Agate (cod 761)


Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Descriere

Un set postat mai mult ca posibilitate de realizare unor bijuterii la comandă din margele tip "pandantive" (oricare din mărgelele montate în colier poate fi montată și pe post de pandantiv)
Oferta aceasta stă mai mult în forma și calitatea pietrelor (Agate dungate din Botswana) cu posibilitatea de a realiza cu ele mai multe tipuri de bijuterii, inclusiv montare pe lănțișor, intercalate cu alte tipuri de Agate sau pietre. (chiar montate pe șnur de piele naturală de ex.)
Clienta poate alege variantele pe care le-ar dori, putând propune chiar ea forma si designul bijuteriilor realizate cu acest tip de pietre.
Este o ofertă de colaborare între clientă și designer iar costurile, în acest caz, se stabilesc împreună cu clienta (care poate veni și cu alte tipuri de mărgele în cazul în care le are. De exemplu, mărgele de la alte seturi de bijuterii stricate, descompletate etc...etc...
Ca exponat exemplificativ, acest set se poate totuși comanda imediat și în forma prezentată în magazin, fără nicio reținere.


Info
tip: Lucrat Manual adaugat: 10.08.2017 124 de vizualizari vandut si livrat de Gheorghitza Disponibil imediat

Dimensiuni
Colierul are o lungime de 52-59 cm si o greutate de (!) 181 grame
Cerceii destul de grei: 32 grame (16+16 gr) la o inaltime cu tortitele cuplate de 6,5 cm

Materiale
Accesorii placate cu aur, Agate, Snur multifir maro de 0 8mm ca

Feedback
  • pietre adevarate ...manopera impecabila !

    Anonim |  13.05.2018

  • Sunt de vis toate produsele, nu te saturi nicicand sa le privesti sunt o incantare pentru ochi si suflet, iar mainile care le-au faurit maini de aur...

    SteveRambo |  13.05.2018

  • retro-sic cu parfum indian ....MULTUMESC !

    Anonim |  12.05.2018