BALSAM DECONGESTIONANT - pentru căile respiratorii

23,76 LEI

Acest balsam decongestionant e bine să nu-ți lipsească din casă!
Este 100% natural, conține uleiuri esențiale pure și cristale de menthol pur, e eficient în caz de răceală, nas înfundat, dureri de cap, tuse, inflamații ale sinusurilor sau ale amigdalelor.
Atenție! Datorită concentrației mari de uleiuri esențiale din compoziție se va folosi o cantitate mică de balsam, ori de câte ori va fi nevoie. Nu îl recomand copiilor mai mici de 3 ani, doamnelor însărcinate, celor care suferă de epilepsie sau convulsii.
Se masează o cantitate mică pe zonele de interes: la baza nasului, pentru a desfunda nasul și a ușura respirația; pe tâmple, pentru a elimina durerile de cap; deasupra sprâncenelor, pentru a diminua durerea și a favoriza dezinflamarea sinusurilor; pe lungimea traheei și în zona pieptului în caz de tuse sau alte afecțiuni ale căilor respiratorii inferioare (laringe, trahee sau bronhii).
Pentru stimularea imunității, balsamul se poate masa seara pe tălpi, prin masaj până la absorbția totală; talpile vor fi acoperite ulterior cu șosete din bumbac.
Voi face o descriere scurtă a ingredientelor active din acest balsam:
- cristalele de menthol sunt răcoritoare și revigorante, puternic detensionante, decongestionante ale căilor respiratorii, antalgic, anestezic, calmează durerile.
- uleiul esențial de ravintsara bio este un antiviral potent, antiinfecțios, microbicid, tonic cutanat, neurotonic, energizant, stimulant imunitar, decontractant muscular. Este uleiul esențial preferat de mine pentru stimularea imunitații.
- uleiul esențial de eucalipt este antimicrobian, antibacterian
expectorant, mucolitic, decongestionant nazal, antiseptic, antiviral, purifiant, antifungic, antiparazitar, antiputrescent, răcoritor, împrospătant, detensionant muscular, pozitivant, tonic. Este cel mai utilizat ulei esențial în produsele pentru respirație ușoară.
- uleiul esențial de mentă este tonic și stimulator general, antipruriginos, antalgic, antinevralgic, revigorant, refrigerant, decongestionant, digestiv, tonic al sistemului nervos. Este unul dintre cele mai îndrăgite uleiuri esențiale datorită mirosului său proaspăt, inconfundabil.
- uleiul esențial de rozmarin este revitalizant pentru piele și scalp, antiseptic, bactericid potent, fungicid, expectorant, mucolitic, tonic al sistemului circulator, tonic al sistemului nervos. Este unul dintre cele mai bune uleiuri esențiale împotriva durerilor de cap.
Toate aceste uleiuri esențiale și cristalele de menthol sunt îmbrățișate de uleiul de măsline extravirgin susținut, pentru fermitate, de unt de shea organic și ceară de albine, bio.
Ingrediente (în ordine descrescătoare): ulei de măsline extravirgin, unt de shea bio, ceară de albine bio, amestec de uleiuri esențiale, cristale de menthol pur.
Balsamul decongestionant este ambalat în borcane din sticlă, sterilizate, ce conțin 40 g de produs; va fi pregătit după ce voi accepta comanda; este valabil 6 luni de la deschidere ( perioada poate fi dublată dacă va fi păstrat în frigider între utilizări).
Este 100% natural, este făcut în casă, este Pur şi Simplu!
Înainte de a plasa o comandă, te rog, citește "politica magazinului".


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: ceara de albine bio, cristale de menthol, eucalipt, menta, ravintsara bio, rozmarin, ulei de masline, uleiuri esentiale pure, unt de shea bio

Dimensiuni: 40g

Disponibilitate: la comanda (2 zile)

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Posta Romana: de la 0 LEI
Ridicare Personala: 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Bucuresti.: de la 0 LEI
Dragon Star - Curier rapid, livrare in Romania: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Foarte fin si hidratant, este delicios, miroase foarte frumos. Am avut o colaborare foarte reusita. Succes

    Anonim | 25.03.2024

  • Imi place ca este foarte fin, usor de aplicat si miroase fantastic

    Anonim | 25.03.2024

  • E minunat, cremos, miroase excelent!

    Anonim | 30.01.2024

  • Mi-a plăcut foarte mult și nu mi-a dat nicio reacție alergică, deși sunt o persoană cu foarte multe alergii!

    Anonim | 30.01.2024

  • Am comandat 2 zâne ale anotimpurilor din lână. Sunt foarte frumos lucrate și arată exact ca în poze. Cu siguranță voi reveni cu o nouă comandă!

    12.01.2024