Forum: Orice altceva Pe BRESLO se vinde orice?!

• CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Hey, va rog sa rezolvati disputele personale pe privat!

@gretysimonica, ideea e ca eu cel putin nu vad niciun motiv pentru ca paturile de la Mano sa nu fie handmade. Tehnica se "preteaza", fiind pur si simplu aplicatie pe un fel de fleece, din ce imi dau eu seama, iar pozele sunt ok, de calitate consistenta, deci sunt putin probabil sa fie furate de pe net.

La unele produse este pur si simplu evident ca nu sunt handmade, dar aici nu. Asa ca daca ai eventual alte dovezi/idei care sa sugereze ca produsele nu ar fi handmade, pray tell, daca nu, consideram discutia incheiata.

11.04.2011, 11:02:57
  • Mano
    Mano

In urma comentariilor simt nevoia sa fac unele precizari si anume:
    Produsele oferite de magazinul meu sunt lucrate manual in stil „patchwork”, aplicatiile (numele copilului, figurinele) nefiind brodate.
    Paturile sunt croite la marimea aleasa dupa care literele si figurinele (din acelasi material) croite dupa cererea clientului sunt cusute pe paturica in urma fixarii cu ace.
    Produsele sunt confectionate la comanda si sunt unicat. Fotografiile sunt facute de mine, ma straduiesc sa fie de calitate cat mai buna.
    O zi buna, Mano.

11.04.2011, 12:59:25
  • madacraftings
    madacraftings

www.breslo.ro/Product/geanta-cod-09_343381

Traiasca Bershka :))

11.04.2011, 23:43:34
  • cocky
    cocky

nu stiu unde sa scriu, asa ca intreb aici. sper sa nu deranjez prea rau. imi poate explica si mie cineva, va rog, ce carti se pot vinde pe breslo? cartile despre geografie/economie/istorie/matematica au voie? cartile cu o vechime mai mica de 20 de ani sunt permise?

12.04.2011, 20:35:56
  • Nisina
    Nisina

Cocky draga , Breslo este "comunitatea artzanilor handmade " , nu e anticariat , nici magazin second hand... Cred ca stiu la ce (sau mai bine zis la cine ) te referi cand pui intrebarea asta , sau poate ma insel ... Orice nu e handmade se poate vinde pe o gramada de alte site-uri . Sa lasam Breslo artizanilor !

12.04.2011, 21:13:47
  • peafowlady
    peafowlady

Pai in mod normal pe Breslo nu le poti vinde daca nu au o vechime mai mare de 20ani, insa intr-un anticariat vei gasi si carti din '97. Mi se pare amuzant intr-un fel. : )

12.04.2011, 21:14:51
  • Nisina
    Nisina

Mie mi se pare amuzant sa vinzi carti pe Breslo ! :))

12.04.2011, 21:17:28
  • peafowlady
    peafowlady

Cartile au o importanta aparte si daca sunt vintage, atunci isi au locul aici. Chiar daca la categoria "Carti" nu exista "manuale", avem totusi "arta", "biografii", "stiinta". Nu cred ca persoana care a creat categoriile respective era amuzata. : )

12.04.2011, 21:48:54
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Deeeci (cred ca am mai vorbit despre asta undeva mai sus in topicul asta):

Varianta 1: Carti despre handmade/tehnici/materiale se pot vinde in categoria Carti, la fel ca si reviste gen Burda.

Varianta 2: Carti despre orice subiect, mai vechi de 20 de ani, care se pot vinde in categoria Vintage>Carti

Orice altceva care nu se incadreaza in posibilitatile de mai sus nu isi are locul pe Breslo. Si va rog nu ma intrebati ce e cu subcategoriile ciudate de la "Carti" pentru ca nu stiu ce sa va raspund.

12.04.2011, 22:17:42
  • cocky
    cocky

Cinnamon, asa mi se pare si mie normal.Ms de raspuns.

12.04.2011, 22:34:51
  • Nisina
    Nisina

Multumesc de lamurire , Cinnamon ! Daca asa e regula , o respect . Totusi imi e cam greu sa asociez un manual de economie cu "artizan " sau "handmade".Fara suparare . Nu vreau sa jignesc pe nimeni .Poate ca sunt eu vintage ...

12.04.2011, 22:45:47
  • cocky
    cocky

Nisina, eu acum am intrat la tine in magazin, prima oara cred.Nu stiu daca ai avut vreo carte in magazin, inteleg din comentarii ca da. Nu m-am referit la tine cand am intrebat ce carti avem voie sa postam, nu m-am referit la nimeni. Acum daca nu ma crezi, n-am ce sa fac.

12.04.2011, 23:51:38
  • Nisina
    Nisina

Nu am avut niciodata carti de vanzare in magazin , draga Cocky , si nici nu am crezut ca te referi la mine.Dimpotriva , eu sunt cea care am vazut niste carti de vanzare in alt magazin si mi s-a parut ca sunt total nepotrivite pt. a fi vandute pe Breslo si credeam ca le-ai vazut si tu. Cinnamon m-a lamurit ca e OK sa se vanda si carti pe site daca se respecta regulamentul.E foarte bine ca ai intrebat ce se poate vinde si ce nu . Daca toti am proceda la fel , n-ar mai aparea tot felul de chestii aiurea pe Breslo.In alta ordine de idei , imi plac foarte mult lucrusoarele facute de tine si iti doresc mult succes si inspiratie in continuare.

13.04.2011, 09:34:23
  • cocky
    cocky

Multumesc Nisina, succes si tie :)

13.04.2011, 10:30:19
  • anitabdesign
    anitabdesign

Salut, nu stiu dc. a mai observat cineva acest magazin...eu trimit acum un produs blugi vintage...
    www.breslo.ro/Product/blugi-anii-80_343459

13.04.2011, 11:12:02
  • GOT
    GOT

www.breslo.ro/Shop/fiora.ro

14.04.2011, 03:45:31
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

@Got l-am raportat si eu mai sus, pe 28.03 (adica... 2 saptamani si jumatate deja? ce trece vremea...). Repet lista de produse gasite pe site-uri de wholesale dupa o scurta cautare:
    www.ioffer.com/i/193873008
    www.breslo.ro/Product/Super-rochie-roz-din-sifon---Delicat_334401

www.ioffer.com/i/square-collar-shivering-sleeveless-chiffon-dress-197754692
    www.breslo.ro/Product/Rochita-de-ocazie-din-sifon-cu-motiv-floral_334403

www.wholesale-dress.net/cute-pearls-multi-layered-rhinestone-bracelet-white-g1176499.html
    www.breslo.ro/Product/Brar-perle-albe-Drgu_334445

www.ioffer.com/i/elegant-gauze-batch-shoulder-piece-dress-blue-193792316
    www.breslo.ro/Product/Rochie-elegant-din-dou-piese-tifon--ifon_334393

14.04.2011, 11:42:12
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Violet -negru-vechituri?!

14.04.2011, 15:17:42
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Ah, si lui Fiora sigur-sigur i-am trimis mesaj de atentionare.
    Trebuie sa reiau magazinele din topicul de aici sa vad daca a reactionat cineva, daca nu trebuie sa vorbesc cu Ruxi sa le stergem.Doar ca pana la Pasti nu sunt acasa si nu cred ca o sa am timp de asta.

14.04.2011, 15:46:49
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Da-mi mie accept si le sterg eu dintr-o suflare!

14.04.2011, 15:49:35
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

@Cinnamon: 2 produse din cele mentionate au fost sterse, in rest... deocamdata e pe prima pagina, la "Produse selectionate cu atentie ". Daca as face rochite si bluzite handmade, sigur m-as oftica rau de tot :D

14.04.2011, 15:49:50
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Eu cred ca geanta asta e hand-made ca e pozata in mana!

14.04.2011, 15:56:06
  • lycurycy18
    lycurycy18

eu consider ca magazinul arixa10 are si lucruri handmade deoarece eu chiar am achizitionat o gentuta si garantez ca este facuta de ea, deasemenea bratarile din piele si cercelusii tot de ea sunt facute. Intr-adevar are cateva lucruri care nu ar trebui sa fie acolo dar acelea sunt facute la fabrica unde lucreaza mama ei. daca vreti sa raportati ceva nu raportati tot magazinu ci doar produsele pe care considerati ca ar trebui raportate. Nu vreau sa iau apararea dar am vazut-o la targuri cu ceea ce face ea si se regasesc in magazin

14.04.2011, 21:36:22
  • kiti
    kiti

In momentul raportarii unui produs, nu unui magazin intreg, ar trebui sa va ganditi de doua ori, sa vedeti daca acel obiect putea fi facut hand made sau nu fara dubii si apoi sa dati click raportarii. In spatele fiecarui obiect sta munca si daruirea unui om de care ar trebui sa tinem seama.Multe raportari mie personal mi s-au parut ok, puteau fi confectionate la domiciliu cu o masina de cusut cum la fel de bine puteau fi facute industrial.Intre cele doua variante, in lipsa unui argument strong este de preferat prima,pt a nu jigni si rani pe nimeni. Iar daca totusi va macina ceva pe dinauntru si nu puteti rezista, apelati cu incredere la mesajele private inainte de raportare.

15.04.2011, 07:47:50
  • Anabelle
    Anabelle

Nu stiu care e diferenta intre a raporta magazinul sau doar anumite produse, sigur selecteaza cei care se ocupa de asta..

15.04.2011, 11:43:52
  • lycurycy18
    lycurycy18

dupa mine diferenta este mare, deoarece atunci cand se raporteaza tot magazinul consider ca tot ce e postat este non-handmade, iar cand raportezi direct produsele in cauza faci munca mai usoara adminilor :). Sper ca nu te-ai suparat pe mine anabelle, si eu raportez aici cand mai vad cate ceva, si de aceea nu vreau sa acuzam pt o oaie neagra tot, inclusiv cele care nu trebuiesc acuzate.

15.04.2011, 13:03:41
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Eu am aruncat deja o privire in magazinul arixei si cred ca gentile (cel putin in marea majoritate) sunt handmade.
    Din pacate multa lume are impresia ca orice este mai "profesionist" sau lucrat cu o tehnicamai aparte este suspect (vezi cazul mano si metalcrafy).

15.04.2011, 21:20:07
  • ElvenRose
    ElvenRose

tocmai ma pregateam si eu sa adaug acest magazin aici (reny91) :)

15.04.2011, 22:12:03
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Si tie iti plac jucarioarele de plus?!

15.04.2011, 22:14:55
  • gystefania
    gystefania

Deci plusurile m-au dat gata! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Felelor am si eu vreo 5 saci de plusuri...nu le vrea cineva :)))))))))))))))))))))

16.04.2011, 00:10:22
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

la bucata sau la sac? cum le dai? :)))))

16.04.2011, 02:47:55
  • dianadesign
    dianadesign

Aoleu, m-ati dat gata cu "cainele de lup", nu ma pot opri din ras :))))))).

16.04.2011, 11:41:14
  • havin
    havin

deci cainele asta de lup o sa faca senzatie, va spun eu!!! o sa vedeti ca o sa aibe efect pana si asupra echipei Breslo, care o sa-l stearga de acolo, eventually :D:D:D
    misto, Breslo incepe sa semene din ce in ce mai mult cu un talcioc...

16.04.2011, 12:09:59
  • havin
    havin

magazinul e plin.... mai bine le-ar dona. doar ca santem romani si asta spune multe.

16.04.2011, 12:13:11
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

animalul asta cred ca a avut tatal caine si probabil mama lup :))) altfel nu-mi dau seama....eu nu raportez nimic, dar mi s-a parut haioasa jucaria
    =)))

16.04.2011, 20:04:24
  • dianadesign
    dianadesign

Mai, mie imi vine sa cumpar cainele de lup, are o fatza asa haioasa, parca isi merita numele =)))).

16.04.2011, 22:46:38
  • mena
    mena

Daaa, chiar asta vroiam sa zic si eu, azi am descoperit jucariile de plus din magazinul reny91.Poate se incadreaza la categoria "vintage"? Hmmm...parca nu face cinste site-ului si, n-am vrea sa fie un fel de talcioc aici.

20.04.2011, 11:24:35
  • carla69
    carla69

Cateva animale imi lipsesc si mie din colectia copiilor,dar le gasesc pe la second la preturi muuult mai mici.Apropo de animalele din magazinul asta sunt hand-made?Oare cum le-a facut?Nimeni nu i-a transmis nimic proprietarei?

20.04.2011, 16:06:44
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Astea sigur sunt lucrate manual..in koreea :D cel putin asa par domnisoarele acelea dragute din poze :D

Daca nu ma credeti, chiar numele magazinului de pe breslo e ... domeniu web in toata regula ;)

www.breslo.ro/Shop/fiora.ro

21.04.2011, 03:41:06
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

@bijoux: fiora e raportat inca de pe 28.03, chiar aici mai sus putin... Am dat si linkuri la produsele din magazin pe site-uri de wholesale, exact aceleasi poze... Lasa, in cateva zile ii trece luna gratuita si, daca n-are vanzari, poate scapam asa ;)

21.04.2011, 11:17:46
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

mda....

trist... mai raportasem eu cateva listari dintr-un magazin (cam vreo 11 s-au adunat)... in urma cu mai bine de o luna...si nimic...nimic....

21.04.2011, 11:39:42
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Ahh, Anita ... dar magazinul nu e deschis aici pentru vanzari, ci pentru reclama....Si acum reclama cu 10 ron pe luna nu e scumpa deloc ;) E chiar foarte convenabil :)

21.04.2011, 11:41:01
  • user21
    user21

www.breslo.ro/Product/Concurs_353694

e chiar atat de grea gasirea rubricilor potrivite?

26.04.2011, 10:09:28
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

De "concurs"tocmai vroiam sa ma ocup.

@mariposas, markerele sunt doar incadrate gresit, ar fi trebuit sa intre la furnituri.

26.04.2011, 10:39:54