Bine ati venit in magazinul meu in care veti gasi articole handmade : bijuterii si accesorii tricotate, crosetate, brodate, etc.

Va rog sa specificati modalitatea de plata cand lansati comanda(vezi capitolul Plata).
Comenzile mai mari de 50 de lei sunt insotite de un cadou surpriza.
Pentru comenzi mai mari de 160 lei(valoare produse) transportul este gratuit, doar prin intermediul Postei Romane.

Daca ai vreo sugestie sau vreo idee si o putem aplica nu ezita sa ne contactezi.

Multumesc pentru vizita!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 0 LEI
  Fan Curier: de la 24 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Modalitatea de livrare se stabileste de comun acord, indiferent care este aceasta, plata revine in sarcina cumparatorului.

  Variante de expediere:
  Posta Romana
  Fan Courier
  1. Sistem ramburs:
  - plata se face prin ramburs la ridicarea coletului de la Posta Romana, taxa de transport este de minim 12 lei; pentru coletele trimise la Post Restant taxa de transport este de minim 14 lei.
  - plata se face prin ramburs la primirea coletului de la curier, taxa de transport este de minim 35 lei(taxa firma de curierat).

  2. Transfer bancar:
  - taxa de transport prin Posta Romana este 7 lei; pentru coletele trimise la Post Restant taxa de transport este 9 lei.
  - taxa de transport prin Fan Courier este minim 24 lei(taxa firma de curierat).

  Pentru comenzi mai mari de 160 lei(valoare produse) transportul este gratuit, doar prin intermediul Postei Romane.

  Pentru clientii vechi ai magazinului si cei fara feedback negativ sau neutru, plata se poate efectua fie in sistem ramburs, fie in avans.
  Pentru clientii cu conturi nou create(sau conturi vechi, dar fara feedback), pentru cei ce au feedback negativ sau neutru se va solicita plata in avans .
 • Rambursari si Schimburi

  "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.''
  Produsele vor fi returnate in termen de 14 zile de la receptia lor, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate(produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau sa fie deteriorate).
  Contravaloarea produselor se restituie integral in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator, modalitatea de returnare a banilor urmand a fi stabilita de comun acord cu clientul. Cheltuielile de transport privind returnarea produselor cad in sarcina clientului.

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Carduri Cadou

  Dupa comandarea unui card cadou, vei primi detaliile de plata catre magazinul incrafts. Poti face plata prin PayPal sau Internet banking, iar cardul cadou ti se va trimite prin e-mail imediat ce voi confirma plata.

  In e-mail-ul primit vei gasi codul de activare a cardului cadou, precum si o varianta printabila, pe care o poti tipari acasa pentru a o oferi cadou oricui doresti.

  Cumpararea unui card cadou reprezinta o tranzactie finala, ce nu poate fi anulata sau rambursata. Ca orice tranzactie pe Breslo, cardurile cadou sunt si ele subordonate Termenilor si Conditiilor Breslo.

  Pentru comenzile platite cu carduri cadou se aplica aceleasi costuri de livrare ca si in cazul unei comenzi normale. Totusi, aceste costuri pot fi acoperite de valoarea cardului cadou, daca aceasta este suficienta pentru a acoperi si comanda si taxele de livrare.

  Daca valoarea comenzii este mai mare decat valoarea cardului cadou, vei plati separat diferenta, prin metoda aleasa in cosul de cumparaturi.

  Daca valoarea comenzii este mai mica decat valoarea cardului cadou, diferenta nu va fi rambursata si nu va putea fi folosita pentru cumparaturi ulterioare.

  Cardurile cadou pot fi folosite pentru a comanda orice produs din aces magazin. Valabilitatea unui card cadou este de 90 de zile incepand cu data confirmarii platii. Un card cadou poate fi folosit o singura data, pentru a efectua o singura comanda. Dupa expirarea cardului cadou, codul sau va deveni inactiv si acesta nu va mai putea fi folosit pentru a cumpara produse.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  In cazul in care aveti feedback negativ sau neutru, generat de neridicarea coletelor, imi rezerv dreptul de a va anula comanda.
  Comenzile neconfirmate in 2 zile vor fi anulate.
 • Informatii Vanzator

 • incrafts a deschis magazinul Breslo pe 09.11.2009.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 17.08.2020