Agate Cappuccino (347)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Intr-o colectie cu tematica "Agate" clasificarea tipurilor este esentiala deoarece -asa cum ne ofera jaspurile, ne ofera o diversitate incredibila si agatele.
Pentru a va da seama de acest lucru, iata doar margelele cu care am realizat eu acest set cu Agate pe care il postez acum in colectia "Luna Cadourilor": Agate Chec marmorat; Agate ciocolata cu lapte; Agate Cafea cu lapte si... Agate Cappuccino, sunt doar cateva dintre numele atribuite acestui tip de agate.
Aceste Agate braziliene cu care am realizat acest set au diametrul de 12mm, fiind practic constrans doar la aceasta dimensiune pentru faptul ca pur si simplu nu am mai gasit pietre similare de 6, 8 sau 10 mm pentru a putea face un set mai complex.
Cine va achizitiona acest set, se va putea mandri ca nu va gasi usor alte bijuterii asemanatoare cu ale sale!
Mentionez ca dupa incheierea campaniei de reduceri de pe Breslo, preturile seturilor nu se vor mai mentine la nivelul acestei colectii iar dupa data de 17 Dec. magazinul se va inchide.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu aur, Agate sfere 12mm, Snur maro

Dimensiuni: Colier: 44-46 cm/ 74 grame
Cercei: 5 cm / 5+5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023