Forum: Orice altceva Taxa magazin
ChrysAm decis in sfarsit sa imi deschid magazinul atasat contului Breslo, insa se pare ca acesta este direct suspendat. E prima incercare de a-mi activa magazinul si nu reusesc. Nu mai exista acea prima luna gratuita?
30.10.2011, 11:52:03
LiveLuna gratuită începe din momentul în care ţi-ai făcut contul, nu de când ai vrea să-ţi deschizi magazin.
30.10.2011, 14:35:01
ChrysLa chestia asta chiar nu ma gandisem. Banuiesc ca nu e interzis sa am un cont de cumparator si un alt cont pe care sa am magazinul deschis, nu? In sectiunea de termeni si conditii nu cred ca am vazut vreo interdictie legata de asta, dar as vrea sa fiu sigura.
30.10.2011, 17:00:12
SweetEnciChrys, am patit si eu aproape la fel. Eu am reusit sa-mi deschis magazinasul, dar dupa 3 zile a fost suspendat pt neplata. Din conditii si termeni am inteles ( ca dealtfel si tu, si multi altii) ca perioada de 30 de zile incepe din momentul in care se deschide magazinul .. se pare ne-am inselat! Eu am platit, sa pot avea magazinasul si dupa cateva zile, l-au reactivat.
30.10.2011, 19:02:41
Am propus ca la sectiunea termeni si conditii, sa se stipuleze mult mai clar cand incepe perioada de 30 de zile gratis.. care este exact momentul. Iar in cazul in care exista vreun bug pe site sa se remedieze, pt ca nu este normal ce se intampla .... Multi dintre noi nu au avut parte de perioada de 30 de zile gratis ...
bijouxdemonangeChrys, nu este interzis sa ai conturi separate de cumparator si vanzator! Deci stai linistita! ;)
30.10.2011, 20:49:20
Intr-adevar, este un pic ambiguu si daca nu esti mai "vechi" pe site nu ai de unde sa stii...
Chrys@bijouxdemonange: Am cont de 3 ani aproape, tot "sap" dupa informatii de ceva vreme (aman deschiderea magazinului de cateva luni bune) si mereu am trait cu impresia ca pot activa oricand magazinul si voi beneficia de cele 30 de zile gratuite.
31.10.2011, 18:13:04
@SweetEnci: Si eu am avut un impuls de a plati inainte sa ma interesez ce si cum, si partea foarte proasta este ca am apucat sa tiparesc vreo 200 de carti de vizita cu adresa asta a magazinului. Cred ca m-am bazat prea mult pe acea luna gratuita, dar omul din greseli invata.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
gange196Apropros, dar ce taxe se platesc pt magazin, sunt noua pe aici?
03.11.2011, 09:28:08
LuigiLuna gratuita incepe din momentul in care deschizi Magazinul, nu contul.
03.11.2011, 16:30:55
Poti sa ai cont fara sa ai Magazin.
GradinaSecretaSi eu am patit la fel, Chrys si SweetEnci, dupa ce am selectat "Incepe acum", a venit si suspendarea. Am platit prin Paypal si mi s-a activat magazinul imediat. Acum nu-mi pare rau, ca nu e cine stie ce suma, insa ar fi frumos si corect sa primesc o luna gratuita din partea administratorilor.
03.11.2011, 16:48:29
bijouxdemonangeSa intelegem, Luigi, ca, daca ne-am deschis magazin pe 1 mai si pe 1 iunie decidem sa deschidem magazin, vedem ca il avem suspendat, platim pe 3 luni... mai platim apoi taxa abia peste 4 luni?
03.11.2011, 16:57:06
Cred ca vina e a voastra cu nu sunteti deloc expliciti!
Poate ca ar trebui sa dati mai multe detalii, altele decat cele evidente (cum e faptul ca poti avea cont fara magazin :) )!
ChrysNu e vorba neaparat de suma, cat de faptul ca nu se furnizeaza niste informatii clare. Luigi spune ceva, Cinnamon altceva, iar sectiunea de termeni si conditii nu ma lamureste un vreun fel, ci tot pe forum trebuie sa ajung, sa intreb, sa vad la altii cum este. Dupa cum ziceam, nu e vorba de suma, ci de maruntisuri din astea (nelamuriri diverse, pana acum ceva vreme am vazut cum altii spuneau ca nu le functioneaza sectiunea Portofoliu, altii ca nu pot ordona pe categorii produsele din portofoliu); din pacate, din motive din astea mici am tot ezitat sa imi deschid magazinul pe Breslo, iar acum chiar astept sa ma lamuresc complet inainte sa mai fac vreo miscare.
03.11.2011, 18:31:45
bijouxdemonangeClar ca nu e vorba de suma (desi, adunate, sumele dau o suma incomparabil mai mare), e vorba de niste detalii care...daca nu sunt bine puse la punct te fac sa te gandesti de mai multe ori asupra chestiunii magazinului pe Breslo: to have, or not to have ! :)
03.11.2011, 19:00:37
Parerile sunt impartite intre admini si moderatori, termenii si conditiile sunt ambigue (tocmai pentru a putea jongla cu ele ), practica se bate cu teoria, viteza de reactie este deosebit de lenta si pe langa asta, mai este si sarcastica de multe ori.... si lista poate continua :)
SweetEnciluigi .. deci luna gratuita incepe din momentul din care te hotarasti sa deschizi magazinul .. Bun, dar se pare ca asta doar IN TEORIE .. pentru ca in PRACTICA habar n-avem cand incepe luna .. multi dintre noi nu am avut parte de luna de gratuitate. Eu am avut parte de exact 3 zile de gratuitate, dupa care am fost suspendata pt neplata.
03.11.2011, 23:05:16
Sunt de acord cu bijouxdemonange, nu este vorva de suma in sine ... ci de multe altele enumerate de ea!!!!
Luigise pare ca m-am inselat eu si scorti are dreptate; sunt 30 de zile din momentul in care este deschis contul
08.11.2011, 09:34:33
LipoCum ar veni... eu sunt incepator, vreau sa ma apuc de facut bijuterii. Mai intai trebuie sa achizitionez marfa. Deci imi fac cont pe Breslo si ma pun pe cumparaturi. Pana ma prind cum vine treaba cu bagatul atei in margica, pana fac un cercel, pana fac unul suficient de prezentabil ca sa-l pot prezenta drept produs de vanzare a trecut luna si m-am lins pe bot de luna gratuita :)) Noh, bun de stiut. In cazul asta dragi incepatori, mergesi si achizitonati materia prima din alta parte :P
18.11.2011, 16:50:53
Macar daca mi-ati fi spus faza asta atunci cand am reclamat faptul ca mi se cere taxa desi n-am avut magazin, dar a fost mai simplu sa fiu acuzata ca aduc aer negativ pe forum ;))
CinnamonCloves@Lipo: multi vanzatori aleg sa aiba un cont de cumparaturi simplu si un alt cont de vanzator pe care sa mearga magazinul. Luna gratuita e un alt motiv pentru care ai putea separa conturile de vanzatori si cel de cumparator.
18.11.2011, 17:17:13
LipoMultumesc, Cinnamon, pentru raspuns. Sincer, eu nu sunt omul cu multe conturi de orice natura ar fi ele. Unul si bun. Cu multe conturi m-as simti cumva ca si cum as avea personalitate multipla. Ori la mine... ce-i in gusa-i si-n capusa :))
18.11.2011, 17:23:37
Luna gratuita, in cazul meu, nu era pentru gratuitate, pana la urma nu era un capat de tara taxa, dar as fi vrut sa vad daca produsele mele au cat de cat trecere inainte de a ma inhama la abonament. Si de ce sa nu profiti de oportunitate, daca iti este oferita?!...
CinnamonClovesTotal de acord. Nici mie nu-mi plac prea multe conturi, dar daca as cumpara mai des de pe breslo poate mi-as face un cont separat de cumparaturi.
18.11.2011, 17:42:47
E cumva mai placut sa desparti un pic cumparaturile (fie ele private sau furnituri) de magazin si business. Nu stiu daca are sens, dar cineva spunea ca prefera sa aiba conturi separate ca pe contul de magazin sa nu-i apara furnizorii si sa nu fie asa usor de copiat produsele. Probabil depinde mult de produse si de procentul de furnituri comerciale pe care le folosesti... ;-)
AnitaDamacusLa ce a spus Cinnamon, as adauga faptul ca feedbackul devine mai putin relevant in momentul in care el e amestecat - si de la clienti, si de la vanzatori. Feedbackul unui magazin ar trebui sa reflecte calitatea produselor si relatia cu clientii. 500+ feedback pozitiv pentru cumparaturi este irelevant pentru un potential client. Si in caz ca, dintr-un motiv sau altul (doamne fereste, dar niciodata nu poti stii ce se va intampla), primesti feedback negativ de la un magazin de la care ai cumparat furnituri, acest lucru va scadea feedbackul magazinului.
18.11.2011, 21:54:42
iris07as vrea sa stiu cum se poate plati anticipat pe mai multe luni avand in vedere ca exista doar optiunea pt o luna , stie cineva???....merci mult, contactul la adresa de mail breslo e restrictionata , am incercat !!
19.11.2011, 15:11:45
bijouxdemonangeStai asa, cum adica este restrictionat contactul la adresa de mail?
19.11.2011, 16:05:56
o copiezi te duci in mail, o scrii in casuta aferenta, scrii mail-ul si-l trimiti!
bibidesignhello, hello!
20.11.2011, 20:57:04
iar apar si io.... :D ca sa rimeze ;)
deci plata este posibila doar PENTRU O LUNA!!!!!!!!!!!!
am icercat sa platesc in seara asta si... pa reducere la plata anticipata pe mai multe luni.... :(
apoi am ajuns pe forum si am vazut NOILE TAXE....
am calculat si iar am calculat si am ramas interzisa....
ori eu sunt varza cu matematica, ori e corect si atunci mi se pare incredibil....
astept sa ma lamuriti si pe mine cat am de platit pe luna daca, fara sa aflu inainte ca s-au schimbat taxele (nu mi s-a semnalat in niciun fel acest lucru, ci doar sa aleg tipul magazinului), am optat pt NONHANDMADE
AnitaDamacuswww.breslo.ro/Help/fees
20.11.2011, 21:05:45
Pentru non-handmade: 2 Breslei/zi. La cursul de 1 Bresleu = 1,09 lei; Pentru o luna (30 de zile) = 30x2x1,09 = 65,4 lei.
Pentru handmade: 0,5 Breslei/zi. La cursul de 1 Bresleu = 1,09 lei; Pentru o luna (30 de zile) = 30x0,5x1,09 = 16,35 lei.
*Bresleul este moneda virtuala Breslo, si este echivalentul a 0,25 eur.
bijouxdemonangesi daca trebuie sa-ti prelungesti valabilitatea dupa 1 decembrie, si deci intri direct cu noua politica, ca sa platesti o luna intreaga (sau cat vrei tu) poti cumpara direct breslei.
20.11.2011, 21:16:08
spre exemplu mie imi expira exact in ultima zi din luna, deci eu am nevoie numai de valabilitate dupa data schimbarii. Mi-am luat direct breslei.
bibidesignbuun!
20.11.2011, 21:47:55
deci calculasem corect! :)
acum tot ce pot spune este WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi se pare o crestere a taxei (ma refer la non-handmade cum am ales eu) FABULOASA, INCREDIBILA, URIASA, IMENSA, SI IN MULTE ALTE FELURI LA SUPERLATIV...
si cel mai trist este ca, pentru mine cel putin, este DE NESUPORTAT....
poate doar vanzarile mele sunt proaste, poate celelalte magazine vand de se "rup"....
eu, cu parere de rau nu-mi pot justifica aceasta taxa, asa ca in momentul in care se vor epuiza banii platiti pana acum, nu-mi ramane decat sa ma retrag...
a fost o experienta, am cunoscut persoane dragute, am intrat in contact cu oameni deosebiti, care mi-au apreciat munca, dar din pacate nu pot face munca neplatita sau platita la altii...
nu sunt sarcastica, sunt doar obiectiva... poate sunt singura, dar consider ca frumos era ca in aceste vremuri grele de vanzari sa se fi aplicat o politica inversa, de ajutor si nu de zobire...
asta e, imi pare sincer rau... :(
CinnamonClovesbibi, noua ne pare rau sa pleci :(
20.11.2011, 22:55:41
Noul sistem de plata permite "plata pe zi". Ai putea sa te uiti care sunt zilele saptamanii in care ai mai multe comenzi si sa ti magazinul deschis doar atunci. Sau sa ai o prezenza continua acum, cand inainte de sarbatori e cererea mare si sa inchzi pentru cateva luni in ianuarie si august de ex. cand probabil vanzarile nu stu asa mari.
Nu am vrea sa pleci de tot....
bibidesignneatza!
21.11.2011, 09:15:59
m-am tot foit azi-noapte gandindu-ma cum e mai bine.....
mi se pare ciudat sa las magazinul doar in anumite zile... si nici macar nu prea stiu cum sa aflu care sunt cele bune... :)
asa ca in primul rand as vrea sa scot magazinul de la categoria non-handmade.
dar nu stiu cum sa fac asta...
voi scoate cele cateva articole din categoria furnituri, ca doar acolo am non-hand made si sa-mi spuneti va rog ce trebuie sa fac ca sa ma mut in cealalta categorie.
apoi sa ma lamuriti cum poti alege zilele bune.
issaSi eu tot la asta ma gandesc!:D Am decis ca in fiecare zi de luni sa imi inchid magazinul...plus inca 20-30zile pe perioada concediului(iunie si septembrie)cand nu sunt in tara si nu are rost sa-l tin deschis si uite asa taxa nu o sa depaseasca 160lei/an. Asta-i situatia...trebuie sa ne adaptam sau sa renuntam ....dupa caz.
21.11.2011, 15:37:35
bibidesignam platit prin Homebanking 10 lei. asta era singura suma pe care mi-o genera sistemul de plata prin transfer bancar
21.11.2011, 16:28:00
acum v-as ruga sa-mi dati cateva detalii despre cum sa inchid magazinul in anumite zile, cum sa anunt asta, cum sa aflu, fara sa stau eu sa numar cat am consumat din bani - se va afisa ca la Publicitate?
plus alte instructiuni pentru noul sistem daca mai e nevoie
si va mai rog sa-mi confirmati ca mi s-a schimbat categoria de incadrare de la non-handmade, cum bifasem eu, la handmade cu 0.5 lei/zi
ce se va intampla cu contul meu daca inchid magazinul pentru o perioada?
bijouxdemonangedupa 1 decembrie suma ramasa iti va fi convertita in breslei.
21.11.2011, 16:34:31
ii gasesti la sectiunea publicitate. de altfel tot de la publicitate iti poti alimenta contul in continuare cu breslei.
de acolo se scade la sfarsitul fiecarei zile suma aferenta tipului tau de magazin.
a spus luigi ca dupa 1 decembrie va exista un buton de "vacation mode"
daca intri in "vacation mode" (deci magazinul nu va fi vizibil) nu ti se vor scade breseli.
il activezi si dezactivezi cum crezi de cuviinta,
daca inchizi magazinul pt o perioada, cu contul nu se va intampla nimic.
doar ca nu va mai fi vizibil magazinul, adica produsele din magazin.
la confirmare nu am cum sa te ajut, mai bine trimite un mail la echipa, ca pe-aici nu mai e nimeni de sus.
tonycatAndra, ar trebui sa existe in aplicatie si un buton de raportare, orice aplicatie serioasa are, sa stie breslasu' cat, cand si pentru ce a platit H/NH, la zi!
21.11.2011, 16:49:41
Altfel... mai sunt locuri la 9?
Nu vreau sa fiu ironica, dar mai stiu si eu cate ceva despre programare, iar credibilitatea mea in acest site s-a dus in ultimile zile undeva mult sub nivelul marii. Nu ca ar conta pentru cineva, conteaza doar pentru mine, si ma gandesc tot mai serios ca din tot site-ul sa ma uit de acum incolo numai la prima pagina. No Forum!
ElvenRose@tonycat: si eu am zis la fel da... e ca un drog :)) da dependenta :D
21.11.2011, 17:00:11
bijouxdemonangeAm primit si... mersul oficial al lucrurilor! Succes! :)
21.11.2011, 17:15:47
ElvenRose""Sarbatorile se apropie, sunteti gata sa le intampinati? Vi se pregateste o mega-surpriza!" - cred ca tocmai am primit-o saptamana trecuta... :D ce rea sunt !
21.11.2011, 17:39:30
bijouxdemonangeesti doar REAlista
21.11.2011, 17:48:55
o lista rea, asta esti :))))
ElvenRose:))
21.11.2011, 17:49:30
bijouxdemonange:p
21.11.2011, 18:20:57
dibacieBuna seara!
21.11.2011, 18:35:46
Recunosc ca dupa ce am asistat la niste discutii pe forum am rarit-o rau cu breslo (pacat!). Ei, azi am revenit cautand informatii referitoare la noua modalitate de plata (dupa rezumatul de mai sus).
Am platit si eu o luna (ca vin Sarbatorile de Iarna), gandindu-ma la faptul ca nu pot tine magazinul deschis cand nu sunt disponibila sau cand nu am vanzare de fel. Suna foarte bine ideea de a-ti putea administra bresleii dupa propriul program.
Totusi, nu sunt lamurita cu nr de breslei sau perioada de valabilitate. Adica: poti cumpara odata cati breslei vrei, fara sa fii conditionat de o suma anume, in ideea ca iti iei minim o luna, sa zicem, dar poti lua maxim cat vrei? Practic nu mi-ar placea sa sponsorizez banca lunar, mai ales ca taxa lor e minim 30% din "pretentiile" mele pe ora de munca, dupa propriile calcule.
M-am gandit la asta in urma faptului ca la actuala functiune de calcul de plata este valabila doar o luna.
Mercic.
CinnamonClovesDibacie, momentan mai poti plati pe 1 luna maxim dupa sistemul "vechi" (cel cu taxa fixa pe luna, adica).
21.11.2011, 18:56:34
Dupa 1 Dec, nu o sa mai fie disponibil meniul de plata vechi. Cand ti-a expirat perioada de valabilitate a magazinului (nu stiu cand vine asta la tine, dar poti vedea in Meniul Financiar) o sa inceapa sa ti se ia zilnic din cont cate 0,5 Breslei, persupunand ca listezi numai handmade. Si tot asa, in fiecare zi cate 0,5 Breslei pana se termina. Cand se termina Bresleii din contul tau, magazinul se suspendeaza ca si pana acum daca nu plateai taxa lunara. Atunci trebuie sa cumperi din nou Breslei si iar ti se vor lua cate 0,5 Breslei zilnic din cont.
Poti sa cumperi in orice moment oricati Breslei. Taxa anuala e de ex. 365/2 = 182,5 Breslei. Daca ii cumperi pe aceastia maine, un an intreg ai magazinul activ, presupunand ca listezi doar handmade si nu ii folosesti pentru alte scopuri gen publicitate.
accesoriibijuterii3WTF???!! ca sa zic asa. In calitate de magazin care se incadreza la categoria Non Handmade marirea de peste 6 ori a taxei mi se pare inacceptabila (de la 10 lei la peste 65!!!). Spun asta in conditiile in care magazinul meu este bine aprovizionat si am preturi competitive si tot au fost luni (mai ales ultimele luni in care nu am vandut NIMIC) - deci logic ca there is no way in hell in care o sa platesc 65 de lei pe luna ca sa sutin "progresul" Breslo.
21.11.2011, 19:21:27
Inteleg argumentul cu marirea echipei and stuff, as fi fost dispusa sa platesc o taxa de doua ori mai mare (20 in loc de 10), dar nu de 6 ori mai mare. Pentru cei care au magazine cu handmade mi se pare ok in continuare, dar preconizez ca o mare parte din ceilalti o sa paraseasca comunitatea asap. Pur si simplu nu este rezonabil.
Faza cu suspendarea magazinului pe anumite perioade, posibilitatea de a-l tine deschis doar in anumite zile ale saptamanii este iar o solutie din categoria "fairytale" - breslo nu ofera statisticii suficient de bune ca sa poti face o analiza de genul acesta, in fact statisticile pe care le ofera nu sunt nici macar medicore.
Merry Christams and a happy new year!
ElvenRoseChestia cu "deschis doar in anumite zile ale saptamanii" mi se pare putin ciudata. Adica exista posibilitatea ca lumea sa considere ca, de exemplu, lunea nu este o zi buna, da? Si sa aleaga sa nu isi deschida magazinele lunea. Daca cineva intra si constata ca... luni Breslo e gol?! Adica stiu ca exagerez dar... totusi, se poate intampla :D
21.11.2011, 19:32:55
bijouxdemonange=)))
21.11.2011, 19:40:15
o sa stie lunea viitoare sa nu mai calce pe-aici
macar de-ar fi avertizat :
Atentie! lunea aici nu se lucreaza! La noi, weekendurile sunt lungi! sau de fapt, prea scurte!
Va rugam reveniti in zilele lucratoare :)))))) in speta miercurea :))) nimeni n-are scuza in aceasta zi :)))
alchemy=)) =))
21.11.2011, 19:45:16
o zi da una nu
issade 2 ori pe saptamana...prin rotatie:D
21.11.2011, 19:52:20
dibacie@CinnamonCloves - Raspunsul meu se afla in ultimele 2 randuri. Multumesc.
21.11.2011, 19:57:23
@AccesoriiBijuterii - Sunt de acord cu tine. Taxa e mult prea mare pt non-handmade (aproape un pachet mare de pampersi - etalonul meu de baza). Eu am vandut prin breslo asa, cat sa nu spun ca am dat banii chiar degeaba. (Stiu ca lucrez din pasiune, dar ... :D am succes printre cunostinte care nu se cmplica cu shop-online.) Ma batea gandul sa introduc si eu cateva materiale, dar taxa de 65 ron m-a racorit. Daca si la furnituri voi avea aceeasi vanzare (asta insemnand multe aprecieri - care sunt binevenite - si o vanzare la 6 luni - care nu prea tine de foame, din pacate), mai bine stau in banca mea.
Iar despre posibilitatea de a tine deschis magazinul la program referential, ma gandeam ca in situatii mai speciale, dupa cum am si platit de altfel, mai la juma de an asa. :) Nu m-am gandit la detalii gen zile din saptamana. Interesant! :D Dar poate da omu' randament la birou in timpul saptamanii si isi face cumparaturile in weekend. :D
Mai frumos era sa fie taxa in pretul produselor vandute. Asa plateam efectiv un serviciu. Dar acum platesc mai mult vizualizari pe care le pot oferi si din alte platforme.
CinnamonClovesEu am pe Breslo prea putine vanzari ca sa pot face o statistica pe zilele saptamanii. Dar poate unii dintre voi ati observat daca se cumpara mai mult in weekend sau poate la inceput de luna?
21.11.2011, 21:44:11
Oricum, e clar ca exista luni bune si luni mai putin bune, deci macar a nivelul asta se poate umbla la activarea magazinului.
@Accesorii-Bijuterii, nu am pretins ca e solutia universala a tuturor problemelor, ci am oferit o sugestie pentru cei care nu isi permit sa tina magazinul activ tot anul cu noua taxa. Fiecare calculeaza pentru el daca are sens sa tina magazinul activ sau nu si cand anume.
@Dacian, sper sa nu se inchida toate magazinele luni :P Probabil ca intr-adevar in lunile mai slabe o sa fie mai putina activitate pe aici, dar cum activitatea noastra este data de activitatea clientilor, nu cred ca ii va afecta pe multi.
Puteti sa puneti si un program in descrierea magazinului; orar: marti, vineri, sambata si duminica non stop, in rest inchis ;-))
LiveDa, şi am putea pune-n geam afişul cu "Azi e închis la non-.stop"!:D
21.11.2011, 22:03:34
bijouxdemonangesunteti comice :))))
21.11.2011, 22:49:45
bibidesignCinnamonCloves, statistica am incercat si eu sa fac, desi nu ar intra in atributiunile mele de vanzator... nu am gasit nicio regula pentru nicio zi din saptamana...
21.11.2011, 23:18:34
in ceea ce priveste lunile, nu ati realizat nicio schimbare, ca se putea intrerupe si inainte de noul sistem prin neplata si apoi reactivare la momentul platii... deci e egal...
singura schimbare pe care o vad clar este MARIREA taxei... si eu n-am indraznit sa comentez foarte aspru valoarea ei de la nonhandmade, ci m-am retras silita - n-as fi vandut in veci atat cat sa-mi acopar taxa...
serios vorbind, sa recunoastem cu totii, merge f prost cu vanzarile si nu era momentul deloc pentru o crestere de taxe... dimpotriva, era frumos ca de sarbatori sa primim niste bonusuri stimulative... :D iar la anu mai vedeam...
a fost oricum o miscare de marketing buna (a echipei Breslo), pentru ca e clar ca e foarte greu sa inchizi magazinele taman acu de sarbatori, cand sunt vanzari de exceptie. dar profitul (tot al echpei) este doar pe termen scurt, pentru ca sunt convinsa ca dupa acest boom, se vor inchide multe magazine... si e pacat... si pentru voi si pentru noi...
deci cum am mai spus, singurul beneficiu de pe acest site este faptul ca am cunoscut niste persoane deosebite... in rest cam lipsa satisfactii... pentru aceste persoane si pentru ca le respect, n-am sa le inchid "usa in nas" si am sa incerc sa supravietuiesc :)
spor la vanzari tuturor!
badaboomda...comic din categoria rasu-plansu! eu am un dubiu in continuare - si rog lamuriri: va exista un buton de "azi inchis - deci nu imi luati bresleii"? sau va trebui sa luam breslei la inceputul fiecarei zile "lucratoare"? ar fi fun...un fel de fisa de pontaj! :))
21.11.2011, 23:29:13
Si acum revenind la chestii serioase: oare de pe urma maririi taxei vom avea si unele beneficii ca proprietari de magazine (fie ele handmade sau nu)? sau numai vom cotiza aiurea si ne vom pierde vremea cu blahblah-uri pe forum intre noi, caci cumparatori ioc? eu recunosc ca am luat o pauza din motive profesionale...timp in care magazinul (platit din timp) a ramas deschis...si atat. pentru ca nu a mai interesat pe nimeni...cam din iulie! :)) dar ma intreb, in conditiile de fata care va fi viitorul breslo? ne mutam toti pe platforme mai ieftine si mai bine promovate? marim preturile, pentru ca in cazul in care se cumpara sa si renteze? e adevarat, poate asa se vor mai "cerne" din magazine, si asta e o chestie pozitiva....cred!?!