Forum: Orice altceva "La o cafea" (2)

• Gheorghitza
    Gheorghitza

Sa auzim numai de bine!
    Noapte buna, dragi breslasi!

22.11.2011, 23:19:17
  • hobbyshop1
    hobbyshop1

ok, noapte buna tuturor!

22.11.2011, 23:24:13
  • soso07
    soso07

Buna dimineata tuturor :)
    Eu adjudec luna APRILIE pentru concursul propus de tine, George.
    Mai asteptam propuneri !

23.11.2011, 10:38:53
  • soso07
    soso07

George, explicatia la "soso07" : soso era porecla mea de copil, iar 07 - ziua de nastere (la care tin mult). Dupa aceea am interpretat si eu ce am scris si a rezultat : SOS 007. Intre timp am fost salvata, aici, pe BRESLO. Stiu eu ce zic, am traversat o perioada ciudata, dar am depasit-o cu ajutorul vostru. Nu stiu ce faceam daca nu aveam aceasta bucurie ... De aceea merg mai departe pentru ca sunteti toti aici. Sa nu plecati :)

23.11.2011, 10:44:59
  • soso07
    soso07

Diana, eu am o frica de inaltime ..........

23.11.2011, 10:45:37
  • forHOPE
    forHOPE

Dna Sorina, curios este faptul ca nu imi explic cum am reusit sa zbor cu parapanta din moment ce daca stau la etajul patru in balcon si privesc in jos, sa ma cu ameteli si cu lesin...in parapanta nu mi-a fost frica...curios...

23.11.2011, 11:50:01
  • soso07
    soso07

Eu nu sunt curioasa :)

23.11.2011, 12:24:56
  • soso07
    soso07

Diana, te-am lasat destul ... hai sa renuntam la "doamna" si sa ramanem doar cu Sorina :) E mult mai bine asa!

23.11.2011, 12:27:08
  • forHOPE
    forHOPE

Imi va fi greu la inceput dar....sa ne tutuim...:-p

23.11.2011, 13:54:58
  • soso07
    soso07

Gata, s-a rezolvat :))

23.11.2011, 14:57:28
  • forHOPE
    forHOPE

Eu revin putin la un subiect pe care l-am intalnit aici pe forum, cu cateva pagini in urma...(ca deh, asa sunt eu...trebuie sa despic firele in 8 :-p)...dna Cristina (Live) spunea ceva de snooker. Eu, habar n-am ce e aia; azi am vazut la Tv o partida de snooker: o tipa (mai putin imbracata) statea pe o masa de biliard iar un tip lovea cu tacul in niste mingi (mingi care se dadeau de-a berbeleacul peste gagica apoi intrau in "gaurile negre")...Ce treaba avea gagica cu biliarul/snooker sau ce-o fi acela?

O alta concluzie: Exilimul meu iubit e mort (deci imi caut altul...) ideea e ca a auzit Mosul...eu nu vroiam sa auda...si ciudat e ca la viata mea, cate n-am stricat si scapat pe beton, uitati ca ciocolata niciodata nu mi-a cazut din mana...Asta da! ;))

23.11.2011, 16:15:26
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

forHOPE,
    snooker-ul vazut de tine, l-ai vazut pe un program ce emite
    dupa orele 00?

23.11.2011, 16:27:23
  • forHOPE
    forHOPE

George, nicidecum! Snookerul vazut de mine a fost difuzat de dimineata, in jurul orei 09:30, la stirile sportive de pe Protv. Eu NU urmaresc programe emise dupa ora 24. Eu la ora aceea ori visez deja, ori sunt in discutii aprinse pe mess. :-p

23.11.2011, 16:35:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

:-p

23.11.2011, 16:37:14
  • forHOPE
    forHOPE

Si ca sa nu interpretezi termenii "discutii aprinse" iti explic eu: pai sunt in discutii aprinse cu interlocutorul meu caci eu tot incerc sa aflu cate ceva de la el si el e Batman: deschise tot alte subiecte si evita intrebarile mele; si eu iar revin la ale mele, si el tot la ale lui si uite asa...:))))

23.11.2011, 16:44:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

aha, probabil sant intrebari indecente la orele alea din noapte...

23.11.2011, 16:51:11
  • forHOPE
    forHOPE

Indecente...mai degraba retorice. Eu intreb, tot eu banuiesc cam care ar fi raspunsul...nu sunt nicidecum indecente. Ce-i drept, il cam las masca pe bietul interlocutor ca a ajuns sa ii fie frica de intrebarile mele :)))))))

23.11.2011, 16:55:12
  • Live
    Live

Diana, madam Sorina e MAI mare decât mine! Ei accepţi să-i spui pe nume, iar pe mine...tot cu "săru' mâna" mă iei. E corect aşa? Nu, nu e corect! Şi...vezi că io am şi depresie, legată fiind ea de frica de bătrâneţe şi de moarte, aşa că te rog să iei măsuri! Şi repede, până nu te bat!

23.11.2011, 17:39:23
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Live,
    daca tot m-ai luat "tare" mai la-nceputuri,
    acum, vreau si eu egalitate!
    Sper ca madam Tonycat va accepta si ea acest principiu.

23.11.2011, 17:43:48
  • forHOPE
    forHOPE

Pai prefer bataia (ca tot e rupta din Rai:-p)...bun...deci va voi tutui si pe dvs...ok... hmmm... daca aveti depresie, cel mai bun remediu e...CIOCOLATA :D (c e rupta din cel mai inalt Rai) :)

Mai bine tutuiesc pe toata lumea...sper sa nu mi-o iau de la careva...:-

23.11.2011, 17:56:30
  • Live
    Live

Egalitate de care, stimatu' domn? Să-ţi spună cineva "doamnă" şi ţie sau...? :D :)) Au, şi ce-i cu Tony?

Hai, Diana, hai, că nu doare rău!:)) Măi, de obicei, pe internet lumea se tutuieşte. Bine...noi am vorbit şi la telefon, deci...:D :P

Mai termină, fată, cu ciocolata aia, că io-s cât casa, deja!:)) Şi cică n-are rost să mă reapuc de fumat, că cică nu dau jos la loc kilogramele acumulate...:D Şi da, recunosc: mi-e poftă de ciocolatăăăăăă!!!!

23.11.2011, 18:03:49
  • forHOPE
    forHOPE

Ce sa termin cu ciocolata ca ea ma termina pe mine!! Si, de ce sa nu recunosc, imi place sa ispitesc lumea ;))

23.11.2011, 18:14:15
  • forHOPE
    forHOPE

Si daca in bere e putere, in vin e sanatate, in cognac e distinctie, in apa sunt microbi, in ciocolata ce-o fi??

Si acum am o rugaminte la scumpa noastra profa de romana, Blanitza. Am un text care ma baga total in ceata, si nu il inteleg deloc; m-a zapacit la maxim, m-a epuizat psihic:

"M-am casatorit cu o vaduva care locuia cu nora ei. Dupa un timp, tatal meu s-a casatorit cu nora sotiei mele. Sotia mea a devenit soacra si totodata nora tatalui meu. Nora sotiei mele este acum soacra mea si sunt socrul soacrei mele. Soacra mea care este acum nora sotiei mele, a nascut un baiat. Acest baiat este fratele meu, caci este copilul tatalui meu si al soacrei mele, dar fiind de asemenea si fiul nurorii sotiei mele, sotia mea este bunica ei, si eu sunt bunicul fratelui meu."

23.11.2011, 18:39:35
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

Ciocolata e buna pusa cubulete in cafeaua fierbinte. Yamiiii.

Labirintul de rubedenii m-a dat gata.

23.11.2011, 18:42:40
  • forHOPE
    forHOPE

Vedeti ca m-a zapacit? Am uitat rugamintea catre Gaby: poate imi explica si mie (ea sau oricare din voi) dar mai pe intelesul meu...poate spuneti ca sunt grea de cap da' daca nu intelesei, nu intelesei si gata:D...Vorba aia: nu stu...

http://www.youtube.com/watch?v=ZGlSpriAs0k

ENJOY!!!

23.11.2011, 18:42:48
  • forHOPE
    forHOPE

*IGFashionDesign> nu stiu cum e ciocolata in cafea, dar imi imaginez niste ciocolata cu frisca si capsuni...;;)

23.11.2011, 18:44:01
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

Face cineva o harta?????

23.11.2011, 18:44:39
  • IGFashionDesign
    IGFashionDesign

ingerasul HOPE a devenit subit dracusor

23.11.2011, 18:45:07
  • forHOPE
    forHOPE

Eeee...sper sa nu am dubla personalitate :)))
    Da'...stati ca nu m-am prins: pentru ce va trebuie o harta? Pe unde v-ati pierdut? ;))

23.11.2011, 18:51:42
  • soso07
    soso07

Eu zic sa faci un desen, Diana. Cand nu stiu sa fac o problema (la una din materiile fetei mele), fac un desen, ca sa ma lamuresc :)
    Cristina, dai din casa :) Auzi, mai mare ca ea. Ei, afla ca am mai slabit si sunt "mai mica" decat tine :))) Si nu ma opresc aici!

23.11.2011, 18:52:09
  • Laruca
    Laruca

Hop si eu!
    Si tot despre pietre. Sunt "bolnava" dupa ele. Le visez noaptea. Mi se intampla numai mie?

George, am o intrebare la tine. Din nou.
    Ce e cu blue-goldstone si cu asa numita piatra a soarelui? E vorba de pietrele cu sclipici, blumarin, respectiv maro. Nu pot fi naturale. Sau sunt prelucrate artificial pentru a obtine acest aspect?

23.11.2011, 18:52:32
  • forHOPE
    forHOPE

Sa fac desen...hmm...de obicei cand vorbesc ceva iar cei din jurul meu nu inteleg, le desen; insa mie nu mi-am desenat niciodata;)) exista un inceput pt toate, nu?

Las-o pe Cristina sa dea din casa...;) imi place cand oamenii "se scapa"...uite asa le intru pe sub piele :))))

23.11.2011, 18:54:42
  • soso07
    soso07

Si nici nu-i mare diferenta :) Dupa o varsta, 3 ani nu se baga de seama :)))

23.11.2011, 18:59:12
  • soso07
    soso07

Trebuie sa mai lucrez ceva. Asta e. Maine ma duc la targul de carte Gaudeamus ... la Bucuresti si presimt ca las ceva bani pe acolo, asa ca ... la munca!

23.11.2011, 19:00:43
  • forHOPE
    forHOPE

Gaudeamus-ul se tine la Romexpo? Am fost si eu pe vremea studentiei...ploua afara cu galeata...iesisem ametita la propriu din Romexpo. Ce credeti ca am vazut la iesire? O "rilota" cu gogosele umplute cu nelipsita ciocolata.:D Fireste ca mi-am luat :-p

23.11.2011, 19:05:38
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Laruca,
    Situatia acestor pietre este mult mai complicata decat pare.
    Piatra soarelui adevarata, este un Feldspat care nu seamana
    cu ceea ce gasesti tu in vanzare sub numele de Piatra Soarelui.
    Mai mult, exista si un Aventurin, maro-roscat care poate prezenta
    "sclipiri" ca Piatra Soarelui.
    Exista apoi, o Piatra Soarelui RECONSTITUITA (ca Turquoaza de ex)
    Din resturile de Feldspat "Piatra Soarelui",
    din care se prelucreaza margele sau cabosoane
    se macina, se amesteca cu rasini epoxidice, liante si coloranti,
    dupa care, la presiune si temperatura corespunzatoare
    se compacteaza si se obtine in cele din urma
    Piatra Soarelui RECONSTITUITA.
    Ceea ce se vinde insa la scara mare si preturi relativ mici,
    nu este nici macar Piatra Soarelui "Reconstituita"
    ci obtinuta pe alte cai dar care are un aspect deoasebit
    prin stralucirile reflectate de aceasta piatra "artificiala"
    Asa cum s-a reusit falsificarea AVENTURINULUI (din sticla)
    (Red Aventurin, Bleu Aventurin)
    asa s-a falsificat si Piatra Soarelui. Asa gasesti
    -Piatra Soarelui maro-galben-portocaliu cu puncte AURII
    -Piatra Soarelui ALBASTRA tot cu mii si mii de punctulete AURII.

Dar, chiar daca aceste pietre sant "de sinteza" sant niste pietre
    spectaculoase care merita sa fie folosite in producerea de bijuterii.

Drept sa-ti spun, Piatra Soarelui ADEVARATA (fiind foarte scumpa)
    nici nu cred ca ar arata deosebit de bine intr-un colaj Handmade...
    Asa ca, bucura-te de aceste pietre, chiar daca sant de sinteza,
    deoarece iti aduce satisfactii nemapomenite.
    Iar cea Albastra mi se pare senzationala chiar...

Traind intr-o lume artistica, a mestesugarilor,
    nici nu cred ca trebuie pus atat de mult accent pe aceste
    aspecte, daca o fi naturala sau n-o fi...

(Acolo unde se discuta insa de Cristaloterapie si efectele
    cristalelor asupra corpului uman, acolo, aceste pietre
    de sinteza n-au ce cauta)

23.11.2011, 19:59:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

LARUCA,
    Daca vrei sa vezi "cam cum arata" Piatra Soarelui naturala,
    aici pe Breslo, daca intri in magazinul
    Cecil.shop,
    in pagina a doua, vei gasi un sirag de chipsuri
    "Patra Soarelui"

23.11.2011, 20:16:10
  • Laruca
    Laruca

Stiam eu! Stiam eu!
    De unde stiam? Pentru ca nu-mi transmit nimic. Sunt frumoase, spectaculoase e adevarat, Dar atat.
    Multumesc, George.
    Da, am vazut si eu piatra soarelui adevarata si pare a fi extraordinar de frumoasa dar si scumpa. N-o am si as fi vruts-o vad macar odata inainte de a cheltui atatia bani pe ea.
    Aceeasi problema o a cu apatitul Are cineva apatit? Este si in realitate atat de senzational pe cat pare a fi in poze? Are un albastru...pur si simplu magic. Poate ca de aceea ma atrage atat de mult. E albastru.

23.11.2011, 21:00:52
  • Laruca
    Laruca

Si inca ceva.
    Pentru mine e important daca piatra e sau nu naturala. In primul rand nu-mi place sa-mi mint clientii si apoi e important pentru mine, pentru energia lor, pentru ceea ce ne pot darui.............si pentru ca iubesc natura.

23.11.2011, 21:05:14
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Dar Apatit au mai multe magazine pe Breslo...
    Nu stiu daca am voie sa fac recomandari de magazine.
    Sa-i cautare :
    Materiale, APATIT si vei vedea tot Apatitul existent pe Breslo

23.11.2011, 21:21:22
  • Live
    Live

Doamna Soso, io vorbeam despre vârstă, vă rog! Cea biologică. Asta aşa, ca să fim clare de tot. Cât despre slăbit...huo, mă! :))

23.11.2011, 21:34:58
  • blanitza
    blanitza

Apatitul poate fi si negru...
    Si eu am niste piatra soarelui nugget, maro-teracota cu punctisoare aurii, este deosebit de aspectuoasa, se intampla insa exact cum spui tu, Laruca - nu rezonezi la ea, asa cum nu rezonezi la sticla sau plastic. Altfel sta situatia la, dau un exemplu, kyanit - e urat, fata de piatra soarelui contrafacuta, eu am niste tepi oarecum diformi, insa oricat ar fi de urat, e puternic, si se simte asta. Intentionez sa-l folosesc impreuna cu alte pietre in concursul de zodii. La fel, labradoritul, nici el nu-i o frumusete, iar iolitul, tot asa, estetic vorbind, pietricelele-astea minunate pierd in fata opalitului, cu transparenta lui, sau piatra soarelui, care-i aproape naucitoare, insa castiga detasat intrecerea prin senzatia pe care o dau - forta, transcendenta, securitate, seriozitate-baza, putere, relaxare, si altele multe, pe care le stiti cu siguranta mai bine decat mine, mai ales tu, George...

23.11.2011, 21:35:06
  • Laruca
    Laruca

Nu, nu. Scuze. Cred ca nu m-am facut inteleasa. Stiu ca e si pe Breslo.
    Intrebarea e daca e atat de frumos si in realitate.
    De multe ori poza poate avantaja sau dezavantaja un produs.
    Era mai mult o intrebare retorica: E chiar atat de frumos?

23.11.2011, 21:45:46
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Laruca,
    Apatitul de calitate echivaleaza cu o piatra pretioasa (nu semipretioasa)
    Exista un adevar gasit intr-un vechi proverb
    " Lucrurile bune se vand in pachetele mici"
    He,he,he ce bine i se potriveste Apatitului...
    Desi este mai rar folosita pentru bijuterii
    si are dimensiuni mici, aceasta piatra (inselatoare)
    este apreciata de cumparatori pentru claritatea si
    culorile sale...

23.11.2011, 21:55:42
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Apatitul in stare gema, este TRANSPARENT
    cu niste nuante pure si frumoase de ALBASTRU, GALBEN-VERZUI,
    ALBASTRU-VERZUI, ROZ-PAL si VIOLET.
    In general, APATITUL ALBASTRU este cel mai apreciat si bine vandut.
    Din Madagascar, a aparut relativ recent, Apatitul VERDE-ALBASTRU
    si a starnit un entuziasm enerom deoarece imita foarte bine
    TURMALINELE de PARAIBA

23.11.2011, 22:00:18
  • forHOPE
    forHOPE

Mai George, "Lucrurile bune se vand in pachetele mici" sau "Esentele tari se tin in sticlute mici", alea se numesc mostre :)))))))

23.11.2011, 22:01:55
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Se mai gaseste APATIT NEGRICIOS datorita unor incluziuni de Carbon,
    care lasa impresia unor nori diafani, matasasosi

Apatitul ALBASTRU de Birmania are DICROISM puterrnic, prezentand
    (privind piatra sub unghiuri diferite) doua culori:
    ALBASTRU (puternic) si Bleu sau INCOLOR
    (De aici ii vine si numele de APATIT (din greaca: APATE, adica: INSELATOR)
    si de la faptul ca foarte usor se poate confunda cu alte pietre

In SPANIA, Apatitul cu tenta verzui-galbuie
    are denumirea de
    PIATRA ASPARAGUS

23.11.2011, 22:08:41
  • Laruca
    Laruca

Exact. Multumesc Blanitza. Multumesc pt. ca-mi confirmi ca nu-s nebuna. Sau daca sunt, macar nu-s singura.
    Totusi. Kyanitul e urat? Nici pe el nu-l am dar, am vazut niste poze cu kyanit(nu aici).....Am oftat si am suferit...E vorba de sfere mari de 12mm, un sirag la 550 RON. Sa mori nu alta. Am sa intreb daca nu-l vinde si la bucata. Macar una sa iau, s-o ating, s-o simt, s-o ascult.
    Labradorit am tot niste sfere de 6mm. Da, la prima vedere, pare urat: o culoare neexpresiva de gri-maroniu, nu. f. lucios (are si cateva defecte). Dar, daca-l apropii si te uiti mai atent, devine usor sidefat, cu efect de chatoianta si imi aduce aminte de ochii de pisica ai fetitei mele.
    Asa e, e ca o simfonie, fiecare piatra pe vocea ei, unica, speciala si incepi sa-i simti fumusetea unica.
    De ex., piatra lunii naturala (nu opalitul, pe care eu nu-l consider frumos) emana atata feminitate, delicatete si parfum feminin, care te invaluie, te ameteste, te duce intr-o lume aproape ireala.....
    Tot asa, malachitul a trebuit sa-l ating, ca sa-i simt frumusetea. Pozele nu erau de ajuns. Si desi erau doar cipsuri, m-au inrobit.
    As tine-o tot asa toata noaptea. Dar va crut...hi, hi, hi.

23.11.2011, 22:09:16
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Si ciocolata buna se vinde in ambalaje mititele...

23.11.2011, 22:09:43
  • Laruca
    Laruca

Multumim George. Pana am terminat eu...tu ai postat de cateva ori.

23.11.2011, 22:10:59