Forum: Orice altceva Pe BRESLO se vinde orice?!

• manuelad
    manuelad

www.breslo.ro/Shop/MissAMB

Ce cauta acest magazin pe Breslo? Produse gen stadivarius, bershka si mai stiu eu ce la suprapreturi. Pana cand si pe kurtman sunt mai ieftine ca la ea, nu mai zic de miniprix. Sper ca nu se considera ca fac reclama la alte magazine, dar chiar raman uimita de ce idei au unii.

11.06.2012, 11:00:26
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Tricouri imprimate : http://www..com/shop/SoYouThinkYouCanRock?section_id=7933267&page=14

11.06.2012, 11:26:01
  • gemsgems
    gemsgems

Betty, link-ul ala nu e bun. :P

11.06.2012, 11:52:27
  • zmotocel
    zmotocel

de aia era mult mai bine cand era privat.....
    oricum, despre copyright..
    faptul ca multe persoane folosesc ilegal fotografii, texte, desene si orice altceva ce intra sub incidenta copyright-ului nu inseamna ca acele fotografii isi pierd statutul de material protejat.
    daca ai chef sa faci tricouri cu diverse celebritati fara acordul lor specific, incalci drepturile de copyright.
    atata timp cat un material nu este de domeniu public ( spre exemplu scrierile lui Shakespeare sunt acum in domeniu public) nu il poti folosi fara acordul scris al proprietarului.
    sa zicem ca cineva are chef sa faca tricouri cu o fotografie a ta pe care a gasit-o pe facebook si sa le vanda apoi online si in mall-ul din orasul tau, fara sa te intrebe daca esti de acord sau nu. incalca sau nu drepturile de copyright?

11.06.2012, 12:50:48
  • Kalimera
    Kalimera

...paparazzi platesc copyright?... vand sau publica pozele caraghioase cu acordul 'proprietarului' mutrei respective?... eram si eu curioasa, deh..
    pe de alta parte, un actor e o persoana publica... isi asuma din start riscul de a fi fotografiat oricand, oricum.
    poate n-o fi chiar ok, dar tricoul ala, sau maieu ce-o fi, e o publicitate pozitiva pentru care Johnny nu plateste nici un banutz :)
    mi-ar placea sa nu fim atat de patimasi cand semnalam neregulile... blanitza are dreptate.. ar fi pacat sa transformam sectiunea asta in altceva decat este menita.. :)

11.06.2012, 14:54:33
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Am facut putina ordine in magazinul Ilovefashion..desi sigur mi-au mai scapat cateva piese la care nu gasesc sursa "originala".

Ce nu e in regula cu magazinul www.breslo.ro/Shop/mishumishu? Aveti dovezi ca nu sunt handmade?

Si ca sa clarificam o problema: pe un tricou/cana/mousepad/tablou pe care il vinzi nu ai voie sa tiparesti decat poze pe care 1. le.ai facut tu singur sau 2. ai platit drepturile fotografului. Paparazii sunt angajati ale revistelor care publica fotografiile sau sunt liberi profesionisti care traiesc exact din vanzarea drepturilor asupra pozelor pe care le fac.

Nu poti sa iei o poza de pe net, sa o imprimi pe un tricou si sa o vinzi pe ideea ce e "publicitate gratuita". Asta se numeste incalcarea proprietatii intelectuale. Poti imprima pe un tricou pe care il vinzi numai imagini asupra carora detii drepturile de copyright.

Acestea find zise, vom analiza si situatia magazinului RockYourStyle.

11.06.2012, 15:27:31
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Andreea, la topul leopard pusesem link cu sursa
    Am mai gasit si alte posibile surse ale lui, si ale unor poze:

http://feedyourcloset.livejournal.com/38893.html
    -tre sa dai scroll, e pe la jumate; am mai gasit prima poza si p alte site-uri dar sunt cu alte caractere si e f lung link-ul; daca vei cauta dupa poza, vei gasi multe surse

http://www.stylebeans.com/collections/puffy/animal-print-tank/
    -ultima poza, nici macar nu e acelasi print ca la prima poza....

http://minigirl.shop.rakuten.tw/ap1150/
    -aici gasesti ultimele 2 poze

Topul e de vanzare in multe magazine, inclusiv pe ebay.

11.06.2012, 16:39:49
  • zmotocel
    zmotocel

www.breslo.ro/Product/Inel-argint-925-cu-chihlimbar-natural-marimea-9-18_643861
    =
    http://www.ebay.co.uk/itm/Lovely-Baltic-Amber-925-Sterling-Silver-Designer-Ring-7309MQ-/290647243263?pt=UK_JewelleryWatches_WomensJewellery_Rings_SR&hash=item43abecf9ff

www.breslo.ro/Product/Inel-argint-925-cu-chihlimbar-natural-marimea-6-12_643021
    =
    http://www.ebay.co.uk/itm/Lovely-Baltic-Amber-925-Sterling-Silver-Designer-Ring-7387M2O-/290647243470?pt=UK_JewelleryWatches_WomensJewellery_Rings_SR&hash=item43abecface

www.breslo.ro/Product/Inel-argint-925-cu-chihlimbar-natural-marimea-6-12_643009
    =
    http://www.ebay.co.uk/itm/Lovely-Baltic-Amber-925-Sterling-Silver-Designer-Ring-7107-N-/300678904602?pt=UK_JewelleryWatches_WomensJewellery_Rings_SR&hash=item4601dbfb1a

www.breslo.ro/Product/Inel-argint-925-cu-chihlimbar-natural-marimea-6-12_643021
    =
    http://www.ebay.co.uk/itm/Lovely-Baltic-Amber-925-Sterling-Silver-Designer-Ring-7387M2S-/290647243502?pt=UK_JewelleryWatches_WomensJewellery_Rings_SR&hash=item43abecfaee

toate produsele sunt defapt de aici
    http://stores.ebay.co.uk/SilverAmber-Jewellery
    http://www.silveramber.co.uk/

11.06.2012, 17:12:56
  • Kalimera
    Kalimera

ok, cinnamon... dar persoanele carora li se fac fotografiile respective de catre paparazzi si-au dat acordul sa le fie publicate pozele? ma refer la persoanele publice, pentru ca pe noi, muritorii de rand, nu ne intreaba nimeni daca ne convine sa ne apara mutrita prin ziare sau reviste, in fotografii facute de angajatii acelor publicatii - intr-o aglomeratie pe strada, de exemplu. sa inteleg ca ma pot astepta sa-mi vad poza prin ziare, numai pentru ca liberul profesionist din asta traieste?... daca nu-mi convine? daca cumva i-am spus sotului ca n-am calcat niciodata prin "unirea", si-mi vede poza in ziare, fix bantuind pe acolo? :) glumesc, evident.
    sa ne intelegem... nu incurajez pirateria, dar parca punem prea multa patima in chestiile astea aici, in topicul asta... uneori chiar si fara dovezi concrete.
    mi se pare ok sa semnalam ce e suspect, dar dupa ce a fost documentata si probata pirateria sau mascarea sub ideea de handmade a unor obiecte de serie cumparate pe internet, asa cum in anumite cazuri s-a facut in mod magistral (chiar asa, de unde ati avut atata rabdare, fetelor, sa cautati pe net sursele, avand la indemana numai o poza? :) ). asta se poate face in termeni neutri, fara sa para ca suntem la grupa mica... iar adminii stiu ce au de facut.
    chestia cu publicitatea pozitiva a fost o gluma, vizavi de aviditatea persoanelor publice de reclama, fie ea si negativa. bineinteles ca nu e ok sa iei o poza de pe net si sa-ti sustii o activitate comerciala pe baza ei. asa cum fac si eu cu avatarul meu, dar promit sa-l schimb curand.
    nu intentionez sa intru in polemica, nu am nici timp si nici rabdare pentru tetracapilarotomie (=despicarea firului in 4 :) )... este doar o parere subiectiva privitor la cum mi-ar placea mie sa fie lumea in care traiesc si incerc sa pledez pentru o abordare rationala a acestor situatii. (in special din partea celor care observa si raporteaza).

11.06.2012, 17:28:01
  • Kalimera
    Kalimera

uite... asa vad eu topicul asta.. exact cum trateaza mon ange... sursa breslo versus sursa internet.

11.06.2012, 17:32:20
  • zmotocel
    zmotocel

foarte simplu.... nu cauti pozele "manual"

folosesti ceva de genul : http://www.tineye.com/

11.06.2012, 17:33:22
  • Kalimera
    Kalimera

foarte tare, zmotocel... mersic pentru pont.. habar n-aveam :)))

11.06.2012, 17:39:10
  • gemsgems
    gemsgems

Poti da cautare si pe google dupa poza. ;) Asa ca poti cauta o poza la fel de usor cum poti cauta niste versuri de exemplu. :D

11.06.2012, 17:42:54
  • Kalimera
    Kalimera

se vede treaba ca mai am de invatat in ale internetului :)) mersic, gems :)

11.06.2012, 17:45:39
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Merci zmotocel pentru surse, am curatat tot magazinul mishumishu.

Daca mai aveti surse pentru produsele ramase in magazinul ilovefashion, postati aici. Andra, am sters tricoul leopart, multumesc pentru linkuri.

@Kalimera: aici nu este vorba de acordul celebritatilor de a fii fotografiate. Este vorba de copyright-ul asupra fotografiei, pe care il detine cel mai probabil fotograful. Repet: nu e ok sa iei o poza de pe net, sa o pui pe un tricou si apoi sa il vinzi. Nu despica nimeni firul in patru, e pur si simplu un "no-go".

Offtopic-PS: din cate tin eu minte, celebritatile pot fi fotografiate fara acordul lor atata timp car se afla intrun spatiu public (fiind obiectul interesului public, ceva de genul asta). Un "muritor de rand" nu poate fi fotografiat fara acordul sau decat daca prezenta sau in poza nu poate fi evitata (este circumstantiala / accidentala) si nu constiuie punctul central al pozei. Poti fi fotografiata in multimea de la Unirea sau in fata unui obiectiv turistic daca se intampla sa apari in cadru, dar teoretic nu ti se poate face un close.up cu portretul tau fara acordul tau.

11.06.2012, 19:22:42
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

@kalimera, ca sa gasesc tricourile imprimate, am dat un search pe google dupa descrierea magazinului. Este o coincidenta prea mare sa ai aceeasi descriere a magazinului si sa vinzi si aceleasi produse! Nu cred ca mai exista dubii referitoare la provenienta acelor tricouri fabricate in Thailanda!

11.06.2012, 21:55:35
  • nicolebijou
    nicolebijou

Nu stiu daca o sa raportez bine, dar acest magazin are o gramada de etichete care nu au nimic comun cu produsele pe care le vinde. Aproape orice cuvant ai da in cautare handmade, cateva pagini sunt pline de papioane . Sunt foarte frumoase, dar sunt papioane nu cercei, nu fuste, nu balerini.

www.breslo.ro/Shop/papioane.papi

11.06.2012, 22:43:32
  • gemsgems
    gemsgems

Oy, dar cum a putut pune atatea etichete? E lista de etichete mai lunga decat descrierea. :)) Eu nu pot pune decat 14. Sau poti pune oricate cuvinte atata vreme cat nu pui virgule intre ele?

Si pe mine ma supara unele etichete puse aiurea, la luturi polimerice. :P Chiar e enervant sa cauti Sculpey si sa dai de toate pachetele de FIMO de pe Breslo, care sunt multe. :P Si am scris asta intr-un subiect special de pe forum, dar cele care au magazinele respective ori nu l-au vazut, ori nu le pasa. :P

11.06.2012, 23:18:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

ce ingenios :))) nu mi-a dat prin cap la etichete sa le scriu fara virgule
    Uneori chiar aveam nevoie de mai multe cuvinte in etichete :)))

Oricum, aici e deja abuz de etichetari :D

11.06.2012, 23:22:13
  • carla69
    carla69

Tocmai am facut si eu un papion pentru Cristian,face maine poze pentru terminarea gradinitei,n-am stiut sa caut magazinul mai repede,dar mi-a iesit si ma gandeam sa ma reprofilez,uite ca mi-a luat-o altcineva inainte

11.06.2012, 23:36:17
  • atriae
    atriae

@blanitza: "Poate s-au facut prin serigrafie, care e o munca, sau prin alte metode, insa iarasi, e o munca a cuiva, si-atunci sunt handmade." asta e principiul care se aplica pe breslo? orice lucru la care contribuie un om e handmade?? atunci si linia de asamblare cu operator produce handmade, nu? e mana unui om...

in cazul asta si masina mea (adica autoturism, gen productie de fabrica) e handmade ca cineva a sucit tabla sau a manevrat masina de sucit si cineva a dat-o cu vopsea direct sau indirect si cineva i-a proiectat motorul...sa fim seriosi, asta e deja exagerat. pe principiul asta pana si toate cartile din comert si toate cele sunt handmade ca au fost scrise de mana omului, nu de animale. sau poate si animalele fac handmade?

si mai e ceva, chinezaria este ce este, cine o confunda are o problema. sa se uite cu mai multa atentie ori poate atat cunoaste.

12.06.2012, 21:04:58
  • blanitza
    blanitza

Atriae, ar fi indicat, dar numai daca esti amabila, sa nu-mi scoti cuvintele din context, si sa le interpretezi dupa cum iti vine tie bine pentru a demonstra ca eu bat campii cu gratie, iar tu ai "expertiza", nene, in "handmade"...
    Dac-ai fi auzit de sitele serigrafice, care reprezinta o metoda ceva mai veche de imprimerie, ai fi stiut ca este munca de om la asa ceva!!!
    Conceptul de "handmade" are legatura directa nu numai cu realizarea propriu-zisa a unui produs, ci si cu ideea ce-i sta la baza, si-ndata ce produsul apare in X bucati, s-a incheiat cu "handmade".
    In rest, no comment!!!

13.06.2012, 01:34:53
  • tonycat
    tonycat

Blanuitza "si-ndata ce produsul apare in X bucati, s-a incheiat cu "handmade"."

Eu fac furnituri handmade din sarma si tabla(inchizatori, conectori, zale de lant).... care sunt in numar de multe X-uri ...in executia lor tin foarte mult la precizie si acuratete, adica tin foarte mult ca X=Y=A=B...... sa ies astfel din sfera handmade-ului?

13.06.2012, 10:57:23
  • blanitza
    blanitza

Elena draga, ai dreptate intrutotul, chiar am vrut sa corectez mesajul, dar plecase deja... Avem si "materiale handmade", si chiar la tine ma gandeam, insa ele au pret considerabil mai mic decat un produs finit handmade.

13.06.2012, 15:50:25
  • user21
    user21

pana la urma care-s furniturile handmade? ca la categoria respectiva am gasit de la hartie de orez, matrite din silicon pana la margele fatetate si elemente metalice.

exemple :www.breslo.ro/Product/1sirag-Cristal-rondele-8x10mm-Cupru-antic-metalizat-CR472_642410
    www.breslo.ro/Product/100buc-Conector-metalic-cu-3-bucle-15x14mm-ACAG294_642104
    www.breslo.ro/Product/Hartie-Decomania-kalitbig3_630136
    www.breslo.ro/Product/Cupru-pulbere-Kalit-par243_618828

cu greu am gasit ceva ce eu consider ca se incadreaza la furnituri handmade - www.breslo.ro/Product/Mix-margele-fimo_612981
    www.breslo.ro/Product/flori-crosetate_613188

14.06.2012, 09:47:11
  • tonycat
    tonycat

Inchizatori, elemente de legatura, zale, astea toate realizate din sarma doar cu clesti, blancuri in forma de disc taiate cu disc cutter din tabla, eu fac toate astea dar numai pentru mine si le numesc ARTIZANALE, din lipsa de timp sau de materiale nu pot sa le execut in numar mare ca se le ofer si altora. Ce ziceti? sunt sau nu handmade? Chiar sunt curioasa ce parere aveti?

17.06.2012, 08:49:14
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

www.breslo.ro/Product/balansoar-bebe_647871
    Sa intelegem ca e facut de ea?

17.06.2012, 09:49:52
  • gemsgems
    gemsgems

Eu cred ca orice e facut de o persoana cu mana ei este handmade.

Problema cu furniturile foarte comune, gen zale, este ca nu ai de unde sa-ti dai seama ca sunt handmade (sau ai cum?) si atunci pot aparea persoane cu unele nehandmade si sa spuna ca sunt handmade. :P De aceea banuiesc ca unii oameni considera ca fiind handmade doar furnituri mai deosebite, care se vede ca sunt facute de cineva si care nu se gasesc in alte magazine.

17.06.2012, 09:50:38
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

www.breslo.ro/Shop/papioane.papi

Ar trebui sa i se atraga atentia in privinta excesului de etichete. E ridicol sa caut pantofi si sa dau prima oara de un lung sir de papioane. Caut sandale, acelasi rezultat. Si mai frumos: caut apa si dau tot de papioane. In curand ne vom trezi cu tot dictionarul la etichete. Cred ca solutia ar fi limitarea numarului de cuvinte care pot fi puse intre virgule.

17.06.2012, 12:07:01
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Da, eu nu inteleg ce legatura au unele etichete cu papioanele?! "designer primavara romania germania anglia usa china plimbare vesele calatorie bilete agentie modele model manechin costm baie apa sport munte plaja litoral hotel hoteluri "

17.06.2012, 13:16:56
  • Kalimera
    Kalimera

ce nu intelegi, betty?.. poate are omu' nevoie de papion care sa se asorteze cu costumul de baie :))

17.06.2012, 13:29:55
  • gemsgems
    gemsgems

Si pe mine m-au enervat papioanele aseara cand cautam... colanti. :|

17.06.2012, 13:31:25
  • Kalimera
    Kalimera

adevarul este ca nu poti sa taci cand vezi astfel de exagerari... zilele trecute militam pentru un topic - raport, fara prea multe comentarii.. m-am razgandit!
    incep sa cred in 'ridendo castigat mores'!
    a pune tot dex-ul ca eticheta se poate defini si sub forma concurentei neloiale, chiar daca nu concuram pentru aceeasi craca... asta, pe langa deserviciul facut intregului site, pentru ca sunt convinsa ca un vizitator care da o cautare dupa ceva anume si se trezeste cu 10 pagini de papioane, se plictiseste si ramane impresionat negativ ...
    cum se procedeaza, totusi? magazinele listate aici cu probleme sunt cumva notificate? li se atrage atentia in vreun fel? sau doar facem haz de necaz aici?...

17.06.2012, 13:39:34
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Deunazi am discutat despre magazinul cu tricouri imprimate... Nimic!

17.06.2012, 14:06:01
  • gemsgems
    gemsgems

Cred ca trebuie observate discutiile de un admin, care se va consulta mai departe cu echipa (sau nu?), apoi trimite mailuri de atentionare and stuff. Ceva de genul asta. Nu sunt sigura. :D

17.06.2012, 14:33:11
  • Kalimera
    Kalimera

ei, betty, cum nu s-a intamplat nimic?! :))) ni s-a explicat (in special mie) cum e treaba cu copyrightul si traiul greu al paparazzilor care traiesc din poze!! cum nimic?!! :)))))

17.06.2012, 15:16:49
  • Kalimera
    Kalimera

discutia despre magazinul respectiv a fost asa un pretext sa ne mai adunam pe aici, sa mai schimbam impresii.. :D
    radem, glumim, dar eu pusesem joi o intrebare in sectiunea de 'help' si nu mi s-a raspuns nici azi. nu ma arde foarte tare asa ca mai astept... intre timp poate aflu si vreo metoda cum sa ma feresc sa nu apar in pozele altora, daca nu vreau :D

17.06.2012, 15:25:30
  • gemsgems
    gemsgems

Poate revin in trend palariile cu voaleta! :>

17.06.2012, 15:53:36
  • Kalimera
    Kalimera

gems :)))) super tare! ma gandisem la ochelari de soare, dar la voaleta nu m-ar fi dus mintea :))
    apropo de ce ma duce mintea... ghici ce-am 'clocit' aseara legat de husa sexy, care sigur va fi subiect de 'asa nu!' pe aici :D un breloc pt telefon, in forma de bici! :D e gata si va fi in set cu husa care este inca in faza de executie :)). si impart copyrightul cu tine, ca am contribuit amandoua la proiectul asta :)))

17.06.2012, 16:02:59
  • Kalimera
    Kalimera

sa ne intelegem: si drepturile de autor dar si oprobiul public. impartim tot! :))

17.06.2012, 16:04:41
  • blanitza
    blanitza

Kali scumpa, sa impartim explicatia si pusul la colt, ca si eu am fost avizata putin elegant ca bat campii si confund chinezaria cu handmade-ul. Personal, consider chinezariile drept materie prima pentru handmade, asadar le-as pune la furnituri handmade.

17.06.2012, 16:24:20
  • Kalimera
    Kalimera

deh, mai blanitza... nu vrei tu sa intelegi si pace: chinezaria este ce este, care este...! :))
    o vizita in magazinul tau ar fi dumirit pe oricine ca esti avizata...
    pe mine asta m-a enervat si m-a determinat sa intervin atunci: atata vehementa si atata zgomot, uneori doar pentru 'posibil sa', 'poate ca'..
    pana la urma, tot ce e facut de mana omului este handmade. mai ieftin sau mai scump, de calitate sau nu... artistic sau numai practic...
    o nedumerire am, insa... bombele artizanale sunt incadrate la handmade? :))

17.06.2012, 17:06:57
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Fetelor, puteti sa va suparati pe mine, dar deviati de la subiect si nu se mai intelege nimic! Iar raportarile se pierd!
    Nu este locul pentru a fi ironici!
    Iar discutiile lungi si pe langa subiectul de fata nu fac altceva decat sa ingreuneze observarea a ceea ce e in regula si ce nu cu magazinele/produsele respective (daca se mai observa link-urile...sincer acum este greu sa vezi toate link-urile date de voi...)!
    Anumite lucruri trebuie investigate (cum este magazinul cu tricourile).
    Oricum, nu se rezolva nimic peste noapte, nu cand e vorba de un magazin intreg, mai ales ca magazinele in cauza sunt mai intai avertizate sa-si rezolve singuri problema si instiintate ca in caz contrar vor sterge cei de la Breslo produsul/produsele cu problema.
    Asadar, daca aveti link-uri cu care sa dovediti ceva in neregula, foarte bine.
    Este in regula si sa puneti aici un magazin suspect. Dar nu dezbateti problema fara rost si fara dovezi, ca nu are rost sa va certati (mai mult sau mai putin subtil) si poate se dovedeste la final ca nici nu era cazul.
    Va rog frumos deci sa fiti la subiect (raportari de produse si/sau magazine care incalca regulile/legea)!

17.06.2012, 17:15:54
  • user21
    user21

tonycat a scris
    Inchizatori, elemente de legatura, zale, astea toate realizate din sarma doar cu clesti, blancuri in forma de disc taiate cu disc cutter din tabla, eu fac toate astea dar numai pentru mine si le numesc ARTIZANALE, din lipsa de timp sau de materiale nu pot sa le execut in numar mare ca se le ofer si altora.

cam asta ar fi si in opinia mea furniturile handmade. "chinezariile" sunt materie prima pentru handmade, eu nu le-as incadra alaturi de ce a insirat tonycat.

17.06.2012, 19:47:45
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

www.breslo.ro/Product/Sandale-din-piele-naturala-cu-platform-Bershka_649002

Citez din descrierea produsului: "Un model dintr-o colecţie recentă şi foarte în trend".

18.06.2012, 11:14:51
  • issa
    issa

Colectie recenta...acum 2 ani in Slovenia, am probat si eu acest model :D ''recent''

18.06.2012, 15:02:09
  • gemsgems
    gemsgems

Descrierea e clar copy-paste (scrie la un moment dat "aici si aici" - pe alt site probabil ca erau linkuri pe cuvinte :P) asa ca am dat cautare dupa ea si i-am mai gasit pe unde site unde se vand haine SH. :P Chiar dragut site-ul. :D Dar e clar ca nu au ce cauta pe Breslo. :P

18.06.2012, 16:20:19
  • blanitza
    blanitza

Foarte enervant ca se transforma Breslo intr-o piata-talcioc. Oare chiar nu este clar oamenilor ca termenul "vintage" inseamna o piesa ce are cel putin 20 de ani vechime??? Care "trend", si care moda "recenta"???

19.06.2012, 00:31:36
  • gemsgems
    gemsgems

blanitza, chiar crezi ca este vorba de nestiinta? :) Sa fim seriosi. Asta se va intampla cu ORICE site pe care oamenii vor incerca sa vanda sau sa arate ceva altora. Vor aparea unii care vor sa profite de expunere, chiar daca STIU ca incalca regulile. Vor incerca si daca vor fi lasati, vor continua. Si oricand vor disparea unii vor aparea altii. Asta e o munca ce nu va inceta niciodata... cautarea si raportarea lor. :)

Cu cat site-ul e mai mare si mai popular cu atat mai multi paraziti apar. Asa ca sa ne enervam nu are rost. Asta e firea virtuala a lucrurilor. :)) Nu putem decat sa raportam in continuare.

19.06.2012, 09:00:20