Agate zâmbărețe (110)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Sunt niște varietăți de Agate (în special din Australia sau Brazilia) cărora, datorită impactului lor asupra oamenilor, li s-a spus fie Piatra de râs, Agata dantelă fericită sau Agate nebune-nebune dantelate (Crazy Lace Agate)
În mod normal aceste Agate au vizibile pe suprafețele lor superbe formațiuni dantelate, într-o cromatica naturală de alb, gălbui și gri. Dar, prin tehnologii și rețete diverse, aceste Agate naturale se vopsesc fie în culori stridente, vivace de roșu maroniu, roz-portocaliu, fie în culori pastelate de albastru, (Bleu ciel) așa cum este cazul mărgelelor cu care am realizat acest set pe care vi-l prezint acum, set compus dintr-un colier pe lanț, o pereche de cercei și un inel reglabil cadou.
Cherry Tree Beads descrie foarte frumos acest tip de Agate, atât de îndrăgite:
Agata nebună dantelată este cunoscuta sub numele de piatră de râs sau dantelă fericită, este folosita pentru a oferi sprijin și încurajare, precum și pentru a promova acceptarea de sine și încrederea, încurajând vorbirea despre propriul adevăr. Agatele înving negativitatea vindecând furia, încurajând dragostea și oferind curajul unui nou început. Culturi antice, încă de pe vremea triburilor neolitice, foloseau acest tip de agate ca podoabe, amulete pentru vindecare și decorare. Această piatră din care s-au făcut aceste mărgele Dantelă nebună, a fost extrasă în Australia și este în mod natural albă, galben și gri în natură dar au fost vopsită cu un albastru frumos, vibrant


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu Argint, Agate dantelate, accesorii inox Ni free

Dimensiuni: Colier: 64 cm/ 61 grame
Cercei: 4 cm / 3,5 + 3,5 grame
Inel reglabil cu caboshon 18x13x8

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023