Forum: Orice altceva Nu mai dati fedback-ul anticipat

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

@ havin: eu te inteleg! Pe tine, situatia ta, separat de cea a lui irene! Pana la urma nu au nici o legatura! Si mie mi s-a intamplat sa primesc colete retur si in aceeasi perioada respectivele sa primeasca feedback pozitiv pentru produse cumparate chiar in aceeasi zi.
    Deci da, tu esti indreptatita sa fii suparata, pentru ca al tau este clar retur. Dar nu poti acuza pe cineva ca nu va ridica un colet de la posta doar pt ca nu l-a ridicat instant, cum a intrat coletul in oficiul postal. hai sa nu exageram. Iar la chestia cu datele personale imi sustin parerea. :)

Si din cate vad din feedback-ul doamnei respective, se pare ca ridica colete pe "sarite". Nu-i stiu criteriul de selectie, insa cand vedeti cel putin un negativ pentru neridicare eu cred ca ar trebui sa va dea de gandit (mai ales ca de multe ori negativele sunt si explicate destul de detaliat! )! Pana la urma v-ati asumat si voi riscul, cu buna stiinta, trimitandu-i ramburs, cand ati fi putut foarte bine cere bani in avans si atunci sigur ar fi avut timp de ridicat coletul!

08.05.2011, 22:16:11
  • havin
    havin

draga mea, la momentul la care s-a lansat comanda pers in cauza NU AVEA NİCİ UN NEGATIV. sau poate asta ti-a scapat.....
    asta una... si doi ar fi ca la cum arata 'cv'ul domanei in cauza, sansele sa-l ridice sant mici spre minime. sa dea domnul sa ma insel:D:D:D:D:D:D:D:D:

si cred ca nu e nici cazul si nici momentul sa abordam aici teoria comertului si riscurilor implicite.
    eu cam atat am avut de spus pe problema asta, celor care aveti pachete neridicate- va doresc sa le gasiti usor iar celor care aveti comenzi in executie de la dna respectiva- prudenta.

va salut.

08.05.2011, 22:25:28
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nu mi-a scapat amanuntul. Are un negativ pe 18.04 . Chiar tu ai spus ca i-ai trimis coletul undeva pe 23... Iar irene l-a pus pe 29....

In fine, e treaba voastra cum abordati problemele. :)

Spor si vanzari bune!

08.05.2011, 22:44:39
  • issa
    issa

Eu i-am realizat un produs la comanda, cu plata in avans...a trecut mai mult de o saptamana si banii tot nu au ajuns in contul meu. M-a amanat de pe o zi pe alta iar eu am ramas cu o bratara gothic style pt. glezna...m-am stresat sa-i termin accesoriu la timp, mi-am neglijat musafirii(prin jurul datei de 1mai se intampla) pt. ca d-na camelia855 sa fie multumita...timp pierdut aiurea...mai bine imi periam cainii si pisicile si eram mai castigata.
    Nici eu nu-i inteleg criteriul de selectie...din pacate cunosc si alte persoane care procedeaza cam la fel:(
    Daca nu ii realizam produsul la comanda chiar nu ma deranja daca renunta la produs .
    Eu nu am pierdut bani dar fetele cu retururi au tot dreptul sa fie suparate !

08.05.2011, 22:55:02
  • ElvenRose
    ElvenRose

:( pacat ca se intampla si lucruri din acestea

08.05.2011, 23:59:25
  • havin
    havin

bijoudemonange n-ar fi mai bine sa ne vedem de treaba? mai ales ca tu n-ai nici o implicare directa in problema asta.... comnada mea a fost lansata pe 23 martie, ca sa te lamuresc pe deplin, moment la care nu exista nici un negativ. daca doresti sa continui discutia, aducand argumente in favoarea doamnei, iti stau la dispozitie pe privat.

09.05.2011, 06:06:41
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Draga mea, eu i-am replicat lui irene30, la mesajul ei si la ceea ce a spus ea.
    Ti-am si spus in mesajul urmator, adresat tie, ca problemele sunt separate si le vad si separat. Cel putin pentru moment, in cazul irene mai este inca timp!
    In plus, poate ca nici tu nu te-ai exprimat bine si n-aveand e unde sa stiu eu cand ai primit comanda (iar cum te-ai exprimat reiesea ca i-ai trimis undeva pe 23 aprilie)! Oricum imi cer scuze!

Ideea este ca prea suntem puse pe harta! Prea repede ne aprindem si facem presupuneri! Nu ii ia nimeni apararea doamnei respective, nu o cunosc si nici clienta nu-mi va fi!
    Dar am observat ca este un trend general acela de a terfeli pe altii doar pentru a demonstra cata dreptate avem noi sau pentru ca presupunem ca avem dreptate! Si nu, nu este corect orice ai zice!

Eu am terminat discutia! Dupa cum am spus si mai sus, va priveste pana la urma cum abordati situatiile, consecintele nu le suport eu in nici un caz!

O saptamana frumoasa sa aveti!

09.05.2011, 12:09:03
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Se pare ca tot apar probleme similare.... Va sugerez, celor ce aveti/ati avut probleme cu aceasta doamna, sa va uniti, sa adunati dovezile pe care le aveti fiecare de colete retur, sa compuneti un mesaj caruia sa ii atasati toate dovezile si sa il trimitei echipei Breslo! Cred ca e mai usor cu un singur mesaj, decat cu multe mesaje separat.
    Eu stiu ca echipa Breslo nu isi asuma raspunderea medierii conflictelor, dar, aceasta nu e un simplu conflict vanzator-cumparator, este de-a dreptul abuz! Si nu ar trebui tolerat pe o platforma care se respecta!

Platformele care au pretentii si se respecta, isi verifica toti utilizatorii (macar in urma sesizarilor de la ceilalti utilizatori) si in caz de abuz, sunt banati! Si clientii ar trebui banati in caz de incalcare abuziva de reguli, nu doar vanzatorii! :)

Si da, mai stiu si ca necesita timp acest lucru, dar mai cred ca inca o persoana in echipa, macar part time , care sa se ocupe de astfel de probleme, de verificare (macar la cerere), de raportari de produse si magazine, etc. nu ar strica, din contra chiar! Si part time nu e prea putin, chiar si 2 ore pe zi sunt mult mai mult decat deloc!

11.05.2011, 02:45:24