Forum: Orice altceva La o Cafea (7)
GheorghitzaMultumim Soso din toata imima.
01.06.2013, 01:27:39
Noapte buna!
soso07La multi ani, Silvia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
01.06.2013, 01:29:42
carmennSanatate si numai bucurii!
01.06.2013, 02:15:53
nicolebijouLa multi ani, Silvia!!!!
01.06.2013, 10:21:49
JewelswithloveMultumesc mult,fetelor!
01.06.2013, 10:40:13
Sotul meu ma "alinta" si "Iepurasul Duracell"...pana la 4 am lucrat la colierul care ar fi trebuit sa ajunga la Bijuterii,apoi mi-am pregatit tiramisu si saratele,si oua umplute,si friptura e in cuptor,si eu lucrez in continuare la margelutze:))) si ma intreb ce-o sa fie cand se termina bateriile...
soso07O iei de la capat, iti spun eu :)))
01.06.2013, 10:52:59
JewelswithlovePun alte baterii:)))
01.06.2013, 11:02:11
ametist.shopJewelswithlove ,
01.06.2013, 11:31:22
La multi ani , sanatate , fericire si tot ce-ti doresti !
O zi frumoasa !
KalimeraLa multi ani, Silvia! Sa ai o zi minunata, asa cum este sufletelul tau! :*
01.06.2013, 11:50:00
soso07LA MULTI ANI tuturor COPIILOR ce ne insenineaza vietile cu zambetele lor inocente !!!
01.06.2013, 12:51:40
http://www.youtube.com/watch?v=MhY7Z6056KM
JewelswithloveMultumesc mult,Emese,Odilia...Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii,iar copiii sa va aduca numai bucurii si sa aiba sanatate si noroc!
01.06.2013, 14:09:35
GheorghitzaJewe, sa ramai copil toata viata!
01.06.2013, 15:06:54
La multi cu sanatate si inconjurata de dragoste!
JewelswithloveMultumesc mult,George!
01.06.2013, 16:45:40
GheorghitzaJewe, bucuria zilei de azi sa ti-o pastrezi si pe durata etapei VARA a concursului ANOTIMPURI. Sa ne-o impartasesti si noua, in fiecare seara de vara.
01.06.2013, 18:55:06
Asa ca, in afara de LA MULTI ANI, eu iti doresc si mult succes ca Moderator in noul concurs ce tocmai a inceput.
JewelswithloveMultumesc si pentru incurajari,George,o sa fac tot ce tine de mine ca sa fiu o gazda buna!Musafirii mi-au plecat,asa ca o sa fac putina ordine si-apoi ma ocup cu deschiderea topicului.
01.06.2013, 18:58:52
Cu asa prieteni in jur,va fi o placere sa fiu gazda!
soso07Si noua, musafiri :)))
01.06.2013, 19:00:12
JewelswithloveAtunci,va invit in Casa Verii Breslase!
01.06.2013, 21:11:04
soso07I
02.06.2013, 00:30:53
Dulcele, ce incepu,
cantecul, l-auzi si tu?
Intr-un lan pe un colnic
canta singur un voinic.
Pe sub zarile fierbinti
suna secerea din zimti.
Huma s-a facut in zi
ca din arse ciocarlii,
ce s-au mistuit, cantand,
inaltimile-nganand.
Vezi al ceasului strafund.
Aer curge.
Suntem prund.
II
Intr-un lan pe un colnic
canta singur un voinic:
„Sta mandra la sarutat
ca spicul la secerat".
Canta singur un voinic
intr-un lan pe un colnic
si nu stie cat de-adanc
taie-n inima pe camp
un cuvant de unul spus —
altora pe vant adus.
Ceas de vara - Lucian Blaga
ametist.shopGheorghitza ,
02.06.2013, 12:33:33
Buna ziua !
Ce parere ai despre combinatia ametist - granat ?
O zi frumoasa si odihnitoare !
soso07Ca si combinatia peste - berbec ...
02.06.2013, 12:39:54
Gheorghitzaametist.shop:
02.06.2013, 14:19:05
Eu, am folosit o asociere Ametist-Granat pentru un dispozitiv mai special.
Voi incerca mai tarziu sa iti prezint cam ce influente energetice are aceasta combinatie (puternica)
ametist.shopAsta si doresc , ceva puternic . Abia astept .
02.06.2013, 15:30:53
soso07Emese, la tine ma gandeam cand am zis peste :)
02.06.2013, 15:37:46
ametist.shopAmetistul e prima mea dragoste ,
02.06.2013, 15:41:46
aproape in toate articole e asociat cu peste .
soso07Da, tocmai de aceea :)
02.06.2013, 16:30:49
soso07https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dAngNNZLJCw
02.06.2013, 16:52:23
GheorghitzaN-am uitat Emese. Cum am un pic de timp, iti voi raspunde.
02.06.2013, 20:37:22
GheorghitzaAsocierea Ametistului cu Granatul Rosu se aseamana cu celebra asociere Alfa si Omega. Inceputul si sfarsitul, chintesernta intregului ciclu Viata - Moarte.
02.06.2013, 23:35:17
Granatul, fiind una dintre pietrele recomandate pentru armonizarea functiilor energetice ale lui Muladhara, face conexiunea cu energiile telurice, conecteaza fiinta la Mama Natura, amplificand si rolul protector al acestui centru energetic, numit si Centrul de Baza sau Centrul Radacina. Aici sta incolacit sarpele vietii, energia vitala a vietii
GheorghitzaAmetistiu, este piatra care conecteaza fiinta la energiile cosmice, descchizand drumul spre inaltele sfere Divine.
02.06.2013, 23:42:18
Acum sa ne imaginam cum arata firul cu plumb, folosit de zidari. O greutate, atarna de o sfoara care este tinuta in mana de zidar si in acest fel, verifica verticalitatea zidului (sau muchiei constructiei)
Similar, sa ne ne gandim ca exista un fir energetic vertical, care leaga crestetul capului cu anusul. In locul in care zidarul tine csfoara, avem Ametistul iar in locul greutatii (plumbului) avem Granatul Rosu. Pe acest "fir intins" (in energetica viului poarta numele de Canalul Shushumna) din loc in loc. (ca niste noduri) se gasesc la anumite distante Centri energetici interiori: Swadisthana, Manipura, Anahata, Vhisdudda si Ajna.
GheorghitzaFirul este vertical si intins, toti centri energetici sunt la locul lor si centrati.
02.06.2013, 23:45:35
Plumbul, se agata de ceva in coborarea lui iar firul practic se serpuieste...
Firul nu mai este vertical iar Centrii energetici se descentreaza si ies din axa de simetrie. Apar vtulburari energetice zonale si implicit, disfunctii ale anumitor organe sau sisteme...
GheorghitzaAsadar, Emese, asocierea dintre Ametist si Granat are ca prim efect, armonizarea functiilor energetice generale, refacerea fluxurilor bioenergetice pe canalele lor corecte, implicit, ajuta la mentinerea starii de sanatate (si, indirect, are un puternic rol protector pentru organism.
02.06.2013, 23:47:58
GheorghitzaLa acestea, trebuie sa adaogi, efectele benefice ale Ametistului, Granatului, tinand cont ca sunt cristale care se ponteaza reciproc.
02.06.2013, 23:51:16
Rosu, este prima culoare din Spectrul luminos vizibil (Viata, si ceea ce inseamna ALFA), Ametistul, este ultima culoare din spectru (Omega) legatura cu Dumnezeu.
Acest intreg Alfa si Omega este corpul nostru, creat de cel ce ESTE Alfa si Omega
GheorghitzaN-am intrat in detalii deoarece complicam discutia. As spune doar atat pentru tine:
02.06.2013, 23:53:54
Incearca si intercaleaza si FLUORINA printre Granat si Ametist. Va iesi ceva senzational. (avand totusi grija si de armonizarea culorilor, nuantelor)
soso07Foarte interesant ...
03.06.2013, 00:10:58
Inceputul si sfarsitul ciclului zodiacului (alfa - Berbecul si omega - Pestele) - am intalnit scris undeva.
GheorghitzaFascinanta e viata, Sorinuto.
03.06.2013, 00:17:13
Dar si mai fascinant este intregul act al creatiei...
De multe ori, cand privim minunatiile naturii, ar trebui sa ne cutremuram si sa spunem in soapta:
Dpamne, ce mare esti!
GheorghitzaEmese a mers la somnic...
03.06.2013, 00:18:44
Sa-i uram o noapte fermecata cu Ametiste si Granati...
soso07Sa nu uiti ce ai scris in primul rand !!!
03.06.2013, 00:19:27
soso07Emese este ea insasi o persoana "fermecata" :)
03.06.2013, 00:20:26
soso07De pietricele :)
03.06.2013, 00:22:12
soso07Noapte buna va spun si eu. Dupa ce am dormit trei ore dupa-amiaza, simt ca ar mai fi loc si de un somnic de noapte ... Trebuie sa-mi recapat fortele pentru a incheia cu bine "Primavara" :)
03.06.2013, 00:25:45
ametist.shopBuna ziua !
03.06.2013, 11:10:58
Ai avut drepate cu somnul , am fost obosita . (am sarbatorit ziua sotiorului)
Multumesc pt. informatii , sunt foarte interesante , pun si fluorit ( dar ce culoare ? )
O alta intrebare e - ce sa fac colier , bratara sau cercei ?
O zi frumoasa !
soso07Emese, sa-ti traiasca sotiorul !!!
03.06.2013, 14:10:47
Parerea mea, neavizata (doar asa, din instinct), este sa faci colier, ca se fie pe firul vertical de care vorbea George.
ametist.shopMultumesc frumos !
03.06.2013, 14:19:08
Acum am emotii pt. tata ( a facut comotie cerebrala ).
soso07Sa va ajute Domnul sa depasiti cu bine momentul acesta !!! Sanatate multa !!!
03.06.2013, 15:14:55
soso07Seven Secrets
03.06.2013, 17:32:31
https://www.youtube.com/watch?v=srsW9cL1mUI&list=PL7789A9FC1E221C36
nicolebijouCASTELUL VIETII TALE
03.06.2013, 19:00:53
A fost odată un Senior, care a hotărât să facă o excursie prin Europa. Ajungând în Marea Britanie, din aeroport a cumpărat un ghid de călătorie, ce cuprindea castelele care pot fi vizitate în M. Britanie, în el fiind menționate zilele și orele de vizită, uneori acestea fiind foarte limitate. Pe una dintre paginile ghidului, Seniorul a văzut o ofertă specială “Castelul Vieții Tale.” Din fotografiile prezentate, castelul nu este mai bun sau mai rău ca altele… Ghidul mai spune că, din motive care vor fi anunțate mai târziu, pentru vizitarea castelului nu se percepe taxa la intrare, ci la ieșire, iar coordonarea zilei și orei vizitei, urmează a se face individual, la numărul de telefon indicat.
Intrigat de oferta neobișnuită, de cum ajunge la hotel, domnul formează numărul de telefon și se înțelege cu proprietarul despre data călătoriei.Totul în lume decurge după anumite legi, era inscripționat la intrarea în castel, iar la ușă domnul a fost întâmpinat cu foarte multă amabilitate, de către un om îmbrăcat într-o fusta tipic scoțiană, în carouri.
- Ceilalți vizitatori au intrat deja?, se interesează turistul.
- Ceilalți vizitatori???, se miră omul. Nu, nu mai e nimeni, vizitele în Castelul nostru se efectuează individual.
Nespunând nimic cu referire la programul de lucru, el a început a-i povesti turistului istoria castelului și a făcut o trecere în revistă a tuturor lucrurilor notabile ce pot fi admirate acolo: tablourile de pe pereți, sala cu modele de armuri de lângă intrare, armele din cameră sub scări, catacombele și camera de tortură din temniță. Când a terminat povestirea, i-a înmânat o lingură și a cerut ca pe parcursul întregii călătorii să țină lingura cu partea concavă în sus.
- Și asta de ce?, a întrebat el, nedumerit.
- Astea sunt regulile noastre. Noi nu percepem o taxă de intrare, iar costul excursiei îl stabilim în felul următor: fiecărui vizitator îi dăm o lingură, umplută cu nisip fin, în aceasta fiind exact o sută de grame de nisip, iar fiecare om care intră trebuie să poarte această lingură cu el, pe tot parcursul vizitei. După finalul călătoriei, măsurăm nisipul rămas în lingură, iar pentru fiecare gram lipsă, se achită o Liră sterlină …
- Și dacă nu vărs nici un gram?
- O, în acest caz, vizita este gratuită.
Vizitatorul a fost surprins și amuzat de o astfel de condiție. Gazda primitoare a umplut lingura cu nisip și excursia Seniorului a început. Încrezător în puterea mâinilor sale, el a început să urce încet treptele, neluându-și privirea de la lingura. El a decis să nu meargă în partea de sus, lângă galeria de tablouri, pentru că vântul sufla puternic și ar putea vărsa nisipul. Coboară sub scări pentru a ajunge la sala cu arme, însă stând sub scară, își dă seama că, pentru a ajunge în acea sală, trebuie să sară peste o balustradă – lucru care nu i-ar fi pus viața în pericol, dar care cu siguranţă avea să ducă la vărsarea nisipului din lingură, așa că, s-a limitat să examineze camera, de la distanță. Pentru același motiv, Seniorul nu a coborât în temniță, deoarece trebuia să coboare pe niște scări foarte abrupte. Foarte mulțumit de faptul că a păstrat conținutul din lingură intact, a început să se îndrepte spre locul de unde și-a început turul.
Acolo era așteptat de persoana în fustă scoțiană, cu o balanță în mână. Seniorul a golit conținutul din lingură în balanță și a așteptat, nerăbdător ,rezultatul.
- Surprinzător, ați pierdut doar jumătate de gram, ceea ce înseamnă că nu trebuie să plătiți nimic pentru vizita efectuată, spune proprietarul.
- Mulțumesc.
- Ți-a plăcut vizita?, întrebă la sfârșit, omul în fustă.
Turistul, după un moment de ezitare, decide să fie sincer.
- De fapt, nu prea. Tot timpul m-am gândit la nisip și nu am reușit să văd ceea ce era în jur meu.
- Foarte regretabil!!… Știi, voi face o excepție pentru tine. Din nou îţi voi umple lingura, pentru că astea sunt regulile, dar de data asta uită de nisip, chiar dacă îl verși pe tot, nu vei plăti nimic pentru vizită. Singura condiție e că trebuie să reuşeşti în 12 minute, deoarece după asta trebuie să vină alt vizitator.
Fără a irosi nici un moment, domnul a luat lingura și a fugit spre sala de lângă antreu, pentru a arunca o privire rapidă la exponatele de armură. După asta, a coborâtrepede pe scări, în temniță. Nisipul era deja vărsat tot, dar asta nu mai conta. Acolo, el nu a petrecut nici un minut, pentru că timpul se scurgea destul de repede. A început să alerge spre camera de sub scări, unde erau depozitate armele, dar aruncând o privire la ceas, și – a dat seama că au trecut deja unsprezece minute. Timp pentru a vizita camera cu arme nu mai avea, de aceea s-a hotărât să plece spre ieșire, unde era așteptat de proprietar.
- Văd că nu aveți deloc nisip în lingură, lucru ce mă face să cred că, nefiind obligat să aveți grija nisipului, de data asta excursia v-a plăcut. Vizitatorul nu a răspuns imediat.
- De fapt, nu, a spus el, în cele din urmă
– Mă gândeam cum să nu întârzii, chiar dacă am vărsat tot nisipul, nu am avut nici o plăcere.
Omul în fustă își aprinde pipa și spune:
- Există oameni care trec prin ”Castelul Vieții” lor, încercând să nu plătească pentru nimic și nu se pot bucura de această călătorie. Mai sunt și alții, care întotdeauna sunt grăbiți, pierd repede totul și nu pot obține plăcere. Puțini înțeleg știința vieții. Ei descoperă fiecare ungher și se bucură de fiecare moment. Ei știu că trebuie să plătească pentru tot, dar înțeleg că, în viață, sunt lucruri pentru care merită să plătești.
soso07La povestea aceasta m-am prins pe parcurs ... mie nu mi-ar fi pasat ca trebuie sa platesc :) Cum crezi ca as mai fi tinut concursul cu Primavara daca aveam grija de "lingura cu nisip" ? :))) Si este un exemplu marunt ...
03.06.2013, 19:09:50
nicolebijouSa ne amuzam un pic intr-o zi de vara asa ploioasa....
03.06.2013, 19:12:38
- Cum îi merge noului tău frăţior, Popescu? întreabă învăţătoarea.
- Lui îi merge foarte bine, dar mă tem că mama are de gând să-l vândă.
- Cum aşa?
- Păi în fiecare zi îl cântăreşte.
Discutie intre doi prieteni:
- Acasa sunt ca un tigru.
- Adica?
- Merg in patru labe si fara zgomot!
O masina a fost implicata intr-un accident si, cum era de asteptat, o multime de oameni s-au adunat la fata locului. Un tanar reporter, dornic sa ajunga cat mai aproape, se chinuia cu greu sa razbata prin multime. Fiind un tip istet, a inceput sa strige:
- Faceti loc,
faceti-mi loc, sunt fiul victimei!…
Multimea s-a dat la o parte lasandu-l sa treaca. Jos in fata masinii zacea un magar…
soso07Bine, la partea a doua stau mai rau, dar am inceput sa le iau mai usurel ...
03.06.2013, 19:14:24
soso07:))
03.06.2013, 19:15:44