Agate indiene verzi (051)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Dintr-un lot mai mare de Agate (India) am selectat doar pe cele de culoare Verde inchis deaorece aceasta culoare are mare legatura cu un aspect important al comportamentului nostru. Cum si culorile ne infuenteaza viata si culoarea aceasta de un verde intunecat, ne poate fi de mare ajutor.
Verdele intunexat poate fi considerata culoarea individualizarii si mai ales a manifestarilor egotice. Toate dorintele personale, tot ceea ce vine de la ideile de posesiune personala, sunt perceptibile in astfel de momente. Aici descoperim dorinta de distingere neaparata, aspiratie catre renume, bogatie, toate fiind manifestari ale acestor curenti subtili verzi.
Pentru vizitatoarele magazinului meu, le reproduc un citat elocvent:
Subcurentul subtil Verde inchis, este curentul subtil al egoismului pur in aspectele sale inferioare. Iarba verde a unei cascade este analog reprezentata culorii curentului in care se afla toate dorintele de posesiune personala si tot ce tine de aspiratia catre renume, distinctii onorifice, pozitii sociale sau politice, succes financiar, etc. Gindurile pure si rationale se afla in nuanta verde luminos, mult stralucitoare (grad mult mai inalt decit cel prezentat anterior). Pura individualizare, in aspectul sau cel mai rafinat, se manifesta in vibratiile superioare ale curentului verde palid.
In general, verdele este culoarea individualizarii in intregul univers, fiind, de asemenea, dominanta in planul subtil al vibratiilor terestre. Planurile individualitatii verzi vibreaza astfel cu aceasta rezonanta. Aceasta culoare (particulara) trebuie sa fie atribuita gradului vibratiilor care o particularizeaza si care o fac sa-si merite locul ce-i este consacrat in asa-zisa armonie a sferelor."(Bibl. Karanna "Elementele culorilor subtile si vibratiile acestora"
Acest set se vrea a fi un ghid de nadejde in evolutia spirituala prin estomparea si reducerea influentelor negative ale egoului, care -din pacate, poate deveni o bariera de netrecut in evolutia noastra spirituala.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox de calitate, Agate 12mm, Agate de 8mm, Snur multiplu verde

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 64 grame
Cercei: 5 cm/ 4+4 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023