Forum: Orice altceva Pe BRESLO se vinde orice?!

• just.paintings
    just.paintings

Buna badaboom!
    hmm, cred ca ai putea sa le vinzi pe .ro sau pe trendzone.ro (se fac si schimburi)

05.09.2011, 17:56:24
  • tonycat
    tonycat

Doar 4 @Bohemian, doar 4, a 5-a e pentru Tony....

05.09.2011, 18:50:58
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

@badaboom: sau ai putea sa le pui pe blog si poti posta linkul si aici in "orice altceva".
    Nu prea mai stiu care e faza cu dar ultima oara cand am trecut pe acolo parca nu era o platforma buna pentru haine..mai mult electronice, antichitati si boy stuff :P

05.09.2011, 22:38:49
  • ThingsWeLoveToday
    ThingsWeLoveToday

Pe am vandut foaret multe haine si chiar mi-am format cliente fidele :D
    Mai poti incerca sa iti faci un blog insa e destul de greu sa le vinzi de la inceput, pana ajungi sa fii cunoscuta cat de cat...

06.09.2011, 01:31:01
  • fbronnie
    fbronnie

Handmade sau vintage?
    www.breslo.ro/Product/Bratara_427344

06.09.2011, 12:02:04
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

Magazin: www.breslo.ro/Shop/bijuland

www.breslo.ro/Product/rama-foto_432730
    "vintage" cu un o poza "imprumutata" de pe net (o fi salvat un thumbnail la rezolutia aia) - produsul poate fi mai bine vizualizat aici: http://floris.com.mk/product.aspx?id=5&page=3

www.breslo.ro/Product/rama-foto_432683
    la fel de "vintage", poze mai bune aici: http://www.de-woonstee.nl/index.php?/vmchk/clayre-&-eef-fotolijstjes/clayre-&-eef-lijst-voor-3-foto-s-2637

06.09.2011, 15:36:48
  • fbronnie
    fbronnie

Te ia groaza, parol!!!

06.09.2011, 16:46:18
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

Magazin: www.breslo.ro/Shop/bijuland

Ramele foto au disparut destul de repede (thumbs up, echipa Breslo), dar se pare ca vanzatorul a n-a prins ideea:
    www.breslo.ro/Product/rama-foto_433684
    Rama foto a revenit, cu poze proprii. Incadrare tot vintage. Pentru un produs de serie nou. http://www.clayre-eef.com/Photo-frame-p-16448.html

07.09.2011, 22:32:39
  • articole.crosetate
    articole.crosetate

BUna ziua,

Din pacate eu mi-am inchis magazinul din motive personale si nu numai (de fapt nu l-am mai platit si a fost inchis), dar va urmaresc zi de zi cu interses si aici am invatat ca pasiunea iti poate aduce si o satisfactie materiala. (sper ca in curand sa redeschid magazinul). Am si eu o interbare referitoare la "concurenta neloiala": Vi se parecorect ca pe Breslo sa fie vandute produse tricotate la o masina de tricotat? Vi se pare corect fata de fetele care stau ore intregi cu andrelele sau cu croseta in mana sa pui niste preturi derizorii la un produs care necesita ore intregi de munca?

08.09.2011, 15:45:57
  • fbronnie
    fbronnie

Nu stiu cum e cu masina de tricotat, dar parerea mea e ca aceeasi intrebare se poate pune in ceea ce priveste cusatura de mana sau cusatura la masina de cusut. Ori nu stiu cate fete de pe Breslo cos de mana.
    Eu cred ca e deja exagerat sa facem aceasta distinctie. Atata timp cat modelul este proiectat, executat, cu alte cuvinte muncit, de persoana respectiva eu nu vad care e problema. E vorba de tehnologie, pana la urma. Unii isi permit o dotare tehnologica mai moderna, altii nu. Ce-ar fi sa ma supar pe cei care dispun de un wire-jig ca lor le ies buclele de sarma mai egale si mai frumoase pe cand mie, cu clestele, imi ia mai mult timp sa fac asemenea bucle perfecte?
    Nu cred ca e vorba de concurenta neloiala in acest caz.

08.09.2011, 16:22:31
  • articole.crosetate
    articole.crosetate

Poate ai dreptate, dar a lucra tricotaje la masina de tricotat nu este acelasi lucru cu a lucra de mana cu andrelele. Nu am zis ca nu este munca si acolo, nu am zis sa nu se vanda astfel de produse. Cred ca cel mai bine ar fi sa se specifice faptul ca o parte a produsului este tricotat cu masina de tricotat. Asa mi se pare corect, fata de fetele care cu mandrie (si pe buna dreptate) scriu in descrierea produsului ca este realizat 100% manual.

08.09.2011, 16:43:44
  • carla69
    carla69

am vazut si eu produse tricotate la masina si nu e specificat acest lucru,nu stii daca-s facute de persoana respectiva sau cumparate din magazin

08.09.2011, 21:20:06
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Sunt facute de masina de tricotat a persoanei respective !
    Dar la cate se vand aici ce mai conteaza ?!

08.09.2011, 21:58:21
  • fbronnie
    fbronnie

Pana la urma cred ca si aceasta distinctie tine tot de ce inseamna 'handmade'. O persoana poate confectiona cu andrelele aceeasi caciula over and over again - aceeasi culoare, acelasi model, in fine, caciuli identice, in serie. E handmade?
    O alta persoana poate lucra la masina de tricotat un singur articol de un fel si numai unul. Un articol complet inedit, cu o tusa personala extrem de vizibila. E handmade?
    Ce e handmade si ce nu? Impinsa la extrem, definitia handmade-ului nu face decat sa inchida domeniul acesta. Parerea mea. Munca de creatie cred ca e cea mai importanta, nu munca de realizare a proiectului. Adica mie mi se pare mai important sa gandesti, sa proiectezi, sa te lupti cu un model in minte decat sa executi acel model. 80% e creatie si 20% transpiratie, ca sa zic asa.

09.09.2011, 13:48:35
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

revin cu o nelamurire legata de magazinul deschis pe post de portofoliu

Adica, e ok sa mai ai cate unul - doua- noua produse indisponibile in magazin (sau disponibile la comanda) dar chiar tot magazinul (de ex www.breslo.ro/Shop/ingridgall) ?! Serios acum, chiar e ok?! Daca tot nu ai nici un produs spre vanzare un album in flicker nu e mai util?

In cazul in care e ok, sa stiu si eu sa imi activez iarasi toate produsele din portofoliu si le mai adaug si pe multele creatii care nu se fla nici in portofoliu din lipsa detimp. dar pentru o mai mare vizibilitate, pentru a fi mereu in primele pagini si a atrage comenzi personalizate voi depune un efort, voi dormi si mai putin, nu e problema! :)

12.09.2011, 01:50:22
  • user21
    user21

www.breslo.ro/Product/Giveaway_435760

unii se pare ca nu inteleg.

fbronnie, ce e handmade iti spune insusi termenul - facut de mana.
    daca stai numai sa le gandesti, sa creezi, sa inventezi, etc - aia cred ca intra deja la design.

12.09.2011, 08:16:59
  • fbronnie
    fbronnie

Nu e vorba numai de "sa gandesti, sa creezi, sa inventezi" ci si sa le lucrezi efectiv. Dar e cel putin ciudat sa faci distinctie intre cei ce folosesc doar propriile maini sau cele mai elementare unelte si cei ce folosesc tehnologii mai avansate. Si la definitia din Wikipedia e asa: "must be made solely by hand power or hand guidance". Adica se pot folosi unele masinarii atata timp cat sunt ghidate de mana.
    Eu prefer o definitie mai spre arta a handmade-ului, decat una pur tehnica de "tot ce e facut de mana". Handmade-ul e ceva ce implica un proces creativ mai degraba decat simple reproduceri. Indiferent de ce unelte folosesti.

Scuze, cred ca am cam dat in off-topic. E un subiect destul de interesant si merita dezbatut, dar nu aici.

12.09.2011, 10:20:51
  • badaboom
    badaboom

@ andra - si eu am vazut respectivul magazin-portofoliu...si nu e singurul, mai gasisem unul unde TOATE produsele au mentiunea VANDUT (daca mai dau de el il parasc aici...)
    ma intrebam oare ce ar fi daca i-am comanda TOATE produsele? ;;) si asa sunt la superoferta la 1 ban! dar asta dupa ce ne umplem magazinele de ce poze mai avem prin casa, evident! :)))

12.09.2011, 13:52:37
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

juli e fenomenala :)))

in ultimele zile m-am certat cu ea din cauza ca i-am tot devansat topicul cu oferta "giveaway" iar Andreea i l-a sters ieri pana, cand s-a intors din vacanta, cum era si normal! Iar azi si l-a pus produs... Ce naiba sa mai spun?!

Veronica: a deschis kiti topic azi :p

Cristina: la asta ma gandeam si eu, sa le comand pe toate, ca e super oferta! :D

12.09.2011, 14:16:44
  • fbronnie
    fbronnie

Da, am vazut, am si postat
    :-)

12.09.2011, 14:22:02
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

mama ce ma mancau degetele sa-i comand giveaway-ul...adica produsele din imagine la 0.04 lei total :D

12.09.2011, 15:01:39
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

www.breslo.ro/Shop/vintage.boutique
    ani in stil

26.09.2011, 22:26:47
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

www.breslo.ro/Shop/Zvaffy

Mai sunt si alese in galerii... Cei ce fac listele chiar nu se uita deloc la ce aleg?!?! vad doar o poza asortata la culoare si atat?!?!?!

Chiar nu e prima data cand se intampla asa .....

28.09.2011, 13:47:13
  • mssdelilah
    mssdelilah

hai ca e prea de tot! :)))

29.09.2011, 10:06:26
  • Live
    Live

Care e problema cu magazinul respectiv, Mărgeluţe? Are câteva chestiuni luate din Dragon şi revândute aşa cum le-a luat, ok, da-n rest...?

29.09.2011, 16:44:48
  • Margelute
    Margelute

:) Mai ramane ceva in rest?

29.09.2011, 20:06:57
  • florinalung
    florinalung

E ok sa avem sectiune in magazin "CADOU" ?

www.breslo.ro/Shop/naturaspirits/CADOU_30168

29.09.2011, 22:02:14
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

I-am scris deja lui Naturaspirits referitor la sectiunea cadou. Este permisa, dar preturile trebuie sa fie corecte si produsele cadou sa poata fi cumparate separat.

Zvaffy a mai ramas cu 2 produse in magazin la care nu pot dovedi ca nu sunt handmade. Daca aveti poze cu produsele respective din alte magazine, postati pls aici.

Am facut ordine si in theshoparoundthecorner; maine continuam cu vintage.boutique.

29.09.2011, 22:56:44
  • Margelute
    Margelute

www.breslo.ro/Product/Blugi_448620
    Direct produsul ca sa nu mai fiu acuzata de rautate :P

01.10.2011, 12:07:06
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

magazin: byioanapopa
    produs: www.breslo.ro/Product/Pantofi-Bata_449359

02.10.2011, 14:57:23
  • AnitaDamacus
    AnitaDamacus

magazin: www.breslo.ro/Shop/orientalis
    produs: www.breslo.ro/Product/Pantofi-Aldo_450987

se pot cumpara si de aicii: http://www.e-oferta.ro/detalii-produs/pantofi-aldo-artison-cognac.html

PS offtopic: oooooo, paginatie :D

04.10.2011, 18:21:49
  • ochi.albastri
    ochi.albastri

Buna,

m am gandit ca aici pot sa pun acest produs care numai handmande nu e. intamplarea face sa fi cumparat unul similar acum ceva vreme si sa il mai am inca in casa, asa ca am fost mai mult decat uimita sa il vad la vanzare pe comunitatea artizanilor handmande. cu tot cu eticheta originala care spune ca e produs in bulgaria si importat de fildas trading srl (compania care detine farmaciile catena).

www.breslo.ro/Product/Hidrolat-de-Trandafir-330-ml_433117

este o apa florala de trandafiri, spune "artizana", care se gaseste la vanzare in farmaciile catena si costa 15 lei. si este la vanzare si pe breslo :)

dar sa va citesc de pe eticheta produsului: rosa damascena flower water (asta stim tot ce e), citronellol, gernaniol (compusi din uleiuri esentiale de lamaie si geranium), phenoxyethanol (nu e prea natural). sigur, aceste ingrediente au fost "uitate" de "artizana" care ii face reclama ca 100% natural.

concluzie: trist, dar adevarat.

06.10.2011, 22:47:26
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

altulcudetoate =)))

09.10.2011, 20:38:26
  • just.paintings
    just.paintings

poate daca erau incadrate la furnituri nu era nicio problema

12.10.2011, 13:02:54
  • fbronnie
    fbronnie

www.breslo.ro/Product/Black-Leather-Shoes_455799

Dar astia or fi handmade? Sau vintage?

12.10.2011, 13:21:26
  • Anido
    Anido

Eu sunt noua pe Breslo, ma intreb daca florile si buchetele de flori, fie ele din origami sau naturale sunt cautate pe acest site.
    A vandut cineva pana acum flori naturale?

13.10.2011, 12:23:41
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

alea late sunt bune de imbracat :D sunt perfecte pentru bratarile catusa, ca armatura :)
    ceasul si restul bratarilor insa....doar daca le dezmembrezi :p

14.10.2011, 21:02:06
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

si nici asa eu tot nu sunt convinsa:D si mecanismul ceasului il poti dezmembra si folosi pentru steampunk....

14.10.2011, 21:42:21
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

O Baza-bratara din aceea eu am folosit-o ca accesoriu la un alt fel de bratara.
    Cuiva, i s-a recomandat sa poarte bratara din cupru. Cum aceasta marime era adecvata, am matisat peste ea sarma de cupru electrolitic (aproape pur)
    de 1,2mm. In momentul in care am terminat ce matisat, nu s-a mai vazut nimic din acest accesoriu numit Baza-bratara.

Intreb si eu: pana unde poate merge renegarea anumitor materiale?
    Va intreb si eu: gasiti voi pe Breslo, ceva ce nu s-a obtinut printr-o prelucrare mecanica anterioara?
    -suporturi pentru brose, agrafe, tortite cercei, suporturi din BRONZ
    si cate si mai cate accesorii care au avut un obligatoriu proces de fabricatie.
    -margele din sticla si pietre semipretioase, toate sant prelucrate industrial...
    -toate produsele organice: ata, piele, stofe, matasuri, nasturi sant obtinute industrial. Nici din acestea sa nu mai comercializam?

Unde vrem totusi sa ajungem? Sa nu mai cumparam nimic deoarece nu este FACUT DE MANA?
    Cred ca s-ar inchide site-ul
    Sa-mi fie iertata interventia. O simpla parere personala.

18.10.2011, 22:43:46
  • badaboom
    badaboom

apropo de bazele de bratara de mai sus - si noi am folosit la un moment dat din cele cu diverse reliefuri pt a le imbraca in fimo! e adevarat ca noi le-am cumparat ca bratari atunci si am improvizat :)
    pe de alta parte, folosind aceeasi logica si puloverele zara&co pot fi bagata in categoria "baza pulover", nu? :))

19.10.2011, 12:04:22