Brățară perle albe și inimi roșii

De la 17 LEI

Brățara realizată pe sârmă din oțel inoxidabil este o bijuterie captivantă și sofisticată, care emană eleganță și stil. Fiecare detaliu al acestei brățări este conceput cu atenție pentru a crea o piesă distinctivă și rafinată, perfectă pentru orice ocazie.

Sârma din oțel inoxidabil conferă brățării stabilitate și rezistență, garantându-i durabilitate și un aspect impecabil pe termen lung. Flexibilitatea materialului permite o purtare confortabilă și securizată pe încheietură, asigurându-se că bijuteria rămâne ferm fixată.

Perlele albe adaugă brățării un farmec subtil și clasic, strălucind delicat în lumina zilei și aducând o notă de eleganță și rafinament. Aceste perle sunt simboluri ale purității și feminității, completând perfect designul sofisticat al bijuteriei.

Inimioarele roșii reprezintă punctele de atracție ale brățării, aducând o notă vibrantă și pasională întregii piese. Plasate strategic printre perle, aceste inimioare atrag privirile și adaugă un strop de căldură și emoție bijuteriei.

Inchizătoarea pe carabină și lantul din oțel inoxidabil completează designul elegant al brățării, asigurându-i fixare sigură și ușor de utilizat. Aceste detalii funcționale se îmbină perfect cu estetica bijuteriei, oferindu-i un aspect finalizat și rafinat.

În ansamblu, această brățară pe sârmă din oțel inoxidabil cu perle albe și inimioare roșii este o bijuterie deosebită, care îmbină eleganța cu pasiunea într-un mod subtil și rafinat. Este un accesoriu perfect pentru a evidenția stilul și personalitatea purtătorului său, aducând un plus de farmec și strălucire fiecărei apariții.


Tip produs: Lucrat manual

Materiale: carabina inox, inimi rosii, lant inox, perle albe, sarma inox

Dimensiuni: -

Disponibilitate: imediat

Intrebari? Contacteaza magazinul

Livrare si plata

Ca sa te bucuri cat mai repede de produsele comandate ti le putem livra in cel mai scurt timp prin:
Ridicare personala: 0 LEI
Curier rapid: de la 0 LEI

Iar pentru plata poti alege metoda care ti se potriveste:
Transfer Bancar
Plata la livrare

Opiniile clientilor

  • Bratarile arata fix ca in poze, sunt frumoase, foarte bine executate, ambalate individual si numai bune de oferit! Multumesc! Anonim | 11.02.2024

    12.02.2024