0764165441
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  SAMEDAY-Curier Rapid: de la 0 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Produsele se livreaza prin firma de curierat rapid sau prin serviciul de mesagerie al Postei Romane, taxele de livrare fiind suportate de catre client. Odata cu efectuarea comenzii si primirea email-ului de confirmare intre magazinul nostru si client se incheie un contract la distanta prin care clientul este obligat sa ridice coletul si sa achite contravaloarea bunurilor comandate.
  Produsele comandate se achita RAMBURS, in numerar la primirea coletului.
 • Rambursari si Schimburi

  Clientul poate solicita returnarea produselor fara un motiv anume in termen de maxim 15 zile lucratoare fara penalitati.

  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Furnizorul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Taxele de ramburs vor fi suportate de Client.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul giulian. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  Toate informatiile din acest magazin sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Informatiile au caracter general, atat cele referitoare la magazin, cat si cele referitoare la produse si comercializarea acestora.

  De asemeni, imaginile sunt afisate in magazin cu titlu de prezentare, iar produsele livrate, pot sa difere de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului, fara vreo notificare in prealabil.

  Magazinul Giulian isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie din magazin.

  Preturile produselor din acest magazin sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in limita stocului disponibil. Produsele deja reduse nu intra in categoria altor promotii.
 • Informatii Vanzator

 • giulian a deschis magazinul Breslo pe 09.07.2014.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 23.03.2016