Amazonite REZERVAT (359)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Daca ar fi s-o prezentam istoric, Amazonita era iubită apreciată și folosită inca de la inceputurile culturilor mesopotamiene iar marile culturi din India si Egipt o idolatrizau pur si simplu. La fel s-a intamplat si in epoca prercolumbiana din America de Sud sau in regiunea luxurianta a junglei Braziliene pe unde isi croieste drum marele fluviu Amazon (de la care a si luat numele cunoscut la noi astazi)
Piatra care aliniaza nu numai chakrele, corpurile ci si planurile energetice, excelnd in armonizarea conexiunii inima-gat (Anahata si Vhisuddha)' ajutand fiinta sa se conecteze la marea energie a Gratiei si Compasiunii Divine, acordând "sămânța gând" a minții cu comunicarea (prin vorbire, scriere, mimica, dans, muzica, pictura, dans etc...)
O piatra a comunicării pana la urma urmei dar si o piatra care trezeste in noi spiritul de intr-ajutorare, compasiune, dragoste si iubire detașată.
Amazonitei i se mai spune si "Piatra Adevărului"; "Piatra Curajului" dar si cea mai importanta piatră a vindecarii metafizice (Amazonita: "Marea Vindecătoare "Metafizica")
Inchei cu un citat din cunoscura autoare de carti despre cristale, Naisha Ahsian (The Book of Stones):
"(...) Amazonitul poartă o energie spirituală a adevărului personal. Acesta aprinde o interacțiune armonioasă între intelect și intuiție, permițându-i să găsească ceea ce este corect și adevărat în sine și să comunice cu dragoste acele valori și credințe altora. Amazonitul poate oferi claritate celor care nu sunt în legătură cu adevărul lor sau care nu sunt siguri de ceea ce au de oferit lumii, ghidându-i cu ușurință spre darurile și cunoștințele lor".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Amazonit SUA 6 si 8mm, Snur bleu, accesorii argintate

Dimensiuni: Colier: 47 cm/ 38 grame
Bratara: 19 cm/ 14 grame
Cerceii: 3 cm/ 2+2 geame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023