Forum: Orice altceva Nu mai dati fedback-ul anticipat

• mady68
    mady68

Deschid acest subiect nu tocmai placut,am dat prima data megativ unei persoame care a confirmat primirea avizului urmand sa ridice comanda a doua zi,azi ,dupa 17 zile a sosit retur,intre timp a mai comandat 2 produse,aviz celor ce crosetati pt copii,pt detalii cautati feedback-urile mele

18.04.2011, 23:39:45
  • mady68
    mady68

scuzati greselile,f,nervoasa si obosita dupa o zi de munca

18.04.2011, 23:41:22
  • Casacucadouri
    Casacucadouri

de acord cu Mady,
    feedback-ul se da dupa incheierea interactiunii cu clientul.

cu prietenie,

Raluca
    proprietar Casa cu cadouri

19.04.2011, 00:19:03
  • monicasandica
    monicasandica

Corect...eu tot timpul dau feedback dupa ce ridic coletul de la posta.....de acord cu Mady!

19.04.2011, 07:53:55
  • speranta2010
    speranta2010

Am patit-o si eu cu aceasta camelia855. Cand mi-a confirmat sa trimit coletul , am dat feed-back pozitiv.... m-am grabit fiind primul meu client ..... azi am primit coletul retur . ....dezamagire totala.

19.04.2011, 09:37:10
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

Eu am incasat banii de la prima comanda.

Dar am mai primit inca 2 "ture de comenzi" de la aceiasi persoana cu o valoare de aprox 3 ori, raportat la valoarea primei comenzi.

Sa fiu sincera, acuma dupa ce stiu ce a patit Mady si speranta2010 stau pe ganduri daca sa o livrez sau nu.
    Inca mai am de lucru oricum la produsele ei.... marime "ca in poza".
    Le mai fac sau nu?! Ca nu am de gand nici sa imi fac depozit.

PS.
    Eu am dat feedbackul numai dupa ce am primit banii de pe comanda.

Ioana

19.04.2011, 11:29:34
  • mariahera
    mariahera

In cazul meu prima comanda de la camelia855 a fost ok, banutii i-am primit, iar evident feedback-ul l-am acordat dupa ce am incasat rambursul. Si a fost vorba de o comanda personalizata, deoarece produsul nu mai era disponibil. Acum trebuie sa-i mai trimit un pachet, insa doar dupa sarbatori, caci doamna e plecata din localitate. Probabil din aceasta cauza nu a ridicat pachetele... Eu, tot timpul trimit mesaj inainte de a trimite pachetele, mentionand cu aproximatie cand o sa ajunga coletul si astept apoi confirmarea clientului.

19.04.2011, 12:18:24
  • mariahera
    mariahera

Imi pare tare rau pt retururile voastre. E foarte frustrant, stiu... :( Sper totusi sa nu fie cazul sa scriu si eu ca am primit pachetul retur...

19.04.2011, 12:28:00
  • mikimi
    mikimi

Am avut si eu o comanda de la camelia855 in martie...este drept ca a ridicat coletul cam dupa aproape 2 saptamani de la primirea aviziului...insa am primit rambursul si a fost ok. Ma gandesc ca poate intarzie din cauza ca bebe al ei este de doar 2 luni si ii este mai greu sa ajunga la timp sa ridice coletele...nu stiu ce sa zic...
    Este neplacut pentru noi cand se intorc coletele..insa cred ca fiecare o pateste la un moment dat...din pacate...

19.04.2011, 13:08:59
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Si eu cred ca feedback-urile trebuie date dupa ce a ajuns rambursul inapoi, adica toate socotelile au fost incheiate!!
    Si inainte de expediere asteptata confirmarea (nici asta nu garanteaza 100% dar sunt mai mari sansele de a fi ridicat coletul!)! Eu asa procedez la toti clientii noi, indiferent de feedback0ul lor! Dupa ce stabilesc o relatie cu clientul, nu mai e nevoie! Oricum, trebuie folosit instinctul!!

19.04.2011, 13:22:12
  • byioanapopa
    byioanapopa

Buna! Si eu am o comanda in asteptare de la camelia855...pe care am sa i-o dau dupa Paste. Cel putin asa sper. Noi suntem din aceeasi localitate si pana acum ne-am intalnit personal, asa ca nu au fost probleme. Cat despre feed-back, de acord! Intodeauna dupa ce iau rambursul!

19.04.2011, 13:39:09
  • lauraflore
    lauraflore

nu este persoana serioasa.....am asteptat o luna sa depuna banii in cont(deoarece era o suma mare ) si intre timp telefoane deoarece zicea ba ca azi ii depune,ba ca maine,ba ca saptamana viitoare ca "e plecata din oras"....etc,sau virament bancar on-line(cu token)
    daca este plecat nu inseamna ca nu poti depune bani,sunt banci peste tot....functioneaza la posta si serviciul de trimis banii prin mandat on-line,mandat electronic,western union,etc

19.04.2011, 16:06:24
  • mena
    mena

Eu dau feedback-ul dupa ca tranzactia s-a incheiat cu succes, mai exact cand banutii ajung la mine.Si, daca cineva are mai multe feedback-uri negative, solicit plata in avans.Asa mi se pare corect.Si, cine isi doreste un produs, il plateste si in avans

19.04.2011, 16:20:46
  • user12922
    user12922

Este adevarat ca si noi am trimis o comanda doamnei in cauza...speram sa nu avem probleme!!!!Tot la fel de adevarat este ca ne-am grabit putin cu feedback-ulin conditiile in care noi nu ne-am gandit ca ar fii vreo problema pentru ca domna ne-a raspuns la mesaj urmand ca saptamana aceasta sa ajunga banii.

19.04.2011, 17:05:07
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Hmmm, n-ar fi mai bine sa ii solicitati doamnei in cauza banii anticipat (valabil pentru cele acre inca nu ati trimis pachetele, pentrur estul, rabdare si noroc!)?!

19.04.2011, 18:07:10
  • dianadesign
    dianadesign

Si eu am o comanda de la aceasta clienta, inca nu i-am trimis-o si cred ca nu o voi face fara plata anticipata. Daca nu va dori, consider ca mi-am pierdut timpul sa lucrez comanda, nu si bani in plus.

Feed-back-ul pozitiv lasat nu poate fi editat, chiar daca in filmuletul de mai sus pare ca se poate. Probabil numai adminii au aceasta optiune, userii obisnuiti pot edita numai pe cele neutru sau pozitive.

Mady nu a trimis coletul fara confirmare, doamna chiar i-a spus ca a primit avizul si va ridica "maine" coletul. Acesta i s-a intors dupa 10 zile.

19.04.2011, 19:53:29
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

da...intr-adevar noi nu putem edita, dar adminii da! Daca aveti dovezile returului trimiteti-le lui luigi, sigur se va rezolva si vor fi editate feedback-urile respective!

Pe ambalaj sunt inscrisurile de la posta... si probabil ca se mai poate dovedi si in alt mod... la retur se plateste si o taxa de magazinaj si ar trebui sa primiti si chitanta pentru asta...

Daca sunt atat de multe si nu e doar o scapare, ar trebui sa faceti ceva in privinta asta!

19.04.2011, 20:31:41
  • Artisan
    Artisan

@Mariahera si eu aveam un colet de ridicat, a trebuit sa plec, dar am anuntat vanzatorul + cererere la oficiul postal de retinere a coletului pana cand stiam ca revin, tocmai pentru a nu se face retur.

@ Mady-Eu nu dau feedback decat in momentul in care primesc coletul asta in cazul in care cumpar ceva respectiv in momentul in care primesc banii in cazul comenzilor, dar cand cumpar anunt ziua in care RIDIC coletul, pentru ca persoana care asteapta banii sa-si poata faca socoteala cand ii ajung.

19.04.2011, 20:34:06
  • mady68
    mady68

Acum am sosit de la servici si vad ca sunt destule persoane implicate,,nu am dat feedback decat ieri si nu unul pozitiv,consider ca am fost indrepatita la intoarcerea returului,,eu si doamna am avut discutii prealabile si ulterioare expedierii coletului,dansa la 2 zile dupa ce i-am confirmat expedirea m-a contactat in legatura cu alte 2 produse pe care le dorea dar i-am explicat ca eu nu lucrez dupa o paleta de culori si nu am fire pe stoc,pot onora comanda daca-mi da dimensiunile si culorile dorite,observ ca are un sablon ''ca in poza'',ceeace mi-a creat oarece suspiciuni,poza este una ...dimensiunile altele. Discutia a fost normala urmand sa expediez produsele cand sunt gata ,nu mi-a fixat un termen,asteptam intai rambursul care s-a dovedit retur dupa 17 zile,am dovada expedierii si primirii ,plus poze colet,discutiile care nu le voi fae pulice,in cel mai rau caz le voi trimite adminilor,nu prea cred ca este necesar.Am deschis acest subiect ,ca noi vanzatorii sa fim mai obiectivi,,suma la mine este mica,,nu asta a contat,nu-mi place sa fiu mintita ,nu cred ca doamna a fost plecata sau cel putin stiu cu siguranta ca are acces la net,avand-o in lista,cand e invizibille cand online,nu am mai primit nici-un mesaj cu toate ca initial i-am scrsi peronal si dupa pe forum ,oricum pt mine indiferent de explicatii colaborareaeste incheiata pt totdeauna cu dansa si cred ca am dreptul sa-mi selectez si cumparatorii mai ales ca pt mine este un hobby,destul de costisitor,imi place sa lucrez pt copii si o voi face si de acum incolo.Cel mai rau este pt persoanele care chiar o fac ca mijloc de subzistenta,sa investesti bani in materia prima,timp si pasiune si...recompensa 0.Fiecare decide pe propria raspundere cum doreste sa procedeze,este prima comanda retur,sper si ultima...Succes tuturor si ...atentie.O seara placuta tuturor

19.04.2011, 21:28:07
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Te inteleg Mady...ma gadeam sa trimiteti toate lui Luigi dovezile de retur, pentru a-i schimba feedback-urile in cauza. Majoritatea nu intra pe forum si nu stiu despre discutia asta iar din feedback...se poate scuza ca a fost o neintelegere cu tine de fapt... si mai patesc si alti....

19.04.2011, 22:41:31
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

Concluzia:

Cel mai sanatos e sa dati feedback doar dupa ce primiti voi feedback-ul de la cumparator, sau cel mai devreme cand contravaloarea produselor a intrat n posesia voastra.

Si nu e suficient sa bifati casutele alea.....
    mai ales la cele neutre si negative.... scrieti pe scurt motivu.
    In final suntem vanzatori in aceiasi "oala" (oala Breslo) si trebuie sa ne protejam de "invazii de clienti neseriosi".

Tacerea e cel mai usor de interpretat.

EU am dat netru - la cei care au facut comanda si nu au confirmat-o sau anulat-o. (comunicare zero)... pentru ca mi-am perdut timpul sa le scriu mailuri si mesaje si mi-au mai si blocat produsele in sistemul de comenzi.

Dau acelasi mesaj si pe mailul clientului si apoi il trimit si din mesageria Breslo sa nu mai primesc chestii de genu "Pai nu am vazut mi-a intrat in spam".
    (Sa nu uitam ca spamul nu se poate verifica - dupa opinia unora).

Artisan -
    Tu cand ai facut cererea aia la Posta sa iti mai retina coletul ai si platit ceva sau nu? Pentru ca tu daca NU ridicai coletul si se intorcea retur - teoretic vanzatorul pe langa taxa de magazinaj (10 zile) + taxa de retur mai trebuia sa plateasca si taxa de prelungire a magazinajului cu "x" zile. (IPOTETIC VORBIND)
    - Vreau sa stiu ce ne mai pot face clientii =)))

Noroc ca e soare afara .... si mai putem sa zambim.

20.04.2011, 07:26:09
  • Artisan
    Artisan

Normal, platesti taxa de inmagazinare, dar cum a fost ceva neprevazut, am preferat aceasta varianta suma platita fiind de 0, 65 bani/zi. Oricum tipa de la posta a spus ca au mai facut unii cereri si nu le-au ridicat in final, asta insemnand ca era posibil sa nu-mi aprobe cererea.

Si eu avut probleme cu un colet in 2008 si da, cel care primeste coletul retur suporta plata taxelor pentru cele 10 zile calendaristice in care coletul sta in oficiul postal pana la retur.( respectiv ...pentru toata perioada in care a stat la posta...:D)

20.04.2011, 07:44:59
  • Apollonia
    Apollonia

eu am avut 2 comenzi de la aceasta persoana si au fost onorate ambele, asa ca pot zice ca nu au fost probleme.

20.04.2011, 19:43:01
  • havin
    havin

hehe, nu puteam lipsi:)))).... desi am comunicat cu distinsa doamna, pt ca ma intriga cand primesc o comanda de la cineva care s-a descis cont recent sau chiar in aceeasi zi!-a existat o comunicare normala, ca sa zic asa.... rezultatule ste ca acum am un pachet la coletaria romana pe care numai peste minim o saptamana il voi putea ridica.... la mine e mai greu, nu e in permanenta cineva in Bucuresti asa ca distractia o sa ma coste minim jumatate din suma coletului.....
    doamna camelia, v-ati gandit vreodata ca astfel de actiuni vor avea rezonante asupra destinului dvs, intr-un fel sau altul, in viitor? eu sant convinsa ca da: nimic nu e intamplator si atatea ganduri negative cate ati reusit sa adunati de pe breslo, intr-un timp record- n-au cum sa nu-si puna amprenta asupra vremurilor ce vor sa vina, in ceea ce va priveste! rusinica!

21.04.2011, 05:59:16
  • Margelute
    Margelute

Buhuhuuuuu :))) o sa vedeti dumneavoastra...

21.04.2011, 09:37:39
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Mady a lasat doua negative userului camelia 855 datorita coletelor venite retur. Perfect normal.
    Ideea acestui topic a fost sa nu lasam feedback inainte de a primi banii (plata in avans) sau rambursul. Lui mady i s-a confirmat faptul ca pachetul a ajuns la posta cu promisiunea ca va fi ridicat in zilele urmatoare si unii vanzatori ar fi putut in acel moment sa dea feed pozitiv prematur.

Daca cineva a mai avut retururi de la camelia855, trebuie sa lase negativ si la "imagine de apreciere" sa incarce o poza a coletului unde se vad taxele de retur sau a chitantei de la posta.

@dianadesign: filmuletul de help e putin mai vechi, pe vremea respectiva se puteau edita si pozitivele. Intre timp asta s-a schimbat pentru ca au fost cateva cazuri in care pozitivele au fost schimbate in negative ca razbunare pentru un feedback nu tocmai ideal.

Bottom line: cui i se mai intorc colete, indiferent de la cine, sa lase negativ si poza cu coletul/chitanta retur. In rest, feedbackul de la cumparator trebuie sa vina dupa ce a ridicat coletul si s-a uitat inauntru :) iar de la vanzator dupa primirea banilor (in avans sau ca ramburs), nu mai repede.

21.04.2011, 10:42:20
  • mady68
    mady68

mai pot pune acum poza coletului?nu ma prea pricep,dar i se vede adresa,e voie?eu nu am vrut sa-i fac public numele,din decenta

21.04.2011, 10:56:17
  • mady68
    mady68

am reusit sa pun si poza ,lateral sa se vada nr retur si ca a fost taiata adresa de posta,an si chitantele dar cred ca este suficient

21.04.2011, 11:01:24
  • mady68
    mady68

Trebuie sa fiu corecta si sa spun ca acum cateva minute am primit un mes de la doamna in cauza in care-si cere scuze spunand ca a expirat buletinul si ca momentan pleaca din tara,fiind dispusa sa-mi plateasca contravaloarea rambursului.Nu cred in versiunea buletinului caci intre timp a mai ridicat,pe net a fost prezenta de cateva ori,ma multumeam cu un mesaj si as fi intles situatia.Nu-i mai port suparare in acest moment caci suntem intr-o saptamana importanta pt orice crestin,dar cel putin pentru un timp............................nu voi colabora cu dansa

21.04.2011, 23:46:10
  • mady68
    mady68

TOATE fetele implicate au primit mesaj cu scuze?

21.04.2011, 23:50:59
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

Cum poate da cineva feedback la o comanda
    la care eu inca nu am bifat..... casuta aia ca e livrata?
    Nu mi se pare normal acest lucru.

Feedbackul trebuie sa fie posibil doar in momentul in care este bifata casuta cu "comanda livrata/ expediata".

La ce dai feedback daca nu ai primit produsele?
    La aerul poluat din jur.

22.04.2011, 08:21:00
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

Legat de "imaginea de apreciere"

Eu am adaugat o imagine la niste produse pe care le-am cumparat de la un magazin de pe Breslo. Unde a disparut imaginea aia? Nu mai apare vizibila la feedbackul dat de mine. Aparea inca o casuta cu poza postata de mine..... acuma s-a dus...... unde?

Functioneaza acest lucru sau nu?

22.04.2011, 08:24:36
  • Margaux
    Margaux

Functioneaza, doar ca e vizibila doar pentru echipa Breslo.

Cat despre doamna in discutie, si eu am primit o comanda de la dansa si totul a fost in regula, a ridicat coletul, si am avut o colaborare buna.

22.04.2011, 10:51:49
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Exact, imagine apare doar pentru noi, in caz ca e ceva in neregula.
    Nu ar fi ok sa fie publica pentru tot internetul pentru ca sunt acolo date personale gen nume, adresa etc.

PS: Se pare ca exista un bug sau ceva si se poate acorda feed si la comenzi anulate.

22.04.2011, 11:37:34
  • user12922
    user12922

Colaborare noastra cu aceasta clienta s-a desfasurat in perfecta regula!

22.04.2011, 11:48:50
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

Eu credeam ca "imaginea de apreciere" e sa fie vizibila........ adica sa poata clientu' sa adauge foto purtand produsul tau....... asta era chiar apreciere din partea clientului........ dar se pare ca m-am inselat :(
    Si cat m-am chinuit eu sa pozez o maimutica cu bijuterii create special pentru ea.

In caz contrar ..... mai bine s-ar numii......."dovezi pentru reclamatii"...... nu v
    reau sa fiu rea dar .... asta am inteles eu.

22.04.2011, 14:04:52
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Eu cocluzionez ca doamna este o clienta ok,dar ghinionul este ca i-a expirat buletinul cand sa ridice coletele vostre.

22.04.2011, 22:28:39
  • Margelute
    Margelute

Nu prea tine asta cu buletinul expirat. E adevarat ca legea e lege dar stim toate ca o data ce primesti frecvent colete la posta ajung sa te cunoasca si angajatele de-acolo, iar daca trebuie platit ramburs pentru colet atunci e si mai probabil sa-ti fie eliberat fara sa ai buletinul la tine. Pana la urma ele se tem sa nu elibereze coletul cine stie cui si sa primeasca reclamatii, dar o data ce se plateste pentru el nu ar mai avea cine sa faca reclamatia, adica expeditorul isi primeste banii si nu mai are motive de nemultumire.
    Eniuei, sunt metode si metode pentru a evita aceste neplaceri cu buletinul expirat sau cu plecarea din localitate. Din ce povestiti cred ca doamna in cauza a descoperit breslo si nu s-a putut opri pur si simplu din comandat, mai stiu pe cineva asa, iar intr-un final s-a razgandit si n-a mai ridicat coletele de la posta.

23.04.2011, 15:41:37
  • beadshop
    beadshop

Am vazut ca a scris cineva ca face cerere la posta sa i se pastreze coletele daca e plecata din localitate. E o chestie noua, de care am aflat si eu recent. De curand am primit retur un colet pentru care am platit numai la retur 22 lei deoarece a stat 23 zile la oficiul postal al destinatarei. Clienta facuse cerere la posta sa i se pastreze coletele dar in final, coletul meu nu a fost ridicat. Cand a expirat perioada pentru care a facut cererea, posta l-a trimis retur. Mie mi se pare abuz din partea postei sa accepte cereri la coletele cu ramburs si apoi sa impute magazinajul altcuiva decat persoanei care a facut cererea.
    Azi am platit iar la posta pt alt colet retur taxa de magazinaj pentru 14 zile. Eu stiam ca posta retine coletele doar 10 zile, dupa care le restituie expeditorului. S-a schimbat ceva? Stie cineva?

26.04.2011, 22:42:58
  • mady68
    mady68

am intrebat si eu la posta si au dreptul destinatarii la acea cerere ,nici mie nu-mi pare corect sa platesc eu pt ''un moft'',trebuie sa-i ia banii anticipat pt magazinaj,din moment ce accepta cererea ,are datele

26.04.2011, 23:36:42
  • Artisan
    Artisan

@Corina eu am scris ca am facut cerere, dar da, posta are dreptul de-a taxa, dar multi fac cerere dupa care nu mai ridica, de aceea cererea mea era cat pe ce sa nu-mi fie aprobata si s-ar fi facut retur aiurea, eu l-am ridicat, am anuntat vanzatorul, etc. Dar cineva trebuie sa plateasca inmagazinarea, clientul sau vanzatorul...asa este regula, posta nu are nici o vina ca x sau y nu ridica...

27.04.2011, 08:42:35
  • Artisan
    Artisan

@Mady nu au voie sa-ti ia banii anticipat, la una din comenzi o clienta a ridicat coletul la limita celor 10 zile detorita faptului ca facuse mai multe comenzi si astepta sa-i ajunga toate sa nu faca zilnic drum la posta, ea a platit inmagazinarea, a preferat sa plateasca in plus decat sa faca n drumuri, asa ca ....

27.04.2011, 08:45:53
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

Fetelor pentru chestia cu taxa aiurea de inmagazinaj:
    - trebuie sa faceti in ziua in care ati platit asa ceva o sesizare in scris catre Posta Romana si
    catre Pretectia consumatorlului
    pentru ca asta se numeste "JAF"
    iar Posta Romana nu are dreptul sa iti retina un colet fara acordul tau.

EU mai nou scriu pe buletinul de expeditie si pe mandat:
    "Nu sunt de acord cu prelungirea celor 10 zile de stationare a coletului in Oficiul Postal de desinatie." si semnez. Tipa de unde depun eu coletele a zis ca nu-s sanatoasa la cap... si cand i-am explicat de ce.... nu a mai zis nimic.

Eu deja am cunostinte pe la reclamatii la posta....... mie mi-a scapat una coletul sub masa......... si asa a stat coletul meu vre-o 10 zile sa se depuna praful pe el (ca sa trag si concluzia ca nu exista femeie de servici)....
    iar clienta mea disperata ma tot suna......
    Asa am ajuns sa aflu ca sunt 5 localitati Branesti in scumpa noastra tara.......... si m-am conversat cu toti reprezentantii celor 5 localitati......
    coletul meu a ajuns dupa 18 zile (fara taxe suplimentare..... atatia sfinti le mai trebuia)... probabli au facut curat pe masa.

27.04.2011, 14:49:39
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

si sub masa

27.04.2011, 14:50:47
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Hai sa scriem aici mai departe despre feedback (daca mai e ceva de zis, intre timp cred ca este clar ca feedul se da DUPA ce s-au primit banii).

Si discutiile despre Posta sa le mutam intr-un nou subiect la "subiecte de afaceri", ok?

27.04.2011, 16:24:57
  • beadshop
    beadshop

@cinnamon: cum mutam in alta parte discutiile cu posta? ia cineva mesajele de aici? sau cum facem ca sa fie o continuare? sunt convinsa ca nu ne-ar strica un schimb de experienta pe tema asta, deci discutia ar fi benefic sa continue.

@IGF: am facut reclamatie la posta de cand se implinisera 30 zile de la expediere si nu primisem nimic inapoi....si peste 2 zile hop coletul retur! :D
    Multumesc pt sfat, asa o sa scriu si eu pe buletinul de expediere!
    @Artisan: stiu ca tu ridici coletele. Pur si simplu mi se pare incorect ca posta sa taxeze expeditorul. Sa gandim si asa: daca destinatarul cere sa i se pastreze 3 luni coletele ca e plecat din tara si pe urma nu se mai intoarce??? Expeditorul ce vina are?

27.04.2011, 19:51:19
  • Irene30
    Irene30

camelia855, un ID pe care am ajuns sa-l visez si noaptea.. mi-a comandat o jucarie, am trimis comanda a doua zi, toate bune si frumoase, chiar a raspuns la mesaje, cu promisiuni ca "maine va merge", "nu a ajuns coletul", etc. Pe 29 aprilie am pus coletul la posta cu plata ramburs si nu l-a ridicat nici acum, iar de vineri nu mi-a mai raspuns la niciun mesaj. Inca nu am dat un feedback, pentru ca tranzactia nu s-a incheiat din punctul meu de vedere. Coletul va sta la posta 10 zile, inca mai poate sa-l ridice (desi ma indoiesc de acest lucru). Deci da, feedback-ul trebuie dat dupa ce vanzatorul primeste banii (sau coletul in cazul meu..) si dupa ce cumparatorul vede ce a primit

edited CinnamonCloves

08.05.2011, 18:16:27
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pai poate n-a avut timp sa ajunga...se mai intampla... nicie u nu ajung mereu in prima zi cand ajunge coletul la posta... Mai are timp sa-l ridice....nu vad de ce ai avea motiv sa dai feedback acum (faptul ca nu-ti raspunde la mesaje se poate datora faptului ca e weekend :) ) mai ales ca mai este timp sa-l ridice (faptul ca ti se va intoarce in acest moment este doar o presupunere, nu un fapt)...

Cat despre dezvaluirea numelui, chiar nu e corect. Tu ca si comerciant online trebuie sa respecti niste legi (fie ca ai habar de ele sau nu, fie ca iti plac fie ca nu), printre care si aceea a nedezvaluirii datelor personale (iar mie numele mi se pare o data cat se poate de personala ;) )

E cam pripita supararea ta, dar cum nu e treaba mea asta, de afirmatiile tale sigur iti spun ca sunt pripite :)

08.05.2011, 19:51:32
  • havin
    havin

bijudemonange: sant intr-o situatei si mai neplacuta deact irene si sa-mi voie sa-ti spun ca ma doare la bascheti despre corectitudinea dezvaluirii numelui persoanei in cauza: daca vrea corectitudine e datoare FIX cu acelasi compoprtament! asta e un risc asumat in momentul in care apasa pe tasta enter pt o comanda pe net si, in ceea ce ma priveste, n-are decat sa ma dea in judecata pt publicarea datelor personale.
    asta unu.
    doi- imi permit sa spun ca supararea nu e de loc pripita si-ti spun si de ce.... eu am un colet trimis dnei respective tot undeva pe 23.... aprilie... n-am reusit sa intru in posesia lui nici acum (cu toate ca dna mi-a cerut sa-l retrimit!) intrucat se plimba undeva in lantul ucigator al postei romane.... ceea ce pe mine ma costa timp nervi bani si timpul mamei mele care sta mai mult in provincie... a venit de 2 ori in bucuresti pt treaba asta, m-a costat in jur de 45 de lei fiecare drum al ei, plux taxa de inmagazinare si taxele de expeditie (destul de mari la ramburs)i in conditiile in care val comenzii era de 70 de lei.
    din nefericire povestea nu se termina aici, intrucat coletul e inca pe traseu, undeva, nu se stie unde.... pai nu mai bine cumparam o carte de povesti copiilor, decat sa ma incurc cu dna respectiva? cred ca am fost explicita de ce importa atat de putin pt mine publicarea datelor persoanei respective.

08.05.2011, 22:01:51
  • ElvenRose
    ElvenRose

bijouxdemonange are dreptate. pachetul a facut minim doua zile pana la ea, tinand cont ca a fost weekend, a ajuns probabil pe 2. cu 10 zile cat sta la posta, abia pe 14 (cu cele 2 zile cat ar face banii pana la tine) poti spune ca nu a luat pachetul. a devenit o moda sa raportam imediat toate chestiile (mai mult sau mai putin fondate) ?!

08.05.2011, 22:03:21