Brățară Baby Blue

De la 35 LEI

Brățara este o capodoperă de eleganță și subtilitate, creată cu pricepere din sârmă de inox, care adaugă un plus de durabilitate și strălucire. Inchizatoarea cu carabină și lanțul asigură nu doar o fixare sigură, ci și un element de stil discret și rafinat.

Focalizându-ne pe elementele centrale, brățara este încrustată cu perle albe (3mm), alese cu atenție pentru a-ți oferi un farmec pur și natural. Aceste perle strălucitoare sunt îmbrățișate cu delicatețe de perlele Baby Blue (8mm), o combinație subtilă de alb transparent și albastru deschis.

În timp ce privirea călătorește pe lungimea brățării, admiri serpentinele de perle, dispuse într-un mod ingenios și estetic. Fiecare perlă strălucește cu propria sa aură, creând un joc subtil de lumini și umbre pe încheietura mâinii tale.

Brățara este nu doar o bijuterie, ci și o poveste de stil și eleganță. Poart-o cu încredere și lasă-i frumusețea să-ți completeze fiecare ținută cu un strop de rafinament și subtilitate.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: carabina din otel inoxidabil, lant din otel inoxidabil, perle albe, perle baby blue, sarma din otel inoxidabil

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Bratarile arata fix ca in poze, sunt frumoase, foarte bine executate, ambalate individual si numai bune de oferit! Multumesc! Anonim | 11.02.2024

    12.02.2024