Bine ati venit in magazinul meu in care veti gasi articole handmade : bijuterii si accesorii tricotate, crosetate, brodate, etc.
Se fac livrari doar in Romania.

Daca ai vreo sugestie sau vreo idee si o putem aplica nu ezita sa ne contactezi.

Multumesc pentru vizita!
 • Livrare si plata

  Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
  Posta Romana: de la 9 LEI
  Fan Curier: de la 24 LEI

  Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
  Transfer Bancar
  Plata la livrare

  Modalitatea de livrare se stabileste de comun acord, indiferent care este aceasta, plata revine in sarcina cumparatorului.
  Se fac livrari doar in Romania.

  Variante de expediere:
  Posta Romana
  Fan Courier
  1. Transfer bancar:
  - taxa de transport prin Posta Romana este 9 lei; pentru coletele trimise la Post Restant taxa de transport este 10 lei.
  - taxa de transport prin Fan Courier este minim 24 lei(taxa stabilita de firma de curierat).
  Dupa plasarea comenzii, va voi comunica datele pentru efectuarea transferului bancar si totatul de plata.
 • Rambursari si Schimburi

  "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.''
  Produsele vor fi returnate in termen de 14 zile de la receptia lor, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate(produsele nu trebuie sa prezinte urme de purtare sau sa fie deteriorate).
  Contravaloarea produselor se restituie integral in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator, modalitatea de returnare a banilor urmand a fi stabilita de comun acord cu clientul. Cheltuielile de transport privind returnarea produselor cad in sarcina clientului.
  Conform Ord.130/2000 Cap.2 Art.10, produsele realizate la comanda, personalizate dupa specificatiile clientului nu se pot returna(prin produse realizate la comanda dupa specificatiile clientului, se intelege: model, dimensiuni, materiale, culori, modificare aduse unui articol deja existent in magazin, etc.).

  Conform OG nr. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

  Conditii speciale se aplica pentru perisabile si furnizari de servicii a caror executie a inceput, cu acordul consumatorului, inaintea expirarii celor 14 zile mentionate ( ex: produsele realizate la comanda ). Detalii si Formular de retur.

 • Politici adiacente si Intrebari frecvente

  In cazul in care aveti feedback negativ sau neutru, generat de neridicarea coletelor, imi rezerv dreptul de a va anula comanda.
  Comenzile neconfirmate in 2 zile vor fi anulate.
 • Informatii Vanzator

  Scarlat V. Daniela PFA
  CUI 26010571
  0770428592
 • incrafts a deschis magazinul Breslo pe 09.11.2009.

  Ultima modificare a politicii magazinului a fost facuta pe 22.01.2023