Agate REZERVAT (447)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Deoarece majoritatea iubitorilor de informatii despre proprietatile subtile ale pietrelor semipretioase cauta comod pe NET cele mai cunoscute site-uri, eu voi incerca sa vin cu o altfel de abordare care vine din orient, un site indian specializat in astrologie conectata cu pietrele semipretioase (Kamal Kapor)
Iata cum descrie Agatele galbene:
"Agatul galben întărește inima, dă curaj, armonizează inima, gâtul și plexul solar, detoxifică sistemul, reduce temperatura, ascuțește, vede, luminează, dă echilibru, elocvență, vitalitate și bucurie, diminuează, aduce prosperitate, crește stima de sine, echilibrează extremismul, ajută în reoxigenarea corpului, regenerează, protejează de raze X, forță, protecție, susținere, ajută la supărarea stomacului, plămânilor, depresiei, letargiei, gâtului, pielii, tumorii. Pământ, pentru împământare și echilibru. Pentru rezistență, protecție și sprijin. Ajută puterea și curajul. Convinge adevărul, promovează bunele maniere, fericirea, inteligența, prosperitatea, longevitatea, fertilitatea și sănătatea. Ajută la crearea și păstrarea prietenilor, de ajutor fermierilor și celor interesați de cultivarea plantelor. Ajutor la refacerea energiei, folosit la vindecare și care se crede că aduce fericire, bogăție, sănătate și viață lungă. Crește capacitatea de a îndepărta furia auto-indusă și amărăciunea interioară.
Misticii hindusi cred ca agata poate ajuta copiii sa-si depaseasca fricile, sa invete sa mearga mai devreme si sa-si mentina echilibrul."


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii Gold Filled, Agate de 6 si 4mm, Snur matase galbena

Dimensiuni: Colier: 46 cm/ 17 grame
Bratara: 19-20 cm/ 7 grame
Cerceii: 7 cm/ 2,5+2,5 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023