Forum: Orice altceva "La o cafea" (2)
forHOPEHobby.shop, ce idei aveti...eu recunosc ca as fi euforica la superlativ...desi cateodata sunt "intr-o veselie totala" si fara ciocolata :))))))
21.11.2011, 23:05:02
forHOPEEu ma retrag dragii mei...va doresc vise frumoase, inspirative, si un somn odihnitor.
21.11.2011, 23:27:58
Noapte buna!
cattieSi eu ma retrag.Somn usor tuturor :)
21.11.2011, 23:35:04
GheorghitzaNopate Buna dragi breslasi...Nopate buna
21.11.2011, 23:56:59
soso07Buna dimineata, dragi breslasi !
22.11.2011, 09:42:34
Asa sunt eu, defazata, dar seara nu prea am loc la calculator :) Mai ales ca aseara am invatat la fizica (sunt in clasa a 6-a :))) Oricum am uitat tot, sper ca nu si fi-mea.
Apropo de fi-mea si de aparatul ei foto. De un Mos Craciun i-am facut o surpriza enorma ... i-am daruit un aparat foto care rezista la socuri si la apa. Foarte bun aparatul, numai ca in vara l-a lovit cu ecranul de niste stanci si ... s-a crapat putin, nu s-a spart.
George, fantastica ideea cu concursul pe un an intreg. Poate ca ar trebui in fiecare luna sa se ocupe cate cineva, ca e greu sa fii prezent pe toata perioada anului (ca organizator). Si trebuie hotarata treaba repede, ca mai e doar o luna pana la Anul Nou. Sau cate patru persoane, cate una pentru fiecare categorie. Iar cu calendarul ... ce sa zic ... o publicitate extraordinara. Acesta ar putea fi si premiul (aparitia in calendar + calendarul propriu-zis tiparit). Eu voi fi alaturi de tine. Imi place mult ideea.
forHOPEDna Sorina...stati linistita...si eu uitam fizica la scoala...de cum o vedeam pe profa ca intra pe usa clasei, nu mai stiam nici cum ma cheama :)))
22.11.2011, 12:22:40
Referitor la aparatul foto, mi-ati dat o idee super! Aparatului meu am incercat in aceasta dimineata sa ii fac o interventie chirurgicala, l-am dezmembrat, i-am umblat la rotite...insa stiti vorba aceea: "Operatia a reusit - pacientul e mort!"... am facut-o si pe politista de la criminalistica: am facut reconstituiri ale intamplarii si degeaba...nu vrea si nu vrea...e capos (ca mine:-p)
Data viitoare imi voi cumpara un aparat anti-tero...sa fiu sigura ca rezista si unui atac cu bombe ;))
soso07Ma uit sa vad daca mai au videoclipul si iti spun. E tare haios.
22.11.2011, 12:56:48
soso07Diana, priveste si distreaza-te :)
22.11.2011, 13:31:46
http://www.youtube.com/watch?v=rHaUpR3QUWs&feature=related
GheorghitzaforHOPE,
22.11.2011, 13:38:51
pe la magazinele alea de afara unde isi vinde armata stocurile
neutilizate... altii isi iau Hummer de acolo.
Tu de ce sa nu iti iei un aparat foto cu infrarosu,
din ala sofisticat si rezistent la cazaturi din avion...
Gheorghitzasoso07
22.11.2011, 13:48:51
la tine acel o7 inseamna "Agentul 007"?
referitor la concurs, vag ca nu prea sant iinteresati prea multi.
Eu lansasem ideea iar forma urma sa fie finalizata "in colectiv"
Daca tu ai fi una care te-ai ocupa de vreo luna, sant convins ca si Hobby.shop
va accepta o luna, ca sa nu mai spun de Blanita, poate Cristina Live...
Kiti... s-ar gasi 12 organizatoare.
(asta pentru sectiunea "Bijuterii Handmade)
Pentru celelalte sectiuni ar trebui sa ridice doua degete cei care
au ca obiect de activitate celelalte sectiuni.
buburuzacughetutze n-a mai trecut pe aici.
Carla nici atat.
Kojko ar trebui sa se implice si el...
Sa mai asteptam ca doar nu toti vor pleca in grup de pe Breslo.
Noi vorbim despre cei ce vor sa construiasca ceva pe Breslo... nu in alta parte
Pana la sfarsitul lunii Noembrie inca ne mai putem organiza.
Echipa de la Breslo, s-ar putea implica si ea, mai ales ca este vorba de Calendarul Breslo...
Poate fi o rasplata mare pentru breslasii activi si o reclama buna pentru Breslo.
Este vorba totusi de un concurs profesional...
forHOPE*Dna Sorina, m-am distrat copios pe seama clipului...pare aparatul ideal insa nu e suficient de "dotat" anti-tero pentru mine...are dreptate George...mie mi-ar trebui un aparat care sa supravietuiasca si daca il scap de pe Luna...:D
22.11.2011, 14:15:45
*George, daca ai vreo data de contact de pe la Fortele Speciale sa ma anunti ;) poate au ei vreun aparat foto sofisticat...din ala care vede si cuiele de la grenade...
LiveDoamna Hobby, te crez pă cuvântu' matale, că pari fomeie serioasă(Hahahahah!:D :P)!
22.11.2011, 14:20:27
S-a votat legea referitoare la animalele cu şi fără stăpân. Până la cip băgat nouă nu mai e mult...
kitiBine v-am gasit.Am vrut sa va spun ca mi-a sosit cartea " Cum sa faceti singuri Bijuterii din margele" de Sara Wihers & Stephanie Burnham.Intr-adevar foarte frumoasa si utila.Multumesc George pt recomandare.In rest pe mine sa nu va bazati pt organizare, moderare etc, pt ca eu sunt una din cele care pleaca pe cont propriu.Cand va fi gata noua mea casa o sa va invit la o cafea....Spor si numai bine in continuare.
22.11.2011, 14:25:22
Gheorghitzakiti...
22.11.2011, 14:34:48
eu nu credeam si din cauza aceasta te-am si pomenit.
Supararea poate fi foarte mare dar mai si trece...
Gheorghitzakiti, sa sti ca pretul pus de mine pentru cartea aceea, este exact
22.11.2011, 14:38:05
pretul cu care am cunparat-o.
Nu stiu cum altii a gasit cartea la 80 lei... Sincer, nu stiu
dar am recomandat-o deoarece poate fi folositoare.
GheorghitzaKiti,
22.11.2011, 14:41:44
eu cred ca aici iti este locul. Asta cred eu.
Poti fi dezamagita de tot ce s-antamplat
dar ce legatura are cu Arta si Handmade?
Si eu sant dezamagit pe viata.
Mult mai dezamagit decat esti tu pe Breslo.
Nu mi-am propus "sa ma mut" ci ma adaptez.
De multe ori scrasnind din dinti, e drept...
GheorghitzaLive,
22.11.2011, 14:42:04
nici tu nu te bagi?
blanitzaAsa-i, Gheorghitza, daca ai nevoie de mine la vreo sectiune a unui concurs Calendar Breslo, sunt aici, doar spune-mi ce-ti pofteste sufletelul!!!! Am decis sa nu ma mai gandesc mult si bine la ultimul subiect - taxe etc - ci sa-mi vad frumos de treaba mea. Ceea ce am in prezent - breslo, ma ocup de el in continuare, mai arunc ochiul si pe alt site, ca nu-i rau sa privesti in perspectiva, si daca tot am invatat sa listez si sa fac poze, nu ma doare mana sa-mi mai fac si alt cont. Asadar, in ceea ce ma priveste, poti conta pe mine...
22.11.2011, 14:42:19
Gheorghitzablanita,
22.11.2011, 15:00:23
mi se pare MORAL si NORMAL ca de un concurs de amploarea acestuia pe care l-am propus, sa se ocupe "breslase" cu oareceva state vechi pe-aici.
Uite: toate concursurile de pana acum s-au desfasurat foarte frumos.
Ele trebuie sa continuue in acvelas format.
Ce propun eu, este de perspectiva anului viitor.
Un concurs Lunar (cu tematica lunii calendaristice respective)
Un concurs trimestrial : "Cele patru anotimpuri"
Castigatorii tuturor sectiunilor
(este un concurs dechis tuturor "meseriilor")
vor fi premiTE 12 x numarul de sectiuni pentru concursul lunar
si 4(cele Patru anotimpuri)x numarul de sectiuni.
Toate lucrarile premiate vor fi reproduse
intr-un CALENDAR BRESLO PE ANUL 2013
si toate lucrarile care au participat la concurs (TOATE)
vor fi listate intr-o EXPOZITIE cu VANZARE pe Breslo
(Aici, trebuie colaborat cu echipa Breslo, sa ia masuri pentru
infiintarea acelei Expozitii virtuale (unde, pe langa pretul solicitat
de artist,
Breslo ar putea pune un adaos comercial de bun simt in asa fel incat
ii merite sa se bage in asa ceva. Toate acele produse vor beneficia si de reclama gratuita (in compensatie cu marirea taxei)
ATENTIE!!!
Sant doar propuneri.
Tu, ar trebui sa te bagi in toata aceasta treaba, fiind mai veche pe Breslo.
daca eu, voi avea deschis anul viitor vreun magazin, abea atunci as putea vorbi despre organizarea vreunui concurs.
blanitza?
sa zic asa...)
ametist.shopGheorghitza, sper ca nu te superi , dar iar TE contazic .
22.11.2011, 15:01:42
Fiecare dintre noi trebuie sa faca cum dicteaza inima , sufletul .
Daca faci ceva imotriva vointei tale, pe termen lung poete sa-ti afecteze incusiv sanatatea .
Taci si rabda , dupa mine e o voba pe care nu as impune nici copilului meu .
GheorghitzaTu sti ca eu te ascult.
22.11.2011, 15:06:32
(pacat ca nu-s in situatia de a-ti lua un Diamant)
Dar tu, nu vorbesti nimic despre propunerea mea?
ametist.shopNu despe diamant vorbim ci despre faptul , ca treuie sa facem ce ne impun altii .
22.11.2011, 15:10:04
Acest lucru nu mi se pare normal .
Fac ceva , sa asa vreau , sau mi se pare ca e in avantajul meu , etc...
Unde e liberul arbitru , daca fac ce vor altii ?
ametist.shopDespre concurs si altele ce sa spun .
22.11.2011, 15:13:32
Totdeauna am facut cand am vrut eu si cum am vrut .
Nu fac ceva la comanda si nu cand "s-a organizat cu tematica X concursul ".
soso07Poti conta si pe mine. Eu pentru concursuri mi-am deschis magazin, ca sa pot participa. Mie mi se pare ca asa am evoluat.
22.11.2011, 15:14:35
soso07Diana, vrei sa te apuci de parasutism? Asa s-ar explica exigentele la care supui bietul aparat foto :))
22.11.2011, 15:15:23
LiveGeorge, îţi zic doar că am clasa I şi creierii zobiţi (nu clasa I mi i-a făcut zob, dar a contribuit la ducerea trebuşoarei acesteia către perfecţiune).
22.11.2011, 15:22:42
Ai o strângere de mână de la mine, Ametist, pt ceea ce ai spus legat de "a trebui"! Săru' mâna, coniţă, să trăieşti!
Gheorghitzaametist.shop,
22.11.2011, 15:40:59
Crezi ca ti-am impus ceva impotriva vrerii tale?
Te-am intrebat ce parere ai despre concurs. Nimic mai mult.
Cand traim intr-o comunitate. asta implica alte reguli.
poti sta acasa si poti hotara singura ce vrei.
Intr-o comunitate, nu este o crima sa intrebi.
Eu nu ti-am impus nimic.
Este insa o lectie pe care am invatat-o acum, referitor la tine.
Gresala mea, nu se va mai repeta.
Nici in ruptul capului n-am banuit ca propunerea mea,
va lasa loc de astfel de interpretari, prin care cineva sa creada
ca eu IMPUN CEVA.
N-am facut sa supun dezbaterii COLECTIVE o idee.
ametist.shop,
COMUNITATEA inseamna si toleranta, intelegere si eliminarea
EGOULUI PERSONAL.
Aici, santem pana la urma o familie. Buna/rea, dar o familie.
Fa ce vrei, ametist.shop.
Pentru acest comportament,
n-ai nevoie nici de parerea mea nici de a altora.
Ai avut si ai toata libertatea pe care ti-o doresti.
Eu, n-am impus nimic.
GheorghitzaLive, ok.
22.11.2011, 15:42:21
Putere multa si INDELUNGA RABDARE iti doresc...
forHOPE*Dna Sorina, nu stiu daca sa ma apuc sau nu de parasutism...prin 2007 m-am dat cu parapanta...am stat vreo 30 minute deasupra Mediteranei...si credeti-ma ca mi-a ajuns!!!
22.11.2011, 15:47:52
GheorghitzaforHOPE,
22.11.2011, 15:53:37
30 de minute de-asupra Mediteranei?
Nu este vorba despre o tipa pe numele de "Mediterana" nu?
forHOPE:))))))))))) George, George....este vorba de Marea Mediterana, desigur :)
22.11.2011, 15:57:09
Gheorghitzaaha...
22.11.2011, 16:04:28
si cum stateai tu atarnata acolo vreo 30 de minute,
nu vazusi vreun norisor de ciocolata?
forHOPEHmmm...cum statui eu atarnata acolo sus, vazui Mediterana din ciocolata...si imi venea sa ma scald in marea de ciocolata....:D
22.11.2011, 16:08:40
Gheorghitzahi,hi,hi
22.11.2011, 16:13:51
eu ma gandeam la un norisor tu... la marea insasi.
Mda, sa vezi valuri, valuri de ciocolata
izbindu-se-n talazuri
ciocolatind o plaja... toata
forHOPELasa ca data viitoare voi parapanta deasupra Atlanticului...si il voi vedea tot din ciocolata :D
22.11.2011, 16:16:58
bijouxdemonangeEu cred, George, ca replica lui Ametist a fost strict pentru aluzia ta la impotrivirea unora dintre noi atitudinii de impunere ce a fost practicata la nivel mai inalt. Cum este Kiti, care a ales sa plece. Sau nu, ca inca mai are valabil magazinul o perioada. :) In orice caz, e alegerea fiecaruia!
22.11.2011, 16:38:30
"Taci si-nghite" nu e de digerat decat in varianta culinara :)))
In nici un caz nu cred ca s-ar fi referit ca i-ai fi impus tu ceva, legat de concurs sau de altceva....
kitiGeorge, referitor la carte eu am cumparat-o la un pret mai mic decat cel indicat de tine respectiv 32 cu transport cu tot si recunosc ca merita.In ce priveste plecarea mea , nu-i vorba de suparare ci de faptul ca vreau mai mult. Breslo prin membrii ei mi-a dat o confirmare si m-a facut sa-mi cunosc valoarea dar atat. Nu-mi poate oferi mai mult .Am analizat situatia si m-am intrebat de fapt ce vreau? Raspunsul a fost ca vreau ceva durabil, stabil in timp, care sa poata fi continuat.Breslo nu-mi poate oferi asa ceva iar lipsa de perspectiva care si pana acum m-a nemultumit condimentata cu atitudinea afisata de administratie zilele trecute m-au facut sa iau aceasta decizie.
22.11.2011, 16:39:55
Gheorghitzakiti !
22.11.2011, 16:46:54
Eu, spre multumirea mea, am achizitionat o lucrare de arta
"semnata" kiti.
Ma bucur ca aceasta kiti vorbeste cu mine si neandoielnic,
vor mai apare lucrari de-ale ei pe care, "undeva -candva"
se vor gasi spre achizitionare.
Iti doresc mult succes!
(de care eu, sant convins ca il vei avea)
kitiAndra are dreptate alternativa "la taci si inghite" pt mine este mult mai buna.
22.11.2011, 16:48:51
Magazinul meu n-o sa dispara , arta si handmade voi face in continuare pe www.kiti.ro care este in curs de amenajare si unde v-am promis o cafea cand va fi inaugurat , sper eu cat de curand.
blanitzaKiti scumpa, eu nu spun nimic, decizia iti apartine pentru ca esti nu voluntara, ci super-voluntara si independenta, asadar, succes in TOT ceea ce-ti propui, si fi sigura ca vin sa te vad, wherever you are!!! Insa as vrea sa stii ca zona etnica Breslo va ramane descoperita clar, pentru ca nu vad pe nimeni care sa aiba imaginatia si fantezia ta creatoare, ma omori!!!!
22.11.2011, 19:48:58
In alta ordine de idei, draga Gheorghitza, voi spune ce pot face eu - ma angajez pentru concursul dintr-o luna la alegere(exemplu - iulie - luna in care m-am nascut), sustin cu premii(3) si antren, si-as mai cauta sponsori, ca sa fie mai atractiv concursul. Mai departe, e nevoie de inca 11 persoane pt lunare, si de inca 4, la trimestru.
LivePe Antena 2, la "Răi, da' buni", este invitat Oreste, emisiunea fiind despre viaţa de după moarte. Foarte legată de cauza depresiei mele. :D M-am gândit că poate mai sunt persoane interesate de aşa ceva.
22.11.2011, 19:55:58
hobbyshop1Tz, tz, tz... Antena2 merge "live" pe net? Ca io nu pot sta cu atentia impartita si la calc si la tv. La Oreste mie-mi trebe dictionar explicativ, uneori.
22.11.2011, 21:59:28
Referitor la concurs, din cate vad io ar iesi de 4 organizatori, da' 12, hmmm, destul de complicat.
Ca musca-n lapte au cazut cresterile astea de taxe, numa' sa ne puna nervii in piuneze. Chiar vorbeam cu cineva care lucreaza in afara tarii, ca numa la noi se fac mariri de preturi, taxe etc inainte de sarbatori. Pe dos de cum procedeaza orice firma din orice tara civilizata!
Gheorghitzahobby.shop,
22.11.2011, 22:21:06
am vazut si eu. Problema este simpla.
Lumea este apatica fata de aceasta propunere
si ca atare nu cred ca voi mai aborda subiectul.
Problema cred ca poate fi rezolvata intre
magazinele de furnituri si clienti.
Din pacate multi dintre cei ce au magazine cu furnituri,
nici nu dau pe aici. Or, in aceasta perioada, cred eu,
comunicarea este foarte importanta.
cattieEu nu-s apatica....topai de bucurie!
22.11.2011, 22:32:05
hobbyshop1Pana mai meditam la concurs si altele, am o intrebare: piatra numita Mystic Topaz e "manmade", adica facut de om sau se gaseste asa ceva in natura?
22.11.2011, 22:45:41
Gheorghitzahobby.shop, un pic te rog sa astepti
22.11.2011, 23:05:07
hobbyshop1Ja wohl!
22.11.2011, 23:08:44
GheorghitzaNu pot acum sa-ti spun mai multe despre el.
22.11.2011, 23:12:53
Cand voi avea date concrete si o baza stiintifica recunoscuta,
am sa-ti dau toate detaliile referito la acest Mystic Topaz. Pare New Age
GheorghitzaO avalansa de pietre au inundat pietele cu denumiri una mai incitanta ca alta.
22.11.2011, 23:14:10
Am niste informatii dar vreau sa fie sigure
GheorghitzaSi maine e o zi, ok?
22.11.2011, 23:15:02