Forum: Orice altceva La o Cafea (7)
nicolebijouBuna, Carmenn. Parca este un pic cam intunecata poza. Si cred ca ar arata mai bine daca ai imbraca in ceva manechinul. Nu-mi place cum se vede plasticul de la manechin, nu pune deloc in valoare colierul care este foarte frumos.
05.06.2013, 19:37:50
carmenno sa-l imbrac maine...sa vad si cu lumina cum fac...:)
05.06.2013, 19:40:52
ametist.shopO zi frumoasa cu mult soare !
06.06.2013, 09:57:08
soso07Multumim, la fel Emese !!!
06.06.2013, 10:32:39
GheorghitzaBuna zi sa ai si tu Emese!
06.06.2013, 16:09:37
soso07Am gasit scris urmatorul lucru undeva :
06.06.2013, 19:19:13
"E GREU SA FII FEMEIE !
Trebuie sa :
- GANDESTI ca un barbat;
- SA TE PORTI ca o doamna;
- SA ARATI ca o adolescenta;
- SA MUNCESTI ca un cal."
Nu-i asa ?
soso07Naivitatea...
06.06.2013, 19:29:30
Întotdeauna am văzut-o ca pe o platoșă, o armură mai degrabă decât ca pe o slăbiciune. Nu mă refer la naivitatea aceea sinonimă cu prostia, ci spiritul acela candid care te face să vezi viața mai frumoasă. E greu să păstrezi zâmbetul pe buze și speranța în suflet și să treci pe lângă mizeria lumii fără să te murdărești. Dar unii reușesc să zgândăre, să-ți facă o fisură în învelișul acesta rozaliu și te simți izbit în față de un val de aer fierbinte și stătut. Primăvara din interiorul tău se cutremură, mugurii se usucă pe ram, dar alții noi se încăpățânează să se nască. Doar... ești naiv și crezi cu tărie că o minune va coborî asupra ta și îți va revigora armura.
Ce e dincolo de armură? Cer senin și nori din vată de zahăr, iarbă înaltă presărată cu rouă, zâne și pitici, balauri și Feți-Frumoși și liniște... Multă liniște! Și liniștea aceasta îți impletește în cosițele-i albastre fir roșu de iubire.
carmenn:)
06.06.2013, 19:40:06
soso07"S-au intalnit candva un bob de soare la apus cu o picatura de cer.
07.06.2013, 00:30:29
Neavand ochi, s-au privit cu sufletul
Neavand buze, s-au sarutat cu gandul.
Neavand brate, s-au contopit intr-o singura picatura de iubire violeta, o iubire atat de pura si de curata incat intregului Univers i-a fost imposibil sa o inteleaga."
Gol de timp - Moise D.
Noapte buna !
GheorghitzaDa, Soso! Minunat lucru ai facut.
07.06.2013, 00:30:29
Voi reproduce si eu o poezie, care chiar daca nu se poate asocia cu cea scrisa de Paler, poate fi asociata tot cu timpul...
soso07Am scris in acelasi timp ...
07.06.2013, 00:31:22
soso07Ma retrag, pentru ca nu ma mai tin puterile sa stau la verticala :)
07.06.2013, 00:40:07
Un somn odihnitor va doresc !
GheorghitzaDoamne, am timp?
07.06.2013, 00:49:15
(Michel Quoist)
Doamne, am iesit la plimbare
Si peste tot misunau oameni.
Veneau,
Mergeau,
Se grabeau,
Alergau.
Alergau biciclete,
Alergau masini,
Alergau camioane.
Alerga... tot orasul.
Toata lumea alerga.
Toti fugeau sa nu piarda timpul,
toti fugeau dupa timp,
Unii sa recupereze timpul pierdut,
Alti sa-l economiseasca pe cel ramas.
(...)
Vai, Doamne! ma iarta acum,
Ma grabesc... nu mai am timp!
(...)
GheorghitzaMerita meditat putin asupra acestor versuri, deoarece ar trebui sa ne intrebam:
07.06.2013, 00:55:15
Oare nu suntem si noi prea grabiti incat sa ajungem sa ne cerem scuze Domnului ca nu prea mai avem timp de el?
Autorul, si-a intitulat capitolul din care vi-am citat poezia,
" Doamne, AM TIMP!"
si incepe asa:
" Toti oamenii se plang ca nu au timp. Aceasta se datoreaza faptului ca privim viata in exclusivitate numai din punct de vedere omenesc"
soso07Dictionar frazeologic masculin – feminin
07.06.2013, 13:21:40
Ce spun si ce gandesc femeile … de fapt
# Da=Nu
# Nu=Da
# Poate = Nu
# Eu sunt de vina = Iti va pare rau.
# Noi avem nevoi = Eu vreau
# Hotaraste singur = Hotararea corecta acum este asigurata
# Fa ce doresti = Pentru asta mai tarziu, oricum, vei plati
# Trebuie sa vorbim = Eu trebuie sa ma plang.
# Desigur, continua = Eu nu doresc ca tu sa faci asta
# Nu sunt suparata = Desigur sunt suparata, idiotule!
# Esti atat de masculin = Trebuie sa te bierberesti si sa faci un dus.
# Desigur, tu esti atat de grijuliu = Tu poti sa te mai gandesti la orice altceva in seara asta, in afara de sex?
# Fii mai romantic, stinge lumanarile = Eu am celulita.
# Aceasta bucatarie este cam incomoda = Eu vreau o casa noua.
# Eu vreau draperii noi = si mobila, si covoare, si…
# Agata pictura aici = Nu, eu am avut in vedere uite aici!
# Am auzit un sunet dubios = Eu am observat ca aproape adormisei.
# Ma iubesti? = Eu incerc sa cer ceva foarte scump.
# Cat de mult ma iubesti? = Eu astazi am facut ceva, ce cred ca nu o sa-ti placa.
# Eu voi fi gata intr-un minut = Descalta-te si cauta o emisiune interesanta la televizor.
# Eu am un fund mare? = Spune-mi ca sunt o frumusete.
# Trebuie sa inveti sa comunici = Pur si simplu trebuie sa fii de acord cu mine.
# Ma auzi?! = (Prea tarziu, tu deja ai murit)
# Plange copilul? = De ce nu te ridici si nu te duci sa-l legeni putin pana cand acesta va adormi.
# Eu nu tip! = Da, eu tip, pentru ca eu cred ca aceasta este important!
# Esti ca un frate pentru mine. = Imi amintesti de nataraul care canta la banjo din “Deliverance.”
# Este o mica diferenta de varsta intre noi. = Nu vreau sa imi dau intalnire cu tata.
# Nu ma atragi in “sensul” acela. = Esti cel mai urat personaj pe care l-am vazut vreodata.
# Viata mea este prea complicata acum. = Nu vreau sa stai toata noaptea, alfel vei auzi convorbirile telefonice cu ceilalti barbati cu care ma intalnesc.
# Am un prieten. = Prefer motanul meu si 2L de Coca-Cola.
# Nu imi dau intaniri cu colegii de servici. = Nu mi-as da intalnire cu tine nici daca am fi vecini de galaxie… barem de cladire.
# Nu este vina ta, ci a mea. = Este vina ta.
# Ma concentrez aspra carierei mele. = Chiar si ceva atat de plictisitor si de nesatisfacator cum ar fi serviciul meu este mai bun decat faptul de a ma intalni cu tine.
# Sunt celibatara. = Am jurat sa nu ma intalnesc cu barbati ca tine.
# Hai sa fim prieteni. = Vreau sa stai pe aproape sa-ti pot povesti cu detalii totul despre barbatii cu care ma intalnesc si cu care fac sex.
# Pe unde ai umblat, porcule = Eu m-am plictisit
# Scumpul meu, prin portmoneul tau nu se gasesc niste bani? = Banii care tu mi-ai dat astazi dimineata, s-au terminat pe neprins de veste.
# Maine la noi va veni mama. = Maine la noi va veni soacra.
# Cum iti mai mai merg treburile la serviciu? = Salariul tau nu se mareste?
# Scumpule, ce cadou ai dori sa primesti de ziua ta? = Noi avem nevoie de un nou fier de calcat.
# Nu vrei sa ne plimbam putin? = Hai sa mergem mai repede prin magazine.
# Pot sa te intreb ceva? = Ti-a venit sfarsitul
# Trebuie sa mai mutam mobilierul. = De mult trebuia sa cumparam mobila noua, dar de unde, cu salariul tau…
# Hai sa tragem o fuga prin magazin. = Hai sa stam in acest minunat loc vre-o doua ore jumatate, trei, patru…
# Hai vino mai repede, ca ma plictisesc. = Telefonul prietenei suna tot timpul ocupat.
# Hai vino mai repede ca ti-am cumparat si o bere. = Eu mi-am cumparat o rochie noua.
# Sunt atat de fericita cu el = Poate ma casatoresc cu el.
# De unde e rujul asta pe camasa ta? = Doamne, sa minta si el ceva, dar frumos.
# La ce te gandesti? = Inceteaza sa taci. Spune si tu ceva!
# Sa vii si tu astazi mai devreme de la serviciu, sa mai stam si noi impreuna. = Astazi vreau inca odata sa mut mobila. Cum e acum nu imi place!
# Auzi, hai sa nu sarbatorim ziua mea anul acesta. = Eu toata, sunt atat de nefericita, atat de nefericita.
# Nu vrei sa te duci dupa paine? = Cumpara lapte, oua, salam, smantana, 5kg de cartofi, 3kg de rosii…
# Te-a cautat la telefon nu stiu ce mandra, (fufa). = Te-a cautat la telefon un om ce poseda voce feminina.
# Tu nici un cui nu esti in stare sa bati in perete ! = Tu deja jumatate de an nu ai facut reparatii.
# Tu te gandesti numai la tine. = Eu ma gandesc numai la mine!
# Am uitat, ce zi e astazi? = Tu ai uitat ca astazi se implinesc 7 ani 7 luni si 7 zile de la casatoria noastra.
# Tu pe mine nu ma iubesti ! = Eu sunt plictisita.
# Aseara tu iarasi ai adormit in fata televizorului. = Slava Domnului, macar am dormit suficient.
# Priveste si tu in ce ma-am transformat de cand sunt cu tine. = A incercat din nou sa imbrace blugii pe care ii purta in primul an de facultate.
# Nu imi este bine pe suflet. = S-au rasucit strampii.
# Nu avem paine in casa. = Noi traim mai rau decat toti. Suntem cersetori. Noi nu avem nimic.
# Tu mai ai pe cineva? = Aseara ti-am spalat pantalonii.
# Ce viata! = Eu am o dispozitie proasta dar nu am de ce ma lega.
# Eu voi fi gata repede. = Eu voi folosi atata timp cat va fi necesar.
# Eu sunt la mama, traieste cu cine vrei ! = Eu ma voi intoarce maine, dupa masa.
# Te crezi destept ? = Ma crezi proasta ?
# Ma iubesti ? = Iti place sa faci sex cu mine ?
# Te invit la ziua mea. = Sa-mi aduci un cadou scump.
# Parintii mei te plac foarte mult. = Ma lasa sa ma casatoresc cu tine.
# Cat mai e pana se termina meciul? = Cat mai e pana imi acorzi atentie?
# Nu ti-ar place sa locuim impreuna? = Cat mai dureaza pana ma ceri de sotie..?
# Masina noastra a patit ceva..! = Am parcat-o in plop…
# Seful tau nu iti mai creste salariul? = Vreau o perche de pantofi noi… si o geanta daca se poate.
# Ce faci duminica? = Nu pleci si tu de acasa…?
soso07Ce spun si ce gandesc barbatii, … de fapt
07.06.2013, 13:22:10
# Esti ca o sora pentru mine. = Esti urata.
# Este o mica diferenta de varsta intre noi. = Esti urata.
# Nu ma atragi in “sensul” acela. = Esti urata.
# Viata mea este prea complicata acum. = Esti urata, Lasa-ma in pace !!
# Am o prietena. = Esti urata, ce sa-ti fac.
# Nu-mi dau intaniri cu colegele de servici. = Esti urata.
# Nu este vina ta, ci a mea. = Esti urata.
# Ma concentrez aspra carierei mele. = Esti urata.
# Sunt celibatar. = Esti urata rau.
# Hai sa fim prieteni. = Esti ingrozitor de urata.
# Eu sunt flamand = Eu sunt flamand.
# Vreau sa dorm = Vreau sa dorm.
# Sunt obosit = Sunt obosit.
# Nu vrei sa mergem la cinema? = Dupa aceasta eu vreau sa fac sex cu tine.
# Pot sa te invit la … = Dupa aceasta eu vreau sa fac sex cu tine.
# Pot sa te sun? = dupa aceasta eu vreau sa fac sex cu tine.
# Pot sa te invit la dans? = vreau sa fac sex cu tine.
# Frumoasa rochie! = Mi-ar place sa te dezbrac eu.
# Care este problema? = Ce trauma psihologica te chinue acum?
# Care este problema = Sa consider ca in seara asta nu o sa mai facem sex?
# Eu m-am plictisit = Tu nu vreai sa facem sex?
# Eu te iubesc = Hai sa facem sex chiar acum!
# Si eu te iubesc = OK, am spus asta si acum sa trecem imediat la sex!
# Imi place coafura ta = Imi placea mai mult coafura de dinainte.
# Da, imi place noua ta cuafura = 50 de dolari si arata aproape ca o batranica.
# Vrei sa te casatoresti cu mine? = Eu doresc, ca tu sa nu mai ai posibilitatea sa faci sex cu alti barbati.
# In magazin. Cealalta parca imi placea mai mult = Poti cumpara oricare dintre aceste rochii tampite si hai sa plecam mai repede acasa.
# Hai sa vorbim = Eu vreau sa te inebunesc prin profunzimea gandirii mele si astfel poate ca in sfarsit vei dori sa facem sex.
Kalimeraazi, pe mine ma doare capul... am luat 5 pastile de toate felurile, mi-am luat tensiunea si e mica, am facut o cafea tare pe care am si terminat-o si tot ma doare. ce explicatie credeti ca are chestia asta? bine, o alta explicatie in afara de cea pe care mi-o tot sugereaza Narcis :D
07.06.2013, 15:59:29
soso07Si mie mi se mai intampla, dar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Tot cu pastile imi trece :)
07.06.2013, 16:02:42
ametist.shopEu stiu , un AMETIST , rezolva durerea de cap .
07.06.2013, 16:12:07
soso07Voi incerca si eu cand va fi cazul. Multumim, Emese !
07.06.2013, 16:19:38
Kalimeraametiste...da... am sa incerc..
07.06.2013, 16:56:29
multumesc pentru sfaturi :)
ametist.shopPoate ca uneori credeti ca exagerez (cand vorbesc de AMETIST ) ,
07.06.2013, 19:17:23
Dar ce va spun e si din propria experienta .
Prima mea piatra a fost un pandantiv de 2 cm de ametist .
AMETIST :
Efectul asupra corpului:
- ametist-ul ajuta la durerile de cap, migrene, dureri cauzate de nervi, tensiune; se foloseste in combinatie cu cuartul roz (pe chakra Anahata - vezi mai jos link catre descrierea chakre-lor).
- ametist-ul protejeaza impotriva insomniei, nelinistii, cosmarurilor, stresului, isteriei, frici, reactiilor irationale.
http://www.unicatshop.ro/index.php?page=cristaloterapie-efectele-cristalelor-pietrelor-semipretioase&action=Ametist
soso07Emese, eu te cred. Trebuie doar sa-mi fac putina ordine ... in mai multe privinte, si apoi sa incerc si eu. Pentru ca trebuie mai intai sa le purific.
07.06.2013, 20:05:42
soso07Fiecare zi a saptamanii este guvernata de cate o planeta, iar acest astru ne poate influenta activitatea.
07.06.2013, 20:38:35
Descopera cum trebuie sa-ti organizezi actiunile pe zile pentru a avea succes in tot ceea ce faci functie de planetele universale.
Luni – Luna
Ziua de luni este guvernata de Luna, iar expresia “Lunea nici iarba nu creste” ar putea avea un sambure de adevar. Desi saptamana de lucru incepe luni pentru cei mai multi dintre noi, aceasta zi este mai potrivita pentru interactiunea in familie, pentru tot ceea ce este legat de casa, locuinta, copii.
Luna este astrul sensibilitatii, al mamei si al caminului, de aceea luni tot ce ne dorim adesea este sa fim acasa, in pijamale.
Actiunile care au cel mai mult succes luni sunt cele care implica exprimarea sentimentelor, renovari prin casa, intalnirile cu familia, parintii si timpul petrecut cu copiii. Pericolele zilei de luni sunt schimbarile bruste ale starii emotionale si conflictele care pot genera din asta.
Marti – Marte
Expresia “Marti, trei ceasuri rele” poate fi mai reala decat ti-ai imaginat. Ziua de marti este guvernata de Marte, planeta energiei, a competitiei, dar si a agresiunii. Este o zi in care poti profita la maximum de energia ta, ai mai multa incredere in tine si curajul de a lua ceea ce ti se cuvine.
Acum este momentul sa faci miscari curajoase, sa fii indrazneata si sa lupti. Dar cum spuneam despre cele trei ceasuri rele, tot Marte este cel care te-ar putea indemna sa-ti pierzi mai usor cumpatul, sa declansezi conflicte si discutii aprinse.
soso07Miercuri – Mercur
07.06.2013, 20:39:03
Mercur, planeta comunicarii si a intelectului, este guvernatoarea acestei zile. Miercuri este o zi perfecta pentru idei noi, pentru a comunica in toate formele, pentru a invata si a sustine examene. Este momentul sa te exprimi, sa dai telefoane importante, sa-ti sustii ideile si proiectele in fata celor care au putere de decizie. Daca trebuie sa dai cuiva o veste importanta, alege sa faci asta intr-o zi de miercuri.
Joi – Jupiter
Ziua de joi este guvernata de Jupiter, planeta norocului si a puterii. Aceasta iti ofera capacitatea de a aborda probleme importante, oameni si situatii cu mare impact asupra vietii tale. Cu o atitudine pozitiva poti atrage norocul de partea ta. De asemenea, joia este necesar sa pastrezi o atitudine modesta, integra si sa eviti extravaganta. Preia conducerea si vei reusi sa realizezi ceea ce ti-ai propus.
Vineri – Venus
Venus, planeta frumusetii, a armoniei si a iubirii guverneaza ziua de vineri. Nu este de mirare starea de bine pe care o avem in aceasta zi care anunta weekendul. Este un moment al saptamanii ideal pentru socializare, intalniri relaxate cu prietenii si incheierea intr-o maniera armonioasa a atributiilor de la locul de munca. De asemenea, aceasta zi este perfecta pentru intalniri romantice, declaratii de dragoste si clipe petrecute alaturi de persoana iubita.
soso07Sambata – Saturn
07.06.2013, 20:39:25
Ziua de sambata este guvernata de Saturn, planeta controlului, a limitarii si a stabilitatii. Ziua de sambata este potrivita pentru actiuni practice, care necesita atentie la detalii. Este de asemenea o zi buna pentru odihna, pentru a lua totul cu incetinitorul si chiar pentru a petrece o parte din timp alaturi de persoane mai in varsta. Sambata este o zi buna pentru a indrepta situatiile de care nu esti multumita.
Duminica – Soarele
Duminica este guvernata de Soare. Este o zi concentrata asupra propriei tale persoane, dar si o zi in care trebuie sa manifesti cea mai buna parte a personalitatii tale. Nu uita sa ajuti, sa oferi si sa pui in practica cele mai nobile idei.
ametist.shopCand am cumparat pandantivul de ametist nu stiam nimic despre pirtre , dar nu mai vroiam medicamente .( pt. durerea de cap luam zilnic 4-z pastile )
07.06.2013, 21:11:22
Am cezut ca asta e solutia si ma ajutat enorm de mult .
Dupa aceea am inceput sa urmares siteuri , sa cumpar carti , sa ma interesez si de alte pietre si cristale .
Am vrut o solutie pt. problemele mele . si l- am gasit in pietre .
O seara frumosa si linistita !
soso07Multumim, la fel, Emese !
07.06.2013, 21:54:17
soso07Eu va spun noapte buna mai devreme in aceasta seara, dar ma resimt dupa turul de forta de astazi. Obosita, dar multumita :)
07.06.2013, 23:00:23
Kalimerasomn usor, harnicuta soso. :* si vise placute! :)
07.06.2013, 23:11:04
soso07Vise placute am avut cu o noapte in urma, de fapt de dimineata, pentru ca m-am trezit chiar din vis. Ce inseamna o imbratisare la momentul potrivit, chiar daca era in vis :)
08.06.2013, 08:33:46
De aia am avut atata energie, azi-noapte am fost prea obosita ca sa mai "visez" si pentru mine :)))
soso07“In dor, omul este cu totul la cel pe care-l iubeste. Este cu intelegerea adanca in acela, dar, in acelasi timp, in dor se cunoaste omul pe sine insusi, cum nu se cunoaste in afara dorului.
08.06.2013, 10:07:30
Cel ce doreste se depaseste pe sine, si se cunoaste intr-un mod mai deplin, pe cand egoistul nu se vede decat pe sine, dar foarte ciuntit, caci nu e preocupat decat de satisfacerea pasiunilor sale…
Individualistul nu sufera de dor. Dar el nici nu a strabatut prin cunoastere la esenta cea mai frumoasa a altuia. Lui ii este indiferent din punct de vedere afectiv ca este sau nu este cineva langa el. El nu sufera de absenta cuiva. El nu cunoaste afectiv propriu-zis pe nimeni, decat pe sine insusi, si nici pe sine insusi nu se cunoaste afectiv, deci nu se are deschis in ceea ce este mai adanc si… mai uman in el. El duce o existenta introvertita. Este interesat numai de el. Dar si introvertirea lui se opreste la un zid chiar in fiinta proprie, dincolo de care nu poate trece.
In dor fulgera o patrundere deosebit de adanca a calitatilor si frumusetilor persoanei dorite, tocmai pentru ca aceasta patrundere e inaripata de duiosie. Dorul e duiosia distantei.
Dorul descopera taina negraita a persoanei dorite."
~ Parintele Dumitru Staniloae
soso07Plecaciune
08.06.2013, 10:32:13
http://www.youtube.com/watch?v=FD2lOlPoMgg&feature=youtu.be
JewelswithloveSuperb!Fara cuvinte!
08.06.2013, 10:58:01
Kalimerala realitatea tv este carmen bruma cu un reportaj despre puterea de vindecare a pietrelor. poate vreti sa vedeti. acum vorbeste un nene despre ametist.
08.06.2013, 11:00:08
ametist.shopBuna ziua !
08.06.2013, 12:06:29
O zi frumoasa cu soare !
soso07Buna Emese !
08.06.2013, 12:33:33
La noi ploua, dar este si soare in acelasi timp :)
soso07http://www.youtube.com/watch?v=qcWxjZbBTG4
08.06.2013, 19:16:06
GheorghitzaSoso, te-a polenizat cumva?
08.06.2013, 23:26:48
GheorghitzaDoamne! am ramas la prima pagina!
08.06.2013, 23:28:17
Uneori, is tare zapacit!
Sorry!
soso07Hai c-am ras cu pofta :))) Era sa scriu ceva, dar mai bine ma abtin ...
08.06.2013, 23:45:50
Ideea e ca n-am putut spune nici macar "Au" pentru ca Stefan ar fi luat-o la fuga si mi-ar fi stricat "sedinta foto", asa c-am strans din dinti si-am continuat.
carmenn:)
09.06.2013, 00:33:08
GheorghitzaBuna seara!
09.06.2013, 21:28:48
forHOPEBuna seara George!
09.06.2013, 22:13:31
GheorghitzaCum merge VARA?
09.06.2013, 22:39:45
forHOPEsperam sa mearga bine. Suntem abia la inceput :)
09.06.2013, 22:46:08
GheorghitzaVa doresc mult succes tuturor si tie multa bafta ca moderatoare!
09.06.2013, 23:02:26
Jewelswithlove"Vara -bijuterii"are deja 7 inscrieri si ma bucur tare mult!Sunt sigura ca o sa se inscrie multe produse frumoase,gandite si muncite!Sunt sigura c-o sa fie asa la toate cele 3 sectiuni.
09.06.2013, 23:06:35
GheorghitzaDoamne ajuta!
09.06.2013, 23:19:14
gemsgemsBuna seara, buna seara! :D Deja sunteti la pagina 20... :D
09.06.2013, 23:20:06
Imi doresc tare mult sa particip si eu la Vara, la toate sectiunile. :D Pentru decoratiuni vreau sa fac ceva cu zane. Imi trebuie un sut in fund si inspiratie. :P