L-am privit pe prietenul meu cu neincredere, cand a spus povestea zilei cand ne-am intalnit. Isi planuise sa se omoare in timpul weekendului. A povestit cum si-a curatat dulapul ca mama lui sa nu curete mai tarziu si ca isi cara toate lucrurile acasa cand m-a intalnit. S-a uitat la mine si mi-a zambit.
“Din fericire, am fost salvat. Prietenul meu m-a salvat la greu.”
Am auzit cum barfa a circulat prin multime, cum acest tanar frumos si un baiat popular ne-au spus despre un moment slab. I-am zarit pe parintii lui Kyle, privindu-ma si zambindu-mi. Nu am realizat profunzimea faptelor mele, pana in acel moment.
Niciodata sa nu subestimezi puterea actiunilor tale. Cu un gest mic poti schimba viata unei persoane. In bine sau in rau.
“Prietenii sunt ingeri care ne ridica pe picioare, in timp ce aripile noastre au probleme in a-si aminti cum sa zboare”.
Kalimera... offf.... ce poveste...
03.07.2013, 15:33:40
soso07Noapte buna !
04.07.2013, 00:34:15
Hijo de la luna
http://www.youtube.com/watch?v=POgViZ_Zcek
GheorghitzaPietrele de culoare galbena, intra in categoria pietrelor care stimuleaza aspectul EMISIV si pot fi puse in corelare cu elementul AER si planeta MERCUR care simbolizeaza miscarea, energia, schimbul de energie in natura.
04.07.2013, 21:02:14
GheorghitzaCristalele galbene sunt recunoscute ca avand efecte deoasebit de benefice in sfera facultatilor mentale (intareste controlul mental, mareste capacitatea de asimilare a cunostintelor si ridicarea gradului de inteligenta). De asemenea, pietrele galbene se recomanda pentru marirea capacitatii de constientizare a actiunilor si gandurilor, capacitatea de mentalizare si vizualizare CREATOARE (din care cauza se recomanda fara rezerve tuturor persoanelor inventive sau creative)
04.07.2013, 21:06:37
GheorghitzaPietrele galbene FAVORIZEAZA COMUNICAREA si ajuta fiinta sa gaseasca caile corecte de exprimare, atitudine si actiune pentru a se face inteleasa in societate sau comunitati restranse. Ajuta fiinta sa penetreze blocaje, sa imduca claritate in actiune si mai ales, inzestreaza fiinta cu PUTERE DE CONVINGERE atat celor care se exprima verbal (avocati, oratori, profesori, conferentiari etc) sau in scris (jurnalisti, poeti, scriitori, istorici etc...)
04.07.2013, 21:17:49
Pietrtele galbene, au o mare afinitate si cu Soarele (mai ales pietrele Galben aurii cum ar fi Cuartul auriu, Cuartul rutilat, Citrinul). De asemenea, prin pozitia care o ocupa culoarea galbena (intre polul "fierbinte" Rosu si cel "rece" ALbastru) asigura un echilibru Ying si Yang dar, cu toate acestea, pietrele Galbene, intra totusi in categoria pietrelor de culoare CALDA. (Verdele fiind in acest caz culoarea neutra)
GheorghitzaAsa cum am facut si in cazul celorlalte pietre colorate, voi prezenta si aici pietrele cele mai reprezentative ale culorii GALBEN
04.07.2013, 21:19:12
GheorghitzaIata cele mai reprezentative pietre:
04.07.2013, 22:12:19
- Agate galbene (ca bariera protectoare dar si pentru intarirea apectului de siguranta personala)
- Aragonit galben, asigura autoritate si stapanire de sine
- Calcedonie galbena, pastrarea contactului cu realitatea si incredere in propriile decizii.
- Chihlimbar galben
- Cuart auriu
- Cuart Rutilat
- Citrin
- Fluorina
- Granat galben, ajuta la limpezirea actiunilor si asuce claritate in actiuni.
- Jasp galben, dirijarea energiei spre planul concret al vietii
- Ochi de Tigru, imbunatatirea relatiilor cu semenii
- Olivina (rezonanta cu culoarea galbena), rol important de aparare
- Opalul galben, rafinament in actiuni, subtilitati decizionale
- Peridotul galben verzui
- Perla aurie,
- Pirita,
- Piatra Soarelui (componentele aurii, sclipitoare)
- Safir galben
- Serpentina (componentele galbene)
- Titamit
- Topaz galben
- Turmalina galbena
- Variscit galben
- Zircon galben
GheorghitzaCred ca azi este zi libera pe Breslo...
04.07.2013, 22:53:50
soso07Nu e zi libera, se lucreaza cu ... margelute galbene :)) Gata cu lucrul, acum citim sa vedem daca am pus corect culoarea galbena :)
04.07.2013, 23:35:42
soso07Galbenul este culoarea preferata a baietelului meu (in acest moment).
04.07.2013, 23:36:50
soso07Noapte buna !
05.07.2013, 00:13:40
https://www.youtube.com/watch?v=NdRgdiSizFE
GheorghitzaVa prezint acum caracteristicile subtile ale pietrelor galbene, cu specificatia ca acestora, li se adauga si efectele subtile ale fiecarui mineral in parte, functie de grupa de unde provine, structura sa cristalina sau elementele ce il compun.
05.07.2013, 12:54:45
ametist.shopAsteptam cu nerabdare .
05.07.2013, 13:21:35
O zi frumoasa !
Gheorghitza- Confera discernamant, stapanire de sine si echilibru
05.07.2013, 13:25:14
- Induce luciditate discriminativa ceea ce permite accesul cu mai multa usurinta la cunoastere
- Ajuta la evolutia spirituala si dobandirea intelepciunii prin intelegerea corecta a propriilor experiente traite
- Pietrele galbene separa graul de neghina: ajuta la separatia corecta dintre bine si rau, lumina si intuneric
- In plan fizic, pietrele galbene ajuta la eliminarea toxinelor, deseurile acumulate mai ales in intestine (prin excelenta cele depozitate in intestinul gros. Regleaza activitatea motorie, inducand un tranzit intestinal norma.
- Stimuleaza digestia prin dinamizarea functiilor ficatului si bilei (creste valoarea si calitatea secretiei gastrice)
- Sustine metabolismul. (Focul gastric) De altfel, toate pietrele galbene sunt recomandate in obezitate si diabet zaharat dar si pentru armonizarea unor glande anexe (de ex. Glandele suprarenale)
- Benefice pentru tesutul subcutanat, locul unde organismul prin automatismele sale, depoziteaza grasimea.
- Regleaza sistemul neuropsihic; pietrele galbene fiind recomandate, in general, in stari de depresie, pesisim, melancolie, deznadejde sau epuizare nervoasa.
GheorghitzaPietrele de culoare PORTOCALIE.
05.07.2013, 13:43:54
Mai inati, voi incerca sa fac o enumerare ale celor mai importante si cunoscute pietre portocalii:
- Agat portocaliu
- Aragonit cu nuante portocalii
- Aventurin portocaliu
- Axinit
- Calcedonie portocalie
- Calcit portocaliu
- Carneol
- Chihlimbar
- Citrin portocaliu
- Coral portocaliu
- Fluorina
- Jad portocaliu
- Opal portocaliu
- Padparacha
- Piatra Soarelui (feldspat)
- Sard, Sardonix
- Smithsonit
- Topaz
- Zircon
- Safir portacaliu
GheorghitzaIntre Rosu si Galben (intre stimulare si discernamant) Pietrelew PORTOCALII apartin aspectului EMISIV, Radiant. Portocaliul este o culoare calsa dar nu la extrem ca Rosu. Pietrele portocalii, aduc in general controlul si puterea stapanirii de sine (siguranta). Pietrele portocalii, fiind recomandate in special pentru echilibrarea si controlul asupra energiei sexuale.
05.07.2013, 14:10:50
GheorghitzaIata cateva dintre actiunile pietrelor portocalii, asupra corpului fizic:
05.07.2013, 14:18:04
- Antispasmodic (spasme cauzate de suferinte neuropsihice, spasme cauzate de tulburari digestive precum si spasme sau blocaje musculare)
- Afectiuni ale aparatul respirator (bronsite, diverse forme de tuse etc...)
- Colici biliare, colici abdominale, colici interstitiale
- Afectiuni ale aparatului urinar (colici renale, colici uretrale)
- Afectiuni ale apartului genital (colici uterine, dismenoree, cu evacuare dificila a sangelui menstrual, amenoree)
GheorghitzaIn plan PSIHIC, pietrele portocalii se recomanda in urmatoarele cazuri:
05.07.2013, 14:31:44
- In cazurile in care excitabilitatea excesiva conduce la la stari de natura nevrotic, (isterii), stari de natura psihotica (manii) fie starii de disfunctii senzoriale: halucinatii)
- Stari de blocaje mentale, crispatii, obsesi diverse, spasme psihice sau emotionale
sorry, intrerup si revin mai tarziu.
soso07Acum m-am intors de pe drumuri ... ca sa plec iar :)
05.07.2013, 14:33:11
George, vad ca ai trecut la portocaliu - numai bine, pentru ca voi lucra astazi cu aceasta culoare si sper eu si cu rosu. Abia astept sa termin "decoratiunea". Am lucrat-o cu gandul la Emese :))
soso07Iar am ajuns in pauza :)
05.07.2013, 14:34:06
carmennbuna! si pietrele de culoare portocalie imi plac...:)
05.07.2013, 14:41:36
nu veniti la mare....de doua zile ploua si este frig...eu am sosete si bluza cu maneca lunga...:(
soso07Nu mergeti la mare, veniti la Ploiesti :) Afara este sauna ... gratis !!! A plouat putin si este o atmosfera greu de suportat - o caldura umeda, 30 si ceva de grade.
05.07.2013, 14:50:51
Si eu iar plec pe drumuri ... In loc sa stau sa lucrez.
Ne auzim mai pe seara.
GheorghitzaIn plan energetic, se poate spune despre pietrele portocalii ca rezoneaza excelent cu corpul uman la nivelul functiilor sexuale. Astfel, ele pot normaliza si armoniza intreaga activitate sexuala. Pietrele din aceasta categorie, fiind recomandate atat persoanelor care nu-si pot controla energia sexuala (in atari situatii, aceasta energie este in exces si pot inrobi fiinta, facand-o dependenta de sex asemenea unor droguri) dar, se recomanda si persoanelor a caror apetenta sexuala este scazuta, si in atari situatii, acest lucru putand conduce la frigiditate sau impotenta.
05.07.2013, 16:40:27
In general, pietrele portocalii regleaza functiile si energiile colosale pe care le poate dezvolta (sau nu) activitatea sexuala.
GheorghitzaPietrele ROSII
05.07.2013, 18:15:33
Iata-ne ajunsi la polul cald: ROSU si implicit la toate pietrele care rezoneaza in aceasta banda de frecventa a luminii vizibile. Mai jos, intram deja in alta banda vibrationala si anume in INFRAROSU care nu mai este deja in spectrul vizibil.
Ne aflam deci intr-o zona de granita aflata intre spectrul invizibil (grosier) si spectrul vizibil al luminii care se intinde pana la rafinatul Violet (alta culoare de granita) cel care uneste cei doi poli: Rosu (cald) si Albastru (Rece)
soso07George, ai ajuns la rosu si eu nici nu m-am apucat de portocaliu ... Trebuie sa recuperez :) Ma duc la treaba.
05.07.2013, 18:18:23
GheorghitzaPietrele rosii au caracter EMISIV si reprezinta dinamismul, activitatea si aspectul masculin, fiind guvernate de energia planetei Marte. Este culoarea cea mai calda din spectrul vizibil, din care cauza stimuleaza si energizeaza. Rezonand cu Chakra bazei (Muladhara) responsabila cu reactiile omului in situatii de aparare, protectie si supravietuire, pietrele rosii sunt in general fosite si in scopuri de protectie, aducand atunci cand este cazul, un aport suplimentar de energie. Pietrele rosii nu lipsesc din recomandarile facute in pentru diferite afectiuni hematologice, deoarece pietrele rosii sunt asociate si cu sangele. De asemenea, mai pot fi asociate cu moartea si nasterea dar si cu focul sau agresivitatea. Nu se vor recomanda pietre rosii persoanelor colerice sau agresive.
05.07.2013, 19:53:06
De asemenea, facand parte din zona "calda" pietrele rosii nu se vor recomanda in cazurile in care afectiunile cauzeaza temperatura ridicata corpului (inflamatii, infectii etc...) IOn schimb, se vor recomanda celor care sufera de deficit de temperatura sau afectiuni cauzate de temperaturi scazute.
GheorghitzaPietrele rosii fac ca energia lor sa fie dirijata catre nivelul vital (centrul Muladhara) dar si spre cel emotional (centrul focului - Manipura)
05.07.2013, 20:03:03
In plan fizic, pietrele rosii se recomanda in tote situatiile in care miscarea, mobilitatea, tonusul locomotor sunt foarte scazute sau blocate. Din aceasta cauza, pietrele rosii se recomanda in:
- dureri articulare
- afectiuni ale coloanei vertebrale
- pareze, paralizii si chiar paralizi infantile
La nivel digestiv, pietrele rosii se recomanda mai ales pentru deblocarea tranzitului intestinal (constipatii) si nu se recomanda persoanelor care sufera de colon irityabil, dizenterii, diarei de price fe.
Se recomanda si pentru sistemul circulator dar si in foarte multe afectiuni hematologice (chiar in cazurile de anemii). Se recomanda persoanelor care simt extremitatile reci, deoarece pune sangele in miascare
Stimuleaza sistemul endocrin si regenereaza ficatul
soso07Alegerea culorii - Nichita Stanescu
05.07.2013, 20:38:36
Inima mea isi alege culoarea
Ea isi alege propria ei culoare, culoarea pe care-o avea inca de dinainte de a sti ca o are.
Inima mea isi alege culoarea cea fara umbra, cea nemiscatoare.
Cea care se vede chiar si atunci cind tii pleoapele-nchise
si - asemeni deplinului soare,
tot timpu-n el insusi,
tot timpu-n afara,
in acelasi loc
si pretutindeni,
purtind istoria lumii in fiecare raza
cum poarta frumosul ou de pasare in el
istoria tuturor pasarilor
pina la punctul solemn din care incepe
istoria zborului
care poarta in el istoria miscarilor toate
pina la punctul solemn de unde
incepe
istoria insasi
a luminii.
Inima mea isi alege culoarea
rosie, isi alege
ROSU vertical,
rosul pe care l-a pulsat
necontenit, rosul pur
hrana a gindurilor
rosul care s-a nascut singe
ca sa devina idee,
care s-a nascut pasare
ca sa devina zbor.
ROSU, rosu VERTICAL
cascada, panta de deal
saltind din oul secundei
ovalul de ou,
si infatisat noua
ca un ecou
pe care sfera-l intinde
oricind si oriunde,
nastere, zestre
a lui
A FI schimbindu-se in
ESTE.
GheorghitzaIn plan mental, pietrele rosii sunt benefice in cazuri de depresie, stari melancolice si de deznadejde, stare generala de apatie, oboseala (sfarseala) plictiseala si lene.
05.07.2013, 21:41:16
GheorghitzaIn plan energetic, vitalizeaza, amplifica energiile vitale, aduce forta si prospetime in trup.
05.07.2013, 21:42:28
GheorghitzaUnele pietre rosii se asociaza cu alte cristale pentru a mari puterea energetica protectoare. De asemenea, alaturate cu cateva cristale importante folosite in sfera magiei albe, potenteaza efectele acestora.
05.07.2013, 21:46:03
GheorghitzaIata care sunt cele mai importante cristale rosii:
05.07.2013, 21:52:04
-Agat rosu
-Agat de foc
-Alexandrit (la lumina artificiala este rosu)
-Andaluzit
-Aventurin
-Aragonit
-Calcedonie (Jaspul rosu)
-Chihlimbar
-Calcit rosu
-Carneol
-Coral rosu
-Epidot (Unachit)
-Toti granatii rosii
-Ochi de taur
-Piatra Soarelui (Feldspat)
-Rodonit
-Rodocrozit
-Rubin
-Sard, Sardonix
-Spinel
-Titanit
-Topaz
-Turmalina
-Zircon
GheorghitzaAbordand acest subiect, al asocierii culorilor pietrelor cu frecventele culorilor din spectrul luminos vizibil (curcubeul) ajungem si la ultima culoare: VIOLETUL, pe care l-am lasdat intentionat mai la urma. Voi incerca sa spun cateva lucruri mai intai despre pietrele INDIGO si abea apoi, despre cele violete.
05.07.2013, 22:00:28
Voi incheia aceasta expunere, vorbindu-va si despre pietrele brune (maro-cafenii), cele Albe si Negre, precum si despre cele cenusii (gri) sau cele cu aspect metalic.
Practic, odata cu incheierea acestui drum "cromatic" se va incheia probabil si cea de-a Saptea Cafea. Ultima, dintre cele care m-au privit pe mine.
GheorghitzaCu cat ne apropiem de cea mai inalta vibratie din spectrul vizibil (Violetul) si pietrele isi "rafineaza" energiile, devenind tot mai subtile (deci si efectele benefice ale acestora se directioneaza spre mental si inaltele zone de constiinta).
05.07.2013, 22:52:20
In general, pietrele de culoare indigo, sunt recomandate in plan fizic, inspre afectiunile localizate la cap. (incepand don zona gatului si pana la cele doua emisfere celebrarle.
soso07Si culoarea indigo imi place foarte mult. Am intalnit zilele trecute (cautand niste imagini) turmalina de aceasta culoare (Indicolite). M-a fascinat !
05.07.2013, 23:12:41
soso07Mai am putin si termin si eu colorata mea decoratiune :) Maine ii fac poze, poate va fi soare, sa straluceasca in lumina lui ...
05.07.2013, 23:14:57
soso07Noapte buna !
06.07.2013, 00:48:18
Cantec de leagan :
http://www.youtube.com/watch?v=VghPDVSX3fs
soso07Buna dimineata :)
06.07.2013, 09:41:19
Sa aveti o zi minunata !
https://www.youtube.com/watch?v=LSaCtISvoh0
GheorghitzaPrintre cele mai cunoscute pietre indigo, amintim:
06.07.2013, 19:02:22
- Azurit
- Charoit
- Cordierit si varietatea sa nobila:
- IOLIT
- Dumortierit (o varietate de Quart)
- Indigolit (o varietate dee Turmalina)
- Labradorit (nuante)
- Lazurit
- Lapis-Lazuli
- Sodalit
- Kyanit (nuante)
GheorghitzaPietrele indigo sunt pietrele care ajuta fiinta sa se pregateasca de "marea intalnire"
06.07.2013, 19:13:29
Ajuta la purificarea constiintei de sine. Debaraseaza corpul de ramasitile unor energi grosiere. Deschide penultima poarta esentiala a spiritului: AL TREILEA OCHI
Toate pietrele indugo, fac parte din categoria pietrelor care ne ajuta sa ne pregatim
de intampinarea energiilor rafinate, subtile, cosmice.