Azurit-Malachit (005)

Produs momentan indisponibil

Vrei sa primesti notificare cand produsul redevine disponibil?


Din zona minereurilor de cupru ne parvin multe pietre importante folosite în arta bijuteriilor handmade și toate au, până la un punct, proprietăți energetice subtile comune, datorita elementul chimic principal: Cupru.
Sunt două minerale de carbonat pe baza de Cupru: Azuritul și Malachitul. In timp ce Azuritul este instabil în aer liber și își poate schimba culoarea specifica de albastru profund, Malachitul (stabil si verde prin excelenta) crește împreună cu Malachitul dar si cu Calcitul, Cupritul, Limonitul, creând combinații de multe ori spectaculoase.
Acum, vă prezint un set realizat cu mărgele din Azurit-Malachit, compus dintr-un colier cu pandantiv pe șirag, o brățară cu închizătoare și o pereche de cercei.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: Accesorii placate cu argint, Azurit Malachit 8mm, Cabochon 10mm, Pandantiv 6 baghete 50x35x6mm, Snur multifir ultramarin

Dimensiuni: Colier: 46 cm / 48 grame
Pandantiv: 50x35x6mm/14 grame
Brățara: 18 cm / 16 grame
Cerceii: 4 cm / 7 + 7 grame

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: 18 LEI
Curier rapid: 25 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie cât de mult preț este pentru mine acest set de bijuterii frumos alcătuit și cu grijă! Mulțumesc frumos! Piesa centrală, crucifixul, este de necuprins, nepatruns, înălțător!!!...

    Anonim | 05.03.2024

  • Armonia culorilor , unicitatea jadului, duc la a purta acest set cu multă plăcere! Este foarte frumos și elegant! Multe aprecieri domnului "Gheorghitză"!

    Anonim | 28.01.2024

  • Un set superb, foarte bine realizat cu accesorii de calitate, culoarea pietrelor deosebita un vișiniu _ cireașa nemaipomenit ! Comunicare și expedierea ireproșabile, mulțumesc muulltt !!!!

    Anonim | 12.01.2024

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023

  • O colaborare excelenta si bijuterii minunate pe care le voi purta cu multă placere! Mulțumesc frumos! Recomand cu mare drag!

    04.03.2023