Forum: Orice altceva RAUTATE pe fata! Ce ar trebui sa fac
zuzuflorAs vrea sa supun atentiei una din chestiile care mi s-a intamplat in ultima vreme!
10.05.2011, 19:41:52
O anumita clienta care si-a facut cont cu putin timp inainte de a comanda in magazinul meu a facut in a treia zi de Paste o comanda! Nu cu mult timp inainte mai patisem rautati...dar aceasta le intrece pe toate! Hotarasem sa nu mai trimit pachete la persoane fara feedback....dar persoana in cauza m-a asigurat ca nu este o persoana de genul si ca totul va decurge ok...chiar spunea ca uraste persoanele care dau tepe! Interesant!
Ei sa vedeti mai departe..nu stiu cata rautate poate exista in cineva care comanda, confirma primeste pachetul, in ziua in care il primeste merge direct la posta si refuza ridicarea lui...pe motive foarte interesante ( ca la adresa respectiva nu locuieste persoana respectiva) chiar in ziua cand a ajuns..am verificat!....si apoi pachetul mi se intoarce frumos ...il ridic iar cu amar si platesc excursia! Apoi asta nu e tot...imi da feedback...printre care si neutru,,,fara macar sa fi vazut produsele....si o intreb le-ati primit..e ceva in neregula cu ele? Nu ...sunt superbe,.,,am gresit cand am dat!
Apoi dupa aceeasi discutie la jumatate de ora, chiar in ziua cand am avut happy hour! mai face o comanda..la care ii acord si reducere...si i-o trimit a doua zi adica vineri pe aceeasi adresa. Ieri dupa ce am fost si am ridicat coletul retur i-am scris un mesaj frumos, fara jigniri...multe din frazele de mai sus..jugand-o totusi sa ridice ce-l de-al doilea colet....ce gasesc acum cand intru in cont..3 negative...pe motive jignitoare la adresa mea!!! Niciodata nu mi-am inselat vreun client...intotdeauna i-am tratat cu seriozitate!!!
Sincer nu mai am cuvinte! De o vreme incoace mmi se intampla chestii din astea...am o presimtire...ciudata...In plus mai am un client exact din aceeasi zi care s-a comportat aproape identic,....doar ca nu am primit nici un semnal de la el...Cred totusi ca e aceeasi persoana!
As vrea totusi sa-mi dati si mie o parere ce as putea sa fac....coletul al doilea se va intoarce inapoi...cele de la posta imi vor lua iar o caruta de bani...si am si feedback negativ pe nedrept! Multumesc!
zuzuflorA..si am uitat sa scriu, am intrebat-o inainte de a trimite primul colet, daca adresa data este cea corecta si mi-a raspuns ca DA! :(
10.05.2011, 19:49:41
issaNu stiu ce sfat sa-ti dau dar in ultimul timp si eu am avut multe neplaceri...au inceput si parca nu se mai opresc !:(
10.05.2011, 20:03:31
zuzuflorDa exact, asta este ultimul si din cele mai grave! EU nu inteleg de unde atata rautate in cineva..oricum in ultima vreme se duce regulat o lupta de defaimare a mea! Nu stiu de ce! Ca eu efectiv nu sunt in stare sa fac rau nici unei gandanii..daramite unui om! :( M-am suparat extrem de tare in seara asta!
10.05.2011, 20:09:11
croseta.fermecataOFFFF!Off!! Foarte ne placuta situatia si ma enervez numai citind ,dar sa mai si trec prin asta .Cred ca ai trecut peste niste,, reguli''(aceea de a nu mai vinde celor cu cont nou de ex) si uite ce se intampla.Aici iti expui ,,durerea''ca sa te racoresti,dar ramai cu gustul amamr si cu paguba.
10.05.2011, 20:15:18
Consider ca e o mareeee tupeista si ca tu ai mers din greseala in greseala.Acum suporta consecintele si asuma-ti faptele.
Eu nu mai timiteam a doua comanda decat dac-mi platea si returul si suma datorata in cont.
O data mi-a comandat si mie cineva palariute de vreo 120(nu pe Breslo se stie !)si nu mi-a mai raspun la tel.,si dupa vreo 5zile nu ridicase coletul si i-am trimis un sms la sentiment si in 2 zile au sosit si banii ,dar am stat cu emotii(i-am zis ceva de genul ca -si bate joc,ca eu am muncit noaptea sa-i fac la timp,etc., etc. si a avut efect ,dar am stat cu emotii).
Sa nu va fie rusine sa cereti banii in avans ca nici acestor specimene josnice nu le este sa-si bata joc de munca ,timpul si banii vostri!!!!!!!
zuzuflorPai asta este problema ca eu nu stiam ca nu a ridicat coletul...:( mi-a dat feedback inainte de a sti eu ceva...si am intrebat-o le-a primit..e ok...da cum sa nu...eu habar nu aveam de ce se intampla, am aflat ieri...mare mi-a fost stupoarea cand am gasit in posta instiintare ca am colet retur venit atunci de la ea! Deci este de neimaginat cata rautate poate exista intr-o asemenea persoana! trebuie sa ai atata sange rece pentru asa ceva! Si totusi eu cred ca este facut cu intentie...de cineva care a vrut sa-mi faca asta intentionat...si ma astept sa primesc acelasi lucru si de la celalt client care s-a comportat identic! Totusi eu nu merit acel feedback, afirmatiile sunt jignitoare!
10.05.2011, 20:25:52
croseta.fermecataCe sa mai faci acum ?!Poate rezolva Echipa Breslo cu negativele da-le un e-mail si din patania asta trage invatatura care trebuie.
10.05.2011, 20:33:15
Poate persoana este asa josnica si nu are nimic cu tine personal .
Ce sa zic?!
De acum plata in avans si le explici clientilor sa nu o ia ca pe o jignire si le spui pe scurt ca o nesimtita tupeista a comandat de 2 ori in scurt timp si ti-au venit retur.
Cine nu mai cumpara sanatate!
zuzuflorAsa imi trebuie daca acord credit persoanelor care nu merita! Nu o data am patit-o considerand ca o persoana merita tratata astfel, eu fiind de incredere...si altul poate fi la fel de ce sa-l nedreptatesc!
10.05.2011, 20:51:14
Dar uite ce s-a intamplat, fara sa merit asa ceva!!! Asta este cu coletele retur mi s-a intamplat si cu clienti fideli ai magazinului...dar sa primesc asa un feedback cu afirmatii jignitoare la persoana mea....ca am trimis colet gol! este inadmisibil! De aia ma revolt! Nu admit....fiindca nici in vise nu as face asa ceva unui om...si daca mi-ar fi facut ceva tot nu as face ceva impotriva lui! Asa de invidiosi si rai am devenit????Unde oare ne indreptam???
alexabijubuna seara ,
10.05.2011, 20:52:17
va cer si eu parerea in legatura cu o situatie cel outin ciudata :
am primit o comanda de la o persoana fara feedback , greseala mea a fost ca am trimis pachetul fara sa sun , am primit un multumesc prin mesagerie si mi s-a parut suficient....dupa cateva zile sunt sunata de la oficiul postal al persoanei respective , iar doamna de la posta m-a anuntat ca mi-a trimis pachetul retur deoarece adresa este gresita total , nr. de telefon lafel, am sunat si eu la acel numar si mi-a raspuns un domn care habar nu avea ce se intampla .
Drept urmare am anulat comanda si i-am acordat duduiei un negativ ca sa nu mai pacaleasca alte persoane .Intrebare: este posili sa primesc negativ la o comanda anulata ? Eu nu mai inteleg nimic , ceva nu este in regula .Multumesc si nu stiu cum sa procedez
zuzuflorEi draga, persoana a doua..de care vorbeam in cele relatate de mine....de la care nu stiu inca nimic..si nu mai raspunde la nici un mesaj este cea de la care ai primit tu negativ! Deci noi am fost vizate de persoana respectiva..si cred in continuare ca este una si aceeasi persoana cu doua conturi diferite si a facut in total 4 comenzi in magazinul meu! Sper totusi sa ma insel, astept sa vad ce se intampla pana la capat...ca altceva nu am ce face, de fapt! :(
10.05.2011, 21:03:01
zuzuflorDa se poate primi feedback de la o comanda anulata, se spunea la un momet dat ca s-a rezolvat asta..dar nu e asa! Se poate cu siguranta! :( Si rautatile continua!
10.05.2011, 21:04:18
Carmen.Sylva.ARTEste regretabila intamplarea insa eu sunt de parere ca ai luat lucrurile prea personal (zuzuflor)...nu cred ca cineva doreste sa iti faca rau tie si imaginii tale...
10.05.2011, 21:05:01
Tocmai ai avut un contact cu o persoana fara scrupule care ar fi facut o chestie similara oricarui alt vanzator din simplul motiv ca este un om de doi bani...
Nu inteleg de ce mai acceptati sa trimiteti colete celor care nu au feedback de la alti vanzatori, pentru mine, promisiunile si garantiile lor nu sunt suficiente...daca toti am solicita plata in avans poate nu ar mai fi asa speriati de bombe cand ceri plata anticipat...
Anulez orice comanda de la un client cu feedback negativ ori clientilor noi care refuza plata in avans..nu zic ca nu se intampla tot felul de minunatii si cu clientii vechi insa incidenta este mult mai mica...so, e timpul sa luati atitudine si sa nu mai mizati pe ''buna crestere'' :)
alexabijuasta nu poate sa ramana asa....administratorii ar trebui sa rezolve intr-un fel problema .....probabil cineva isi bate joc .
10.05.2011, 21:09:46
zuzuflorDa, cu siguranta asa o sa fac! Si nu o iau ca pe ceva personal...poate ca nu e asa...dar de o vreme tot chestii din astea mi se intampla...si e putin ciudat ca seamana intre ele....dar ma rog...poate imi fac griji degeaba...Trebuia sa fiu ferma pe pozitii cand acum o luna si ceva am hotarat ca nu mai trimit comenzi la clienti fara feedback! si uite unde duce bunatatea....asta este! Oricum chiar daca anulezi comanda, clientul respectiv daca vrea iti poate da negativ....
10.05.2011, 21:12:22
Oricum am scris si eu ceva aici pe forum, poate sa ma mai linistesc ..asa de tare m-am putut supara pe asa o atitudine...incat...
Carmen.Sylva.ARTzuzuflor, tu poti demonstra ca ai trimis coletul (cu continut)...se vede clar greutatea pe factura de la posta asa ca adminii ar trebui sa stearga acel feedback...zic...
10.05.2011, 21:13:22
zuzuflorDa, normal, am toate chitantele! Daca e nevoie scanam! :) Inca sunt stupefiata de ce mi se intampla, dar asta este, poate asa ma invat minte o data pentru totdeauna! :(
10.05.2011, 21:17:51
LiveE foarte îngrijorător ceea ce se petrece! În ultima vreme văd că a crescut alarmant numărul celor care povestesc despre situaţii de acest gen. Cred că, până la urmă, soluţia e plata în avans sau predare personală(atunci când, dpdv "spaţial", se poate). În acest moment, de exemplu, eu nu am un cont bancar şi mi-ar plăcea tare mult să pot rămâne aşa, fără cont(în toamnă mă întorc la catedră şi nu cred că voi putea evita). Am primit comandă de la o persoană care a dat ca adresă doar Bucureşti şi un număr de oficiu poştal. În plus, ar trebui ca un produs să i-l fac acum(am lăsat o geantă numai ca model). Am scris clientei pe mesageria Breslo(printre altele, i-am spus că vreau să-i trimit produsele personal, prin mama) şi i-am trimis şi sms prin care o anunţam acest fapt. Nu am primit, deocamdată, răspuns. Nu primesc răspuns, nu lucrez, nu trimit. Ce am să fac, însă, dacă am să mai primesc comenzi şi eventual persoanele vor conversa cu mine? Cum voi putea şti dacă-s oameni serioşi sau nu? Slavă Domnului, o singură situaţie neplăcută am avut şi, din fericire, produsul l-am trimis printr-o verişoară. Clienta s-a făcut dispărută, dar eu mi-am recuperat obiectul.
10.05.2011, 21:30:33
Nu reuşesc să pricep, oricât de bogată mi-ar fi imaginaţia, de ce unii oameni ajung să-şi bată joc, cu premeditare, de alţi oameni, care lucrează cu drag şi consumă timp, resurse materiale şi-şi uzează ochii, pentru a obţine obiecte frumoase. Ok, dreptate se face, la un moment dat, asta e sigur, că doar Dumnezeu nu doarme, numai că...rămâne amărăciunea din suflet.
blanitzaZuzuflor, si tu ce mai stai si n-o arzi imediat la feedback????? Negative pentru toate!!!!
10.05.2011, 21:47:05
croseta.fermecataLu Zuzuflor ii e rusine sa nu o deranjeze pe tanti !
10.05.2011, 21:50:14
zuzuflorc-as mai fraiera din fire :( :)))) ce sa fac!!!! uite asa am luat-o pe cocoasa ca de de Paste e bine sa fii bun! :))))))))))))) Superb! O ard imediat..:))))))
10.05.2011, 21:50:32
zuzuflorfetelor ...acum va luati pe mine....:))))? imediat..ca m-am enervat de nu m-ai vedeam nici tastatura!....si mai am si o prichindica care are nevoie de mama :*
10.05.2011, 21:52:28
LiveAşa, râzi, Zuzu, că râsul mai ia din amărăciune!:)
10.05.2011, 21:55:01
bijouxdemonangeMda...din pacate exista si astfel de oameni... Si din actiunile respectivei....reiese o usoara labilitate....
11.05.2011, 02:33:57
Nu vreau sa comentez pataniile, pentru ca e fara rost.
Pe langa sfatuld e a cere plata in avans (pe care ma gandesc sa il aplic si eu, tot vazand ce se intampla pe-aici, chiar daca nu m-am confruntat cu astfel de probleme, din fericire!), va mai dau unul:
Zuzuflor, spui ca ai doua colete retur de la respectiva. Eventual asteapta-l si pe cel de la cealalta persoana, cu care are probleme alexa, si fa-le poze.
Alexa, asteapta si tu coletul retur si fa-i o poza. Si impreuna, compuneti un mail catre echipa Breslo caruia ii atasati dovezile voastre si rugati-i sa verifice ip-urile, daca e vorba de aceeasi persoana. Si cum probabil este, poate fi banat ip-ul!! iar treaba cu feedback-uri poate fi si ea rezolvata in urma dovezilor mai sus mentionate!! Sunt sigura ca astfels e va rezolva problema,!
Va pup si succes!!
IGFashionDesignAr trebui sa existe o lista neagra INTERNA
11.05.2011, 07:56:45
vizibila doar pentru magazinele platitoare....
macar sa stim de cine sa ne ferim.
Prea multe se intampla in ultima vreme....
legat de lipsa de onestitate a clientilor.
zuzuflorNu am vrut sa dau nume...de utilizator, pentru a nu fi impotriva regulamentului, dar se poate vedea foarte usor daca intrati la feedvack-ul meu si cel al alexei, care sunt utilizatorii in cauza! Sper totusi sa se rezolve cumva aceasta situatie neplacuta si nedreapta! Nu e prima oara cand am probleme serioase cu acest magazin pe breslo!
11.05.2011, 08:12:06
zuzuflorAm scris aseara un e-mail echipei breslo, astept sa vad daca se intampla ceva, mai ales ca in cateva zile imi expira magazinul! :( .....
11.05.2011, 08:16:23
MargeluteZuzu, ai gratulat-o si tu cu rosu? Asa ar trebui si eu personal trebuie sa ma invat minte sa nu mai pierd vremea nici macar pe mesagerie cu persoanele care au rosu la feedback, nu mai zic de facut cozi la posta. Ar trebui sa acordam feedback negativ si ulterior chiar sa tinem cont de el. Eu m-am invatat minte si pentru feedback prost cer plata in avans, altceva nu vad ce as putea face. Deocamdata nu cer in avans pentru conturi noi, dar mi-e teama ca acolo voi ajunge.
11.05.2011, 09:20:29
anabella202zuzuflor, imi pare tare rau sa aud asta. Eu am de la tine 2 produse si sunt superbe. Si sigur o sa ne mai auzim:) Mi-e rusine ca persoana e din Timisoara, ca si mine. Dar padure fara uscaturi nu exista....Nu te necaji, capul sus , zambeste, e soare si asa trebuie sa fie si in inima ta, pentru ca multa lume te iubeste pentru ceea ce faci! Te imbratisez, Alina.
11.05.2011, 09:45:25
zuzuflorMultumesc! Ma bucur sa aud asta! ca esti multumita! Te astept oricand ..daca nu ma mai gasesti aici...exista o mare posibilitate...:(...ma gasesti pe blog sau facebook...da-i tu de mine! :) Numai bine! Cu drag!
11.05.2011, 09:48:29
LiveDa, o listă neagră ar fi de folos! La urma urmelor, ar fi o listă pe care ar fi trecute nişte nickname-uri. Trebuie un strop de protecţie!
11.05.2011, 10:14:32
alexabijuin acest moment am o comanda de la alta persoana fara feedback careia i-am dat ieri accept ( inainte de toete aceste probleme )
11.05.2011, 10:32:55
1. daca -i trimit comanda probabil o voi primi inapoi impreuna cu un feed back negativ
2. daca-i cer avans si se razgandeste , anulez comanda si primesc probabil negativ
intrebare : care este solutia ????
zuzuflorDa, exact asa se intampla..de aceea am acceptat sa trimit la astfel de persoane..dupa ce discutam cu ele...dar "doamna" m-a prins intr-o perioada foarte plina pentru mine cu multe probleme si treburi si in plus m-am gandit ca de Paste oamenii sunt mai buni....da de unde...sunt mai rai unii! Nu exista nici o solutie pe aceasta platforma daca cineva vrea sa-ti faca rau, are 100% sanse de izbanda! :(
11.05.2011, 10:37:33
LivePlata în avans, Alexa, zic! La urma urmelor, scrie-ţi la politica magazinului că persoanele fără feedback, respectiv cele cu negative plătesc în avans! Din momentul acela, nu mai poate zice nimeni nimic. Zic şi eu...
11.05.2011, 10:38:01
MargeluteLive, nickname-ul nu este relevant petru ca persoanele de rea credinta isi pot face alte conturi dupa ce isi strica "imaginea". Trebuie cu nume reale, de-aia si spunea IGF sa fie vizibila doar pentru vanzatori.
11.05.2011, 10:41:29
Alexa, e neplacut sa schimbi regulile in timpul jocului. Eu zic ca daca ai apucat sa accepti sa mergi mai departe. Dar cine opteaza pentru plata in avans pentru toti clientii sau pentru o categorie aparte ar trebui sa puna asta in politica magazinului cu data cand face aceasta schimbare. Eu asa mi-am scris pentru clinetii cu feedback prost.
alexabijuprobabil trebuie mai intai sa vizualizezi comanda , fara a da accept , mesaj cu plata in avans , iar daca se razgandeste .......pana la urma tot la anularea comenzii se ajunge , deci nu putem ocoli o persoana care are intentii clare de a-si bate joc ...cel putin eu am senzatia ca asta mi se intampla in acest moment si efectiv nu vad care este solutia corecta
11.05.2011, 10:44:18
alexabijuasa este Margelute , ma resemnez si trimit pachetul , cred ca - i dau feed back pozitiv doar ma lasa in pace
11.05.2011, 10:46:15
LiveMărgeluţe, măcar atât să putem face: listă cu nickname-uri. Pe mine m-a marcat psihic ceea ce a povestit Zuzu, pentru că mi se pare...incalificabil să faci aşa ceva, în modul în care a procedat persoana despre care a povestit ea.
11.05.2011, 10:52:54
Alexa, dă persoanei link către forum, către subiectul ăsta şi către celelalte pe care s-a discutat despre ţepele din ultima vreme, pentru a înţelege de ce îi ceri plata în avans! Dacă e persoană de bună-credinţă, va înţelege perfect. Dacă nu este...te vei alege, în cel mai rău caz, cu un negativ(pe care, probabil, l-ar putea rezolva echipa Breslo-presupunând că...are timp). Vezi şi tu.
jewelry.supplies@alexabiju: e adevarat ca nu stii niciodata peste cine dai dar, avand in vedere ca pana la momentul in care ai acceptat comanda nu aveai specificat in politica magazinului partea cu plata in avans in caz de lipsa de feedback, daca ti-e groaza sa-i scrii acum, postum, despre plata in avans, poti risca sa mergi pe incredere si sa trimiti coletul ca de obicei. Daca se intoarce, da, ai de pierdut, dar:
11.05.2011, 11:21:00
1. daca primesti feedback neutru sau negativ poti solicita echipei breslo STERGEREA lui (nu modificarea negativului in neutru sau a neutrului in pozitiv). Vezi mesajul 2 al lui Luigi de aici:www.breslo.ro/Forum/Modificari-My-Breslo---Feedback_topic_2214 Prin "limitarea posibilitatii cumparatorului de a lasa feedback" inteleg ca nu da nici un fel de feedback. Avand in vedere ca totusi, se poate lasa feed si la comenzi anulata, daca acesta iti este nefavorabil pe nedrept, soliciti stergerea lui
2. Modifici politica magazinului, si precizezi ca pentru comenzile care vin de la persoane nou inscrise pe Breslo sau care au feed neutru sau negativ vei solicita plata in avans. Si, ca sa nu exite discutii, mentionezi ca regula se aplica incepand cu data de ... si scrii, eventual, ziua urmatoare zilei in care modifici politica.
In mometul asta cam asa as vedea lucrurile, si eu asa as face.
E drept, prin prisma celor intamplate recent e riscant dar... macar pana modifici politica magazinului poti aplica prezumtia de nevinovatie.
Daca mergem insa pe principiul "cine s-a ars cu ciorba sufla si-n iaurt", poti sa-i scrii un mesaj doamnei/domnisoarei si sa-i explici situatia. Printr-o buna comunicare, daca exista bunavointa sunt sigura ca veti reusi sa va intelegeti si sa ajungeti la un acor comun.
Multa bafta si sa auzim numai de bine
alexabijumultumesc jewelry.supplies , momentan nu pot decat sa-mi asum politica magazinului meu si sa mizez pe faptul ca persoana de azi nu este aceeasi cu cea de ieri , poate chiar am bafta :))
11.05.2011, 11:28:42
alexabijutotusi citind cele de mai jos si avand in vedere ca am facut intocmai , de ce am primit negativ ?
11.05.2011, 11:32:01
luigi
29.08.2010 luigi a scris
Ca urmare a sugestiilor primite de la comunitatea Breslo am facut unele modificari, dupa cum urmeaza:
- Feedback-ul pozitiv nu mai poate fi editat
- Comenzile anulate nu mai pot primi Feedback
- Orice Feedback poate fi modificat sau sters de catre Breslo, in orice moment, daca ne trimiteti o cerere la [email protected]. Termenii si Conditiile in care Breslo va face acest lucru urmeaza sa apara pe Site pana la sfarsitul lunii Octombrie.
Multumim comunitatii pentru ajutorul acordat !
luigi
29.08.2010 luigi a scris
IMPORTANT !
In cazul in care cumparatorul nu ridica coletul de la oficiul postal pasii sunt:
1. Feedback NEGATIV catre cumparator !!!
2. Anularea comenzii pentru a limita posibilitatea cumparatorului de a lasa Feedback.
jewelry.suppliesPentru ca partea cu "daca vanzatorul anuleaza comanda, cumparatorul nu poate da feedback" nu functioneaza.
11.05.2011, 11:56:35
Sa-u purtat niste discutii pe tema asta si aici: www.breslo.ro/Forum/FEEDBACK-la-comenzi-anulate_topic_4123.
De aceea spuneam sa scrii un mesaj echipei breslo in care sa soliciti ANULAREA/STERGEREA feedback-ului. Daca le mai trimiti si ceva fotografii edificatoare e si mai bine (gen... foto a coletului retur, foto ale FF si chitantei de la posta cand ai trimis coletul, foto dupa chitanta cand ai platit returul, foto dupa avizul de instiintare pentru coletul retur).
artemiza.designSe pare ca Timisoara e pe primul loc la "tepuit". Am primit si eu doua comenzi, tot din Timisoara(cel putin asa scria la profil), cu ceva timp in urma. La prima comanda am fost pe faza si am verificat codul postal, am sunat si la nr. de tel. dat, care era inexistent, drept pentru care am lalait-o cu trimisul si bine am facut, ca intre timp au aparut plangerile de comenzi neridicate si feedbackurile negative. Lansase o sumedenie de comenzi in aceeasi zi pe Breslo, toate consistente. O multime de pozitii la fiecare comanda(poate uneledintre voi isi mai amintesc). A doua comanda, tot cu multe produse (alt ID, dar tot din Timisoara): intre produse era si un fluture pe gresie, deci fragil la transport si care necesita ambalare ultraspeciala. Am schimbat mesaje cu persoana, daca e sigura ca doreste comanda si nu s-a razgandit, mi-a raspuns ca, "DA ! ", ca "fluturele de pus pe perete i-a placut in mod special". Am trimis-o, dupa care am sunat-o sa-i dau ceva indicatii pentru desfacut ambalajul. Mi-a raspuns, dar dupa ce a auzit cine sunt a tacut pret de o clipa si mi-a inchis. Dupa asta, "abonatul nu a mai putut fi contactat". Deci, colet retur. Vorba unei cunostinte: "unii se cred pentru o zi milionari si-si mai acopera frustrarile". Bine ca macar nu au lasat si feedbak negativ.
11.05.2011, 13:43:29
bijouxdemonangeda artemiza...imi amintesc... tin minte ca nu era valida adresa...nici numarul de telefon....
11.05.2011, 13:54:09
Carmen.Sylva.ARTTocmai am anulat o comanda a unui client nou care refuza metoda de plata in avans....trist dar SAFE:)
11.05.2011, 14:53:43
FimoliciousAm avut si eu o experienta neplacuta cu o domnisoara din Timisoara.
11.05.2011, 15:03:25
Dupa ce a confirmat comanda prin mesageria Breslo si apoi telefonic (o sunasem sa imi confirme adresa), i-am trimis coletul.
Au trecut ceva zile si i-am trimis un mesaj sa intreb daca a primit, etc. Mi-a zis ca se va duce la Posta sa il ridice chiar in ziua respectiva. Dupa care a revenit si a zis ca a ajuns prea tarziu, coletul nemaifiind la posta. I-am zis ca asa ceva nu se face, ca e munca mea si sunt banii mei in discutie, etc... Mi-a zis ca imi bat joc de clienti, ca nu i-am trimis avizul (?!?). Stupoare!!!! De parca eu trebuia sa o avizez sa isi ridice coletul de la oficiu.
Mi s-a parut suspect si am mers la Posta. Coletul de fapt a fost refuzat de domnisoara in doua trei zile de la primirea avizului.... Nicidecum intarziere sau alte scuze....
Am inghitit in sec si am trecut peste tupeul si nesimtirea ei, am lasat feedback negativ, sa stie si alta lume... dar de-acum nu mai trimit decat celor cu feedback pozitiv.... Sa imi fie invatare de minte!
croseta.fermecataSi mie mi s-a propus de 2 ori plata in avans ,dar am refuzat fiindu-mi peste mana sa fac drum si la banca si la posta -comanda mi s-a expediat oricum fusese doar o propunere.
11.05.2011, 15:20:28
Eu zic ca fed.pozitive sunt ca o carte de vizita si ma recomanda si prefer plata ramburs.
Eu ma refeream sa se ceara plata in avans celor cu conturi noi sau cu negative ca cine are cateva zeci de pozitive si e client fidel Breslo nu se preteaza la magarii.
croseta.fermecataMi-am amintit ca am trimis colet unei prietene si nu a gasit avizul in cutie si s-a dus la posta si a intrebat de colet si tanti de la posta i-a spus ca fusese avizata de vreo 3 zile -deci cineva ii luase avizul din cutia postala ca stiti ca majoritatea cutiilor postale sunt distruse,fara lacate si daca se gaseste un binevoitor si-l ia la revedere!
11.05.2011, 15:23:10
Sunt situatii si situatii!
zuzuflorDa, dar totusi ce mi s-a intamplat mie a fost facut voit! Continui sa sustin asta! Nu e nici un accident...tipa stie ce face! Si vad ca nici un administrator nu da macar un semn de viata.....Vroiam un sfat de la cineva avizat....dar...Ma rog daca nu se rezolva cumva cu feedback-ul meu, o sa ma gandesc serios mai departe.....
11.05.2011, 15:41:25
zuzuflorA mai aparut cineva tepuit de aceeasi persoana, fimarc! Stiti ce cred eu ca tipa se distreaza copios....o patesc toti vanzatorii care vand "Bufnite"...o sa vedeti ca am dreptate...si stiu cine e in spate...are deja 2 magazine pe breslo in care vinde...Asa vede ea concurenta loiala! Am avut un schim de 2 mesaje o data! probabil ca tipa se razbuna acum! Mie nu-mi plac chestiile de genul ..dar daca asa e atmosfera pe breslo...si fiecare poate sa faca ce vrea..atunci...cred ca o sa ma retrag..ca totusi nu sunt marioneta...Probabil ca tipa asta vrea...dupa ce mi-a luat ideile imi vrea si clientii...cativa chiar mi-au atras atentia in asemanarea izbitoare si a faptului ca sunt racolati ca prieteni! DAR, asta sunt eu...inca sper ca ma insel si nu e adevarat...dar toate indiciile spun ca nu.... Multi imi spun ca nu renunt ca gresesc!
11.05.2011, 16:03:34
ElvenRoseha ! deci s-a gasit si utilitatea pentru minunatul buton de imprietenire :D
11.05.2011, 16:26:07