Forum: Orice altceva RAUTATE pe fata! Ce ar trebui sa fac

• carla69
    carla69

A,te refereai la cuvantul "doamna"-deformatie profesionala.Cuvantul ce l-as folosi pentru ea daca mi-ar comanda ceva si n-ar ridica,e prea urat sa-l pot scrie aici.

19.05.2011, 08:25:16
  • Live
    Live

Nu, chiar întrebam la cine te referi, Carla! Feedback-urile tot apar de câteva zile. Când a comandat la fiecare dintre noi, nu avea niciun feedback, comandând în ziua în care s-a înscris. De trimis colete nu ştiu dacă a trimis cineva căci, slavă Domnului, ni s-au părut ciudate datele ei, precum şi modul de comportare, aşa că am stat pe cozile noastre. Între timp, văd că a ajuns la 89 de calificative, deci produse comandate. Să nu cumva să fie careva care are cont pe aici şi i s-a pus pata pe cei care croşetează(c-am văzut că "se poartă"-vezi cea din lista neagră a lui Luigi, cea care avea mai multe conturi)! În fine...bine că nu am trimis colet! Şi păcat că există oameni care-şi bat joc de alţii!:(

19.05.2011, 10:01:40
  • zuzuflor
    zuzuflor

Da, dar pacat si ca nu se face nimic fata de aceste persoane...mai ales in cazul in care se demonstreaza....Ele raman bine mersi aici...si pot continua sa faca asta la nesfarsit! Si sa-si creeze in continuare si zeci de conturi de pe care sa insele oamenii seriosi!!! Nu stiu daca e corect asa, cel putin fata de persoanele serioase de pe aceasta platforma!

19.05.2011, 11:09:52
  • Live
    Live

Am propus ban pe IP. Deduc că nu s-a făcut.

19.05.2011, 11:13:07
  • issa
    issa

Nu stiu ce se intampla dar in ultima perioada am avut parte de f. multe persoane neserioase ! Comanda si nu ridica sau promit ca platesc si nu mai platesc...si acum astept de 2 zile sa-mi intre banii in cont si nimic.
    Am magazin din 2008 dar pana acum nu am avut probleme!
    Ce sa fie ?!

19.05.2011, 13:13:40
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

concurenta neloiala :)

parerea mea :)

19.05.2011, 13:58:12
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Cutremurul din Japonia le-a zdruncinat unora mintea cred eu.
    Au vazut ca nu li se poate face nimic ,ca aici e ca in codru verde si hai!sa ne batem joc si sa ne distram .
    Sau poate sunt consumatori de etnobotanice .
    Fac si eu haz de necaz !

19.05.2011, 14:25:22
  • laurela
    laurela

CRED CA PERSOANELE DE ACEST FEL AR TREBUI STERSE DE PE CONTUL BRESLO... ESTE MAI BINE IN STRAINATATE CA CER PLKATA ANTICIPAT IN MOMENTUL IN CARE AI COMANDAT, ESTE MULT MAI SIGUR PT VANZATOR DAR SI RISCANT PENTRU CUMPARATOR DEOARECE SI CEI CARE VAND POT FI FALSI.

19.05.2011, 17:53:25
  • stephanie
    stephanie

apropo si de vanzatori falsi , tocmai zilele trecute puneam un colet la posta si un domn in fata mea ridica un colet , iese din posta dupa nici 1 minut intra si intreaba o angajata cum trimite inapoi un colet ca i-a pus pietre in loc de telefon ... deci no comment @-)

20.05.2011, 00:51:57
  • simonikb
    simonikb

Dumnezeule !!!! Citesc si ma ingrozesc!!! Sincer imi pare tare rau citind pataniile voastre de ce vi s-a intamplat si vi se intampla. Eu sunt mai noua pe breslo ,comand de cateva luni produse ,mai exact pietre,furnituri...deh cele necesare mie,nu am magazin dar nu as putea pentru nimic in lume sa ma comport ca o mojica. Eu va cred si sunt convinsa ca sunteti persoane serioase,de altfel asta ar trebui sa fie regula principala pentru conceptul asta .Eu cel putin am avut fericirea ca sa colaborez cu oameni minunati aici pe breslo ,mi se pare inadmisibil sa te pretezi la astfel de MARLANII altfel nu le pot zice. Oamenii care fac asemenea gesturi nu au nici un fel de caracter ,iar din nefericire pentru noi ceilalti care mai avem o urma de respect pentru munca seamanului nostru riscam sa fim suspectati de aceleasi apucaturi. Mi se pare firesc sa fii precaut,doar stiu destul de bine ce presupune munca handmade. Oricum apreciez la maxim munca pe care o depuneti pentru a va iesi din maini asemenea lucruri extraordinare.

23.05.2011, 15:08:28
  • abstract
    abstract

www.breslo.ro/Profile/Lavica
    Atentie la aceasta persoana!!!!!!!!!!!!rezerva timp de o saptamana un produs insista sa trimiti cu ramburs,apoi nu ridica coletul pe motivul ca si-a amintit[asta dupa ce l-ai trimis],ca are buletinul expirat.
    Am incercat sa o contactez cu o zi inainte de trimiterea coletului dar nu a raspuns nici la email ,nici telefon.
    Ce rusine ca sunt si astfel de oameni

24.05.2011, 00:04:52
  • zuzuflor
    zuzuflor

Scrie echipei breslo, sa fie trecuta in lista! Macar atat ca altceva nu se poate face :( impotriva unor astfel de persoane! Pana la urma ele rad de noi! :)! Seamana cu celelalte conturi!! :)) Tot din zona :))!!! Sunt incredibili oamenii astia!!! Atata invidie si rautate poate zace in unii ...ceva de speriat..de groaza!!!

25.05.2011, 08:12:07
  • lafeebleu
    lafeebleu

Probabil persoana care iti creeaza probleme este un client nemultumit sau cineva apropiat tie cu care ai avut un conflict.
    Parerea mea este ca desi bijuteriile tale sunt foarte frumoase, sunt prea scumpe pentru calitatea pe care o ofera. Mai ales ca se gasesc pe Breslo componentele folosite de tine, si am observat cat de ieftine sunt. Deci pretul nu se justifica, fara suparare. Am comandat din magazinul tau de multe ori, si tot ce am luat de la tine s-a deteriorat in scurt timp. Snururile din piele s-au desfacut sau decolorat, inchizatorile s-au desfacut, alte piese componente au cazut.
    Nu sunt genul de persoana stricatoare, am si alte bijuterii care rezista, dar cu parere de rau iti spun ca tot ce am luat de la tine nu am putut purta mai mult de 2 luni.
    Nu ti-as fi spus asta pana acum, si nu ti-am acordat feedback negativ niciodata, dar vazand cat de suparata esti pe cei care te-au tratat incorect, m-am gandit ca poate ar trebui sa cunosti si aceste aspecte, pe care in mod normal nu ti le-as fi prezentat, si probabil nici alti clienti.
    Iti repet, bijuteriile tale sunt foarte frumoase, dar nu fac banii pe care ii ceri. Dupa cum poti observa din feedback am comandat o vreme de la tine in mod frecvent, apoi m-am oprit, din motivele enumerate mai sus. Si in cazul in care te gandesti ca eu as fi una dintre persoanele anonime care ti-au creat neplaceri, te inseli. Doar ti-am zis sincer parerea mea.
    As comanda de la tine in continuare, chiar stiind la ce sa ma astept, dar preturile sunt exorbitante, nu pot plati atat de mult pt un articol care se va deteriora in scurt timp. Bijuteriile tale sunt foarte frumoase de aceea ai putea lua in considerare si ce ti-am zis eu, ai putea sa le imbunatatesti calitatea, poate asa nu vor mai exista clienti nemultumuti.
    Noroc in continuare, si nu te supara prea tare pe mine pentru sinceritate. Pana la urma si eu am fost dezamagita la randul meu, si nu am facut nimic impotriva ta.

19.12.2011, 14:58:04
  • claudia88
    claudia88

oare nu se putea rezolva in particular aceasta problema ?

19.12.2011, 17:03:08
  • zuzuflor
    zuzuflor

Atunci cand comandai tu, intr-adevar luam materiale nu tocmai super de la furnizorii de atunci...acum mi-am facut un cerc restrans..si multe nici nu le iau de pe breslo :))) In plus nu te-a acuzat nimeni de chestia asta..nu stiu de ce dezgropi mortii....in saptamana Craciunului... Iar preturile de acum arata exact toate cheltuielile magazinului meu si preturile furniturilor care le achizitionez acum....
    Foarte ciudata interventia ta,...avand in vedere ca stiu cine e persoana respectiva... imi da de gandit totusi....Te invit sa comanzi acum si sa-mi spui daca tot asa sunt produsele...nu ai mai comandat de foarte multa vreme sa nu zic...ani... :))) Si foarte mult tine de furnizorii care vand produse de o calitate slaba la altii la preturi foarte mari..dar asta este alta poveste.
    Super tare...persoanele care sunt multumite revin in magazinul meu! Si stim foarte bine amandoua de ce nu ai mai comandat tu de la mine...vrei sa scriu aici de ce? Pe vremea aia erai incantata....Si eu port bijuterii facute de mine si multe sunt ca noi dupa ani de zile :)))
    Iti doresc tot binele si un suflet plin de caldura asa cum trebuie sa fie la toata lumea in perioada asta! Sarbatori fericite si un Craciun magic alaturi de cei dragi! Si multumesc celor care imi sunt prieteni! :*

19.12.2011, 17:34:58
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

mda...chiar ciudata interventia...si chiar nu-si avea rostul... sunt chestiuni ce se rezolva pe privat... lafeebleu, daca ai fost nemultumita era mai bine sa ii spui ei, pe privat... asa in public, mie imi pare cu totul altceva decat nemultumire vis-a-vis de calitatea produselor.
    si mai ales ca nemultumirea ta nu are absolut nici o relevanta in chestiunea discutata in acest topic.

19.12.2011, 19:19:19
  • betty.bijuterii
    betty.bijuterii

Persoanele care cumpara bijuterii placate, trebuie sa fie constiente ca acestea u vor avea niciodata calitatea celor din aur sau argint(si nici pretul). Am facut pentru o colega mai in varsta o pereche de cercei cu pietre semipretioase, placati cu aur. Nu ne vedem chiar in fiecare zi. Peste vreo doua saptamani, am vazut-o purtand cerceii facuti de mine dar acestia erau intr-o stare deplorabila(nu mai erau aurii, erau din cupru iar pietrele erau ingalate). Mirata, am intrebat-o ce s-a intamplat cu cerceii si mi-a spus ca i-au placut "asa de mult" ca nu i-a mai dat jos din urechi. S-a spalat cu ei, s-a parfumat... desi eu ii spusesem sa se fereasca de astfel de substante(cand am cumparat furniturile placate, le-am tinut trei zile intr-un pahar cu apa si n-au avut absolut nimic!). Aceeasi persoana m-a rugat sa-i repar un colier cu pietre semipretioase,i se stricase inchizatoarea. I-am pus alta, placata cu argint, nu i-am luat niciun ban, dar i-am spus sa-i dea un strat-doua de lac de unghii incolor pentru ca-i stiam deja antecedentele. Si... ce credeti?! I-a dat cu lac de unghii... ROSU!!!! Clientii trebuie sa mai stie si sa poarte bijuteriile(nu fac nicio referire la lafeebleu).Artistii handmade nu au de unde stii ce fel de furnituri cumpara. Ei citesc descrierea produsului si au incredere in vanzatori. Valoarea furniturilor nu reflecta valoarea produsului final. Asa ca, nu trebuie sa ne luam dupa pretul furniturilor. Si, inca ceva: nemultumirile se spun pe privat. Sau, nu va convine ceva, exista feedback-ul negativ! Calitatea proasta se vede de prima data.

19.12.2011, 22:59:12
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Problemele aceastea se rezolva pe privat. Nu stiu cat sens are sa discutam despre calitatea unor produse sau despre preturile furniturilor pe forum. Daca aveti vreodata probleme sau sunteti nemultumiti de produse cumparate de pe Breslo, folositi cu incredere functia Feedback sau scrieti vanzatoruluui respectiv un mesaj privat pentru a rezolva situatia.

20.12.2011, 17:05:46