Agate REZERVAT (278)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Acest set este rezervat pentru transformare si nu se poate comanda. Multumesc pentru intelegere.
Aceste pietre minunate au o istorie fascinanta care are legatura cu ceea ce unii numesc "Fiinta Pamant"
Prin miscari tectonice si mari activitati vulcanice cu mai bine de 187 de milioane de ani in urma, magma ajunsa la suprafata rece a pamantului curgea in valuri lungi, rostogolindu-se la vale in peisaj, amestecata cu multiple minerale, se solidifica prin depune mai ales de silicati, strat cu strat, creand benzi suprapuse frumos colorate si mai ales unice.
In Africa, acestor pietre li se mai spuneau "Pietrele Apusului" deoarece le simteau energia si in timpul noptii ca si cum pietrele, ziua, ar fi absorbit si inmagazinat razele si caldura soarelui.
Fiind considerate de autohtoni pietre aduse la suprafata ca un "dar Divin" celor merituosi, au asociat pietrelor mari abilitati protectoare a vietii, a fertilitatii, a potentei care da nastere unor descendenti puternici si mai ales sanatosi.
In felul lor, Agatele Botswana sunt unice (chiar doua pietre intre ele nu pot fi identice) iar fata de restul Agatelor, parca nici n-ar face parte de aceeasi familie...
Pentru vizitatoarele magazinului meu, le spun o frumoasa poveste.
Se spune ca la inceputurile inceputurilor, cand s-au descoperit pietrele astea in Botswana, s-a dezvoltat in jurul lor un adevarat cult. Stiindu-le un cadou Divin, nimeni nu mergea sa-si ia o piatra, doua, asa de capul lui. Lua pietrele de care simtea ca are nevoie si mergea la mai marii lor randuitori sa plateasca ceva pentru ele.
Nu trebuia nimeni sa-i urmareasca. Mergeau ei de buna voie iar conducatorii lor, tineau cont de cantitate, mai ales de necesitate dar si de statutul celui ce se prezenta acolo. Toti plateau -sub o forma sau alta, o revedenta pentru aceste Agate dar unii mai putin, altii mai mult, dupa posibilitatile fiecaruia. Se spune ca de atunci, Agatele Botswana poarta numele si de "Pietrele Revedență". Mai mult, cu aceste pietre puteau plati si alte datorii, ca si cum acum, ar fi fost echivalentul unei valute forte.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii inox Ni free, Agate nugget uri cca 20x10x10m, Snur neutru gri

Dimensiuni: Colier: 46-50 cm/ 77 grame
Cercei: 4 cm/ 5 + 5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023